![]() |
#1302 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 08 2007
Stan: Na Emeryturze
Gildia: Blood'Brothers
Świat: Elysia
![]() |
![]() Nie oceniaj książki po okładce/człowieka po wieku :> Ja mam 16lat i się kurcze czuje już stary :/
@Weronisia Wildze, że będę miał z kim gadać in night :> Ostatnio edytowany przez Mercioleksy - 19-06-2008 o 03:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1303 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 06 2008
Lokacja: Warszawa
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Neixa
Profesja: Elder Druid
|
![]() To ze ktos ma 15 lat nie znaczy ze jest newbem i jest "zerem". Zwidek ma 15 lat, nie wiem tego z plotek bo go znam i niewidze róznicy miedzy nim a takim Nemtorem ktory ma 20~lat, jest tepy i nie reperezentuje nic swoja osobą. Wiek nie swiadczy o osobie.
@kolega up Massloga mielismy na Kyrze i troszke sie zasiedzialam xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#1304 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 06 2008
|
![]() W sumie racja co do słów kilku przedmówców. Jest jednak jedno "ale".
Przytaczam jedną z sytuacji: Kolega XX ma 100 lvl a koleżanka YY 50 lvl. Kolega XX ma 12 latek a koleżanka YY ma hm.. niech będzie 23 lata. I teraz taki XX będzie się mądrzył i pouczał o życiu koleżankę YY prawie dwa razy starszą od siebie. Dla mnie to jest lekko nie normalne. Dobrym przykładem jest mój kolega z osiedla który mając 75~ lvl pouczał (nieświadomie) naszego kumpla o 5 lat od niego starszego. Ten młodszy strasznie kozaczył niewiedząc że rozmawia z kolesiem prawie "zza ściany" i nie było by w tym nic nienormalnego gdyby ten młodszy - pewny swej anonimowości - nie zaczął wygadywać głupot o ustawkach w rl i jaki to on nie jest pro pvp irl. Skończyło się na tym że że młody dowiedział się z kim gadał i nie wychodził z domu ponad tydzień a kiedy wyszedł dla bezpieczeństwa z mamą, został przykładnie ukarany na oczach matki. Jaki z tego morał ?? Ano taki że najlepiej zachowywać się normalnie i nie zgrywać nikogo kim się nie jest bo nie wiemy z kim mamy do czynienia. Najlepiej być sobą na +. Co do wypowiedzi wyżej to są ludzie którzy w wieku 15 lat już są psychicznie dojrzali ( nie bójmy się tego słowa) a są ludzie którzy w wieku 20 lat od ciągłego grania w tibie mają wyprane mózgi i ciężko się z nimi dogadać. Dzięki za przeczytanie chociaż kawałka z tego co napisałem. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1305 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 04 2008
Lokacja: NetFans
|
![]() LovePa, pierwszy raz dobrze piszesz, a co do tego chłopaczka, to nie wiem czy tak jest na serio, ale morał jest jaki morał.
Chorym jest to jak ktoś przelewa tibię, na życie realne (może po za zakupem pacca, za rl kase, chociaz to ten nie do końca normalne). Moje zdanie jest takie, że można mieć i 10 lat i byc psychicznie dojrzałym, a można mieć i 40 i być dalej 'dzieciakiem'.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1306 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1307 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja bym raczej zgłosił go do jakiegoś lekarza, najlepiej psychologa lub psychiatry.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1308 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 05 2008
Świat: Danubia
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1309 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 08 2007
Gildia: Blood'Brothers
![]() |
![]() @up
Ja się niczego nie wstydzę. Nie lubię bajkopisarzy, też bym mu pewno manto spuścił ![]() @Weronisia Jakie rezultaty nocnego siedzenia? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1310 |
Użytkownik forum
Lokacja: Szamotuły
Imię: Yoki Moodon
Profesja: Elite Knight
Gildia: Valentines
Poziom: 134
Skille: 88/80
Poziom mag.: 8
|
![]() LovePa a byl w tej bajce smok? ;>
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1311 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1312 |
Użytkownik forum
Lokacja: Szamotuły
Imię: Yoki Moodon
Profesja: Elite Knight
Gildia: Valentines
Poziom: 134
Skille: 88/80
Poziom mag.: 8
|
![]() kumpel Artur z Szamotuł hmm moze tez go znam
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1313 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1314 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 05 2006
Lokacja: Lublin
Imię: Hakiv
Profesja: Royal Paladin
|
![]() Ktoś tam pisał że my narzekaliśmy że Swe robi PA i teraz robimy to samo....
wiec ja walczyłem dla swojego dobra i kumpli z gildii a nie dla dobra ludzi "neutral".
![]() |
#1315 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 05 2008
Świat: Danubia
|
![]() Cytuj:
myslicie ,ze ludzie ,ktorzy przesiedzieli w pz pol roku beda walczyc po to abyscie WY mieli dobrze ? niby czemu maja za was wojny wygrywac ? chcecie lepszej elysii ,to sdki w lape i polecieli |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1316 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 04 2008
|
![]() Jeszcze nie wygrali, panuje tylko czasowy spokoj ^^ A WRI to obojetne czy czy bedziecie mieli 100 czy 110, a moze 130 sorcow, bo oni swoimi charami zawsze beda mogli podjac walke, tak samo jak nie potrzebuja siana, takze obojetnie kiedy wroca, sa w stanie podjac z wami walke
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1317 |
Zbanowany
Data dołączenia: 20 09 2006
Skille: 20/25
![]() |
![]() jw <500znakow>
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1318 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 12 2006
Lokacja: Wrocław
Stan: Usunięty
Profesja: Royal Paladin
Świat: Aldora
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#1319 |
Użytkownik Forum
Lokacja: Warszawa
Imię: Neixa
|
![]() @do kolegi ktory zwracal sie do mnie
wynik nocnego siedzenia 13:5 dla mojego teamu ![]() @temat to chyba byl theard o nowej wojnie a nie o refleksjach zyciowych xD W sumie dyskusja jest zaskakujaco kulturalna jak na to forum, dorastamy? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1320 |
Użytkownik Forum
|
![]() Weronisia, może, może xd
Co do pana Torala i Baave, to jest akurat prawda, że kiedy wri będzie chciało to może ponownie podjąc walke, ale ja bym się zastanowił czy jeszcze będzie im sie chcialo? <; |
![]() |
![]() |