|
Notki |
Updates Forum zawiera wszelkie informacje o najnowszym update oraz pod fora z informacjami o byłych update. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#401 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2007
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Unitera
Poziom: 175
|
![]() Dreamer Challenge musisz miec zrobiony. Potem kupujesz scrolla i masz outfit, na który nie trzeba żadnych esencji.
@down A co ja kurwa napisałem ? Ostatnio edytowany przez Tony_Gdansk - 24-06-2008 o 13:29. |
![]() |
|
![]() |
#402 |
Guest
|
![]() @up zal po prostu zal. Trzeba mieć questa i potem kupić scrola i użyć go USE. Scrol może zrobić człowiek (z demonic esense) taki który ma full otfit zrobiony.
|
![]() |
#403 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2008
Lokacja: Łomża
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Boltex'Death
Profesja: Royal Paladin
Świat: Kyra
Poziom: 50
Skille: 75/52
Poziom mag.: 13
|
![]() demonic essences zbierasz na first addon i second addon i w drugim poziome dostajesz Nightmare Shield i jakies teleportale i w trzecim i w pierwszym też
#404 |
Tibia.pl support
Data dołączenia: 24 10 2006
|
![]() Gdy zrobisz dreamera wybierasz klan brothers of bone albo nightmare knights. Po wybraniu klanu masz podstawowa rangę oraz możesz używać teleportów na najniższym poziomie no i po użyciu odpowiedniego scrolla dostajesz out wybranego przez siebie klanu. Po doniesieniu do swojego mistrza 500 demonic esse dostajesz o stopień wyższą rangę, możliwość korzystania z tp na wyższym poziomie i 1 addon. Gdy doniesiesz jeszcze 1000 esse dostajesz możliwość posiadania 2 addonu oczywiście po użyciu odpowiedniego scrolla tak samo jak przy addonie 1, dostajesz jeszcze tarcze i korzystanie z tp na najwyższym (o ile sie nie mylę) poziomie do tego momentu masz oddane w sumie 1500esse. Gdy byś jeszcze chciał donieść kolejne 1500 esse dostajesz najwyższą rangę i możliwość robienia scrolli. To chyba wszystko.
pozdro D4n1
Ostatnio edytowany przez D4n1 - 29-05-2008 o 00:22. |
![]() |
![]() |
#405 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 05 2007
Lokacja: Carlin
Profesja: Rookstayer
|
![]() Czy można mieć naraz Jester Outfit i Broother of Bone Outfit?
|
![]() |
![]() |
#406 |
Da Old school.
Data dołączenia: 04 12 2005
Lokacja: Szpital dla psychicznie i nerwowo chorych Drewnica
![]() |
![]() Tak.gdhrhfrj
Jestem oazą spokoju, zajeb*** wyluzowanym kwiatem na tafli jeziora. Jeśli Ci będzie smutno i bardzo źle, to pomyśl, że byłeś najbardziej niesfornym i aktywnym plemnikiem w całej swojej grupie. ![]() Poradnik "Jak dojść do Demony" |
![]() |
![]() |
#407 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2008
Lokacja: Pyskowice
Imię: Seri Toonbra
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Tempus Nosturm Est
Świat: Secura
Poziom: 123
Skille: 16/25
Poziom mag.: 66
![]() |
![]() Tak, możesz mieć to i to na raz
![]()
#408 |
Guest
|
![]() Mam problem.
Mam kaske ale nie mogę się zdecydować na outfit. Mam kase na Brotherhood Outfit oraz na Beggar Outfit( z tej kaski na Brotherhood) i właśnie nie mogę się zdecydować który wybrać. Bo jeśli wybiorę Beggar to nie starczy mi na Brotherhood. Help. P.S. U mnie scroll chodzi po 100k Ostatnio edytowany przez Kareiss - 08-05-2008 o 14:32. |
![]() |
#409 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 04 2008
|
![]() Oczywicie ze brotechcon bo beggar u female jest do kitu!!!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#410 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 04 2008
|
![]() A więc,royal steel nie leci z nieczego.. Ale... po pierwsze crown armor jest nam potrzebne a już mówię dlaczego. Musimy mieć 3b ast skirsy (jesli wczesniej nie mielismy) zanosimy je do spoconego cyklopa w ab'dendriel i od tej pory mamy mozliwosc przetapiania przedmiotow u niego.Idziemy do niego i przetapiamy crown armor na royal steel . Proste??? Proste xDD
|
![]() |
![]() |
#411 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 05 2008
Lokacja: Mikołów
Imię: Meneloidek
Profesja: Elder Druid
Świat: Aurea
Poziom: 30
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#412 |
Tibia.pl support
Data dołączenia: 24 10 2006
|
![]() sorka ze tak odp na pytanie co było dawno zadane ale nie zaglądałem tutaj trochę.
