|
Notki |
Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#281 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 06 2008
Lokacja: Warsaw
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Sorison Shion
Profesja: Paladin
Świat: Elysia
Poziom: 24
![]() |
![]() Moge pisać jak chce.. jak chce napisać
![]() ![]()
![]() |
#282 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 04 2008
Imię: Michaeldz
Profesja: Druid
Świat: Azura
Poziom: 20
Poziom mag.: 50
|
![]() ~Już jest!! Napiszcie o tym temat... tylko szkoda, że nasze najgorsze obawy przekładania itemów do backpacka podczas handlu u NPC się spełnią... no i szkoda, że Cipy już wygadały... ach... nowy outfit... do niczego.... żałosne.
![]() ![]() Dla ciekawych: Wielkie Nowe Cechy i Liczne Nowe Rzeczy Ponieważ już zawiadomiliśmy w naszej pierwszej zagadce, drugi cecha będzie wprowadzone dotycząc współdziałanie z NPCs. Rzeczy handlu z NPCs będą dużo więcej wygodniejszego w przyszłości. Kiedykolwiek prosisz NPC o handel, nowe okno otworzy na stronie właściwej ekranu przygody. Przez naciskanie albo Sprzedają się albo Kupują, możesz szybko zobaczyć, które rzeczy, do których możesz sprzedać się albo kupujesz od NPC. Jeśli wybierasz rzecz, też jego graficzny będzie pokazany. Przez klikanie na graficznym, zyskasz informację na tej rzeczy. Cena jest zacytowana za rzeczą. Przez używanie baru poślizgu, możesz komfortowo wybrać jak dużo rzeczy, którą zechciałbyś kupić albo sprzedać się. Wybrana ilość, cena dla wybranego numeru rzeczy i pieniądze, które masz w twoim inwentarzu są pokazane pod barem poślizgu. W końcu, prasa Ok, by potwierdzić handel. Jeśli nie będziesz miał wystarczających pieniędzy, przestrzeni albo pojemności, komunikat ostrzegawczy będzie pokazany i handel zawodzi. Po prostu obniż ilość rzeczy na barze poślizgu, aż spotykasz wszystkie warunki, by uzupełnić handel. Ta droga nie musisz zmartwić się więcej, że nagle stajesz się na stosie szynki, ponieważ ty nie jesteś silny wystarczająco, by nosić wszystko. ![]() Czy cieszysz się pieczeniem? Wtedy zaskoczenia twoje kochane z przepysznym czekoladowym ciastkiem albo tacą smacznych herbatników. Tylko wyobraź sobie zimny zimowego dnia - co mogłoby być wygodniejsze niż jedzenie jakichś świeżo upieczonych herbatników z przodu twojego nowiusieńkiego komina. Dla wszystko tych, które wolą jakieś zdrowsze jedzenie, dodaliśmy jakieś owoce i rośliny do asortymentu kilku sprzedawców jedzenia. Od teraz na tobie może przyprawić w górę twoja dieta z ziemniakami, ogórkami, cebulami, jalapen ~ pieprze zera, buraki ćwikłowe, śliwki, maliny i cytryny. Ale są więcej kupców, którzy dodali nowe produkty. Dokładnie na czas dla sezonu kąpieli, waterballs jest już dostępny. Lilia w Rookgaard oferuje antidotum i małe napoje zdrowia dla naszych najmłodszych ryzykantów. ![]() Ponadto, będą niezliczone nowe rzeczy. Zaprojektowaliśmy wielki numer nowych zbroi. Większość ich jest ograniczona do jednego albo dwóch powołań i wymaga pewnego poziomu. Z drugiej strony , oni mają, że różne dodatkowe zdolności lubią podnosząc umiejętność albo dając dodatkową ochronę przeciw pewnemu typowi szkody. Nie tylko zbroje, też nowe bronie wzbogacą twoje przygody Piszczela. Paladins będzie szczególnie szczęśliwy o kilku nowych ukłonach i kuszach, zmieniając w ich zasięgu ataku, władzy ataku i ich szansie uderzenia. Rycerze mogą zaopatrzyć się z potężnymi nowymi mieczami, toporami i klubami. Druid i czarodzieje może ucieszyć się nowymi prętami i różdżkami, które różnią się w ich typie szkody. Ponadto, kilku nowego spellbooks będzie dodane. Oni są nie tylko przydatni dla pamiętania okresów, ale ich magiczne władze też ochraniają czarodziejów i druids od ataków. W dodatku , trochę ich ma władzę, by podnosić druid albo magiczny poziom czarodzieja. W końcu, wszystko te, które lubią popisać się z nowym ubraniem są zaproszone, by dołączyć do inkwizycji, by zarobić honorowy sprzęt myśliwego demona. Oczekuj na miłe nowe przyjemności! Twój CipSoft Zespół __________________________________________________ ____ sry za błędy(tłumacz) oby tibia.pl lepiej przetłumaczyła... Ostatnio edytowany przez Xana36 - 19-06-2008 o 15:25. |
![]() |
![]() |
#283 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 08 2005
![]() |
![]() Haha nie no miazga : P. Chyba im się dni pomyliły. Fajowe te nowe itemki :>.
