![]() |
#5362 |
Zbanowany
Data dołączenia: 17 04 2008
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Ab'dendriel pk team =)
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Rolvers
Świat: Morgana
Poziom: 45+
|
![]() [CHAR]Rotimi[/CHAR]
Jun 22 2008, 15:19:27 CEST Killed at Level 101 by [CHAR]Ihox Thux[/CHAR] and by [CHAR]Leayson[/CHAR] [CHAR]Veeldar[/CHAR] Jun 22 2008, 15:00:30 CEST Killed at Level 95 by [CHAR]Leayson[/CHAR] and by [CHAR]Ekox Serilvary[/CHAR] |
![]() |
![]() |
#5363 |
Zbanowany
Data dołączenia: 17 04 2008
Imię: Ab'dendriel pk team =)
Gildia: Rolvers
Poziom: 45+
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5364 |
Guest
|
![]() Ziomek co Ssa ogarnal hahahaha z del toro na isarze xD Bravo pomyslu ale jednak nie ten temat :*
|
![]() |
#5365 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2008
Lokacja: Bełchatów
Stan: Na Emeryturze
Imię: Yoork'ey
Profesja: Elite Knight
|
![]() ziomek przehexuj to chociaz na jpg, bo inaczej nikogo nie shackujesz :/
Nie zapomnij, skąd tutaj przybyłem, nie zapomnij, gdzie się urodziłem, bo w pamięci jest siła zaklęta, więc pamiętaj synu mój... O kolorach białym i czerwonym, o symbolach orła i korony, bo w pamięci jest siła zaklęta, więc pamiętaj synu mój.. |
![]() |
![]() |
#5366 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 12 2007
Lokacja: Częstochowa :)
|
![]() http://forum.tibia.com/forum/?action...readid=2185472
hehehe ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5367 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2007
Lokacja: Stalowa Wola
Imię: Hawan Prock
Poziom: ~~
Skille: 15/23
Poziom mag.: ~~
![]() |
![]() @HAJKER
Ziomek na kazdym temacie musisz to dawać?? Zrób sobie temat KEYLOG i tam pokazuj sobie swoje zajebiaszcze ss'y jak wbijasz 110 na rooku, albo ss z POI xd. Delatroupz Jun 23 2008, 07:45:15 CEST Killed at Level 54 by Hawan Prock and by Manis Slayer Druid Dikerex Jun 23 2008, 07:58:21 CEST Killed at Level 48 by Hawan Prock Delatroupz pozdro dla ziomka, zamiast utamo vita zrobił mino archera , GRATZ!!!!:* Jakby to Dari powiedzał: "KU LEPSZEJ MORGANIE!!!!!!" <rolf> Pozdro. Hawan~
#5368 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#5369 |
Zbanowany
|
![]() Aby grac na servie PvP trzeba chociaz troche powalczyc, pokazac swoja niezaleznosc. Znam bardzo malo osob (mozna je policzyc na palcach jednej reki) ktore nigdy nie bralu udzialu w konfliktach a dalej graja i posiadaja jako taki level. Reszta przewaznie nie ma zycia i jak przychodzi co do czego budzi sie z reka w nocniku.
Rise pokazalo swoja sile i za to ich szanuje, chociaz moze im nie wyszlo tutaj mysle ze wyjdzie im na innym swiecie. Przewaznie tak jest ze nie da sie wygrac na pierwszym powaznym servie ktorym sie gra. Maja przynajmniej teraz spora ekipe i duzy potencjal. reszta zycze powodzenia, nie to zebym ja mial wam jakos zaszkodzic ale takje sa juz prawa jungli ktore sa ode mnie niezalezne. ...takie tam moje bzdurne przemyslenia hehe |
![]() |
![]() |
#5370 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2007
Lokacja: Stalowa Wola
Imię: Hawan Prock
Poziom: ~~
Skille: 15/23
Poziom mag.: ~~
![]() |
![]() @Up
Bardzo wzruszające ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() @Eter Po części masz racje, ale teraz pewnie na Iridzie im pojdzie lepiej. ![]() Brudasy czekam w Svargrond, wpadnijcie z wieksza iloscia pieskow xd xd Buahahhahahahaha niezła polewka z brudasów. Napisałem na Trade ze selam Softy mpa itp. Polowa brudasow klucila sie miedzy soba o te softy, grozili sobie nawzajem miedzy soba ze beda hunted itp jesli kupia ich softy xdxd buZhahahahahhahahahah Na koncu wpadl arcy i powiedzal all, ze jestem noobem rise;/ Zabawa sie skonczyla, ale ubaw byl przedni xd Pozdro. Hawan~~
![]() Ostatnio edytowany przez Hawan - 23-06-2008 o 15:48. |
![]() |
![]() |
#5371 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 01 2008
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5372 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Kafffffar - 23-06-2008 o 21:22. |
|
![]() |
![]() |
#5373 |
Zbanowany
Data dołączenia: 06 05 2007
Lokacja: Stalówka
Stan: Zbanowany
Imię: Natiol akk Toksong
Gildia: K@r@
|
![]() @Eter
Bardzo dobrze to ująłeś ![]() ![]() btw. Właśnie skończyłem prace nad filmem z dawnej Kary obejrzyjcie i oceńcie, wkrótce filmik o wojnie ![]() http://pl.youtube.com/watch?v=w4pLEse12zQ |
![]() |
![]() |
#5374 |
Użytkownik Forum
|
![]() Filmik zajebisty ;P fajnie ze widac szczegoly takie jak nick, i jakie hity siadaja.
Co do muzyki wypowiem sie, jak juz bede w domu, bo u mamy w pracy nie ma dzwieku ;D |
![]() |
![]() |
#5376 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5377 |
Zbanowany
Data dołączenia: 06 05 2007
Lokacja: Stalówka
Stan: Zbanowany
Imię: Natiol akk Toksong
Gildia: K@r@
|
![]() Warszawiak nie bij
![]() ![]() Na chuj tacy ludzie grają w taką gre ;/ są jak niedzielni kierowcy robią korki xDD, POWIEDZ MI IMPEREK CO TY TAM KURWA ROBISZ? CHLEB PIECZESZ? i potem sprzedajesz Russelowi? Było se kurwa rokslayera zrobić... A teraz se mozesz pierdolnąc wyklad. Ostatnio edytowany przez MatiStw - 24-06-2008 o 08:11. |
![]() |
![]() |
#5378 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 04 2008
Profesja: Elder Druid
|
![]() Filmik fajnie zrobiony gz maaaateeeo
|
![]() |
![]() |
#5379 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 01 2008
Lokacja: Krk
Stan: Niegrający
Imię: Sir Aravras/Ed Shot
Profesja: Royal Paladin
|
![]() Niezły filmik, tamte czasy były fajne, kopenga/kara codziennie ktos padał, nie było nikogo kto mogł być 100% bezpieczny
![]() |
![]() |
![]() |
#5380 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2008
Lokacja: Ekipa z Krakowa <3
Imię: W robocie ;]
Gildia: Vision
Świat: Furora>Morgana
![]() |
![]() Nom pamietam tamte czasy.. To byly dokladnie wakacje w tamtym roku jak jeszcze istniala gildia People Who Eat You Saweha ;] Bez kitu ta gildia byla rox xddd Na guild chacie nie bylo 10 sekund zeby jakas wiadomosc nie przyszla ;p Naprawde klimat byl ;p
|
![]() |