![]() |
#8901 |
Zbanowany
Data dołączenia: 04 12 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Niegrający
Świat: teh real one
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#8902 |
Guest
|
![]() Brawo Darki. :x
|
![]() |
![]() |
#8903 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 05 2008
Lokacja: Skierniewice
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Agostino
Profesja: Elite Knight
Gildia: Under Perspektiv
Świat: Candia
Poziom: 230
Skille: 100.97
Poziom mag.: 10
|
![]() Cytuj:
![]() za duzo frostów polozyliscie ![]() ![]() na kicku to i ja ciebie ujebe ![]() ![]() no leczylem sie pewnie mój net sam mnie leczyl podczas kiedy nie mialem go 5 min ![]() no asta asta znów wolasz tate tym emo? naucz sie pojecia,poczytaj troche w necie moze wkoncu zrozumiesz ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8904 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 12 2007
Profesja: Royal Paladin
|
![]() ^
Padłeś o 22:40:34 i zalogowałeś sie o 22:40:42, HEHEHE, widzę, że po tym jak padłeś od razu net zaczął działać :3
19:38 x [180]: Dzieciaki znalazły pieniądze. Oddały policji. 19:38 x [180]: LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL 19:38 x [180]: FAIL 19:38 x [180]: KURWA 19:38 x [180]: ja bym se kurwa 19:38 x [180]: elfa kupil 19:38 x [180]: gdybym znalazl,rly |
![]() |
![]() |
![]() |
#8905 |
Guest
|
![]() No to moze cos od Vomirka?
![]() 22:47 You see a dead human (Vol:10). You recognize Agostino. He was killed by a frost dragon. Aaa i tak wogole, Ciekawie sie broniles. Niestety Twoj jak Ty to nazywasz "Kick" a raczej "Hick" Nie okaze sie prawda ![]() Ostatnio edytowany przez Vomiro1411 - 24-06-2008 o 23:37. Powód: Brak danych |
![]() |
![]() |
#8906 |
Guest
|
![]() *Darkseph
Pokazales tylko w tym momencie, jakim prostakiem jestes. Kazdy idiota wie, ze Ago by sie nie dal zabic takiemu ciapkowi jak Ty :c Po drugie mądry czlowieku pisal do mnie na gg ze ma kicka i w tym samym momencie mu gg padlo, wylaczyl je "lecząc sie na tibii"? Nie rozumiem tez, czemu mowisz do niego Emostino, nie uczyli Cie kultury?:\ Sa ludzie i taborety, Dementhess i T3am Beka zaliczaja sie do tej drugiej grupy niestety :c Coz zrobic nie ja Ciebie wychowalem. Poprostu zal mi Twoich rodzicow, czy jak masz zajete frosty to bierzesz jakies gwozdzie etc (cos co przypomina ass stary) i rzucasz w kogos z rodziny? Pewnie sie nie przyznasz ale ja znam prawde ^^ No coz pocwicz troche, bo Ty i team beka cos mnie zabic nie mogliscie a Ago zabiles? HAHAH. *up Nie wypowiadaj sie. Idz na allegro kupowac nastepne postacie :| Poprostu: ![]() Ostatnio edytowany przez Dako - 24-06-2008 o 23:37. |
![]() |
![]() |
#8907 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 05 2008
Lokacja: Skierniewice
Imię: Agostino
Profesja: Elite Knight
Gildia: Under Perspektiv
Poziom: 230
Skille: 100.97
Poziom mag.: 10
|
![]() Cytuj:
![]() btw no pewnie stalem i czekalem az mnie dedniecie ![]() nie no pewnie jak wy to tam ladnie ujeliscie na ssie stalem miedzy 8 frostami i sie moze jeszcze exurowalem?D: o i skad sie wzielo cepowi zeby na mnie lurowac? tak nagle z niczego? przeciec godzinke latalismy za soba a on nagle zaczal lurowac frosta? ![]() zrezta jebac bajkopisarza ![]() btw czemu nie masz filma? miales najgorsze filmy nawet jak ubijasz 50 lvle? a ze mna nie masz? why?why?why? Because he had kick ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Ejdz - 24-06-2008 o 23:45. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8908 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 06 2007
Stan: Na Emeryturze
Imię: Bayla Amesh
Świat: Candia.
|
![]() Fajna Rl fotka Dako.
