|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 06 2006
Lokacja: Lubaczow
Stan: Niegrający
Profesja: Elite Knight
Świat: Aktualnie brak
|
![]() Endless shine the killing - nie wierze,że nikt nie zna.
Dtfp-rzadza na servie,jakies gildi jak sie zbiora wygrywaja w pieknym stylu. Gdyby zebrac wszystkie osoby,które są przeciwko żółwiom możnaby wygrac wojne.-opanowac server. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 12 2007
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Ziemia
|
![]() Nie, mam włosy, pozatym to nie ty dałeś ten link
@ thx dla tego kto podał tibicam @down Morda lizodupie
/Dri Avril Lavinge <33 Ostatnio edytowany przez Drimascus - 22-02-2008 o 16:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2007
Lokacja: M-wo
Profesja: Paladin
Świat: Galana
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zbanowany
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Da Old school.
Data dołączenia: 04 12 2005
Lokacja: Szpital dla psychicznie i nerwowo chorych Drewnica
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Pokaż swoje PvP mistrzu :-)
Jestem oazą spokoju, zajeb*** wyluzowanym kwiatem na tafli jeziora. Jeśli Ci będzie smutno i bardzo źle, to pomyśl, że byłeś najbardziej niesfornym i aktywnym plemnikiem w całej swojej grupie. ![]() Poradnik "Jak dojść do Demony" |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 10 2005
Lokacja: Braniewo
Imię: Seikeron
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Suicide Boys
Świat: Arcania
Poziom: 140
|
![]() Cytuj:
po co mam szukac, jak moge wpisac tutaj, wrocic na nastepny dzien ze szkoly i mam link podstawiony pod nos? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 12 2007
Świat: Ziemia
|
![]()
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2005
Poziom: 44
![]() |
![]() jesteś śmieszny heheheheheheeheheheh wręcz jesteś fenomenalnie zajebisty, a tak szczerze mówiąc to twój stary:/
![]() 23:28 Andrzej Epa [31]: schowaj te zeby 23:28 Andrzej Epa [31]: nie warcz na mnie 14:23 Thor Orio [124]: Dam itemy za zaufanie, do wygrania nawet bohy oraz rh i takie smietki magiczne , za slabe eq kasa |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
Po 2 Albo jesteś akk bujerem albo po prostu zwykłym noobem ! Gdyby wszyscy myśleli tak jak Ty to te forum było by już totalnie zniszczone ! Skąd tacy ludzie się biorą? Z Warszawy? -.- EDIT @Down ![]() Ostatnio edytowany przez Cery - 22-02-2008 o 17:47. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 10 2005
Lokacja: Braniewo
Imię: Seikeron
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Suicide Boys
Świat: Arcania
Poziom: 140
|
![]() Cytuj:
2 ani to ani to z braniewa |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Kwestii Twojego Starego poświęciliśmy osobny akapit, gdyż odzywka ta należy do absolutnej klasyki. “Twój Stary” to riposta na wszystko – przydatna kiedy usłyszysz coś w stylu “Jesteś głupi”, ale świetnie nadaje się też na odpowiedź przy “która godzina”, jak również na wyraz oburzenia kiedy ktoś mówi coś absurdalnego (wtedy mówimy: “no chyba Twój Stary!”). Co zrobić, kiedy ktoś poczęstuje nas “Twoim Starym”? Dróg jest kilka, my proponujemy popularne ostatnio “Twoja Stara pierze w rzece”. Pewnym sentymentem darzymy też ripostę “Chyba Twój”, ale ławo można się wtedy naciąć na rekontrę “Mój to mój, a Twój to...“. Nie jesteśmy pewni, ale chyba chodzi o słowo “wuj” albo jakieś podobne. Źródło: Link |
|
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2006
|
![]() PVP jest to samo tylko, ze wtedy bota trzeba bylo sciagnac a teraz juz mamy zamontowanego.
A co do tematu - nie obejrzalem, nie chce mi sie sciagac filmu, Wizav i tak jest pewnie lepszy. <3 |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2005
Poziom: 44
![]() |
![]() Cytuj:
![]()
![]() 23:28 Andrzej Epa [31]: schowaj te zeby 23:28 Andrzej Epa [31]: nie warcz na mnie 14:23 Thor Orio [124]: Dam itemy za zaufanie, do wygrania nawet bohy oraz rh i takie smietki magiczne , za slabe eq kasa |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Zbanowany
Data dołączenia: 28 06 2008
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
|
![]() Swietne pvp pokazal Liam Darkcrosser (~130 ms) w ob ab-femor-thais tibia 7.5/7.55. Ma ktos moze ten filmik na kompie?
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2008
Stan: Niegrający
Imię: Byla ale nie ma
Profesja: Royal Paladin
Świat: Lunara
Poziom: 100
Skille: 90+
Poziom mag.: 19
|
![]() Osmiele sie powiedziec ze moim skromnym zdaniem grubasa , best pvp mialo stare dobre Liches of archainare z lunary . I mean Rahamu , Nixon , Jester ,Kildamir
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 04 2008
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Poziom: 186
|
![]() Tak przegladam sobie ten teamt i czesto sie powtarza slowo "pvp" mozecie mi powiedziec co to jest? nie smiejcie sie ze mnie mam 9 knajta dopiero ;/ prosze