@Edit @UP Co to za tłumaczenie? Chyba z jakiegoś kiepskiego translatora co? Ostatnio edytowany przez Duke Dran - 19-06-2008 o 15:33. |
![]() |
![]() |
#284 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() WoW ludzie mi się podoba! Te itemki są zajefajne
![]() widać postaciom twarz!.. Ej ludzie kiedy ten Udpejt (xD) wejdzie w życie? chodzi mi o wszystkie Teasery
Elysia ![]() Jestem Paladynem ![]() Polska do boju ![]() Ostatnio edytowany przez Magmatic - 19-06-2008 o 15:39. |
![]() |
![]() |
#285 |
Kapłan Preclanski
|
![]() NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!
Cipsoft, wprowadzając listę itemów w BP i przyciski [Buy item] i [Sell item] Stracił największego swojego obrońcę na tym forum. Dziękuję Michos
![]() |
#286 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#287 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 04 2008
Lokacja: Słupsk
Imię: Jake Corki
Świat: Guardia
Poziom: 44
Skille: 80/67
Poziom mag.: 13
|
![]() ziomy,pospieszcie sie z tlumaczeniem nowego niusa na tibia.com
#288 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 07 2005
Lokacja: mwahahahahahahahaha
Wpisy bloga: 6
Stan: Usunięty
Imię: hahahahahahahaha
Profesja: Elite Knight
Gildia: hahahahahahahaha
Świat: hahahahahahahah
Poziom: hah
Skille: hahahah
Poziom mag.: ha
![]() |
![]() "A mnie zyskał"
A mnie stracił tak samo jak Michoss'a ;/ mimo iż Update sam w sobie jest dobry to ten system jest..."......................"*. *Nie chcesz wiedzieć co chciałem tam wpisać Ps. Poczekam na tłumaczenie kogoś innego ponieważ te twoje nie całkiem można zrozumieć ;/ Ps2. Apdejt będzie albo 24 albo 31 ;] (@Up - witam w Timie (luk podpis)) Ostatnio edytowany przez Torog Velrock - 19-06-2008 o 16:06. |
![]() |
![]() |
#290 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @UP
Polecam English Translator XT od Techlandu. Bardzo fanie tłumaczy i sensownie układa zdania. Zawsze można jakieś swoje poprawki nanieść. @Topic Wszyscy teraz będą narzekać, że źle. Podajcie chociaż jedno dobre uzasadnienie dlaczego źle. Nie mam tu na myśli: "Bo będzie prościej i w ogóle tibia zmienia się w OTS". Ostatnio edytowany przez Duke Dran - 19-06-2008 o 16:05. |
![]() |
![]() |
#291 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 06 2008
Lokacja: stalowa wola
Imię: Kondzio Knajciq
Profesja: Knight
Świat: harmonia
Poziom: 20
Skille: 50
Poziom mag.: 3
![]() |
![]() powiem krotko:jak ktos powyzej napisal te zbroje maja byc od poziomu!!!!
