![]() |
#741 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 04 2008
Lokacja: Szczecin
Stan: Usunięty
Imię: Madriato
Profesja: Elder Druid
Świat: Isara
Poziom: 130
Poziom mag.: 67
|
![]() Suuuuuuuuuper ; ) i kogo to obchodzi ? xD
21:06 Leukonoe [11]: Szukam chlopaka, cieplego, spokojnego i o dobrym serduszku <min. 50lvl> Ostatnio edytowany przez Madriato - 28-06-2008 o 10:07. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#743 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 12 2007
Stan: Zbanowany
Imię: Laxia
Profesja: Master Sorcerer
|
![]() @Madriato
Tak jak sie umawialismy czekam w Niedziele o 13
![]() |
#744 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 01 2008
Lokacja: Warsaw
Imię: Glazze
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Sacred Storm
Poziom: 108
Skille: 92/72
Poziom mag.: 20
|
![]() HAHAHA Gaxumi wycie tylko z twojej inteligenji ktora jest ponizej normy ^^
Lepiej zajmij sie ta gromadka dzieci ktora kolo ciebie zawsze biegala jak na vencie siedziales Krótko mówiąc żeby sie nie rozpisywać proponowałbym Ci sie jebnąć w głowe może lepiej ci sie zrobi. A i jeszcze jedno. To że sharujesz chara z bratem już 3 lata i ma on 123lvl to tylko dzięki Athanielowi i jego dobrej duszy, która chciała ci pomagać jak wszyscy na ciebie najeżdżali. Bo gdyby nie on to obstawiam że miałbyś może z 80 lvl max. To tyle z mojej wypowiedzi na twoj temat. Pozdrawiam ![]() P.S gaxumi pochwalisz sie co pisales dwa dni temu do Rywina? ![]() Ostatnio edytowany przez Glazze - 28-06-2008 o 12:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
#745 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 06 2005
Lokacja: Wejherowo
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Gaxumi
Profesja: Knight
Poziom: 123
|
![]() Glazzuś oj Glazzuś, gadać głupoty każdy może. Jak dla mnie jesteś za tępy aby prowadzićkonwersacje z tobą. Widzę jak ktoś próbuje sie do mnie 'dobić' hmm provider telenet? Dziwne.
Skoro bycie psem jest dla ciebie wypłacenie sie, to według mnie jesteś ograniczony. Nie każdy lubi grzać dupę w pz po przegranej wojnie tak jak ty. Ja wole czasem wyjść z depo i pozabijać jakieś stworki. No tak ale jak kto woli ![]() Glazzuś :*********** Ostatnio edytowany przez gienio - 28-06-2008 o 13:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
#746 |
Użytkownik Forum
|
![]() Niestety dla Twojej informacji ja mam prace i nie mam czasu na gre, a tymbardziej jestem lojalny wobec moich przyjaciol i nie mowie jednego dnia ze nigdy nie zaplace a nastepnego wyplacam sie
![]() Ale co ja bede porownywal siebie do chlopca ktory jak to kiedys ktos na vent powiedzial "mieszka chyba w domu dziecka" Widze ze nie chcesz przyznac sie do tego co napisales do Rywina. Wiec ja to powiem bo Ty nie masz odwagi do wyjawienia prawdy ![]() Wmawiales Rywinowi 2 dni temu ze jak to ty powiedziales "te psy nie zobacza nawet jednego mojego gp" a tu psikus i dupa sprzedana ;] Niestety byl to moj ostatni post na twoj temat bo zal slow na ciebie. Pozdro poćwicz... Informacja z ostatniej chwili: Jun 28 2008, 13:47:41 CEST Died at Level 123 by a frost giant ![]() Ostatnio edytowany przez Glazze - 28-06-2008 o 14:26. |
![]() |
![]() |
![]() |
#747 |
Użytkownik Forum
|
![]() Co mam poćwiczyć? Może mi jeszcze powiesz że uczyć sie od ciebie? ;]
Nie wiem co cie interesują moje sprawy rodzinne ale hmm nie jestem z domu dziecka, może ty jesteś i zazdrościsz że mam rodzinę? Według mnie jesteś żałosny. Lojalność? Jak dla mnie to ty nie jesteś lojalny jadąc po mnie dlatego że sie wypłaciłem. Grożenie pingowaniem też nie jest na miejscu ;]. Jak byś nie zauważył gildi już nie ma a wojna sie skończyła. Chyba że ty tego nie widzisz? ;> Ostatnio edytowany przez gienio - 28-06-2008 o 14:28. |
![]() |
![]() |
![]() |
#748 |
Użytkownik Forum
|
![]() HAHAHA gax lojalny mam byc wobec ciebie? NIE ŻARTUJ!
