|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu
![]() |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 01 2008
Lokacja: ziemia>>europa>>polska>>radziejow>>moj dom>>krzeslo przed kompem
Stan: Aktywny Gracz
Imię: xxxxxxxxxx
Profesja: Master Sorcerer
Świat: harmonia
Poziom: xx
Skille: xx
Poziom mag.: xx
|
![]() Witam wszystkich
mam kilka pytań a mianowicie: Posiadam 33 ms 35 m lvl mam ponad 40k eq blue robe, blue legi , had mad, dragon shield, boh ,platinum amulet, woi/woce 1.Czy dam rade expić na jakiejś tombie gdzie jest troche vampów(3-8?) pojedyńczo? 2. Którą tombe polecacie? 3.Ile exp/h wyciągne? 4. Że waste będzie to oczywiste, ale takie pytanie czy jak niespadnie vamp shield dużo waste na 1h expa będe mieć? 5. Wziąć jakieś runki? 6.Jaką taktykę obrać? prosze o wypowiedzi ludzi doświadczonych na ten temat to chyba na tyle pzdr Ostatnio edytowany przez knight-bertol - 27-06-2008 o 19:50. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2007
Lokacja: Poznań
Stan: Na Emeryturze
Imię: Stie Voi
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Hell Owners
Świat: Honera
Poziom: 53
Poziom mag.: 49
|
![]() Teraz kiedy wampy mają haste nie opłaca się zabardzo na nich expic na mniejszych lvlach
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 01 2007
Lokacja: Bytom
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Master Tusk
Profesja: Rookstayer
Gildia: Infernal Majesty
Świat: Eternia
Poziom: 2+
Skille: xx/xx
|
![]() Cytuj:
#knight-bertol 1) Spokojnie, jeśli tylko ostrożnie lurujesz. 2) Stone Tomb, jest jeden zakamarek w którym są 4 vampy i 1ds ; tomb w ank, za tp bądź poziom niżej(nie pamiętam dokładnie) są same vampy, stalkery i ghosty. 3)musiałbyś sam sprawdzić. 4)Żeby się minimum pokryło, najpierw musisz pewną sumę wyłożyć na hunt - patrz moją 1 wypowiedź. 5)Raczej nie, wedle uznania fireballe na stalkery 6)Wiadomo - flam+WoI, exura w pogotowiu i w miarę możliwości utrzymywać te 3sqm odstępu. #AmisMingon Nie taki mocny, by 33MS powinien się go bać - przynajmniej w pojedynkę ![]() Bądź też od pecha ![]() Ostatnio edytowany przez MasterTusk - 28-06-2008 o 15:50. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() vamp teraz dosc mocny, haste mu dodali, ucieka na redzie, sypie comba (we mnie weszlo za +190
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 06 2007
|
![]() double post
Ostatnio edytowany przez Kamliss - 28-06-2008 o 15:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 06 2007
|
![]() Nie byłbym taki pewny co do loota, nie raz hunciłem vampy i wkładałem w nie o wiele więcej niż 15k, a shield wypadł raz na 4 dni huntu - zależy od szczęścia.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2006
Lokacja: KrK
Stan: Niegrający
Imię: Shadow'blade Knight
Profesja: Elite Knight
Świat: Lucera
Poziom: 78
Skille: 79/77
Poziom mag.: 6
|
![]() Ja swoim MS na 33lvlu właśnie expie na Shadow Tomb (-2). Gdzie jest 1 Vamp + mnóstwo shitu typu Crypt mumie ghoule. Wyciagam tam 30k/h. Jest minimalne waste, ale czasem sie zwraca
![]() Pozdrawiam @Edit Jednak sa tam tez w niektórych miejscach FE i FD. Ja je osobiscie omijam i mam 30k/h. Ostatnio edytowany przez Vodetus - 28-06-2008 o 16:32. Powód: who cares |
![]() |
![]() |