up@ to tak osoba która odda 3k esse (najwyższa ranga) może zrobić ile tylko chce scrolli czyli zrobi sobie scrola na out, 1 i 2 addon. Gdy nie oddasz w sumie 3k esse nie możesz robić scrolli jedynie możesz kupić je od kogoś kto ma najwyższa rangę. Pozdro D4n1
![]() |
#413 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 08 2006
Lokacja: Lublin
Imię: Masalasa
Profesja: Elder Druid
Świat: Pandoria
Poziom: 150
Poziom mag.: 72
|
![]() ja mam takie małe pytanko
bo chce zrobić addon maga i wątpię żeby mi to się udało przed updatem a po upie mają dojść 3 nowye wandy i rody więc nie wiem czy będzie potrzeba też te nowe rodki i wandy do addonu dawać npc? a z tego co widziałem to te nowe różdżki nie będą takie tanie |
![]() |
![]() |
#414 |
Guest
|
![]() Ja mam pytanie o Dreamer Challenge Quest. Mianowicie chciałbym się dowiedzieć ile mniej więcej dmg zabiorą mi te wieże po opadnięciu ścian i czy dam radę 58rp.
|
![]() |
#415 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2006
|
![]() @up
Luźno! Stracisz hmm...100hp? Moze |
![]() |
![]() |
#416 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 07 2007
Lokacja: Ziębice
Imię: Tryk the master
Profesja: Druid
Świat: Calmera
Poziom: 29
Skille: --/22
Poziom mag.: 26
![]() |
![]() Royal steel to jest "przetopiny" crown armor. Jest to metal potrzebny do kilku questów. Trzeba mieć 3 bast skirt, gdyż "Spocony Cyclop" chce zrobić sikienke (spódnice) dla swojej małżonki.
|
![]() |
![]() |
#417 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 01 2008
Imię: Gath Nox
Gildia: Polish Pride
Świat: Honera
Poziom: 98
Skille: PoPachy
Poziom mag.: 7
|
![]() Mam pytanie
![]() Jeżeli straciłem ciasta które dal mi Bozo (Jester Outfit) mogę je jakoś odzyskać, kupić od niego ? |
![]() |
![]() |
#418 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 04 2008
Imię: Sork Of Magic
Profesja: Knight
Gildia: Elects Of Death
Świat: Silvera
Poziom: 40
Skille: 70/70
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() mam pytanko. czy jest możliwe zrobienie jakiegokolwiek outa dla facc ??? jeżeli tak to jakiego ??? jeżeli nie to spox ... plz odp
![]()
13:10 Sork of magic [40]: yes 13:10 Black Warrior Knight [30]: bo mnie ost. lali 13:10 Black Warrior Knight [30]: -.- 13:10 Black Warrior Knight [30]: na supp 13:10 Black Warrior Knight [30]: bo czytalem poradniki i prawie padlem " Na Imię Było Mu Śmierć, a Za Nim Szło Całe Piekło... " Statistics ![]() Best Hit : 232 with skull staff Best Solo : Giant Spider Best Team : Banshee ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#419 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
ADDONY SA DLA PACC (takie tematy byly milion razy ![]() |
|
![]() |
#420 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 08 2008
Imię: Otton knight
Gildia: Ziom Squad
Świat: Refugia
Poziom: 47
|
![]() Heh robiłem to na 32 ek( co prawda padłem, bo zdezorientowany byłem), ale ostatecznie zrobiłem na 31 lvl. Straciłem jakies 300hp max. Większy problem jest z tą układanką.
|
![]() |