|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 09 2007
Lokacja: Jamajka
Stan: Niegrający
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2007
Lokacja: dębno->Boh Rox
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Świat: Unitera/Galana
Poziom: ---
![]() |
![]() ofc 2-gie lepsze <dlamnie>
z hh najbardziej lubie firme, ale nic nie przebije techno ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 12 2004
Lokacja: Bełchatów/"...W państwie pełnym nienawiści..."
Świat: Kyra
|
![]() pod hiphop jest kawałek rapowe ziarno (rap-owe!) więc ocb?
grupa operacyjna to gówno i ludzie o niej zapomną jak o krejzi frogu ; P no chyba, że będą się starali tworzyć coś tam no, ale nie zmienia to faktu, że to jest góóóóóówno ; P a hiphop to jak ktoś na pierwszej stronie napisał to kultura a rap to jej część tak jak breakdance, beatbox, graffiti. A poza tym to AbraDab ma lepszy kawałek jak już i nie będzie lepszego rapera od Ostrego ![]() /pewnie zaraz ktoś napisze "co to ja bełkocze", ale nie mam jakoś wenny by coś normalnego napisać. z pewnością masz rację umc umc.
Nad czaszkami groźby, być złym czy dobrym? Zero pytań, wątpisz ? Strach tonie w liczbach One odbite w źrenicach, a świat upadły w mitach Zamiast powstać w krytykach czynów, kreuje co dnia lepszych skurwysynów Od siebie minimum by z dumą się nie rozstać 2005 Realia Made in Polska Ostatnio edytowany przez Vekegi - 19-06-2008 o 01:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Da Old school.
Data dołączenia: 04 12 2005
Lokacja: Szpital dla psychicznie i nerwowo chorych Drewnica
![]() |
![]() Cytuj:
@up Jedyny problem z Magikiem był taki, że udawał schizofrenie tak długo, aż w nią popadł i zakończył żywot. Ostry ma jednak dużo więcej oleju w głowie i wie jaka potęgą ma słowo; )
Jestem oazą spokoju, zajeb*** wyluzowanym kwiatem na tafli jeziora. Jeśli Ci będzie smutno i bardzo źle, to pomyśl, że byłeś najbardziej niesfornym i aktywnym plemnikiem w całej swojej grupie. ![]() Poradnik "Jak dojść do Demony" Ostatnio edytowany przez Gelt - 19-06-2008 o 10:51. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 06 2007
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() nagly atak spawacza, grammatik, k44 - reszta ssie bo nie sluchalem ;]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Użytkownik Forum
|
![]() moze nie sam Wilku, ale z Molestą nagrał piosenki nie tylko o jaraniu, owszem, `wplyw` tego tam jest, ale nie az tak bardzo ; ]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Da Old school.
![]() |
![]() Chyba nie mówimy oj molescie ewenement.?; p Bo wcale nie jest, jak to ująłeś "stara". Molesta kiedyś miała dobre kawałki, ale jako, że był tam Wilku itp. itd. wcale nie była taka softowa jak teraz; )
I czy ja wiem, że to taki dobry rap.? Ja raczej powiedziałabym, że to troche pop-rap. W porównaniu z THS jest dobra, ale z k44..
Jestem oazą spokoju, zajeb*** wyluzowanym kwiatem na tafli jeziora. Jeśli Ci będzie smutno i bardzo źle, to pomyśl, że byłeś najbardziej niesfornym i aktywnym plemnikiem w całej swojej grupie. ![]() Poradnik "Jak dojść do Demony" |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 06 2006
Imię: Boski Grzegorz
Profesja: Rookstayer
Świat: Aldora
Poziom: 2
|
![]() Cytuj:
K44,PFK,3xKlan,Pijani Powietrzem <3
![]() |
![]() |
#49 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2004
Lokacja: Gdansk
Imię: Muminki r0x
Świat: TVP 1
|
![]() Co myślicie o Kwadrat Składzie? Też kilka fajnych piosenek wyczarowali.