Powiedziałbym coś na temat Twojego ukochanego klubu ale szkoda słów ;>
![]() |
#8909 |
Guest
|
![]() *up
Pokazalem Twoje zdjecie, nie moje :| Od klubu sie odpier*ol, leszczu jeb@ny. *down Przepraszam szefie wszystkich szefów :\ Nie sciagniesz ode mnie characzu? Ostatnio edytowany przez Dako - 24-06-2008 o 23:52. |
![]() |
![]() |
#8910 |
Użytkownik Forum
|
![]() I po co się unosisz : ] wyżyj się w rytmach tibijskiej muzyki liz0dpe
![]() |
#8911 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 05 2008
Imię: Darky
Gildia: Dementhess
Poziom: 301
Skille: 108/82
Poziom mag.: 29
|
![]() Cytuj:
![]() 2.Co do Ludzi i parapetów wymyśl coś nowego bo już to pisałem ![]() 3.A co do gwoździ nie opisuj swego rl życia bo mało co mnie ono interesuje, a jak masz tak w domu to zostaw to dla siebie i zamknij drzwi 4.Mało co mnie interesuje co Ever Dream,Albo Dark Imperium napisze ![]() 5. Dako prędzej czy później na każdego przyjdzie Pora ;](nawet i na mnie) 6.Pozdrawiam |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8912 |
Użytkownik Forum
|
![]() GumisieQ, wojtas666, Znicz, spec1342, tibiak159, Dziarecki, Dako, hapnik
/ nie wie co odp Darkiemu : / czytanie ze zrozumieniem dako uhu?
![]() |
#8914 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 05 2008
Stan: Niegrający
|
![]() Ago padl oO
hiahuiahiuhaiiiiiahiahaiahiauhauauauaahahihihihihi hihihih ahiauheiuaehuasiuaheiuahehsiuaheiuhae ![]() czaicie sie z taka lizac xD?
ssaj Ostatnio edytowany przez RobjeBuendy - 25-06-2008 o 00:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8915 |
Użytkownik Forum
|
![]() Alcane koksie musze Cie rozczarowac ale to ' moto-fontaż ' : / to cos w stylu " twój stary to glonojad " ze slajdów na youtube.
Dako -accbuyerze- pisze sie haracz pisze sie przez samo ' h ' ASTA. Ostatnio edytowany przez GumisieQ - 25-06-2008 o 01:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8916 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 11 2007
Lokacja: Wroclaw
Imię: Jezus Chrystus Zbawiciel
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Dragonhearts
Poziom: 131
Poziom mag.: 70
![]() |
![]() @gumisiek
dupa nie fotomontaż, ja też tak potrafie ![]() @cepy srepy emo i reszta co sie bedziecie rozdrabniac w jakiejs marnej grze jaka jest tibia, dawać na rl (tak istnieje takie cos) obijecie sobie ryje i zalatwiona sprawa. A tak w ogóle to żal mi was ![]() @all Gz advansów. gogo exp, cyferki czekają a czas ucieka ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#8917 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2006
|
![]() Can You Dig It, Sucka?
![]() ![]() Ostatnio edytowany przez hapnik - 25-06-2008 o 03:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8918 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 02 2007
Lokacja: Gdańsk
Imię: Unius Tomiss
Profesja: Elder Druid
Gildia: Dark Imperium
Poziom: 117
Poziom mag.: 70
![]() |
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#8919 |
Guest
|
![]() Po 1 nie wiem czy wiesz Emowcu, ale Patrz.pl to serwis taki sam jak Youtubeczy tez Smog. Ale ok, nie kazdy ma wystarczajace IQ zeby to ogarnac :<
Po 2 jesli juz zaczynasz walic scieme, zlozyles sie jak noobek, Darky zrobil doskonala robote. Po 3 kazdy noob tlumaczy sie ze mial kicka ![]() Po 4 ciekawe ze napisales do swojego uber elo siema pro przyjaciela na gg tuz po tym jak kicknelo Cie na Tibi i wyjeb*lo Ci neta. po 5 dorosnij ;o First of all, you ain't strong enough, to be f**k'n with me, and you, you ain't strong enough. ![]() |
![]() |
![]() |
#8920 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 09 2007
Lokacja: Sokółka
Imię: Zalavia Forever
Gildia: Brak
Poziom: 316
Skille: 109/81
Poziom mag.: 29
|
![]() http://forum.tibia.pl/showthread.php...65#post2137565
Tutaj macie link,specjalnie dla Was go zalozylem,prosze innych graczy o nie wnikanie w ich problemy ,bo robi sie spam ,a zobaczycie ze zaraz nasz temat ze zdjeciami wyjebia do kosza ![]() |
![]() |
![]() |