![]() |
#982 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 05 2008
Świat: Nerana
|
![]() @Niroos
Pierdoli mnie już to co mówisz bo twoje słowa są bezsensu tak jak słowa jakiejś staruchy, powiem Ci pierdoli się i idź się leczyć. Ja wole siedzieć na forum a ty jebiesz na bocie 24/7. Jebią mnie twoje prowokacje.
#983 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 07 2007
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 327
Poziom mag.: 95
|
![]()
16:07 Aleethya [147]: mi sie snilo ze mialem nightmare shielda w chipsach <--OwnEd Dla tych co uwazaja sie za wszystko wiedzacych ![]() 14:54 Jomy Xoth [204]: WENTA PADL 14:54 Xanzoi [100]: kto to http://www.my-fantasy.net/?ref_id=323851 |
![]() |
![]() |
#984 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 03 2007
|
![]() Szkoda, ze te wasze daggery beda po up kosztować max 10k.
#985 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2007
Lokacja: Legnica
Profesja: Elder Druid
![]() |
![]() Cytuj:
Pozdro "mózgowcu" =)) |
|
![]() |
![]() |
#986 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Jezeli byl bys bardziej rozwiniety umyslowo wiedzial bys , ze dawalem juz tu swoje zdjecia nawet kilka . Pozdro Grubasku :* Juz do Ciebie jade . Popracuj nad Ortografia Ps. Tylko nie bij !!
![]() |
#987 |
Użytkownik Forum
|
![]() Pe gie solo.
![]() ![]() Pe gie z Thorianem (oczywiscie DL'e). Zaraz loota moze dam, ale wstyd o nim pisac ![]() EDIT: ![]() Kox?! SD oczywiscie z kolesia ![]()
"Przyjaźń to coś więcej niż władza, więcej niż talent, prawie równa się rodzinie nigdy o tym nie zapominaj" Swiat jest O.K.! Tylko ludzie psują mi opinię ! 20:52 Xaidrax [185]: Ja pamietam ze zabilem kota wtedy xd 20:52 Xaidrax [185]: bo mysalem ze to kamien i rzucalem nim do góry XD XD! SPRZEDAM! PACC Nerana - 600k. Ostatnio edytowany przez Azkabanczyk - 26-06-2008 o 20:44. |
![]() |
![]() |
#988 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 06 2007
Lokacja: Łódź
Profesja: Elite Knight
|
![]() Ciamakó jesteś zwykłym Neo kozakiem a na rl jestes lamą której nikt nie lubi dlatego na forum musisz sie wyrzyc?
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#989 |
Guest
|
![]() 63left...
![]() ![]() pozdro |
![]() |
#990 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 03 2005
Lokacja: Opole \o/
Poziom mag.: 6
|
![]() Dawac wiecej zdjec
Az slinka leci ![]() |
![]() |
![]() |
#991 |
Zbanowany
Data dołączenia: 21 05 2008
|
![]() Ciamek to ten grubasek z tego zdjęcia?
![]() Jak tak to plzz bez napinki nie napinaj się tak jak nasz kochany baruteq może jesteście rodziną? dla przypomnienia dam barutqa fotke http://img401.imageshack.us/my.php?i...ahaait4ag8.jpg Ostatnio edytowany przez spadlemzkrzeslabaruteq - 26-06-2008 o 22:12. |
![]() |
![]() |
#992 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 05 2008
|
![]() Kocham Moje Nieistniejącego już knighta Mike'Royal ;* I Love natrzepałem nim kaski i udało mi się ją odzyskać, była na innej postaci
![]() ![]()
#993 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 05 2008
Imię: Azkaz
Profesja: Paladin
Poziom: 58
Skille: 80/64
Poziom mag.: 15
|
![]() @up "natrzepalem" xD looz
![]() lapac ssek ;p ![]() pozdro dla tych co nie ladnie dzis do mnie pisali w grze xDD! i dla cipsoftu ktory wczoraj tak dzielnie sie chawalil ze instaluje nowe zabezpieczenia no ale oczywiscie dzis to juz one sa stare xd bo dzis kolo 13 byl kick xd ![]() Ostatnio edytowany przez Niroos - 26-06-2008 o 22:58. |
![]() |
![]() |
#994 |
Użytkownik Forum
|
![]() A cipki zrobily komunikat przy logowaniu, ze beda kicki, oj zrobily... :<
"Przyjaźń to coś więcej niż władza, więcej niż talent, prawie równa się rodzinie nigdy o tym nie zapominaj" Swiat jest O.K.! Tylko ludzie psują mi opinię ! 20:52 Xaidrax [185]: Ja pamietam ze zabilem kota wtedy xd 20:52 Xaidrax [185]: bo mysalem ze to kamien i rzucalem nim do góry XD XD! SPRZEDAM! PACC Nerana - 600k. |
![]() |
![]() |
#995 |
Guest
|
![]() Po prostu plakusiam ze smiechu !
