![]() |
#381 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 04 2008
Lokacja: From Hell
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Nitro Evill
Profesja: Knight
Świat: Elysia Br0
|
![]() Cytuj:
A pokaż mi jakikolwiek dowód że to był TS jeżeli w jego wypowiedzi było ewidętnie napisane "Że ja wam tego nie powiem ale może ktoś kiedyś odkryje tajmnicę SoF'a i stanie na tej wysepce" ( czy coś takiego )
![]() |
|
![]() |
#382 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 01 2008
Imię: Cycu Rookslayer
Profesja: Rookstayer
Świat: Nebula
Poziom: 30
Skille: 20/25
![]() |
![]() @up
Jeśli sie nie mylę to w wywiadzie mówił że był to TS.
![]() |
#383 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Jeżeli się nie mylę to masz rację ![]() No ale sam fakt że tam dotarł i że jest to możliwe na Rl ![]() Ostatnio edytowany przez Carbon - 19-06-2008 o 19:12. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#384 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2007
Lokacja: W Domu :)
Stan: Na Emeryturze
|
![]() @up
Na 99.9% był to TS. Ale mniejsza z tym... Czy ktoś mi odpowie co oznacza zdanie: 17:25 Hyacinth: It is shaped by the will of the gods, so we don't have to question it I jeszcze jedno, czy ktoś mógł by mi powiedzieć czy to co "odkryłem" już kiedyś było poruszane na forum ?
"Strzyg, wiwern, endriag i wilkołaków wkrótce nie będzie na świecie. A skurwysyny będą zawsze". A. Sapkowski - Czas pogardy Dziadki z którymi grałem na Candi i dyskutowałem na forum rookgaardu, jeśli ktoś to czyta odzywajcie się na priv - od czasu do czasu będę przeglądał skrzynkę tutaj ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#385 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
2 część zdania to : "Więc nie powinniśmy pytać o to "
![]() |
![]() |
#386 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2007
Lokacja: W Domu :)
Stan: Na Emeryturze
|
![]() @up
Moim zdaniem jest tu coś o bogach... Tłumacząc dosłownie wychodzi : "To jest ukształtowane przez wole bogów, więc nie powinniśmy pytać o to." JEST TO TŁUMACZENIE DOSŁOWNE (słownik ^^). Pytam po raz kolejny... Czy ktoś już słyszał/wiedział o tym zdaniu? Bo jak tak to dam sobie spokój z tłumaczeniem go... Pozdrawiam
"Strzyg, wiwern, endriag i wilkołaków wkrótce nie będzie na świecie. A skurwysyny będą zawsze". A. Sapkowski - Czas pogardy Dziadki z którymi grałem na Candi i dyskutowałem na forum rookgaardu, jeśli ktoś to czyta odzywajcie się na priv - od czasu do czasu będę przeglądał skrzynkę tutaj ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#387 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() No nie dokońca ponieważ to GM'owie go tam przeteleportowali. No i żeby nie było to przytocze tutaj fragment wywiadu z Master Slayer'em o tym co interesuje nas najbardziej
![]() "Yallah: Jeśli już zeszliśmy na temat Gamemasterów. Twoje znajomości u GM-ów doprowadziły do tego, że na TS zostałeś przeniesiony na legendarną wyspę Sword of Fury. Jak do tego doszło, co tam odkryłeś i wreszcie czy udało Ci się go zdobyć? Master Slayer: Rozumiem, że widziałeś moje zdjęcie na TibiaWiki. Powiedzmy, że miecz był w zasięgu mojego wzroku w kwietniu 2000 (Miał wtedy 13 lat!). Jako moderator Tibia.de musze przyznać, że słyszałem już każdą plotke na ten temat. I musze powiedzieć, że.....nie należy wyobrażać sobie za dużo. Sword of Fury to tylko mały mieczyk z kolcami, który wyspa powinna nauczyć się ignorować (?!). Jest bowiem wiele innych zadań do rozwiązania"
.............| Tibia ,Rap & Parkour ![]() .............|____________________|........... ... Przez Uczciwość ... Kolekcja z rooka poszła sie je...ć :/ ![]() Ostatnio edytowany przez CycuRookslayer - 19-06-2008 o 19:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#388 |
Użytkownik Forum
|
![]() Pisząc tego posta od razu mówię że nie czytałem wszystkich stron.
SoF przenosi się na wielki głaz gdzieś w podziemiach z ratami sam jestem tego świadkiem widziałem SoFa gdy expiłem na ratach na 3 lvlu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#389 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @up
Screen ??
![]() |
#390 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#391 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#392 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Sam expiłem na pacc i w końcu dotarłem w inne miejsce z ratami gdzie zauważyłem lawę i ognie dalej po środku leżał SoF na głazie jak opisuje kolega Którego zacytwałem ... wygląda to jak kopia miejsca z tabliczką (położenia Sof'a na powierzchni) Muszę więcej kopać po rooku ; ) @edit Screena nie wstawie nie stety ponieważ mój czas pacc wygasł ... ale spróbuję odnaleźć to miejsce na tibian earth
![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Carbon - 22-06-2008 o 15:53. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#393 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @up
A wtedy nie zrobiłeś screena ????? ![]() ![]()
![]() |
#394 |
Użytkownik Forum
|
![]() Niestety nie ponieważ byłem zbyt zafascynowany tym miejscem ale jak na razie nie mam zamiaru nikomu mówić gdzie to jest
![]()
![]() |
#395 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 05 2008
Stan: Niegrający
|
![]() @up
takie bajeczki to mi mama na dobranoc mowi
![]() |
#396 |
Użytkownik Forum
|
![]() Że się brzydko wyrażę Matołq byłeś tam widziałeś to? To się nie odzywaj po resztą to miejsce jest an tibian earth
![]() |
#397 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 04 2006
Wpisy bloga: 4
Imię: Ameriov Rookstayer
Gildia: Vampires
Świat: Isara
Poziom: 70
Skille: 96 Fish
|
![]() Ba, ja też widziałem, tyle, że tam nie było ratów tylko fire devile... no i drzwi też nie było, uhm... Nie wspominając o tym, że mówię o głównym kontynencie...
Please, ignore trolls. ~Ameriov. |
![]() |
![]() |
![]() |
#398 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Czyżbyś zemnie kpił? A czy ja mówię że to było teraz? To było za czasów gdy life fluidy były na karteczkę Bodajże tibia 6.90
![]() |
![]() |
#399 |
Zbanowany
Data dołączenia: 31 12 2007
|
![]() Ostatnio edytowany przez Ditto - 24-06-2008 o 08:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#400 |
Użytkownik Forum