|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu
![]() |
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 06 2008
|
![]() Plusy:
-Ładnie graficznie. -Dobry efekt tego smrodu unoszącego się z ghoula ;p Minusy: -Za szybko się robi jasno. Za bardzo to niema co oceniać na razie ;p Czekam na next part. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
|
![]() @UP Zgadzam się z Tobą
@Topic Zgadzam się z powyższym postam i nie będę pisał Double Posta.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Just an Orange
Data dołączenia: 06 04 2008
Lokacja: Płock
Wpisy bloga: 34
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Tiglatpilezar
Profesja: Knight
Świat: Eternia
Poziom: 31
Skille: 65/64
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Nastawcie się na dużo czytania.
Miejsce akcji: Szlak handlowy #4 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Miejsce akcji: Akademia magii Mor'Zur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ^(...)Jego wiek mu nie służy, ale ma swoją (...)^ ![]() ![]()
![]() Literka Z, literka K, literska S jak ZKS! Gargoin na Last.fm! Notka dla Gargulca. Ostatnio edytowany przez GargoinX - 29-06-2008 o 21:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 08 2006
Imię: Olgys Survia
Profesja: Paladin
Świat: Aurea
|
![]() Bardzo mi się podoba. Najelpsza jest fabuła. Z zaciekawieniem czekam na kolejne części.
![]()
Grupa zrzeszająca wszystkich użytkowników telefonów marki Sony Ericsson. Nasze forum.(By na nie wejść musisz do Nas dołączyć.) Ostatnio edytowany przez Driadek - 29-06-2008 o 21:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2007
Lokacja: Japonia
Wpisy bloga: 15
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Calmera
Poziom: 50
Poziom mag.: 5
|
![]() Fiuuu! No, no! ^^
Bardzo podobaja mi sie gory. Lokacje sa takie... Hmmm, mile dla oczu. Fabula ciekawa, ta brama to fajny pomysl ;p Ogolnie jest ok. Ocena: 8/10 - czegos mi tu brakuje... |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 11 2005
Lokacja: Kalisz
![]() |
![]() Poprzedni part szczerze był tragiczny, znaczy jego polowa. Tu jest ciekawiej, ale tak zalatuje od w3 już nawet nie mówię. No cóż w3 jest świetne, więc dla mnie może być ^^. Nowe sprity są, ale nie każdy umie ich używać. Ty w poprzednim parcie kompletnie tego nie umiałeś, ale tu już widać poprawę. Nie podoba mi się ta magiczna zapora [ Dał bym niebieską i bardziej przejrzystą] i ta ziemia pod zaporą tam nie pasuje. 7,5/10
![]() |
#29 |
Słitaśny Krulik
|
![]() Błędy:
1.Wiewiórka nie przebiegła by przez drogę, wręcz przeciwnie uciekała by w druga stronę, aby się schować. 2.Co robią te kwiatki, na środku mostu? Jeśli chcesz przekazać że na tym moście rosna chwasty, mogłeś więcej zieleni mniejszej dać, a nie 3 kwiatki i już. Śmiesznie to wygląda. 3.Koń, niby idzie do przodu, ale nogi w miejscu. Koła wozu identyko. 4.Ta ręka jakaś taka "bezłokcista" Mogłeś troche przedłużyć. w paincie to tylko kilka sekund. 5.Na dachu u maga trochę nie przemyślane. Masz dużo miejsca, więc mogłeś roślinki trochę bardziej porozssuwać. A tak to to wygląda jakby był matriksem i latał nad barierką. Gorzej ci wyszła ta część. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2008
|
![]() Cóż...
