![]() |
#7641 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 06 2008
Imię: Kosi From Hell
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Soul Brothers
Świat: Menera
Poziom: 196
|
![]() Cytuj:
![]() jak masz problem pogadaj sobie na priv ;] |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#7642 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2007
Lokacja: Marklowice
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Wio Wista
Profesja: Sorcerer
Poziom: 44+
Skille: 19/24
Poziom mag.: 45
|
![]() Cytuj:
dawaj mi tu przerobionego camsa na youtube ... Dziwne ze z hurkiem mozna normalnie pogadac i wiem ze on nie obrobi komus pleców. Rób człowieku co ci sie tu zywnie podoba, ale ja Ci to mowie, przyjdzie taki czas, ze to ty bedziesz lizac dupe hurkowi, bahowi i wielu wielu innym...
18:22 Kili Tadi [13]: nie przeginaj mam prawie 14 level a ty dziesionty hahahahahahaha 11:50 Aldra Kara [85]: dalej walisz kapucyna przy tibi ? 11:50 Aldra Kara [85]: xD 11:50 Vizawo [160]: lekko 02:11 Hero Star [3]: i am drinking coca cola and u come and say im suck |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7643 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2007
Lokacja: Wodzisław Śląski
Imię: Azuronix
Profesja: Paladin
|
![]() HAil Superspamer's !!11one
a teraz coś z innej beczki.. DSM z rana !!!! ![]() ![]()
![]() |
#7644 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 01 2008
Stan: Niegrający
Imię: Huragan Blade
Profesja: Elite Knight
Poziom: 194
Skille: 95/92
Poziom mag.: 9
|
![]() Cytuj:
Co do inteligencji. Nie luruje, nie kradne, nie przeszkadzam innym w odpoczynku i rozrywce jaką jest i powinna być gra w Tibie, nie kłame, nie obgaduje innych. Ty to robisz, więc niezależnie od tego co masz do powiedzenia, fakty są przeciwko Tobie. Pokazuje Ci palcem po raz ostatni zasadniczą różnice między nami. Na zmienianie Ciebie ani nie mam czasu ani ochoty a wychowywał Cie też nie będe bo masz od tego rodziców. Pragniesz zainteresowania i uwagi innych jak każdy nastolatek, szkoda że wybrałeś na to taki sposób. Miałeś dobry "przebłysk" i dobre powody podczas zakładania CH, ale wyraźnie nie możesz i nie umiesz się na trwałe się zmienić, jeszcze chyba nie ten czas i zgubiłeś po drodze swoje ideały. Mogłeś być na Menerze kimś kto jednoczy a jesteś kimś kto dzieli. Zrozum że w Tibi nie dorośniesz, jesli nie zrobisz tego w rl. Co do pisania Maciejowi nie próbuj manipulować moją wypowiedzią, ponieważ chodziło o to że chciałeś sie popisać, pokazać jaki jesteś "twardy man" i podałeś swój adres rl i zapraszałeś wręcz innych do przyjazdu i do pobicia Cie w rl (to jest ta Twoja intelgencja? zero skromności i napinanie się pod byle pretekstem?) więc obdarzyłem to komentarzem, że odrazu widać Twój wiek, który nie pozwala Ci przewidzieć prawdopodobnych konsekwencji. Czytając posty na forum widać u niektórych potężną dawke adrenaliny i ta granica o której piszesz może sie na serio komus zatrzeć i absloutnie nie chodzi tutaj o kogoś w moim wieku. Pamiętasz krzesło z TVN-u? Dotyczyło to 30-latka? czy 15-latka? BTW, szkoda że w Tibi nie można z Tobą porozmawiać na poziomie, więc zostaje tylko to forum. Mi się osobiście podoba to że widocznie ewoluujesz w bardzo dobrym kierunku. Widać to po treści i formie Twojego ostatniego posta. Chyba że w tym momencie mam do czynienia poprostu z tym drugim ownerem a nie z Czupą. Tak boli mnie to, że nawet w Tibi istnieją ludzie, którzy utopiliby w łyżce wody drugiego człowieka, tak poprostu dla zabawy i bez wyraźnej przyczyny. Powiem Ci wyraźnie i bardzo wulgarnie. Gówno wiesz o rl bo jesteś dopiero nastolatkiem i dlatego nie możesz i nie umiesz docenić tego co tu możesz stworzyć dobrego dla siebie i dla innych. W rl każdy przejaw dobroci ma swoją cene, tutaj można sobie na to pozwolić, nie przejmując się żadnymi konsekwencjami i nie kalkulując. Rozumie to każdy dorosły człowiek grający w tą gre. Spojrzyj na styl gry innych ludzi w moim wieku takich jak Belasarion, Lady