Nikt cie pingowaniem nie straszyl tylko slyszalem ze u ciebie tam w Wejherowie ostatnio kicki neta sa, a to chyba nie zastraszanie, nieprawdaż? ;] Blessy odkupiłeś? ![]() Ostatnio edytowany przez Glazze - 28-06-2008 o 14:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#749 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2007
|
![]() Cytuj:
ty a nie lepiej wyjść sobie gdzieś, czy wolisz całe wakacje "pozabijać jakieś stworki" gz i tak trzymaj! a zdobendziesh upragniony 124 poziom w sóper gże tibija!!!!!!!111 ps. zapomniałem GOŁGOŁGOŁ 123 bo padłeś od pingera lol997
![]() ![]() Ostatnio edytowany przez ogoreek - 28-06-2008 o 16:31. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#750 |
Użytkownik Forum
|
![]() Oj tak glazze nie groziłeś pingowaniem. Przestań pierdolić. Nie udało Ci sie, jaka szkoda ;]
To po co zaczynasz pierdolenie o lojalności? Póki wojna trwała nie wykupiłem sie. Niestety naprawdę znudziło mi sie stanie w depo. @ogoorek Tak jak leje i pizga udam sie na plażę i będe leżakował. Prosze Cie. Jest pogoda to nie ma mnie przed ekranem komputera tylko smarze sie na plaży ;] Ostatnio edytowany przez gienio - 28-06-2008 o 16:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#751 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nikt Ci nie grozil. Widocznie nie potrafisz odczytywac pewnych slow ale to juz twoj problem. Trzeba bylo uczeszczac do szkoly. A nie tak jak sam to powiedziales zdac na farcie bo dziewczyna sie za ciebie wziela XDDD
Sprzedawaj sprzedawaj te itemy bo na pacc AOL i blessy nie bedzie ^^ POZDRO POĆWICZ ![]() Ostatnio edytowany przez Glazze - 28-06-2008 o 17:20. |
![]() |
![]() |
![]() |
#752 |
Guest
|
![]() POZDRO POĆWICZ!
![]() Ostatnio edytowany przez Vantax - 28-06-2008 o 17:10. |
![]() |
![]() |
#753 |
Użytkownik Forum
|
![]() Oj Glazze.. Kase mam ale sprzedaje te rzeczy bo są mi nie potrzebne ;] Po co mi Avanger skoro mam Sov'a? I dla twojej informacji zdałem z palcem w dupie z średnia ponad 3.5. Ćwicze Ćwicze, obóz zaczynam 10 sierpnia ;]
O moją szkołe sie nie martw Tatusiu? xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#754 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 04 2008
Lokacja: Szczecin
Stan: Usunięty
Imię: Madriato
Profesja: Elder Druid
Poziom: 130
Poziom mag.: 67
|
![]() Oj już zaniechać! xD przez takie pierdolenie to i ja mam problemy XD
21:06 Leukonoe [11]: Szukam chlopaka, cieplego, spokojnego i o dobrym serduszku <min. 50lvl> |
![]() |
![]() |
![]() |
#755 |
Użytkownik Forum
|
![]() HAHAHA
Zależy który to pisze ![]() Btw skoro masz kase to po chuj plakales do pewnej osoby ze musisz poexpic bo malo juz pacc i musisz zarobic na nowy? ![]() Tak wiem prawda w oczy kole ^^ Ale ogólnie skończ już sie wypowiadać bo tylko beke nakrecasz na vencie ![]() Ale nigdy nie zapomne tego jak wbijales na venta i w oddali bylo slychac Teleexpress, Klan albo M jak Miłość XDDDD I tego jak zawsze plakales do Galada albo Molota że chce ci sorca zajebac ![]() P.S. Pilnuj limitu bo ja bede uwaznie spogladal na twoje poczynania i ewentualnie informowal odpowiednie osoby o nieprzestrzeganiu umowy ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Glazze - 28-06-2008 o 18:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#757 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 04 2008
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#759 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#760 |
Guest
|
![]() Po 1 kto Ty jestes? po 2 Tendento padl 2 razy i w zyciu sca nie stracilem, a po 3 to forum gowno mnie juz interesuje. Milego wyzywania sie... : )
|
![]() |