Lokacje w miarę ładne, najgorsze błędy to ten przepych nowych spritów - ta podłoga przy bramie i kwiaty na dachu. Rozumiem, że to tylko taki odcinek wyjaśniający co i jak, dlatego nie będę się czepiał, że nic akcji. 8,5/10
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 05 2008
Lokacja: Dom :)
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Ciekawie się zapowiada ten fake. Zobaczymy co w next partach... 9/10
![]() |
#32 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 12 2006
Profesja: Druid
Świat: Galana
Poziom: 63
Poziom mag.: 55
|
![]() Cytuj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#33 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 07 2006
Lokacja: Koszalin
Stan: Początkujący
Imię: Legolas Elf paladyn
Profesja: Paladin
Gildia: niemam
Świat: Lunara
Poziom: 20
Skille: 60/45
![]() |
![]() Cytuj:
Plusy -fajnie zrobione -tekst dobrze sie czyta Minusy -Warcraft 3 no to dobja xD ocena 9/10 jestem ciekawy czy ten palladyn nie bedzie potem zły albo nie wyrżnie puł wioski xDD ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 11 2006
Świat: Unitera
![]() |
![]() Jak narazie ciekawie 10/10
Czekam na kolejne części ![]() Pozdrawiam Omen ]:->
22:01 Easy Peres [40]: ja nosilem z kumplami w 4 fur bootsy te cieple grube 22:01 Easy Peres [40]: to qrwa mac 22:01 Easy Peres [40]: gorszego zapachu jak zalozylem po 3 tyg 22:01 Easy Peres [40]: nie czulem 22:01 Drako of Unitera [6]: muahahsah 22:01 Easy Peres [40]: jak wlozylem tam noge to jak bym po bagnach na amazonce chodzil 22:01 Drako of Unitera [6]: hahahha 19:23 Pall Keo [3]: a wiesz ze jestes lolem? Nie wiem ;< |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 06 2008
|
![]() Plusy:
-Małe obrazki przez co szybko się wczytują. -Prosto i zrozumiale się czyta teksty tych ludzi. -Grafika i sklejka są bardzo dobre a nawet celujące ;p -Ciekawa fabuła. Minusy: -Ta zapora się tak jakby wylewa z tych murów(nie chodzi mi oto miejsce gdzie jest spadek) -Ta droga która idzie przez bramę jest brzydka. -Skądś to znam. Żeby to zdobyć musisz pójść do kogoś tam na wzgórzu daleko z tond. Droga jest pełna nie bezpieczeństw(czy coś w tym stylu) Ocena- 9-\10 A poz tym to mnie nie obchodzi że to jest podobne do fake Pedzeja na pewno nie robisz tego specjalnie. Cytuj:
@down Nie wytłumaczyłbym ci bo byś nie zrozumiał ;< Ostatnio edytowany przez Devus_ - 30-06-2008 o 22:53. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 03 2007
Lokacja: Bydgoszcz
![]() |
![]() Nastawcie się na dużo czytania? Ehe, chyba na dużo zanudzania.... xD
Grafika jest dobra: wykorzystane są nowe sprity (nie dla popisu), w sklejce trudno dopatrzyć się błędu jeżeli czytasz tylko fake'a, a nie na złość szukasz miliona błędów. Jedyny błąd jakiego się dopatrzyłem to wylewająca się ta bariera, na to można przymknąć oko. Fabuła wciąga, chociaż ten part jest troche nudny lecz wyjaśnia co nie co fabułę. Dziwne... kolejna podobność do Plagi Pedzieja tam jak oni obaj idą do tego miasta spotykają dużo Palladynów z tym wyjątkiem, że u Ciebie został tylko jeden Palladyn. Do ortografii nie mam żadnych zastrzeżeń być może są jakieś literówki albo coś ale nie chciało mi się ich szukać. Po prostu miło się czyta i tyle. Ocena: 8,5/10 Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Nie pokrytykowałem se fake'a to pokrytykowałem sobie posty innych użytkowników coś za coś! xD Ostatnio edytowany przez Matixek007 - 30-06-2008 o 11:16. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Just an Orange
Data dołączenia: 06 04 2008
Lokacja: Płock
Wpisy bloga: 34
Imię: Tiglatpilezar
Świat: Eternia
Poziom: 31
Skille: 65/64
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Miejsce akcji: akademia magii Mor'Fin Masz jakieś niejasności, pytania? - wal śmiało!![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ^Zje*any efekt :/^ ![]() Miejsce akcji: pałac króla Lizbourn ![]() ![]() ![]() Miejsce akcji: góra Vivr ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Miejsce akcji: Kazmel ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Widzisz jakiś najmniejszy błąd? - wytyknij mi go!
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 04 2007
![]() |
![]() Graficznie dobre, nie licząc jednego efektu. Teksty też dobrze ułożone i łatwo się czyta. Fabuła-ten odcinek prawie nic do niej nie wnosi. A na koniec dodam, że zrobię Ci na złość i nie ocenie.
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 11 2007
Lokacja: Marienburg
Wpisy bloga: 38
Imię: Michael de Löwe
Profesja: Elite Knight
Gildia: Die Kreuzritter
Świat: Deutschordensst
Poziom: Gut
Skille: SehrGut
|
![]() "Wsistko" pięknie, elegancko.
Jak powiedział Omega teksty są cool. Ten efekt to tak jakby: Ziomowi z rąk "wychodzi" dym potem unosi się i uderza w ziemie robiąc tą dziurę, jeśli tak to można go przeżyć... 9,9/10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 12 2007
Stan: Niegrający
Imię: Pro Chidori
Świat: Guardia
Poziom: 23
Skille: Sła/be