![]() |
#1061 |
Zbanowany
Data dołączenia: 21 05 2008
|
![]() @Hansu
ja nie jestem taki głupi jak oni żeby dawać fotki połowa tu to debile które nawet z paris hilton by się śmiały w tym ja bo trakruję to jako zabawę i lubię wkurzać ludzi no i większość na tym forum ma o mnie złe zdanie więc dając swoją fotę w 1h bym widział głupie przeróbki/filmy z moją fotą nie jestem na tyle głupi żeby popełnić taki błąd a tak btw. mam 182cm wzrostu 70kg 16lat więc ze mną nie jest tak źle ![]() |
![]() |
|
![]() |
#1062 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tez mam 16 lat, chetnie cie poznam....
Dawajcie SS, a nie sie klocicie, ze on jest wyzszy a ten nizszy -.- Moze jest chory na cos ze nie ma 180 cm, tylko 160 ;< Ja mam 173 (moze troche wiecej) i co z tego? Pfff. Dawajcie lepiej SS'y, a nie jakies dylematy, ze on jest taki a nie inny. Jak caly swiat bylby jak ty (mowa do kazdego) to byloby nudno ;< Reasumujac, zakonczcie juz te wywody o zwroscie, napinkach, czy on gra na polu czy gdzies tam indziej... Dawajcie SS :<
"Przyjaźń to coś więcej niż władza, więcej niż talent, prawie równa się rodzinie nigdy o tym nie zapominaj" Swiat jest O.K.! Tylko ludzie psują mi opinię ! 20:52 Xaidrax [185]: Ja pamietam ze zabilem kota wtedy xd 20:52 Xaidrax [185]: bo mysalem ze to kamien i rzucalem nim do góry XD XD! SPRZEDAM! PACC Nerana - 600k. Ostatnio edytowany przez Azkabanczyk - 27-06-2008 o 23:07. Powód: Je...ne literowki -.- |
![]() |
![]() |
#1063 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2007
Lokacja: W pokoju
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Thora Ravox
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Chill Out
Świat: Nerana
Poziom: xx
Skille: xx/xx
Poziom mag.: xx
|
![]() Wojna z Ciamosem jest zakończona...
Mielismy swoje 5 minut ... ale teraz ciamosowi jest smutno i żal więc prosze go nie wyzywać ... ![]() I dawajcie foty bo nam wyjebią forum xd
Tobie przyjacielu mówię dzisiaj salut, proszę Cię o to, byś ochraniać mnie mógł, proszę o to byś był, by nie brakło Ci sił nie dam rady podziękować, chodź bym wiecznie żył. http://www.lastfm.pl/user/Leonosik ![]() |
![]() |
![]() |
#1064 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 05 2008
|
![]() Coś nowego
![]() ![]()
#1065 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2007
Lokacja: B-B ??
Profesja: Elite Knight
|
![]() @up
Kolego ty co 5 dni zmieniasz chary ;o Ale ważne że szkrany dajesz ![]() Patrzcie co znalazłem \/ PODPIS ROX |
![]() |
![]() |
#1067 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2007
Lokacja: Legnica
Profesja: Elder Druid
![]() |
![]() @up
ale nie uzywa go do expa, zresztą niewazne |
![]() |
![]() |
#1068 |
Guest
|
![]() 61left...
![]() ![]() PozdrO |
![]() |
#1069 |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 04 2008
|
![]() Byle by skrin!
![]() a i oto nasza patologiczna rodzina biega w okół stołu z flacha ; )) ![]() |
![]() |
![]() |
#1070 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2007
Lokacja: B-B ??
