![]() |
#3001 |
Użytkownik Forum
|
![]() podobno sie da bo nawet byl kiedys taki news ale widac nikt sie nie przejmuje
![]() 13:20 Server is going down in 3 minutes. Please log out. MALE opoznienie jak na cipsoft przystalo ![]()
|
![]() |
#3002 |
Zbanowany
|
![]() Hahaha odnosnie tych keylogow: Najbardziej zalosni to sa Ci co tak mu pruja... I tak typo bedzie dawal te keylogi i tak omg
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3003 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 01 2008
Lokacja: Kraków
Stan: Początkujący
Imię: kto zna to wie :D
Gildia: nie pamietam
Świat: Kyra
Poziom: 999
Skille: 100/100
Poziom mag.: 99
|
![]() LOL to cie robił ... nie pasuje to wy*******aj z tego forum razem z tymi keylogerami jebanymi
seder 0:44:35 ide spac bo mnie w*****asz seder 0:44:43 oby Ci kurwa bezalkoholowego drinka dali !! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3004 | |
Zbanowany
|
![]() Up
Ja nie daje keyloggerow na forum ![]() A tekstami "kto cie robil" udowadniasz swoj zenujaco niski poziom twojej inteligencji ![]() Pzdr panie "dostalem neo na komunię ! ! ! ![]() ![]() ![]() Cytuj:
Hhahaah bez kitu ostrzy sa ludzie na tym forum ^.- |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3005 |
Użytkownik Forum
|
![]() #up
A widziales sie w lustrze ??;> chyba nie zabardzo... akurat ty tym ze dostalem "NeO" na komunie udowodniles swoj jakze olbrzymi poziom inteligencji #edit a tak przy okazji to mialem komunie jak ciebie starzy jeszcze w planach nie mieli -.-
seder 0:44:35 ide spac bo mnie w*****asz seder 0:44:43 oby Ci kurwa bezalkoholowego drinka dali !! Ostatnio edytowany przez Yamade - 24-06-2008 o 15:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3006 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 06 2008
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3007 |
Użytkownik Forum
|
![]() Kurwa niech Nadejda NOWE LEPSZE czasy i niech cie stad wypierdola na zbity pysk
seder 0:44:35 ide spac bo mnie w*****asz seder 0:44:43 oby Ci kurwa bezalkoholowego drinka dali !! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3008 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 06 2008
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3009 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() Skonczyles juz te magiczne 12 lat? Zaraz padnie pewnie odpowiedz: "Ja mam 23!!!!". Mozesz miec nawet 50, a i tak twoj poziom inteligencji jest nizszy od inteligencji srednio-bystrego muchomora. Pzdr "pr00000000 elo MaSt'ahhhhh" |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3010 |
Użytkownik Forum
|
![]() #2up
taki kozak jestes na kyrze zeby keye dawac na forum asahshahshahshahsha #up pokaz swoj poziom inteligencji??;> "bez kitu"--- to wskazuje na twoje jakze wyrafinowane slownictwo i inteligencje srednio-bystrego RYDZA!! -.-
![]() |
![]() |
![]() |
#3011 |
Zbanowany
|
![]() Up
A ty potrafisz tylko powtarzac, albo jechac po rodzinie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3012 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() #edit a co do mojego jechania po twoich "starych" to hmm nie znizylem sie do poziomu twojego i nie powiedzialem "TWOJA STARA" lecz uzylem zwrotu :"LOL TO CIE ROBIŁ" pzdr dalej bron ****i ktorzy daja keye na forum #edit 2 NO i bym zapomnial ze pan wyedukowany pedagog szkolny ktory jest zajebiscie inteligentny i nie omylny nie odroznia liczby mnogiej od pojedynczej powiedzialem ze "lol cie robil" wiec nie pojechalem po rodzinie twojej lecz po jednej osobie <brawo> !!
seder 0:44:35 ide spac bo mnie w*****asz seder 0:44:43 oby Ci kurwa bezalkoholowego drinka dali !! Ostatnio edytowany przez Yamade - 24-06-2008 o 18:01. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3013 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
Po pierwsze nie bronie kogos kto daje keye, tylko mowie, ze wasze wyzwiska nic nie dadza. Znasz rozwiniecie akronimu "lol"? Jezeli tak, to zastanow sie czy "lol" mogl kogos (jak to ujales w niezwykle wyrafinowany sposob) "robic" Pzdr & pocwicz ( skoncz chociaz te 13 lat :<) Chyba probojesz sie dowartosciowac, bo tym jak przegrales 20 groszy w bierki z kolegami :< Takim to powinni wydac zakaz korzystania z neta. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3014 |
Użytkownik Forum
|
![]() alez oczywiscie BOGACZU pewnie kapiesz sie w nadmiarze kasy ??;> jak wnioskuje z twojej wypowiedzi sam masz pewnie z 40+ lat ??;>
to ze uzylem slowa "lol" nie zmienia faktu ze nie odrozniasz l. pojedynczej od mnogiej PZDR BIZNESMANIE
![]() |
![]() |
![]() |
#3015 | ||||
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#3016 |
Użytkownik Forum
|
![]() no jesli uwazasz ze jestem az tak biedny zeby dowartosciowywac sie po stracie 20 gr to sam pewnie masz miliony i taka kwota nie robi na tobie wrazenia... no i naprawde nie odrozniasz -.- nie ma sie co dziwic
![]() |
![]() |
![]() |
#3017 | ||
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3018 |
Użytkownik Forum
|
![]() poco mam wymyslac skoro ten tekst jest wystarczajacy na ciebie ??;> chciales mnie pocisnac no ale coz sam siebie pocisnoles
![]() |
![]() |
![]() |
#3019 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
"Poco"- chyba "po co" Wyjawie ci pewna tajemnice... ISTNIEJA PRZECINKI (to takie cos obok literki "m" na klawiaturze") "pocisnoles"? << n/c Pocwicz plx ![]() Ostatnio edytowany przez Darkk'Horsemanzz - 24-06-2008 o 19:31. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3020 |
Użytkownik Forum
|
![]() uwazasz ze ty jestes w pizdu zabawny ??
nie zauwazyles ze nie uwyzam "tego czegos" obok litery "m"? tak samo jak nie uzywam ą;ć;ę;ś;ż;ł;ń;ó ?? "pocisnoles"?? ashashahshahs to nie zmienia faktu ze PAN INTELEKTUALISTA nie odroznia l. pojedynczej od mnogiej
![]() |
![]() |