http://www.fotka.pl/profil/keosser91/ SPADLEMZKRZESLAKEOSSER ! TY KURWA ZIOM ALE MASZ ZAJEBISTE BRYLE ! TO PEWNIE ZEBY CI SIE PIXELKI NIE ROZJEZDZALY NAPINKA NA FORUM ROX KOFFAM TO ! YEYEYEYE BODZIO PIZDO 24 / 7 online ;* KOCHAM CIE DAWIDKU AHAHAHAHAHHAHAA |
![]() |
#996 |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 05 2008
|
![]() to słabe masz krzesło =/
|
![]() |
![]() |
#997 |
Guest
|
![]() Wiesz burger musi miec hard krzeslo bo jak piernie to kurwa szok
![]() polewajcie sie ze mnie jebane dzieci tibi ![]() A tak to mam cos dla was zainteresowania bodzia i co lubi i czego nie lubi on ufielbia tibijeeeeeeeeeeeeeeee i nie lubjiiiiiii wniejjiiiiii padac uhahau DZIECKO INTERNETU ! O sobie NO COMMENT ... xD Chcesz się coś o mnie dowiedzieć ?? Napisz ! 5.9.9.6.8.0.1 ! Trwa usuwanie opisu... O moich zainteresowaniach Piłka nożna, Tibia , motoryzacja. Trwa usuwanie opisu... Co lubię -HARDCORE !!! -Twoją Starą -dziewczyny, no wiecie, kobitki -Tibie -piłkę nożną -sytuacje eXteme -Babe, kolege Gumpa -Inteligentnie porozmawiać z Shicem ^^ -rozmieszać innych -w*****ać przypadkowe osoby -zdupcać przed czymś, kimś -wujka Jurka -dawną organizacje BTG&S -sąsiada G.P.L -wyciąć kogoś na meczu -panią bibliotekarke szkolną -sałatke porową -mieć pacca -obserwować jak ktoś ma przejebane, lecz zazwyczaj to ja mam przejebane ...:/ -robić "bydło" w każdym miejscu, w jakim nadaży się tylko okazja Trwa usuwanie opisu... Czego nie lubię -dwulicowych, kłamliwych osób -jak padam w Tibii -fizyki -mieć katar -uczyć się -zupy pomidorowej -jak ktoś na mnie krzyczy -jak robie eXtreme i mnie dopadają -Jadzi, co wam zawsze doradzi... -jak mi tata kabel od kompa bierze xD Trwa usuwanie opisu... Wymarzony partner Jak Cię spotkam to Ci powiem że to Ty ^.- Ostatnio edytowany przez Ciamekostr - 26-06-2008 o 23:56. Powód: bo mnie |
![]() |
#998 |
Guest
|
![]() Warto Dodac Ze Bodzio Lubi Miec Pacca ! Bo Jak Nie Ma To Rzuca Sie Z Okna A Przed Tym Bije Stara Krzeslem !
|
![]() |
#999 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 04 2007
Lokacja: Kraków
Imię: Bodzio'Szajs
Gildia: Nerana Gods
Poziom: 223
Skille: 97/94
Poziom mag.: 9
|
![]() http://www.pskonejott.com/otc_display.php
;/ Wpisz Bodzio'Szajs kotek, a potem Ciamek Pogromca Kszo;/ Wynika, że to Ty dłużej siedzisz;/ SSka wrzuce wieczorem, Pozdro ![]() |
![]() |
![]() |
#1000 |
Guest
|
![]() bodzio nobaaaaaaaasiiiieeeeeeeeeeeeeee jakbym siedzial wiecej od ciebie to bym wiekszy lvlek mial uHEHEHE
ale na tym forum jest przezabawnie ! NO I JEST NASZ BODZIO CO NIE LUBI JAK NIE MA PACC !!!! KOCHAAANY DAWIDEK Z PLASKA MORDA UHEHEHE WOLE JESC BURGERY NIZ WYGLADAC JAK ON |