|
Notki |
Updates Forum zawiera wszelkie informacje o najnowszym update oraz pod fora z informacjami o byłych update. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Idziemy do Dorian (Zachód od Gamela)
1 Misja. Hi Join Yes Mission yes (Musimy przynieść 10 Elephant Tusk) Hi Mission yes 2 Misja. Hi Mission yes Trade Kupujemy pare Lock Pick (50gp sztuka) Idziemy do Sklepu od Sariny w Carlin (sprzedaje liny itd.) Na południowej ścianie jej sklepu rośnie taki krzew klikamy na nim i jesteśmy u góry na piętrze Używamy Lock Pick (przyda się parę sztuk) na skrzynce aż nie dostaniemy 12:53 You see a valuable vase. It weighs 10.00 oz. Wychodzimy przez okno klikając na nim Use i wracamy do Doriana. Hi mission yes mission yes 3 Misja. Idziemy do Oswalda(Thais 2 sklepy na zachód od magic shoopu) hi invitation to the king's ball yes yes Dostajemy zaproszenie, zanosimy je do Doriana Hi mission yes mission yes 4 Misja. Idziemy na outlaw Camp do Npc Snake Eye ![]() ![]() hi Forged documents stating the ownership of the dwarven bridge Wysyła nas do starego Ahmeta na Ankrahmun(Sprzedawcy lin,bp itp.) http://www.tibianews.net/worldmap.as...098&ycor=-2690 Rozmawiamy z nim hi Forged documents stating the ownership of the dwarven bridge Musimy zabić jednego nomada i wracamy do niego. Hi mission yes On do nas: 13:24 Ahmet: Of course you do! Go hunt down the thieves and bring back the stuff they have stolen from me. ... 13:24Ahmet: I saw them running out of town and then to the north. Maybe they hide at the oasis. Idziemy do Oazy zabijamy nomady i klikamy w drzewko czy krzak(potrzeba 400capa) ![]() Wracamy do niego Hi Mission Yes Fake Documents Yes Zabiera nam 1k Idziemy do Percybalda do Carlin ![]() Hi suitet disguise Idziemy po książkę tutaj: ![]() Wracamy do Percybald Hi Test Yes Pisze nam fragmenty z książki a my je szukamy w naszej książce i piszemy te co po nich występują , po każdej dobrze odegranej scenie Percybald pyta się nas czy: 14:19 Percybald: Ok, ok. You've got this one right! Ready for the next one? Odpowiadamy mu Yes aż nie dostaniemy : 14:20 You see a disguise kit. It weighs 10.00 oz. It contains the clothes of a dwarf. Idziemy do Nurika w Venore(znajduje się on na wschodzie jedno piętro pod dp) Używamy disguise kit i rozmawiamy z nim hi dwarven bridge yes yes yes yes Idziemy do Thais do Doriana: Hi Mission Yes Mission 5. Misja Idziemy do jaskini smuglerów w północno zachodnim port hope. ![]() Dostajemy się na -3 poziom(Nie ma ssa bo łatwo znaleźć) Bierzemy ze skrzynki za migoczącą klamką Golden Goblet 14:36 You have found a golden goblet. I wracamy do Doriona Hi Mission Yes Mission 6 Misja. Kupujemy parę lock picks tak jak przedtem Idziemy do Liberty bay do Theodore Loveless ![]() Używamy lock picków na południowych drzwiach na tym piętrze co on się znajduję aż otworzą się drzwi. Ja musiałem klikać aż 60 razy więc lepiej kupić więcej niż się wracać. Wracamy do Doriona: Hi Mission Yes Mission Yes 7 Misja Idziemy do venore na południowy zachód do sypialni strażników używamy poduszki w północno zachodnim łóżku bierzemy list i wracamy do Doriona. ![]() Hi Mission Yes Mission 8 Misja Idziemy na Dark Katedre na poziom z assasinami i dark monkami. Przekręcamy wszystkie dźwignie w prawo i wchodzimy w teleport. Idziemy na północ i używamy przedmiotu który dał nam Dorion na jednym z Demon Trophy. ![]() Wracamy do Doriona. Hi Mission Yes 15:42 Dorian: Once again you've finished your job, and I'll keep my promise. From now on, you can trade with old Black Willy somewhereupstairs to get access to certain items that might be of value to someone like you. ... 15:42 Dorian: If you like, you can also enter the room to the left and pick one item of your choice. Na razie wejście do nagród jest zbugowane ale do wyboru są: ![]() Dodatkowo można kupować zagubione itemki do questów(oczywiście po ukończeniu tego questa): ![]() Komentarze plx;d Ostatnio edytowany przez psyhopatka - 23-06-2008 o 13:02. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2006
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Kozak ten spoiler xD
Ladna robota! Co do misji z Ahmedem, ten bag to nie jest nagroda w tibia tales? Chyba ze cos mi sie pomylilo, ale tam tez byl bag i z tego samego miejsca sie bralo w tamtych okolicach. Chyba ze trzeba miec tibia tales zeby wykonac thieves guild. Dobrze pomysleli z tymi itemami. Np. snake destroyer, toy mouse itd. |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() CipSoft! Po raz pierwszy to powiem , a gram od 3 lat,
POSTARALIŚCIE SIĘ CHŁOPAKI!-* W końcu nie będe musiał spamować za trade za Snake Destroyerem...
