![]() |
#5401 |
Zbanowany
Data dołączenia: 06 05 2007
Lokacja: Stalówka
Stan: Zbanowany
Imię: Natiol akk Toksong
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: K@r@
|
![]() A jeszcze sobie przypomniałem dlaczego w tedy wybuchła jakaś "wojna"(to aż zal wojną nazwać) mój drogi Kafarze. Nie dlatego że Saweh na kogoś sie tam obraził czy coś, nie nie nie
![]() ![]() ![]() ![]() że zostałeś jedyną osobą (old Rise) która nie wyszedła z gildi jak zacieli walczyć przeciwko Tenshiemu ![]() ![]() Małe sprostowanie pt. "Jak rozpętałem wojnę na Morganie) bauhauhauahua !!! Ostatnio edytowany przez MatiStw - 25-06-2008 o 14:20. |
![]() |
|
![]() |
#5402 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
ps. Nie mówi się "odeszłeś" tylko "odszedłeś" , ehh ten błąd jest tak powszechny, że pewnie niedługo uznają tę formę za poprawną. Ostatnio edytowany przez Darkfas - 25-06-2008 o 14:21. |
|
![]() |
![]() |
#5403 |
Zbanowany
|
![]() A ty skończ pierdolić i idź russelowi torta upiec.
@down Ja nie zdałem ![]() Ostatnio edytowany przez MatiStw - 25-06-2008 o 14:41. |
![]() |
![]() |
#5404 |
Użytkownik forum
|
![]() Sorry za wypowiedź nie związaną z tematem, ale to jakaś plaga na tym forum jest. To, że macie już wakacje chyba nie zwalnia was z myślenia. Może jakiś przyklejony temat z koniugacją czasownika "iść" (i czasowników jemu pochodnych) by się przydał.
|
![]() |
![]() |
#5405 |
Użytkownik forum
|
![]() Hahahaha czekałem na to aż ktoś z powodu braku argumentów zacznie sypać wyzwiskami. Jednak zła sława tego forum nie bierze się z nikąd. OK idę, już idę. Tylko jeszcze jedno zdanie do Kafara: Mam nadzieje, że chociaż trochę rozjaśniłem twój pogląd na mnie i Hurri w czasie tamtej wojny, jeśli masz jakieś pytania zapraszam w grze. Na razie i życzę wszystkim udanych wakacji
![]() |
![]() |
![]() |
#5406 |
Zbanowany
|
![]() Ty ziomek ale ja to napisałem przed twoim postem kierowanym do mnie
![]() "Tutaj chodzi o silę, tutaj chodzi moc" ![]() |
![]() |
![]() |
#5407 |
Zbanowany
Data dołączenia: 15 11 2006
Lokacja: 3stewua
Imię: Tenshinkhan
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Flow
Świat: Morgana
Poziom: 150
Skille: 95
Poziom mag.: 23
|
![]() Jezeli juz tak zaczeliscie o starych czasach ;P To prawda, Tobi aka Saweh byl/jest (moge smialo powiedziec) najlepszym kumplem jakiego mialem w tibii. Oczywiscie byli tez inni, ale wiadomo, wojna nie wojna, raz kumpel a zaraz frajer. Za to Tobi byl kumplem od zawsze. Po zakonczeniu wojny Royal Navy, jako moj przeszly wrog sam zaproponowal mi pomoc, zaproponowal zalozenie naszej wspolnej gildii People Who Eat You. Ogolnie bylo zajebiscie zawsze moglem na nim polegac, ale pamietam jak zawsze mialem mu za zle ze invituje niektorych nubow do gildii ktorych nie lubialem ;P Wkoncu powstala plota ze saweh wyzywa polakow czy tam hiszpanow z naszej gildii, wszyscy poszli w pizdu do SR, ktora na czele z Krellem wypowiedziala nam wojne. Wtedy People~ skladalo sie z 3 osob - mnie, Saweha i Getura. Mimo ze Saweh nie raz mial pz to i tak nigdy SR nie dalo rady go sciagnac. I wcale nie bylo tak ze Saweh blagal o pokoj, poprostu wszystko poszlo na ugode. Potem juz Krell i Saweh byli kumplami i wszyscy zyli dlugo i szczesliwie. To byly zajebiste a zarazem najlepsze czasy na morganie. Pamietam jeszcze gildie w ktorej bylem, teraz nie pamietam nazwy (wypadlo mi z glowy ;D ) w ktorej byl sliccery i inni hiszpanie. Wtedy bylismy zajebistymi kumplami, i o tej gildii rzeczywiscie mozna powiedziec, ze byla i w pewnym momencie nawet pierwsza na morganie.
