![]() |
#1 |
Zbanowany
Data dołączenia: 22 10 2007
Lokacja: Bialystok
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Sasukekeuhn
Profesja: Paladin
Świat: Astera
|
![]() Witam,
Mam pare pytan *Ile bede walic z Assasin Stars na 50 lvlu i z 70 Distem w Hydre? *Ile kosztuje 100 assasin Stars? |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2007
Lokacja: Poznań
Stan: Na Emeryturze
Imię: Stie Voi
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Hell Owners
Świat: Honera
Poziom: 53
Poziom mag.: 49
|
![]() Cytuj:
100 Ass - 10k |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 02 2008
Lokacja: Kraków
Profesja: Royal Paladin
Świat: Morgana
Poziom: 70+
|
![]() Cytuj:
* 10k u NPC (Czyli 100gp jedna). Trzeba mieć wykonany Assasin Outfit (Nie full!) żeby samemu kupić u tego NPC ass. stars.
This is my own world. HARDSTYLE MUSIC world! do you think it was you who decided to come here ? do you think it is you who makes the choises in your life ? do you really think it matters what you think ? it was destiny's path which brought you here... without knowing it you have been chosen to witness this gathering of 25 thousands infected souls... tonight you will learn about the ways of destiny's path... after this your life will never be the same... QLIMAX See you next year...
Ostatnio edytowany przez Dinebel - 25-06-2008 o 15:17. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 04 2008
![]() |
![]() Co do cen to tak jak wyżej, ew. kupisz od kogoś ale wtedy cena jest około 150-200 za 1 Assasina.
A co do hitów w Hydre to był już podobny temat tylko zapewne nie chce się użyć opcji SZUKAJ. Mimo to odpisze - na tym levelu i z takimi skillami o ile uda ci się przeżyć (jest duża szansa), to max może byś pociągnął z ~400-500 (może) przy dobrym szczęściu. Ja miałem max za 800+ no ale miałem więcej niż 80 lev a skill mam zdecydowanie większy od Twojego. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Lokacja: Poznań
Imię: Stie Voi
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Hell Owners
Świat: Honera
Poziom: 53
Poziom mag.: 49
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 04 2008
Lokacja: Olsztyn
Świat: Calmera
Poziom: 119
Skille: 95/79
Poziom mag.: 21
|
![]() Cytuj:
Ostatnio edytowany przez LordKunieczkoOfCalmera - 25-06-2008 o 15:45. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() w ilu tematach bedziesz jeszcze tak wkrecal? to samo bylo z ench~ spearami : p
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 02 2008
Lokacja: Kraków
Świat: Morgana
Poziom: 70+
|
![]() Kto wie jaki max hit uderze / około ilu będe bił przy skillach 80+ z 71 lvlem?
This is my own world. HARDSTYLE MUSIC world! do you think it was you who decided to come here ? do you think it is you who makes the choises in your life ? do you really think it matters what you think ? it was destiny's path which brought you here... without knowing it you have been chosen to witness this gathering of 25 thousands infected souls... tonight you will learn about the ways of destiny's path... after this your life will never be the same... QLIMAX See you next year...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zbanowany
Data dołączenia: 25 06 2008
Lokacja: Czechowice Dziedzice
Świat: Candia
|
![]() takiego czegoś nie da się raczej określić bo nie ma żadnego przelicznika -.- idź i spróbuj to bedziesz wiedział
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Jeśli nie byłeś przy tym to się nie wypowiadaj. Jedynym uprawnieniem z twojej strony może być zapytanie mnie na priv o to czy pisze prawdę a jeśli tak to w jakich to było okolicznościach. Poza tym widzę, że większość nie zna pojęcia max hit, a swoją drogą to mój był niczym w porównaniu do kolesia co poleciał z Assasina za 900+, ale widocznie wkręcam. Widać że co niektórzy nie znają podstawowych pojęć, nie wspominając o tym jak stworzona jest sama gra. To dotyczy min. ciebie Emcess - naucz się najpierw co to hit, miss, średni hit, max hit, potem poznaj zasadę działania broni miotanej, amunicji, naucz się umiejętnie strzelać bo uwierz mi - samo kliknięcie w potwora nie wystarczy nawet mając wszystko przygotowane do oddania strzału, a potem może będę się wdawał z Tobą w dyskusję.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
|
![]() nie badz juz tam taki dobry, palkiem troche gralem i bez je*anych rs/es/as mi sie jakos gralo.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 07 2007
Lokacja: z Nienacka
Imię: Piranesi
Profesja: Elite Knight
Gildia: Dark Water
Świat: Menera
Poziom: 112
Skille: 86/82
Poziom mag.: 7+
![]() |
![]() przed 80 nie uzywaj
||
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 05 2007
Lokacja: Lublin
Wpisy bloga: 1
Stan: Zbanowany
Imię: Loffam tipje
Gildia: Tibia.br.swe.pl
Poziom: -23
Skille: 9/9
![]() |
![]() Ja na 55 lvlu i 79 discie waliłem z assek max po 250~czyli trochę mniej niż z RSów... A tak poza tym to potrenuj trochę bo mi się śmiać chce jak widzę Twój dist ;p
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 07 2006
Lokacja: Tomaszów Mazowiecki
![]() |
![]() Max 300~.
10-15k/100. @Naja Napewno Ci się skleiły hity, tak samo jak koledze 900+. Jakbyś był w stanie koło 100lvl bić po 800, to co by miał palek na 300lvl ? Z 2000 by walnął nie ? Następnym razem dobrze się przyjrzyj i zobaczysz, że "hit" 800-900~ jest wynikiem skumulowania się siły 2 lub więcej uderzeń. Ostatnio edytowany przez Bykunn - 26-06-2008 o 00:47. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zbanowany
Świat: Guardia
|
![]() |
![]() |
![]() |