![]() |
#362 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 02 2006
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Galana
![]() |
![]() @Frizzle
Zebym nie musial tyle siedziec nad tym mlvl jak padne (ja nie botuje xP) no i waste kasy tez xP A najbardziej zal mi gobleta z 1st arenki bo juz nie odzyskam a reszte przeciez sie odkupi/wylooci xP
![]() |
#363 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 06 2008
Lokacja: Łódź, Śródmieście
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Ughi
Profesja: Elder Druid
Poziom: 56
Poziom mag.: 51
|
![]() ehh no fakt, tego gobleta to mogli by darowac.. pozostaje odrabianie na runach.. walnij bp mwalli i seprzedaj.. itd itd etc xd
|
![]() |
![]() |
![]() |
#364 |
Zbanowany
Data dołączenia: 04 08 2006
Lokacja: Boleslawiec/Sztokholm
Gildia: Alliance of Krynn
Świat: Inferna
Poziom: 120
Poziom mag.: 67
|
![]() Heh , co to sie porobilo na tej galance ;d , chwile mnie nie ma i juz burdel ;s
Szcodi ;d skans znam ten nick z champion of olymp i jak cie pekowalem w hg ale niestety nasz wspolny friend wpadl . I co cie natknelo zeby kupic thorka ;d ? A pozatym ZAPRASZAM WSZYSTKICH GRACZY NA GALANE , WYRABISTY SERWEREK ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#366 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 04 2008
Lokacja: Wrocław
Profesja: Elite Knight
Poziom: B
Skille: I
Poziom mag.: G
|
![]() @Segalczuk: Tamten to był Szkodi, ja jestem inną osobą ;] i żeby nie było to ta ksywka to nie fake ;]
a tu coś z dzisiaj. ![]() loocik: rh i troche hajsu. =] Ostatnio edytowany przez SzCodi - 19-06-2008 o 17:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#368 |
Użytkownik Forum
|
![]() oho, Joozio sie pokazal xD
btw. GZ! xDDD gogo 100 or 150 xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#369 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2006
Lokacja: W domu :D
Imię: Kotoslaw
Profesja: Knight
Świat: Menera
Poziom: 75
Skille: 76/76
Poziom mag.: 6
|
![]() Witam wszystkich
![]() Pozdro |
![]() |
![]() |
![]() |
#370 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() To znow Ja
Kroociutki hunt bo tylko 3 gsy, loot: 2p arm, steel helm, 100+gp ![]() A tu moj ![]() ![]() ![]() ![]() Loot na 2h rzął.peel -.- ![]() Przybyl..., zobaczyl..., ![]() ... i ubil. ![]() No i jakas zaj.bana szmata mnie uwalila na afku, pod wlasnym gh ![]() ![]() I ogulnie gz wam xP
BAMBUCHA!!!jedenoneoneone Czy ja nie jestem ivul? (\_/) (O.o) (> <) To jest króliczek. Skopiuj go do swojej sygnaturki aby pomóc mu w zawładnieciu światem!!! Ostatnio edytowany przez Johanes19 - 24-06-2008 o 13:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#372 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() To znow Ja
No pecha mam ch*jowego xP Podczas odrabiania souli ![]() jakis pekej, dosyc dlugo sie z nim meczyli xP ![]() ![]() ![]() ![]() Niedlugo zostaje sam w domq z qmplami to se wtedy odrobie xP
![]() |
#373 |
Użytkownik Forum
|
![]() Korkorde, oni juz Cie nie beda bic
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#374 |
Użytkownik Forum
|
![]() Na specjalne zyczenie Korkorde ;p
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#375 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2007
Lokacja: Łódź
Imię: -----------
Poziom: 55
Skille: 77/70
Poziom mag.: 6
|
![]() Szcodi szkoda że wczoraj padłeś zresztą ja też zajeb**m zgona
![]() ![]()
Ta iskra co wciągła mnie do gry, znikła razem ze mną!! ![]() ![]() ![]() 22:00 Rafe Thelis [8]: sukam osub pl kturzy hca zalorzyc klan czyli stworzyc grope przujacul ktuzy sobie pomagaja i sie za nih wstawiaja w obronie XX:XX Volrath The'Mage [102]: STAC JEBANCE BO WYDYMAM WAM PSY MATKI OJCOW I NIE WIEM CO JESZCZE |
![]() |
![]() |
![]() |
#376 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() To znow Ja
Tiia mial pecha xP, ale ja mam wiekszego bo 5 dedow juz na rsie -.- Ale zacznijmy od tych lepszych ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jakis specjalnie udany loot jak na moje szczescie xP ![]() ![]() A teraz te gorsze =/ tuz przed koncem paradoxa -.- ![]() ![]() ![]() ![]() WAR!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#377 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() To znow Ja
Troche poznie nie ^.-, ale sam jestem w domq z qmplami i jedziemy z tibia Pierwszy dzien nie zbyt udany xP ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tutaj foty qmpla co u mnie siedzi, nei wiem czemu, ale nie przyslali mu maila aktywujacego konto na forum xP i sam nie moze wrzucac xP ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Se odbilem na beho xP ![]() ![]()
![]() |
#378 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2007
Lokacja: Ziemia/Polska/Bydgoszcz
Stan: Niegrający
Profesja: Royal Paladin
|
![]()
(\_/) (O.o) (> <) To jest króliczek. Skopiuj go do swojej sygnaturki aby pomóc mu w zawładnieciu światem!!! 100% tego forum to ludzie. Jeżeli nie należysz do tych 0 % nie wklejaj tego podpisu. Powybijam ci wszystkie oczy kijem, a jak zabraknie ci oczu dokleje ci nowe kropelką. A mój kij przewędruje twoją źrenice w akompaniamencie krzyku "This is Sparta"!!!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#379 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() To znow Ja
Qmpel nie moze zrobic konta to musze wstawiac ;d ![]() Tomb huncior, nawet najs loot byl od 4 do 7.40 bo o tej godzinie wylaczyli nam prad na kilka godzin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Odrabianie souli ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No i jak kazdy hunt z rsem musial sie zakonczyc dedem tym razem nie zawiodlem sie i tez padlem... -.- Obs knife qest ![]()
![]() |
#380 |
Użytkownik Forum
|