Profesja: Elite Knight
|
![]() @up
LoL dobre h3h |
![]() |
![]() |
#1071 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 05 2008
Imię: Azkaz
Profesja: Paladin
Poziom: 58
Skille: 80/64
Poziom mag.: 15
|
![]() zal mnie tez huy obchodzi w jaki sposob on uzywa, moze do skilowania? to juz jest nie fair dla innych graczy.. bo widzicie mnie chodzi o to ze on mial osobiscie do mnie jakis problem ;p i heh przedewszystkim tez chcialem podkreslic ze takie pokazywanie bota jest "wiesniackie" ;p (<- tak napisales cos tam kiedys [chyba ty] ;p)xd
lubie ten temat bo jest co czytac i apeluje o kolejne awantury xd nie przejmujcie sie ze zamkna temat zrobi sie nowy xdd PS: majkrojal, jesli masz Kaspersky 2007 badz tez wersje 7.1 czy jakos tak to mozesz latwo keylogera zlapac wiem bo go testowalem nie wykrywa nawet przy skanowaniu proponuje ci poszukac kasp~2009 gdzies tam widzialem ostatnio wersje testowa na 150 dni;p a jak ci sie chce to znajdz sobie z keyem ;d ok jestescie fajni a ja nie cze |
![]() |
![]() |
#1072 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 09 2007
Lokacja: Częstochowa
Imię: Sanek Ploza
Profesja: Paladin
Poziom: 25+
Skille: 70~/60~
Poziom mag.: 9
![]() |
![]() 10:17 Ciamek Pogromca Kszo [75]: ubije cie
10:17 Ciamek Pogromca Kszo [75]: kurwo 10:17 Ciamek Pogromca Kszo [75]: ;] 10:23 Ciamek Pogromca Kszo [75]: 10:23 Statement of Mastiq reported. Jun 28 2008, 12:59:24 CEST Died at Level 75 by fire Ostatnio edytowany przez Masti94 - 28-06-2008 o 13:10. Powód: Nowe info ;D |
![]() |
![]() |
#1073 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
NO i jeszcze powiedz ze to ty go ubiles... Pohuj taki post? ja mam died by vampire.. i co powiesz ze lurneles 2 vampirki na mnie? i padlem? |
|
![]() |
![]() |
#1074 |
Użytkownik Forum
|
![]() ![]() Super hiper mega efful Lefel. Mial byc na DL, ale sie zapomnialem ;<
"Przyjaźń to coś więcej niż władza, więcej niż talent, prawie równa się rodzinie nigdy o tym nie zapominaj" Swiat jest O.K.! Tylko ludzie psują mi opinię ! 20:52 Xaidrax [185]: Ja pamietam ze zabilem kota wtedy xd 20:52 Xaidrax [185]: bo mysalem ze to kamien i rzucalem nim do góry XD XD! SPRZEDAM! PACC Nerana - 600k. |
![]() |
![]() |
#1075 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2007
Lokacja: Legnica
Profesja: Elder Druid
![]() |
![]() Chodzilo bu ze byl taki cwany a sam padl 2 godziny pozniej, pomysl troche pierdolony pulpecie zanim zaczniesz sie s*******ac lamusie jebany -.-
|
![]() |
![]() |
#1076 |
Guest
|
![]() thorain palladin to pierdolony lamus i ciota lamie zasady tibi a jest tutorem ;] ruluje i blocze huj mu w dupe
![]() |
![]() |
#1077 |
Użytkownik Forum
|
![]() 1.
![]() Nie jest tutorem ![]() 2. Dobrze ci =*
"Przyjaźń to coś więcej niż władza, więcej niż talent, prawie równa się rodzinie nigdy o tym nie zapominaj" Swiat jest O.K.! Tylko ludzie psują mi opinię ! 20:52 Xaidrax [185]: Ja pamietam ze zabilem kota wtedy xd 20:52 Xaidrax [185]: bo mysalem ze to kamien i rzucalem nim do góry XD XD! SPRZEDAM! PACC Nerana - 600k. |
![]() |
![]() |
#1078 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 02 2007
Lokacja: w domu ;*
Imię: Thorian Pall
Gildia: Gazenbelger
Poziom: 150
Skille: 97/72
Poziom mag.: 23
|
![]() Cytuj:
![]() ss... ![]()
16:24 Dziecko from Jungle [43]: a ja jestem dzieckiem neo 16:24 Dziecko from Jungle [43]: ;o wiedziałem to od zawsze xd 16:49 Zrywna Szkapa [81]: kurna 16:49 Zrywna Szkapa [81]: dzis zasnalem w autobusie XD 19:23 Bovner [140]: kurwa jebniesz jak ci cos powiem 19:23 Bovner [140]: jest piatek... a ja co ? przepisuje zeszyt z religi -.- lols xd |
|
![]() |
![]() |
#1079 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2007
Lokacja: W pokoju
Imię: Thora Ravox
Gildia: Chill Out
Poziom: xx
Skille: xx/xx
Poziom mag.: xx
|
![]() @up
Lul tak samo jak Grucha ![]()
Tobie przyjacielu mówię dzisiaj salut, proszę Cię o to, byś ochraniać mnie mógł, proszę o to byś był, by nie brakło Ci sił nie dam rady podziękować, chodź bym wiecznie żył. http://www.lastfm.pl/user/Leonosik ![]() |
![]() |
![]() |
#1080 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 10 2007
Lokacja: Slask
Imię: Genoris
Gildia: Gazenbelger
Poziom: 135
Skille: 95/65