21:00 Auro Dano [13]: buy wand of dwarfenbreath Oddech krasnoluda r0x -Hi -Notka -No? -So Stfu&Bye Nob!1 |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Użytkownik Forum
|
![]() ugryz suchara najlepszy hip-hop \o/
![]() |
#51 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 05 2008
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 08 2005
Lokacja: Krosno
Imię: Seecinha
Świat: Astera
Poziom: 123
![]() ![]() |
![]() Udawał. Podobno dlatego, że przestraszył się WKU i wymyślił sobie, że poudaje niepoczytalnego czy cuś w tym rodzaju. Dawno już o tym czytałem..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Da Old school.
![]() |
![]() Nie miał, potem popadł: )
Jestem oazą spokoju, zajeb*** wyluzowanym kwiatem na tafli jeziora. Jeśli Ci będzie smutno i bardzo źle, to pomyśl, że byłeś najbardziej niesfornym i aktywnym plemnikiem w całej swojej grupie. ![]() Poradnik "Jak dojść do Demony" |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2008
Lokacja: Płock
![]() |
![]() Skąd wiecie, że popadł? Proszę o źródła bo ja mam trochę inne informacje.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 06 2006
Imię: Boski Grzegorz
Profesja: Rookstayer
Świat: Aldora
Poziom: 2
|
![]() Cytuj:
"...Magik należał do osób, które bardzo dużo myślą o życiu. To po pierwsze.. Po drugie - nałożyła się na to sprawa dotycząca jego powołań przez Wojskową Komisję Uzupełnień. Miał już wtedy żonę i dziecko, a ponadto był to okres, gdy wreszcie chcieliśmy nagrać krążek. I Magik zaczął tak kombinować, że sobie zszargał psychikę. Obrał taktykę udawania osoby kompletnie niepoczytalnej. Dwa razy go odraczali, ale tylko na rok. To wmawianie sobie, że ma świra, że nic mu nie wychodzi, doprowadziło do tego, iż przemęczył organizm. Gdzieś w podświadomości zakodował sobie, że jest źle i to doprowadziło do osłabienia psychicznego. Powiedział mi kiedyś: "Rahim, wiesz co? Przez to WKU pojebało mi się. To, co sobie kiedyś wmawiałem, żeby tylko grać niepoczytalnego przed komisją, teraz mną zawładnęło. Czuję, że kompletnie świruję." W "Priorytetach" Magik rymuje "Nie mam też ochoty na zabawy w żołnierzyka. Zegar tak tyka, a czas umyka". ..."
![]() |
![]() |
#56 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 12 2004
Lokacja: Bełchatów/"...W państwie pełnym nienawiści..."
Świat: Kyra
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() i co dziwne z dziewczyną ![]() co do magika to myślę, że to był dobry raper, ale śmierć też go troche przypromowała ![]()
Nad czaszkami groźby, być złym czy dobrym? Zero pytań, wątpisz ? Strach tonie w liczbach One odbite w źrenicach, a świat upadły w mitach Zamiast powstać w krytykach czynów, kreuje co dnia lepszych skurwysynów Od siebie minimum by z dumą się nie rozstać 2005 Realia Made in Polska |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Da Old school.
![]() |
![]() Kiedyś buntowniczka, to i rapu słuchałam; ) Nie tylko by być elo. Wiec interesowałam się tym.
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Użytkownik Forum
|
![]() Artykuł o Magu jak i PFK, co do tego, że smierć go wypromowała :
"Niedługo po śmierci Magika warszawska dziennikarka robiła wywiad z Rahimem i Fokusem. Ustawiła kamerę pod mostem Grota. Spytała, jak teraz płyta się sprzedaje. Bo śmierć podobno dobrze robi na promocję. Fokus rzucił się na nią z pięściami. Robak go powstrzymał." Respect dla inteligentnych raperów ; ] Gelt@ Już nie słuchasz? ; > Nie wiem, kto słucha rapu, żeby być elo. Przynajmniej tego normalnego, nie jakiegoś komercyjnego/ulicznego. |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 | |
Da Old school.
![]() |
![]() Cytuj:
W sumie masz racje w tym ostatnim zdaniu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#60 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2008
Lokacja: Płock
![]() |
![]() Cytuj: