![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2006
Lokacja: Koszary
|
![]() Ten update będzie dobrą okazją do zobaczenia, jak to z tą Tibią jest i czy w ogóle warto zawracać sobie głowę tą grą*.
Jestem pełen dobrych myśli, bo Tibia wyraźnie zmierza w kierunku przystępności i komfortu interfejsu, vide nowy sposób interakcji z NPC, wyraźnie się komplikuje w zakresie mechaniki i rozgrywki, jak żywioły, coraz więcej itemów oraz własności tychże. Jeszcze niech wprowadzą soulbound (związanie itemu z "duszą" postaci), co by zlikwidowało niskopoziomowe postacie na boostcie hlvli lub kupowanie co silniejszych przedmiotów na allegro lub w grze. Jakiś porządny item można by było nosić wyłącznie, gdy samemu się go zdobędzie. Oraz oczywiście uniemożliwienie używania zwykłych itemów poniżej ich progu lvl, a nie tylko obniżenia (prawie niezauważalnego) ich skuteczności. *Co ten brak WoW robi z człowiekiem, nie?
![]() |
#43 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 04 2008
Lokacja: Krk
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: ~60
|
![]() @neopostman
A jak Steve z cipsoftu chodzi po forum ;<? |
![]() |
![]() |
#44 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 01 2008
Lokacja: Ropczyce
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Druid
Świat: Iridia
Poziom: 19
Skille: x/19
Poziom mag.: 15
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 04 2008
Lokacja: Sop
Imię: Yabol Drinker
Profesja: Elder Druid
Świat: Arcania
Poziom: 101
Skille: 1109865
Poziom mag.: 66
![]() |
![]() Cipsoft Why ? For Money.
niszczą rooka. Ciagle byly life fluidy i wszytsko bylo ok ale nie teraz potiony itp -.- Ciastka ? 2 gp w sklepie ? super kurwa -.- na moim servie cena jednego wynosila 200 gp mam 200 czyli 40k a po update ebdzie towarte 400gp waste plx ? Rookgaard zchodzi na psy -.-
#46 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 01 2008
Stan: Niegrający
Imię: Sir Aravras/Ed Shot
Profesja: Royal Paladin
|
![]() Ja mam kilka wątpliwości:
1.Jeżeli chodzi o sprawę palków to po co robic nowe kusze skoro i tak prawie każdy będzie expić z royal spearami ( ew.ass ) ze względu na tarcze, chyba nikt nie zrezygnuje z tarczy zwłaszcza kiedy ma sie dobrego skila tylko po to aby bić o 1 kratke wiecej nawet z żywiołem,kiedy możemy oberwac od np.GSa za ponad 200, ten pomysł będzie tak samo trefny jak te strzały żywiołow. 2.Jezeli podczas rozmowy z npc pojawi sie okienko które będzie blokowac właściwy ekran gry to czyż player killer nie zyska kilku wartościowych sekund podczas gdy gracz będzie zamykał okienko ? 3.Nowe przedmioty wyglądają troche zbyt dziecinnie wg.mnie ale myślę ,że nie tylko. 4. i teraz coś co nie każdy musi zrozumieć: Dawno temu Tibia była oryginalna,wiele rzeczy wymagało naprawy ale miała swój charakter. Wraz z kolejnymi uaktualnieniami upodabnia sie do Lineage2/WoWa czy innych klasycznych MMORPG. Niedlugo w każdej grze bedziemy mogli oglądać to samo tyle tylko że grafika będzie inna. Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
#47 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 05 2008
Imię: Nowy char Royala :)
Profesja: Elder Druid
Świat: Silvera
|
![]() Teraz będzie... hmm... ciekawie?
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 06 2007
Lokacja: Pasym
Imię: Nightamrish Wizard
Profesja: Druid
Świat: Antica
Poziom: 30
Skille: 10/20^^
Poziom mag.: 30
|
![]() Nie zle sie zapowiada ten update wreszcie troche wiecej broni dola palladyna a itemki sa oK.
|
![]() |
![]() |
#49 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 11 2007
Lokacja: Marienburg
Wpisy bloga: 38
Stan: Na Emeryturze
Imię: Michael de Löwe
Profesja: Elite Knight
Gildia: Die Kreuzritter
Świat: Deutschordensst
Poziom: Gut
Skille: SehrGut
|
![]() Nawet fajny będzie ten update...
Spojrzałem na Out Demon Hunter'a (ten męski) i jedną z kusz i zobaczyłem coś ala Van Helsing... |
![]() |
![]() |
#50 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 07 2007
Profesja: Sorcerer
Świat: Secura
Poziom: 90
|
![]() Co oni robią? o.o
Niech sie zdecydują czy chcą zrobić z Tibii wowa simsy czy ots... Bo te połączenie im nie wychodzi 7.4...-...7.92 please back. 4 lata gry, koniec. ~.* Retired *.~ |
![]() |
![]() |
#51 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2007
Świat: Candia
|
![]() a mogl by ktos bardziej rozwinac ta informacje o magach ?? tzn o tych ksiazkach
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tibia traci swoj unikalny klimat
#52 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 01 2008
Imię: Sir Aravras/Ed Shot
Profesja: Royal Paladin
|
![]() Up and 2x Up - Dokładnie...
|
![]() |
![]() |
#53 |
Użytkownik Forum
|
![]() Siemka!
Według mnie najlepszą rzeczą która będzie dodana podczas letniego update jest nowy outfit, ponieważ lubię często zmieniać outfity. P.S.Oby update był jak najszybciej, bo powoli mi sie pacc konczy;/ |
![]() |
![]() |
#54 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 06 2008
Stan: Początkujący
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() P.S mam pytanko żeby wbić sie na TS - test server trza miec tutka czy co ?? P.S 2 sorry, że tak niezrozumiale to napisałem ale byłem pod wpływem agresji ![]()
"Zadaniem sieci jest złapanie ryb, A kiedy ryby są złapane, sieć jest zapominana. Zadaniem potrzasku jest złapanie królika, A gdy królik jest złapany - potrzask zostaje zapomniany. Zadaniem słów jest przenoszenie idei, A gdy idee zostają uchwycone, słowa są zapominane. Gdzież mogę znaleźć tego, który zapomniał słów? On jest tym, z którym chcę rozmawiać." Ostatnio edytowany przez DB_SonGoku_S - 19-06-2008 o 17:37. |
![]() |
![]() |
#55 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ta...chyba przeniosę sie na BG...tego raczej mi nikt nie schrzani.
|
![]() |
![]() |
#56 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 07 2007
Świat: Secura
Poziom: 90
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#57 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 06 2007
Lokacja: Gdynia
Imię: Patrov
Profesja: Knight
Świat: Jamera
Poziom: 72
Skille: 82/80
Poziom mag.: 6
|
![]() do tych co narzekaja .
Juz tysiace razy powtarzali nie chcesz ? nie graj , nikt nie bedzie plakal , tak kochasz 7.4 idz na ots 7.4 i graj. w kwesti armorow i ich dodatkowych opcji , wkoncu bedzie mozna cos wiecej zdobyc , a nie , mpa g leg etc. i koniec a tak tu masz urozmaicenia i to jest dobre. Okienko do sell/buy mi sie nie podoba / Nowy outfit ok , tylko ten kolek psuje troche ; p. Ogolnie jak dotad update na plus .
#58 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 06 2006
Lokacja: Białystok
Imię: Fisher of Isara
Profesja: Elite Knight
Gildia: Sixth Sence
Świat: Isara
Poziom: 80~
Skille: 80~
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() [quote]Czy nowe warzywa i owoce oraz/lub nowe wypieki będą dostępne na rooku ?[/quote[
Skąd mamy to wiedzieć?
revolution.myftp.org Ostatnio edytowany przez Fisher - 19-06-2008 o 17:40. |
![]() |
![]() |
#60 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 01 2008
Lokacja: M-ce
Imię: Lord Dymcu
Profesja: Paladin
Gildia: Invision
Świat: Candia
Poziom: 50
Skille: 81/69
Poziom mag.: 14
|
![]() Itemy rodem z grafik jakie występują na otsach xd...
Btw fajny system trade "+"