|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 09 2007
Lokacja: Jamajka
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
Grupy Operacyjnej nie nazywal bym rapeml ;/ |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 05 2004
Lokacja: Białystok
![]() |
![]() Czemu nie? Czym to się różni od innych kawałków o rapie? Prócz tematyką ich tekstów?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 08 2005
Lokacja: Krosno
Stan: Na Emeryturze
Imię: Seecinha
Świat: Astera
Poziom: 123
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
![]() Prawdę rapują i tyle ![]() @EDIT: tak sobie teraz myślę, że chyba miałaś na myśli typowo uliczny rap.. hemp-gru, ths klika itp. czyż nie ? ;-) Ostatnio edytowany przez Fintex - 18-06-2008 o 13:42. Powód: gapa |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zbanowany
Data dołączenia: 01 03 2008
Lokacja: Wrocław
Wpisy bloga: 6
Stan: Początkujący
Imię: ancient~ / skug~
Świat: harmonia,nebula
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2004
Lokacja: Gdansk
Imię: Muminki r0x
Świat: TVP 1
|
![]() @Up
Po wypaleniu raczej granice się zacierają, i nie pali się dla czegokolwiek poza samym stanem ;p Ale pamiętam, że była akcja kiedy Fokus był zwykłym gnojkiem z osiedla i śpierwał o "marii" nie wiedząc o co chodzi ^^
21:00 Auro Dano [13]: buy wand of dwarfenbreath Oddech krasnoluda r0x -Hi -Notka -No? -So Stfu&Bye Nob!1 |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2006
Lokacja: Olsztyn ajj miałem nie mówić..
Imię: Dolcu
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Four Elements
Świat: HARMONIA A JAK!
Poziom: 10+
Skille: potężne
Poziom mag.: 50
![]() |
![]() I tak to ten sam shit, Ja głównie tylko słucham Tedego,a jak już mi sie nudzi do DonGURALesko,peja,Pono,
I tak tylko Tede dla mnie robi prawdziwy Hip-hop... |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2004
Lokacja: Gdansk
Imię: Muminki r0x
Świat: TVP 1
|
![]() Skoro Tede jest dla ciebie prawdziwym rapem... Dobra bo flame bedzie ;x
21:00 Auro Dano [13]: buy wand of dwarfenbreath Oddech krasnoluda r0x -Hi -Notka -No? -So Stfu&Bye Nob!1 |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Rubber City
![]() |
![]() Chciałem dać jakiś wstęp, żeby offtopa nie było, ale mi się nie chce.
http://tasioor.wrzuta.pl/audio/h8C91..._somethingness ![]() Jeden z lepszych kawałków najlepszego rappera świata. Ani słowa o policji, trawie, dupach czy przestępstwach. Abstract rap ftw.
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
|
![]() U mnie w klasie podniecają się Tede, jeden kolega przyszpanił jedną piosenką i już all "Tede żondzi1111", wcześniej był Peja... Prawdziwy rap:
K44, PFK, O.S.T.R., Łona (tak moi drodzy, oblookajcie niektóre jego kawałki ![]() ![]() Oczywiście, Abradab też ma niezłe kawałki ;P Ostatnio edytowany przez qq2 - 15-02-2009 o 15:50. Powód: H@H@H@H@, nup ;< |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2007
|
![]() Hip Hopu nie lubię (rap ftw), ale Tymon (Tymon Smektała, redaktor CDA i redaktor naczelny Clicka) nie jest zły ; )
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 12 2005
Lokacja: Hajnówka xd
Profesja: Knight
Świat: Iridia/Xerena
|
![]() Abradab, nie słucham ale z szacunku i sentymentu do K 44...''Psychodela''
![]()
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2007
Lokacja: Bruksela/Białystok
Imię: Magoo Allmighty
Świat: Morgana
|
![]() Nom ogolnie to PFK i K44, a rowniez O.S.T.R rzadza. Jest jeden kawalek tych co teraz rzondzom na polskiej scenie hh ktory moim zdaniem zasluguje na szacunek, a nazywa sie on: "Mam tak samo jak ty" Czeslawa Niemena ktorego przerobili Wzgorze YaPa 3, 3H i Warszafski Deszcz, czyli Borixon, Wojtas, 3H, Tede i Numer Raz i wiem ze o kims zapomnialem ;> jest to kawalek z 1998 roku. Wlaczajac ten kawalek w winampie i zamykajac oczy mam obrazy z mojego dziecinstwa. Moze tekst nie jest tak rymowany jak dam na przyklad Magika ;d ale czuc melodie i ten styl.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 05 2008
|
![]() Dla mnie obydwa kawałki podane przez autora tematu to zwykły chłam. Jak już multum osób przede mną napisało prawdziwy rap to był Kaliber 44 i Paktofonika i do tych dwóch zespołów mam pełny szacunek mimo, że słucham innych gatunków muzyki.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Da Old school.
Data dołączenia: 04 12 2005
Lokacja: Szpital dla psychicznie i nerwowo chorych Drewnica
![]() |
![]() Cytuj:
Btw, mój znajomy rozmawiał z Ostrym raz przed koncertem. Według Ostrego marihuana powinna byc od 21 roku życia. Wiec koleś jakieś granice zna i wie, że to nie dla "małolatów"; ) @qq2 No tak, jeszcze Łona xD <333
Jestem oazą spokoju, zajeb*** wyluzowanym kwiatem na tafli jeziora. Jeśli Ci będzie smutno i bardzo źle, to pomyśl, że byłeś najbardziej niesfornym i aktywnym plemnikiem w całej swojej grupie. ![]() Poradnik "Jak dojść do Demony" |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 08 2005
Lokacja: Krosno
Imię: Seecinha
Świat: Astera
Poziom: 123
![]() ![]() |
![]() Ta.. ale sam pewnie od małolata jarał
![]() Łona.. hmm fajne ma kawałki, ale nie wciągają mnie jakoś. na asfalt.pl pojawił się jego singiel. Niedługo ma wyjść płytka "Insert EP" |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
|
![]() z tych ulicznych rapow lubie tylko Wilka, nagral pare fajnych piosenek nie o kreceniu dupa i jaraniu jointow.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 07 2006
![]() |
![]() Cytuj:
To tak jakby się kłócić o to, że „Tibia” to także kość piszczelowa bądź piszczałka. Grupę operacyjna na siłę da się nazwać rapem. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2007
|
![]() Mnie jakoś zawsze Hip Hop kojarzył się z gościami z gatkami w kroku, słuchającymi ballad o dupach, które były (żyjąc na ulicy, ważne!) biedne, a wszyscy jarali zioło i byli joł. Z kolei rap dla mnie to ci wszyscy czarni bracia obwieszeni złotem nawijający o (niespodzianka) trudnym życiu czarnego gangstera.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 01 03 2008
Lokacja: Wrocław
Wpisy bloga: 6
Stan: Początkujący
Imię: ancient~ / skug~
Świat: harmonia,nebula