Ja1 23:55:11 i nei chce juz mis e expic paula 23:55:24 ZARTUJESZ sobie ;d paula 23:55:27 tobie sie nie chce expic paula 23:55:29 haahahahahaha paula 23:55:33 lepszego zartu nie slyszałam ; |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2008
Lokacja: Szczecin
|
![]() Wreszcie jakiś porządny quest! - bo jak rozumiem, z tymi cytatami z książki będzie tak, że będą one losowo wybierane? A więc nie będzie tylko kopiowania linijek ze spoilera ;]
Co do rooma z nagrodami - w update z Svargrond też chyba nie można było po arenie wejść do roomów z nagrodami na Teście. |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2006
|
![]() @Michoss
Wiem, ale to jest czesc Tibia Tales i Thieves Guild ?? bo to ten sam bag, tyle samo wazy, z tego samego miejsca |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]() pomysł z zakupem itemow questowych dobry ale myślałem ze coś ciekawszego będzie można sprzedawać/kupować i tez te nagrody jakieś takie hmm słabe
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() Też według mnie słabe trochę i cena assasin daggera poleci w dół bo sam go biorę.
Dużo osób będzie miało problem z Dark katedrą;p Nie wiem czy to część questa czy nie ale ten NPC zabiera ci cały bag. |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 02 2008
|
![]() A co w dark cathedral jest trudnego? Witche, huntery monki i jakieś jeszcze śmieci;p
|
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2007
|
![]() ddghk,.;/khgtrewdre
|
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ładny spoiler, większość go użyje od deski do deski a niektórzy skorzystają gdy się gdzieś na dobre zablokują.
Postarałeś się , opisałeś większość istotnych rzeczy i moim zdaniem nie zostawiłeś niedomówień. 10/10 za spoilera.
There's a flame, that leads all souls astray. No ones safe, from its tender touch of pain. Dresy- najtroskliwsi ludzie. Zawsze pytają czy masz jakiś problem Ostatnio edytowany przez Ganci. - 23-06-2008 o 07:27. |
![]() |
![]() |
#13 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 06 2008
Lokacja: Kamień Śląski
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Czarny Ptasznik
Profesja: Rookstayer
Świat: Antica
Poziom: 11
Skille: 1
|
![]() ![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2007
Lokacja: Gorzów Wlkp.
|
![]() @up
Po co cytujesz cały temat? @topic Fajny quest, ale ja czekam na coś bardziej losowego, żeby nie było bezmyślnego śćiągania ze spiolerów ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 06 2007
|
![]() Zauważyłem jedną pomyłke: nie na północnej a na południowej cześci sklepu znajduje się ta roślina po, której się wchodzi na góre.
Ale po za tym to dobry spoiler. |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
|
![]() Poprawione
![]() Aaa... Tą część ze skrzynką robimy tylko jak tego jeszcze nie zrobiliśmy. |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 05 2008
|
![]() ten quest to chyba po update bo w thais nie widze zadnego takiego npc
![]() |
#18 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2007
Lokacja: Gdańsk
Profesja: Elite Knight
Świat: Unitera
Poziom: 175
|
![]() Cytuj:
![]() Ostatnio edytowany przez Tony_Gdansk - 24-06-2008 o 10:29. |
|
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 09 2005
Lokacja: Szczecin
Imię: Dawergo
Profesja: Druid
Gildia: Poland Team
Świat: Eonar
Poziom: 80
|
![]() k - thx - bye to sie nacieszyłem że nie ma spoila... No ku*wa fajnie powiedz im jeszcze jak reszte questów zrobić. Najlepiej te nad którymi najdłużej siedzielismy.
![]() ![]() ![]() Dawergo @edit Masz szczęście że nick pozakrywałes bo o strate tutora mógłbyś być pewny.
Prawie nowy rekord. 62 KB w podpisie. Wald~ http://www.cda.pl/gry-online/g/f_toya2.htm ![]() http://www.toya.net.pl/~qqraczy/lekcja1.swf ![]() Ostatnio edytowany przez Dawergo - 24-06-2008 o 10:53. |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 12 2006
Imię: zelia jumux
Profesja: Master Sorcerer
Świat: solera
Poziom: 67
Poziom mag.: 60
|