![]() |
#2361 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 02 2006
Stan: Początkujący
Profesja: Royal Paladin
Świat: Arcania
Poziom: 142
|
![]() nie martw sie bedziemy ci wysylac pozdrowienia do wiezenia xd
![]() |
#2363 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 04 2008
Lokacja: Szczecinek
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Ek/Ed/Rp
Gildia: Victum Omnis
Świat: Nebula
|
![]() a tam pisze, za spożywanie alkocholu? to taka ściema co nie?
![]()
#2365 |
Zbanowany
Data dołączenia: 01 03 2008
Lokacja: Wrocław
Wpisy bloga: 6
Stan: Początkujący
Imię: ancient~ / skug~
Świat: harmonia,nebula
|
![]() straż miejska <3
|
![]() |
![]() |
#2366 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 06 2008
Profesja: Rookstayer
Poziom: 98
|
![]() a z polskiego miales 2 widze :< kolega juz ci powiedzial naucz sie czytac potem rob poprawki ok ?
![]() |
![]() |
![]() |
#2367 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 05 2005
Lokacja: Kętrzyn
Stan: Niegrający
Profesja: Druid
|
![]() my bad przyznaje ;[ naucz się używać przecinków to może będziesz bardziej zrozumiały dla ludzi ehehehehehe
![]() ![]() ![]() z polskiego mialem 3 xd Ostatnio edytowany przez BOtter - 24-06-2008 o 11:47. |
![]() |
![]() |
#2369 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2005
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2370 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 05 2004
Lokacja: M-ce
Imię: Wolgler De'Zul
Gildia: Vanum
Poziom: 110
|
![]() koniec haha. exisliun zownowany
|
![]() |
![]() |
#2371 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2008
Profesja: Paladin
Świat: Thoria
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2372 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 06 2008
Profesja: Rookstayer
Poziom: 98
|
![]() a Wawiernia chyba do teraz sie bije klawiatura po glowie i nie potrafi zrozumiec dlalej kim jest :< trudno ja czekam
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2373 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2374 |
Zbanowany
Data dołączenia: 28 04 2008
Lokacja: Białystok ;]
Wpisy bloga: 1
Stan: Na Emeryturze
Imię: Wawiernia De'Knight
Profesja: Elite Knight
Gildia: Koko Dzambo & Forest
Świat: Nebula ;];];];]
Poziom: 14
Skille: 32/29
Poziom mag.: 2
|
![]() Ten nick se zrobiłem dla jaj, bo ludzie se dla żartów mówili na mnie Legenda, bo nie jestem żadną legendą. Zgodzę się z tobą że za czasów BZN nie znaczyłem za dużo bo miałem tylko jakiegoś zjebanego 80 elita. W teraźniejszej wojnie, myśle że już nie jestem jakimś zwykłym pachołem, a Sunze to mój zajebisty kolega, ale nie musi mi ratować dupy. Zresztą, jeżeli mi nie wierzysz, popytaj się ludzi z VO. Jeżeli jeszcze masz jakieś pytania, albo będziesz próbować pocisnąć po mnie, proszę bardzo jeżeli ci to ulży i zdobędziesz uznanie kolegów, ja się tym nie przejmuję. Zresztą ostatnio nie gram w tą grę, jak mi neta naprawią to wejdę czasami pobić się.
/Bez odbioru |
![]() |
![]() |
#2375 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 05 2004
Lokacja: M-ce
Imię: Wolgler De'Zul
Gildia: Vanum
Poziom: 110
|
![]() Cytuj:
Ok. |
|
![]() |
![]() |
#2376 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2006
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
|
![]() Cytuj:
![]() Btw: FRAGS BY VU: Don Azazel Killed at Level 87 by Asanil Kiilto Kupoli Killed at Level 141 by Phoenix of Nemesis and by Castor Greey Finix Killed at Level 180 by Asanil and by Yugimu Wolgler De'Zul Killed at Level 118 by Jerphyn Tarkst and by Tinti Zareda Vlad Vizah Killed at Level 94 by Mebistofeles Brave Maly Killed at Level 118 by Hinogoos Bandaleros Killed at Level 142 by Lord Arcticus and by Asanil Xaemus Serigimox Killed at Level 163 by Jerphyn Tarkst and by Osek Nicona Averios Killed at Level 109 by Jerphyn Tarkst and by Sathaine Gran Stric Killed at Level 115 by Xanoxin and by Hinogoos Washabi Junior Killed at Level 109 by Flathite and by Asto Shio Fajny Ludek Killed at Level 97 by Phoenix of Nemesis Viraz Killed at Level 138 by Deerdek and by Xaemus Serigimox (gz spam ue) Celdius Killed at Level 102 by Lord Arcticus and by Color Tiger Masakratus Killed at Level 183 by Jerphyn Tarkst and by Hinogoos Rider Eddi Killed at Level 130 by Phoenix of Nemesis and by Castor Greey Lomees Killed at Level 167 by Lord Arcticus and by Wolfghar Thunderblade FRAGS BY VO: Andrenos Killed at Level 89 by Brave Maly and by Finix Flathite Killed at Level 131 by Masakratus and by Fajny Ludek Mashart Killed at Level 132 by Celdius and by Gran Stric Morrderca Killed at Level 160 by Xaemus Serigimox and by Fajny Ludek Skin Arno Killed at Level 123 by Masakratus
![]() |
#2377 |
Guest
|
![]() Hail VO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
po przeczytaniu tego tematu gdzies od 60~ strony doszedlem do wniosku ze zaloze tu konto i napsuje wam troche krwi. ![]() |
![]() |
#2378 |
Guest
|
![]() Viraz
Killed at Level 138 by Deerdek and by Xaemus Serigimox Oj ładnie musiałeś być sparaliżowany strachem, takie klikanie hotkeya z ue to nie najlepsze wyjście, dobra taktyka na ots, ale na serwerach CipSoftu Paweł respisz się daleko od miejsca battle, bez plecaka z ssami i z niższym lvlem, wiesz? Następnym razem pakuj swój "syrop odwagi" w te większe butle. |
![]() |
#2379 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dobre morale to pół sukcesu ;P Damy rade.
@Mr.eXs Chyba nie myślisz że z Twoja banda chodzących botów coś znaczysz na N00buli? Bo żeby nie Vu to byście byli gnębieni dalej ;p A i w sumie bedziecie bez wzgledu na ostateczny wynik wojny. (Aleee ciiiiiiiiiiiiiicho ja nic Ci nie mówiłem)
#2380 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2005
![]() |
![]() |
![]() |