![]() |
#4321 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 12 2006
Lokacja: Oj,za spozywczym.
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
ale tak czy siak, nie zgodzi sie sneijder albo ferguson ;d |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#4322 |
Zbanowany
Data dołączenia: 31 12 2007
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4323 |
Zbanowany
|
![]() Faza grupowa:
Ukryty tekst:
Po dwudziestu pięciu meczach: Ukryty tekst:
Po dwudziestu sześciu meczach: Ukryty tekst:
Po dwudziestu siedmiu meczach: GK: Van der Sar DEF:Hansson Pepe Rozehnal Mellberg (Chiellini) MID:Yakin Ballack Barnetta Sneijder (Ronaldo) ATK:Villa Van Nistelrooy (Podolski) @Legenda niebieski - Czechy (1/0) różowy - Szwajcaria (2/0) czerwony - Portugalia (1/1) czarny - Turcja (0/0) brązowy - Niemcy (1/1) zielony - Chorwacja (0/0) żółty - Austria (0/0) szary - Polska (0/0) ciemny pomarańczowy - Rumunia (0/0) ciemny fioletowy - Francja (0/0) seledynowy - Włochy (0/1) pomarańczowy - Holandia (3/0) ciemny oliwkowy - Grecja (0/0) morski - Hiszpania (1/0) jasny zielony - Szwecja (2/0) fioletowy - Rosja (0/0) (podstawowy skład/zawodnicy wykorzystywani w innym ustawieniu) Zawodnicy w (nawiasach) są wykorzystywani w formacjach innych niż klasyczne 4-4-2. Zawodnicy wyróżnieni kursywą nie są wykorzystywani w formacjach innych niż klasyczne 4-4-2. Zawodnicy wyróżnieni pogrubieniem utrzymali pozycje w składzie względem ostatniego notowania. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4324 |
Michail Fradkow
Data dołączenia: 05 06 2004
Lokacja: Kawal drogi, nikomu nie radze isć piechotą.
Stan: Na Emeryturze
Imię: Bysiu
Profesja: Elite Knight
Gildia: Death Assassins
|
![]() Błysktotliwosc pilkarzy Rosji mnie przeraza. Technika, szybkosc, kondycja..
![]() |
#4326 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 02 2007
Lokacja: Toruń
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4327 |
Zbanowany
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4328 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2007
Lokacja: Gorzów Wlkp.
|
![]() Cytuj:
Prawda jest taka, że żaden inny selekjoner nic nie zrobi skoro zawodnicy sa beznadziejni. Musiałby wziąść takich, którzy, albo sa perfekcyjnie przygotowani kondycyjnie i mają pomysł na grę, albo tacy, którzy są niesamowici technicznie i bez problemu np. strzelają z 30m bramki. A jednych i drugich w naszym kraju nie ma ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4329 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 08 2005
Lokacja: Krosno
Imię: Seecinha
Świat: Astera
Poziom: 123
![]() ![]() |
![]() UP: Ja jestem!! ja się zgłaszam, żeby reprezentować nasz kraj. Technicznie jestem dobry, nad kondycją i szybkością popracuję w czasie wakacji.
Ja myślałem, że skoro Leo wziął się za naszą reprezentację to coś w końcu osiągniemy. Korei się udało, Grecji się udało, Turcji (MŚ 2002) się udało, Chorwacji (MŚ 1998) się udało, Australii bądź co bądź się udało. Umieją się zmobilizować na poważny turniej i zagrać dobre spotkania bez kiślu w gaciach, ale nieeeee, w Polsce to nie wypali. Nigdy. Choćby tu przyszedł Guus czy słynny Jose. Może nowe pokolenie piłkarzy... hmm wierzycie w to? Na MŚ u21 wygraliśmy z Brazylią w 10 a później baty 5 czy 6 - 1 od USA, z Argentyną to samo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4330 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2005
Lokacja: Śrem
|
![]() Taka prawda. Z pustego to i Salomon nie naleje.
Holenderska pomarańcza wyciśnięta. Teraz Włosi cisną Hiszpanów, potem Turasy Niemców i będzie przepięknie ^-^
![]() |
![]() |
![]() |
#4331 |
Zbanowany
|
![]() final chorwacja/turcja:rosja : OOOO
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4332 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 11 2005
Lokacja: Wrocław
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#4333 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 08 2005
Lokacja: Krosno
Imię: Seecinha
Świat: Astera
Poziom: 123
![]() ![]() |
![]() Heh no może delikatnie przesadziłem z Turcją i Chorwacją, ale to nigdy nie były jakieś potęgi piłkarskie typu Włochy, Francja, Niemcy, Brazylia. Co jakiś czas wybijają się na turniejach i bardzo rzadko się kompromitują.
1/8 to dużo, poza tym grali dobry, ładny dla oka futbol, jak to u Hiddinka ![]() http://www.youtube.com/watch?v=l1kx8aOaSbA To nawet nie był faul. Natomiast Polska w kiepskim stylu przegrała z Ekwadorem, frajersko z Niemcami i Fuksem wygrali z Kostaryką ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4334 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2007
Lokacja: Gorzów Wlkp.
|
![]() Cytuj:
Wystarczy wziąść paru chłopaków z pierwszego-lepszego bosika pod blokiem i i tak będą grali lepiej niż "zawodowcy". Ale "zawodowe granie" rządzi się swoimi prawami i Polska nigdy nie zagra dobrze, chyba że nastąpi przełomowy (ale tak baaardzo-przełomowy) moment w szkoleniu i we władzach PZPN ( Cytuj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4335 |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() Kiedyś piłkarze nie grali dla pieniędzy, bo nawet nie dostawali dużych sum. Kiedyś grali baaardzo ładną piłkę. (lata 72-88)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4336 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 03 2004
Lokacja: Sanok
![]() |
![]() W Rosji kiedys byla podobna sytuacja jak w Polsce, jesli chodzi o futbol. Ale za sprawe wzial sie Putin, machnal reka i prosze. Od upadku ZSRR, Rosja tak dobrze nie grala. Podziwiam ich.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4337 |
Zbanowany
|
![]() znajdz polskiego putina, bedziesz dobry - no chyba ze ten oryginalny sie wnerwi "co, te lizodupy nawet w pilke grac nie potrafia? trzeba im kurwa mac ronaldo zwerbowac do kadry czy cos" to bedzie git.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4339 |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() Espaniola w półfinale ;] Mam nadzieję, że ograją Rosję i wpadną do finału. Casillas bronił bardzo dobrze, bo mało kto potrafi obronić 2 rzuty karne.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4340 |
Chelsea Fan
Data dołączenia: 08 04 2006
Lokacja: Szczecin
![]() |
![]() No tak malo kto potrafi obronic 2 rzuty karne, tym bardziej ze to zalezy od szczescia. Bramkarz przewaznie jeszcze przed jedynastka wybiera rog w ktory sie rzuci. Viva Espanaaa