|
Notki |
Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#681 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 06 2008
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#682 |
Użytkownik forum
|
![]() Działa juz tibia?
|
![]() |
![]() |
#683 |
Użytkownik forum
|
![]() A dla tych co narzekają ze nic nie mowili
Widomośc ze str glownej tibia.com Tomorrow, June 26, between 13:00-15:00 CEST, we will perform some maintenance work at our website servers. For this reason, the website, the login page and the forum will be temporarily unavailable during this time. Please excuse any inconvenience. |
![]() |
![]() |
#685 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 06 2008
Stan: Początkujący
Profesja: Sorcerer
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]()
"Zadaniem sieci jest złapanie ryb, A kiedy ryby są złapane, sieć jest zapominana. Zadaniem potrzasku jest złapanie królika, A gdy królik jest złapany - potrzask zostaje zapomniany. Zadaniem słów jest przenoszenie idei, A gdy idee zostają uchwycone, słowa są zapominane. Gdzież mogę znaleźć tego, który zapomniał słów? On jest tym, z którym chcę rozmawiać." |
|
![]() |
![]() |
#686 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 06 2008
Lokacja: Dębno
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Stefan-Wielki
Profesja: Elite Knight
Świat: Unitera
Poziom: 102
|
![]() Może i są bajkowe. Zobaczymy jak to w tibi wygląda. System NPC mi się podoba chociaż kolejek nie będzie przy sellaniu i kupywaniu. Wkurzają mnie takie gadki jak "Te itemy...." " Kiedy będzie update...? " itd.
Pozdrawiam
#687 |
Użytkownik forum
Lokacja: BYTOM-MIECHOWICE
Stan: Początkujący
Imię: Arka Zalam
Profesja: Paladin
Świat: Elysia
Poziom: 11
Skille: 45/33
Poziom mag.: 2
|
![]() Może to ktoś przetlumaczyc bo ja z angielskim to mam problem
![]() Due to further maintenance work, it is possible that the Tibia website is temporarily not available, tomorrow, June 27, between 10:00-10:30 CEST. Please excuse any inconvenience. |
![]() |
![]() |
#688 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 04 2008
|
![]() |
![]() |
![]() |
#689 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 04 2008
|
![]() Cytuj:
prac jest możliwe, że strona Tibii (czyt. tibia.com) nie będzie dostępna jutro t.j. 27 czerwca między 10:00 a 10:30 ![]() |
|
![]() |
![]() |
#690 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mnie najbardziej ciekawi teraz knight . Ale po update nie wiem . Zobaczy się ^^ Może sorcer albo druid ^^
![]()
#691 |
Guest
|
![]() TIBIA.COM po POLSKU ?
http://www.translate.google.pl/ Na dole wpisz http://www.tibia.com/ Tłumaczy trochę koślawo ale idzie zrozumieć o co kamman ![]() |
![]() |
#692 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 03 2008
Imię: Gorn Lowca Smokow
Profesja: Knight
Świat: Nerana
Poziom: 14
Skille: 31 axe
|
![]() właśnie gadam z tym NPC-em : "hi" , "items".
i mi ta sie zakladka nie wlacza co czeba napisac do NPC? przyklad: "hi" , "wachaj watrobe" . ![]() |
![]() |
![]() |
#693 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 06 2008
Lokacja: Daleko...
Imię: Mikro Sevenox
Świat: Aldora
Poziom: 23
Poziom mag.: 20
|
![]() Wie ktoś czy dla "najta" będzie więcej broni ?? Bo na screen'ach jest ich mało
![]() Jak wiecie to napiszcie. I czy to prawda, że już w ten piątek będzie UPDATE? Z góry dzięki za odpowiedzi ![]() _________________________________________________ Imię: [CHAR]Aragorn Aldora[/CHAR] Poziom: 27 Profesja: ![]() Mlvl: 4 Skille: 60/60 idą w górę ![]() Gildia: ---------------- |
![]() |
![]() |
#694 |
Guest
|
![]() Lepiej by zrobili runy nie od leveli jak kiedyś.Ostatnio mnie koleś w tibi oszukał sprzedawał pacca za 120k tam mówił że sprzedał juz 2 pacce i mu zostały 3 dwa za 120k jeden za 140k w prawdzie kolega z tibi i mu uwierzyłem..Jeszcze wcześniej próbowałem wygrać tutaj za sms'a pacc'a tez sie nie udało ale już mnie na prawdę wkurzył kolegi brat mówił że mi sprzeda pacc'a za 90 zł bo od kolesia kupuje z kolega 3 za 240zł coś takiego, a potem mi kity wciskał że go oszukali itp... no i mnie hakneli teraz w dodatku więc jak by zrobili runy nie od lvl od nowa i na pewno większość by tak wolała
![]() ![]() |
![]() |
#695 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
#696 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2006
Lokacja: Na wiosce
Imię: Miky Envian
Profesja: Druid
Świat: Calmera
Poziom: 40
Skille: 16/25
Poziom mag.: 40
![]() |
![]() I widzicie? Jak wchodziły runy na lvl, to był tylko jęk i zgrzyt zębów, a teraz proszę! "to nawet dobrze". Myślę że i tym razem tak się stanie. Przed update wszyscy płaczą a potem się radują.
|
![]() |
![]() |
#697 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zgadzam się z Tobą KrystianQ. Akurat runy na level to dobry pomysł. Wczesniej się napotykało PK'rów lvl 25 i z SD Cie walili. Teraz jest dobrze .
#698 |
Guest
|
![]() Tak tylko dla tych którzy mają pacc'a... na facc'u dobrze tylko grać knightem i palem, sorcem i druidem to jest 2-3 razy więcej czasu na exp itp... pograj se sorcem postawisz 2 berki lub coś innego i expisz tylko zaraz ci przyleci noobek i zajebie je, a tak z sd go klepiesz i s*******a jakoś jak była tibia 8.0 nie widziałem 8 leveli z explo...może te wandy i rody będą lepsze oby
![]() |
![]() |
#699 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 01 2008
Imię: Mystick Sorcer
Gildia: sprawdz na tibia.com ^^
Świat: Secura
|
![]() Przywrócic to ze runy nie sa od lvla tylko od magic ;p kiedys to sie PKowalo sorkiem/drutem
![]() |
![]() |
![]() |
#700 |
Użytkownik forum
|
![]() Będą nowe serwerki?
|
![]() |