![]() |
#781 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 05 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: luil shinius
Profesja: Paladin
Gildia: Doomsday
Świat: Nerana
Skille: -.-
Poziom mag.: 12
![]() |
![]() @ Episode
Kur*o smiejesz sie z takich dzieci pokaż swój prawdziwy Pysk i wtedy sie posmiejemy cipo
![]() |
#782 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 06 2007
Lokacja: Łódź
Profesja: Elite Knight
|
![]() Chciał być fajny ale mu nie wyszło...Dla mnie to był jest i będzie zerem...Po 1 nie przyznaje sie że jest Polakiem...Po 2 te jego "wy*****scie" smieszne posty w kosmos...Po 3 jest swe...
![]() |
![]() |
![]() |
#783 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 01 2008
Lokacja: Tutaj
Imię: Don kustosz
Profesja: Knight
Gildia: Nie ma xd
Świat: Secura
Poziom: 70
Skille: 79/78;/
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() ej twoja stara jakim cuem masz w lapie wiecej niz w nodze ?
![]() |
![]() |
![]() |
#784 |
Użytkownik forum
|
![]() Wszyscy jesteście chrystusami =*
No wreszcie cos sie ruszyło na moj temat kocham jak jestem sławny ^.- -Lervex Co sie k~rwa nabijasz z takich dzieci ? Ciesz sie ze tak nie wygladasz a nie wstawiasz ss z takimi dziecmi...Troche moralnosci -Mornalonść nie istnieje ^.- -lante Chciał być fajny ale mu nie wyszło...Dla mnie to był jest i będzie zerem...Po 1 nie przyznaje sie że jest Polakiem...Po 2 te jego "wy*****scie" smieszne posty w kosmos...Po 3 jest swe... - Po 1 sram na pólske oddałbym noge zeby być niemcem ale nie da sie : / -Mixek @ Episode666 jestes smieciu żalosny ... co tu dużej mówic jestes ZEREM nad ZERAMI Btw Gz all Pzdr - Przepraszam śmieć to twoj dziadzio clenluzir @ Episode Kur*o smiejesz sie z takich dzieci pokaż swój prawdziwy Pysk i wtedy sie posmiejemy cipo -Milcz kurwo prawdziwy pysku i cipo |
![]() |
![]() |
#785 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 11 2007
Świat: Secura
|
![]() up- wiesz ile sie rodzi ludzi chorych , lub w biednych rodzinach co nie maja na chleb a ty sie urodziles w polsce masz na komputer jedzenie i pacca i jestes chyba zdrowy to wygrarales jak na loterii kupon ma milion zlotych i ty masz czelnosc sie smiac z tych ludzi?sory moze moj post jest nieedorzeczny ale twoje zachowanie mowi o tym ze jestes zerem i pisze to pod wyplywem impulsu
18:50 Drizzt Do'Urdenn [102]: wal sie na ryj i dziwka twoja stara przy twoich tekstach mozna ciac komara 19:07 Lord Mitchel [106]: i got some minets only |
![]() |
![]() |
#786 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#787 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2007
Lokacja: Ropczyce
Imię: Zieniu
Profesja: Knight
Świat: -------
Skille: 0/0
![]() |
![]() Cytuj:
POdkarpacie>Rzeszow>Ropczyce Pytac o Zienia/Ziętka A ze wzgledu na twoja glupote zapodam Ci linka od wujka google http://www.kulturystyka.pl/artykul53/ To dla Ciebie nasz ty cpunie. Napisz gdzie Ty mieszkasz, moze bede mial zaszczyt zawitac... |
|
![]() |
![]() |
#788 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 03 2007
Lokacja: Taka wiocha
Stan: Niegrający
Imię: Zrywna Szkapa
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Sexy Team
Poziom: 176
|
![]() Nawet Morski jest więcej wart niż ty... (specjalnie z małej litery)
Gz Moderatorów. ![]() 18:38 Goratel [172]: szkdoa ze to nei downie 22:48 Karo Inc [145]: RECON OUT Ej, nie uciekajcie misie :/ http://www.youtube.com/watch?v=HB0JcsIm4Ss |
![]() |
![]() |
#789 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 04 2008
Lokacja: Bialystok
Imię: Keosser
Gildia: Mystic Sunrise
Poziom: 140
Skille: 93.90
Poziom mag.: 8
|
![]() Cytuj:
zapodaj fotke z napisem Zieniu To ja i wtedy będziesz domnie posty.Zobaczymy jaki z ciebie "pedau".Kozaczku jebany |
|
![]() |
![]() |
#792 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 08 2007
Stan: Na Emeryturze
Imię: Mari'sa
Gildia: Eternal Dragons
Świat: Nerana/Aldora
Poziom: --
Skille: --
Poziom mag.: --
|
![]() Powiem tak.Karmicie trolli i tyle(bezmózgie zombie pochłonięci przez tibie) wciągają was
w głupie kłótnie ... A wy jeszcze bardziej ich prowokujecie >.< Ściągną was do swojego poziomu i zniszczą. Pozdro.
2:05 Ari Palladin [14]: CZy przy dedzie wypada pacc?10nie Idę za nimi bo oni idą za mną, wiesz jak to sie nazywa?? To lojalność... Ostatnio edytowany przez Gon'son - 18-06-2008 o 17:49. |
![]() |
![]() |
#793 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 06 2007
Lokacja: Łódź
|
![]() @Episode666
Na chuj siedzisz na forum tibia pl ? Przeciez srasz na Polakow wiec idz na tibia.de ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez lante - 18-06-2008 o 17:56. |
![]() |
![]() |
#794 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 11 2007
|
![]() @Episode666
Wyjdz i nie trzaskaj! |
![]() |
![]() |
#795 |
Zbanowany
Data dołączenia: 14 06 2007
Stan: Niegrający
|
![]() Dzieki Vaderick :*
20 Left : ![]() |
![]() |
![]() |
#796 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 05 2007
Lokacja: Wrocław / Breslau / 71 City
Imię: Nereux
Profesja: Paladin
Świat: nerana
Poziom: 35
Skille: 70.65
|
![]() Cytuj:
A od kogo pajacu masz passy na torrenty ?:>
![]() |
#798 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 08 2006
|
![]() ja chodze 5-ty miech na siłownie i nie biore kreatyny KRETNY a pozatym speedy sterydy bral wiec nie mowcie ze na kreatynie urosl
|
![]() |
![]() |
#799 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 02 2007
Lokacja: w domu ;*
Imię: Thorian Pall
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Gazenbelger
Poziom: 150
Skille: 97/72
Poziom mag.: 23
|
![]() masz rare na mordzie, gejlogger
16:24 Dziecko from Jungle [43]: a ja jestem dzieckiem neo 16:24 Dziecko from Jungle [43]: ;o wiedziałem to od zawsze xd 16:49 Zrywna Szkapa [81]: kurna 16:49 Zrywna Szkapa [81]: dzis zasnalem w autobusie XD 19:23 Bovner [140]: kurwa jebniesz jak ci cos powiem 19:23 Bovner [140]: jest piatek... a ja co ? przepisuje zeszyt z religi -.- lols xd |
![]() |
![]() |
#800 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2007
Lokacja: Legnica
Profesja: Elder Druid
![]() |
![]() |
![]() |