No to koniec tego wspominania od tenshinkhana ;p @edit Tak btw. wlasnie razem z ta w/w gildia pamietam jak kiedys wpadlismy do carlin po Darkfasa, a ten siedzial w domku Harcera Division, ten sie wystraszyl kicknal Darkfasa i poszla gleba ;D Haha to byly czasy... Ostatnio edytowany przez Tensz-in - 25-06-2008 o 16:24. |
![]() |
![]() |
#5409 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2006
Lokacja: Francja>Paryz
Imię: Neon Corn
Świat: Aurea
|
![]() Punshido
Jun 25 2008, 17:59:39 CEST Killed at Level 100 by Master of Lightnings ab pk team _/
Dzisiaj, 17:19 #425 xBardolekx ok panowie to ja zapominam o carlin.pl.. |
![]() |
![]() |
#5410 |
Użytkownik Forum
|
![]() a Ty sam jestes swoim starym? stary pryku daj juz spokoj komputerowi i wez sie za zycie.
taaak znizylam sie do waszego poziomu rzucajac obelga, ale tak mam jak nie lubie jak ktos obraza moich kolegow. pozdro |
![]() |
![]() |
#5411 |
Użytkownik forum
|
![]() Nie, ale bardzo mi miło, że tak o mnie myślisz. Z drugiej strony jednak przykro mi skoro ja mając naciągane 3 z j. polskiego na koniec liceum i 50% z matury uważany tu jestem za syna Miodka... (Lavio się do mnie nie przyznaje :<)
Nie wiem czy miałeś to na myśli, ale ja grałem na Darkfasie do 126 lvl i padłem tylko raz od gracza (na OB zostałem zabity przez Lord Mortul). Wszystkie późniejsze zgony to już nie moja robota =) Ostatnio edytowany przez Darkfas - 25-06-2008 o 19:35. |
![]() |
![]() |
#5412 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 06 2007
Lokacja: pl?
|
![]() Jeśli tak uważasz to musisz mieć niezłą ortografię.
|
![]() |
![]() |
#5413 |
Zbanowany
|
![]() Ty Darkwas to po chuj sie udzielasz jak ty juz ta postacią nie grasz ?
![]() Hansonik tera mnie to wali, a mała niech wy*******a. ![]() " ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5414 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2007
Lokacja: Stalowa Wola
Stan: Na Emeryturze
Imię: Hawan Prock
Poziom: ~~
Skille: 15/23
Poziom mag.: ~~
![]() |
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
#5415 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 10 2006
Lokacja: UK
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elder Druid
Świat: Aurea
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5416 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2007
Lokacja: Stalowa Wola
Stan: Na Emeryturze
Imię: Hawan Prock
Poziom: ~~
Skille: 15/23
Poziom mag.: ~~
![]() |
![]() Cytuj:
Jeśli chodzi o posty "O wolność" to hawan od okoła miecha jest już sprzedany cieciu, więc trzymając się twojego toku myślenia "Gówno wiesz to po huj sie....." Btw. Czego się wciąż nie ujawniasz kozaku?? Boisz się, że bedziesz kims kto lamersko padł na wojnie (O ile jesteś jednym z żydów)??
![]() |
#5417 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Mati~
widzisz, nie wiem czy zauwazyles, ale napisalam ze znizam sie do waszego poziomu piszac tego posta. nic milego poczuc sie podobnie do stereotypu "dzieciaka z rise" bo wiadomo ze nie kazdy z was to taki bercik. zachowalam sie glupio, znizajac sie do poziomu g*wna, tak wiem, robie Ci miejsce na dole na pojazd na mnie^^ tyle z mojej str na tym zalosnym forum. |
![]() |
![]() |
#5418 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 12 2007
Lokacja: Częstochowa :)
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() Sorry ze pytam, ale co ty masz do Bercika?
|
![]() |
![]() |
#5419 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 01 2008
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
|
||
![]() |