Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Handel

Notki

Handel Sprzedajesz? Kupujesz? Czy szukasz ekipy na hunt/quest? Swoje oferty umieszczaj tutaj.

Opcje tematu
stary 30-06-2008, 13:16   #1
Mazzi_1990
Guest

Strzałka [Sorzedam][Rook/main itp]

Krótko o mnie - Witam mam na imię Mateusz mam 18 lat, na tym forum od nie dawna więc macie prawo być ostrożni co do mnie i mi nie ufać ale nie należy kogoś od razu skreślać.

Oferta:
* Przechodzenie Rook'a
(dodatkowe rzeczy możemy się dogadać typu. exp/skill itp)

Regulamin:
*Umawiamy się jaką formę płatności wybierasz, dokonujesz jej następnie podajesz mi login i hasło wtedy ja zabieram się za prace
*Postać musi już być stworzona łatwisz tylko mace/carlin sword/hatchet

Cena:

Nie jest wygórowana to tylko 20k na Celeście bądz itemy o tej wartości ewentualnie przelew na konto Inteligo 4 zł

Dodatkowe informacje:
Czas przechodzenia rook'a około 2,5-3 godzin (jestem praktycznie całe dnie na kompie)

Kontakt:
Gadu-Gadu: 7783036
e-mail: fanattyk1990#o2.pl

Istnieje możliwość kupna u mnie również: Poradnik napisany przeze mnie "Jak zdobyć 90 level w 90 dni" CD-Key Steam, Karty Pre-Paid do różnych gier, szablon dla klanu Counter-Strike (Tanio i Expresowo)

~~~~ !!! UWAGA !!! ~~~~

Jako iż jestem rzetelny i nie zwlekam z finalizacją transakcji- sprawę stawiam zawsze jasno, klarownie i rzeczowo. Sam lubię ludzi konkretnych, znających się na rzeczy i - przede wszystkim- stawiających sprawę jasno.Dlatego też na życzenie mojego klienta mogę również wystawić aukcję Allegro ażeby być bardziej pewnym i uzyskać wasze cenne komentarze i ufność

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania