![]() |
#7462 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 11 2005
Lokacja: Warszawa
Stan: Na Emeryturze
|
![]() to jak już coś z tej Tibii sobie podssnifujesz to jeszcze tylko pozostanie złamać klucz RSA ale co tam najlepszym komputerom zajmuje w .... i jeszcze więcej czasu, ale ty pewnie masz komp kwantowy w szafie i takie rzeczy w mgnieniu oka liczysz.
![]() sesef: 11,386 Points (Rank: #269,651) Join World Community Grid today! Twój komputer w służbie nauki - obliczenia rozproszone, pomóż znaleźć leki na różne choroby. Jak dołączyć do WCG dowiesz się pod tym linkiem: http://www.boincatpoland.org/wiki/Instrukcja_BOINC-WCG Ostatnio edytowany przez Sesef - 25-06-2008 o 15:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7463 |
Guest
|
![]() Kidler jakiego on keylogera uzywal ?:> a jakiego ty ?xD i jak mu podsylasz e kyelogery dalej ?XD
|
![]() |
![]() |
#7464 |
Guest
|
![]() Azobaty czym ty hakowales?:> i skad ma kidler dostepd do twoich danych zapisanych na dysku ?
|
![]() |
![]() |
#7465 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 02 2007
Lokacja: Żagań
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Aurea
|
![]() albo mi sie tak wydaje albo naprawde jestes mniej inteligenty niz wyglada.
za 2kk+ to sie juz nie bawi w "prosze oddaj mi....." tylko jak sie nie dogadasz on ci zrobi poprostu wjazd na chate (jesli jestes nie pelnoletni najlepiej zalatwiac takie zeczy z rodzicami. Za haking w polsce jest kara grzywny od 5tys. zl do 10 lat paki wiec nie wiem co ci sie oplaca. Wiec kidler do boju _/kidler #up Zimny_Lokiec_z_Golfa nie proboj sie bawic w to co oni bo marnie skonczysz to jest karalne prawem poczytajcie sobie kodeks karny chcesz szybka kase idz na roty na fibule
po co sie krztusicie jak nie musicie Ostatnio edytowany przez Mc'giver - 25-06-2008 o 17:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7466 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 07 2007
Lokacja: Suwałki
Profesja: Knight
Świat: Aurea/Askara
Poziom: 104
|
![]() Też bym radził się dogadać
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7467 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 07 2007
Lokacja: Katowice
![]() |
![]() Dlugo jeszcze bedziecie o tym pie*****c.
Niech sobie kidler sam to zalatwi albo kurwa da tu ta liste czy cos i sie kazdy przekona czy go ojebal czy nie. Z czego jestem pewien ze 90% pokrzyczy tu na forum i to pierdoli bo mu mama nie da na bilet pkp i kaze sie zameldowac w domu o 20...
![]() |
#7468 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 04 2007
|
![]() @Mc'giver
przeczytaj sobie rowzniez ze grozby tez sa karalne oO ha @up hahahahahahaha o kur ofnet ;D ![]()
16:11 Zorro Brutal [13]: ej 16:11 Zorro Brutal [13]: a moge byc twoim kolegom a ty moim 16:12 Endrox [170]: znamy sie ? 16:12 Zorro Brutal [13]: nie kiedys cie dalem na vip 15:07 Endrox [192]: co tam 15:08 Endrox [192]: skoskon ? 15:08 Arieswar sumo [153]: a nic 15:08 Arieswar sumo [153]: obrobil bym Ci pale 15:08 Arieswar sumo [153]: ;d _____________________ Yours NaTa cs master haha ?
![]() Ostatnio edytowany przez NaTA90 - 25-06-2008 o 17:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7469 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 05 2004
|
![]() Dobrze prawisz, btw mam logi z dowodami tego co zrobiles i sa tez dowody na forum, pozatym znajac twoje dane persolane nie jest mi trudno udowodnic tobie cokolwiek. Pozatym nie przechwalaj sie tymi dwoma kk bo na allegro ich nie sprzedasz. I tak cie zniszcze i tak. A na koncu opublicznie twoje dane. I nie pisz do mnie pw w jaki sposob cie haknolem.
![]() |
![]() |
#7470 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 10 2005
Imię: Xiy
Profesja: Paladin
Poziom: 8
Skille: 20/19
|
![]() Cytuj:
RE: hacker Kozak jestes ;D |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7471 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 06 2006
Lokacja: Koronowo
Stan: Niegrający
Skille: 1337666
|
![]() a ty kurwa co taki ciekawski jestes
![]() |
![]() |
![]() |
#7472 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 04 2005
Lokacja: Szczecin
Imię: Sting
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#7473 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 02 2008
Lokacja: Gdansk
|
![]() Azobaty zrobiles formata i Ci nie pomoglo? hAHAHHAHAHAH
_/ Kidler ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7474 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 02 2007
Lokacja: Żagań
|
![]() albo mi sie tak wydaje albo naprawde jestes mniej inteligenty niz wyglada.
za 2kk+ to sie juz nie bawi w "prosze oddaj mi....." tylko jak sie nie dogadasz on ci zrobi poprostu wjazd na chate (jesli jestes nie pelnoletni najlepiej zalatwiac takie zeczy z rodzicami. Za haking w polsce jest kara grzywny od 5tys. zl do 10 lat paki wiec nie wiem co ci sie oplaca. Wiec kidler do boju _/kidler
![]() |
#7475 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 10 2007
Świat: Selena
Poziom: 109
|
![]() Jak nie zamkniecie pap to wam wszystkim zrobie wjazd na chate.
![]() |
#7476 |
Guest
|
![]() a jestem ciekawy
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7477 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 11 2005
Lokacja: Warszawa
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
BTW. Za groźby i upublicznienie bez zgody danych osobowych też (ochrona danych osobowych)
![]() sesef: 11,386 Points (Rank: #269,651) Join World Community Grid today! Twój komputer w służbie nauki - obliczenia rozproszone, pomóż znaleźć leki na różne choroby. Jak dołączyć do WCG dowiesz się pod tym linkiem: http://www.boincatpoland.org/wiki/Instrukcja_BOINC-WCG |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7478 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 10 2006
Lokacja: Horyniec
![]() |
![]() A co ma do tego jego twarz?
Jan 18 2008, 14:33:41 CET Killed Rikser at Level 169 unjustified |
![]() |
![]() |
![]() |
#7479 |
Guest
|
![]() @Azobaty
To bedzie krotka pilka z ich strony : Wpadaja do siedl ida do ciebie pdo adres pod drzwi dzwonia dzwonkiem , twoja mama otwiera drzwi , oni prosza Ciebie ty wychodzisz dostajesz torpede w łeb wytargaja cie z domu , biora cie do samochdu logujesz sie na tibie na ich laptopie oddajesz all itemy ze wszytskichserwerow , wywoza cie w miasto , wypuszczaja cie na golsasa na sordku miasta i lecisz na chate ![]() hahahahaa |
![]() |
![]() |
#7480 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 04 2005
Lokacja: Szczecin
Imię: Sting
|
![]() Cytuj:
![]() I nie strasz 15 latkami.. Z tych 50 to jeden wylapalby buta, a reszta by s*******ala, bo nie ilosc sie liczy ( :
![]() |
![]() |