da'li, Gallileus, Buck da zapper itd. może w końcu to dostrzeżesz. Wiek nie świadczy o inteligencji, ale zachowanie tak. Chcesz wyzwania i mi dorównać? ok. Dorównaj mi w pozytywnym zachowaniu w grze, bo noobstwo i chamowatość nie jest żadnym wyzwaniem. Nie sądze żebyś to potrafił i umiał zaprezentować mój styl gry a więc dalej sobie luruj, wyzywaj innych, kłam i obgaduj. Odbieraj sobie mojego posta, jak chesz, ale to Ty sam wywołujesz że moje wypowiedzi trącą moralizatorstwem i pouczaniem. Bo tak poprostu trzeba. Inni ludzie muszą mieć jakiś miernik, który wykorzystają żeby ocenić co warto rzeczywiście robić a czego nie i kogo się wystrzegać. Ja bym to porównał do osi, na jednym jej końcu stoje Ja na drugim Ty. Nie do nas tak naprawde należy ocena, która postawa ma większą wartość. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7645 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 05 2007
Lokacja: Pcim Dolny
Imię: Vizawo
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Olympa
Poziom: 280
Poziom mag.: 92
|
![]() Cytuj:
![]() ss dla modków <3 :* : ![]()
![]() |
![]() |
#7646 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 06 2007
Lokacja: World of dreams and mysteries.
![]() ![]() |
![]() A ja powiem tak:
Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7647 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 10 2007
|
![]() 1,5 godzinki na Poh'u z Xedem ;]
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7648 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 07 2007
Lokacja: z Nienacka
Imię: Piranesi
Gildia: Dark Water
Poziom: 112
Skille: 86/82
Poziom mag.: 7+
![]() |
![]() @up
O kur*a jaki fail =D , pod tymi obrazkami nie ma nawet hakilnkow ![]()
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7649 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 04 2008
Lokacja: Dębica
Imię: Michael-Knight
Gildia: ._.
Poziom: 220
Skille: o-O
Poziom mag.: 10
![]() |
![]() Kosi wcześniejszy Twój temat był raczej mało istotny dla menery wiec możesz wtedy używać sobie innych środków przekazu ( jak wiesz co to) a ta sprawa bezpośrednio dotyczy całej menery bo paść może kazdy ! a to ze lubisz lizać dupe Udemu to każdy wie co Ty robisz w SB ??? albo jesteś z Nami albo przeciwko Nam !!!
Knight Rulez ![]() ![]() ![]() 23:03 Shir [99]: a idz xD synu i nie grzesz wiecej ..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7650 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2007
Lokacja: Piła
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#7651 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2007
Lokacja: Gdynia
Imię: Esire
Gildia: Time To Die/Dashers
Świat: Menera/Olympa
Poziom: 225
![]() |
![]() Cytuj:
![]() 2xup. a wasz temat jest? Kosi ma racje, nikomu sie już nawet chyba czytać nie chce tego, co piszecie. Udenix luruje i co, to nie jest jakaś nowość... a wy wciąż próbujecie pouczać, mówić mu co ma robić i mieszać jego rl w jakieś tibijskie intrygi... dajcie se ignore i koniec. 2XDOWN czy Ty myślisz co mówisz? przed chwilą mówiłeś do Kosi, że to dotyczy całej menery, Cytuj:
![]() co do deda, lol, myślisz, że mnie nigdy nikt nie bloknął?... Huragan, skoro to jest dla Ciebie zabawa, to czemu tak przeżywasz? (chyba nie zrozumiałeś -> chodzi o to, że tibia niby jest dla Ciebie zabawą, a na forum strasznie przeżywasz te wszystkie sytuacje) tylko że Twoje gadanie nic nie zmienia... i sam nie sprawisz, że świat stanie się lepszy. pvv, moją podstawą są Twoje posty przy okazji innej kłótni. btw, zastanów się, czy Twój post o lizaniu dupy nie był głupi. Ostatnio edytowany przez Sysiaaa - 18-06-2008 o 18:52. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7652 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 09 2006
Stan: Zbanowany
Imię: Vademekium
Gildia: Cruel Hunters
Poziom: 150
Poziom mag.: 74
|
![]() @up
KC =* <10 znakuf>
![]() |
#7653 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 04 2008
Lokacja: Dębica
Imię: Michael-Knight
Gildia: ._.