i to tez poszczegolne dla kazdej profesji...... mimo ze new itemki mi sie podobaja ,ten pomysl z itemami od poziomu to dno!!!!!! pewnie za chwile bedzie tak:MPA,D ARMOR,G ARMOR,DSM-PACC reszta niech nosi crowny,blue roby,i inny troche gorzszy armor. No ten pomysl z handlem jest tez mi sie nie podoba ale pogramy,zobaczymy. Nowe zarcie pewnie dla pacca,wole meaty no ale cipy z itemkami sie postarali. |
![]() |
![]() |
#292 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 07 2005
Lokacja: mwahahahahahahahaha
Wpisy bloga: 6
Stan: Usunięty
Imię: hahahahahahahaha
Profesja: Elite Knight
Gildia: hahahahahahahaha
Świat: hahahahahahahah
Poziom: hah
Skille: hahahah
Poziom mag.: ha
![]() |
![]() 4 nowe łuki ? 4 nowe kusze ? wiemy czemu Łuki teraz będzie się dostawało na starcie ;] 2o+ nowych Zbroi ? 3 nowe Spell book'i? też wiemy czemu dostaje się je na start ;] nowe Rózgi ? w sumie te aktualnie nie są złe ale... czy są one dobre ? Tarcze i zbroje chroniące przed żywiołami ? Jaj ! Ale mam pytanie - ten sposób kupowania naprawdę był potrzebny... ?
|
![]() |
![]() |
#293 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Mnie Cipsoft zyskał tym Udpejdem
![]() ![]() Ej ludzie mam pytanie troche nie na temat ale to jest takie malutkie pytanko.. Czy pacc w polsce jak sie kupi przez firmę Drom to czy będzie to pacc na godziny? czy na dni? Wiecie oco mi chodzi??.. P-O-Z-D-R-A-W-I-A-M
#294 | |
Blondynka
|
![]() Cytuj:
@down Ogolnie nie lubie emotek na tym forum. Wole czysty tekst... Albo emotki w formie pierwotnej, np : ).
S. J. Lec Ostatnio edytowany przez Slythia - 19-06-2008 o 18:28. |
|
![]() |
![]() |
#295 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Mhhmm.. Dzieki.. a powiec szczerze czy ciebie też wkurza jak ktoś napisze zamiast Spam
![]() ![]()
#296 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2007
Wpisy bloga: 4
Imię: Aevolana Zamizuelin
Gildia: --
Świat: Vinera
Poziom: 27
Skille: --/20
Poziom mag.: 24
![]() |
![]() nie chodzi mi o to że używasz emotek tylko w jaki sposób ich używasz... popatrz na swój podpis, to wygląda jakbyś przed chwilą wszedł na forum i się zaczął podniecać że są obrazki! no to trzeba je wykorzystać nie? sorry za dobitność ale tak to wygląda...
![]() |
![]() |
#297 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 06 2008
Lokacja: City of Hell - Słupsk
Stan: Niegrający
Imię: Lord Holdus
Profesja: Knight
Gildia: New Happening
Świat: Guardia
|
![]() Dlaczego jak ja zaczynałem nie było takich ułatwień??????
Ale dobrze, że to zrobili, bo zmniejszy się ilość noobków i neewbie.
#298 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 06 2008
Lokacja: Venore
Imię: Mateus on lucera
Świat: Lucera
Poziom: 22
Poziom mag.: 19
|
![]() no jasne...
wszystko zacznie sie od niewinnego malutkiego slabego ekwipunku na start a skonczy sie na blue robie , blue legach, demon shieldzie, BOHach stell chelmecie i hailston rodzie dla druta, wand of inferno dla sorca... ice rapieze dal kiny i nie 500 najlepszych stzal dla pala no i luku ![]() |
![]() |
![]() |
#299 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Aeovolana(czy jak ci tam jest) ty też masz w opisie Emotikonki!.. i to tyle samo ile ja
![]() A jakbyś nie zauważył każdy prawie ma Emotikonke w podpisie!..
#300 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 06 2008
Lokacja: Jarosław
Imię: Szaman Danim
Świat: Galana
Poziom: 18
Poziom mag.: 13
|
![]() Ja probawalem wszystkiego ale ten tutorial (1 i 2) i tak mi nie dziala