Poziom: 220
Skille: o-O
Poziom mag.: 10
![]() |
![]() Ty Syska w tej sprawie masz najmniej do gadania jak sadze a wcinasz nosa tam chyba gdzie Cię nikt o to nie prosił ??? wiec siedź dalej w swoim małym pokoiku tak jak to robiłaś do teraz ! może ja się przejdę za Tobą padniesz kilka razy poczujesz inaczej ta sprawę.
Knight Rulez ![]() ![]() ![]() 23:03 Shir [99]: a idz xD synu i nie grzesz wiecej ..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7654 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2007
|
![]() 3@
KC =* <5 znakow>
![]() |
#7655 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 01 2008
Imię: Huragan Blade
Poziom: 194
Skille: 95/92
Poziom mag.: 9
|
![]() Cytuj:
@Up: To Ty wyraznie nie zrozumiałaś. Każda zabawa ma swoje granice, jeśli ktoś je przekracza, to uważam że należy to potępić. To jest serwer non-pvp a nie pvp i wydaje mi się że stworzono ten typ serwera po to właśnie żeby każdy mógł sobie spokojnie grać bez dokuczania innym i nawzajem. Ostatnio edytowany przez HuraganBlade - 18-06-2008 o 16:35. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7656 |
Użytkownik Forum
|
![]() A kto mowil ze nas pozabija ? :x
Kto wpadl na frosty? hehe Wy ^^
![]() |
#7657 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 06 2008
Imię: Kosi From Hell
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Soul Brothers
Poziom: 196
|
![]() Cytuj:
co do Ciebie Michaelu rzadzisz sie i myslisz ze zawsze masz racje i jak ci tak bardzo na tym zalezy to wywalcie mnie z gildii ale niech to bedzie glos calosci a nie tylko Twoj |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7658 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
bo Dariusz ubił mu STONE GOLEMA o.0 czy jakoś tak bo nie byłem w stanie zrozumieć co pisze ;x
I'm waiting for you... Ostatnio edytowany przez Vadem - 18-06-2008 o 14:43. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7659 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2007
Lokacja: Marklowice
Imię: Wio Wista
Profesja: Sorcerer
Poziom: 44+
Skille: 19/24
Poziom mag.: 45
|
![]() Sysia to powiedz mi zamieniłeś ze mną chociaż słówko ? Co ty możesz powiedzieć o mnie ? pogłoski ? (znasz serial "tata marcina powiedział ?" bo chyba słyszałeś o mnie tylko przez kogos, bo naprawde nie wiesz o mnie nic) hunciłeś ze mną ? miałeś ze mną doczynienia ? (poza forum ?) to dlaczego wypowiadasz sie na mój temat w taki bezpodstawny sposób ? Swoimi głupimi postami dorównujesz poziomowi wypowiedzi czupie. Masz wielkie gratulacje ode mnie za wpychanie i wypowiadanie sie o kims kogo widziales kilka razy w dp
![]() ![]() po zabiciu kilku tys liderów narescie spadło ![]() @sysia... moje posty lol... jest to odpowiedz na glupie wasze komentarze w jakies sprawie... chcesz wiedziec jakie jest moje zdanie na kazdy temat ? to zrob pw na: Aldra Kara ... ps. chceta wiedzieć czemu użyłem takiego sformułowania ? to napisz na pw, to wyjasnie ci to... Ostatnio edytowany przez pvv - 18-06-2008 o 18:18. Powód: bo sysia chyba ma zly humor :( |
![]() |
![]() |
![]() |
#7660 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 05 2008
Lokacja: Krk
Imię: Poldrath Isak
Profesja: Knight
Gildia: Legends Death
Świat: menera
Poziom: 55
Skille: 77/75
Poziom mag.: 5
|
![]() A tym razem shield xD:
![]() A co do tego palka to tu jest all:http://www.allegro.pl/item384813317_...a_30druid.html |
![]() |
![]() |