![]() |
#921 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2008
|
![]() Dobra. Thread troche ożył , bo słabo mi się robiło jak patrze co jakiś tydzień a tu zero ruchu , zaczełem pościć i rozkrecił się w tydzień~ od 580~ post do 900+. Teraz jak tak się rozkreciło , ja niemam praktycznie o czym z wami gadać , aż tak zmajaczony nie jestem żeby codziennie oglądać 12 odc~ , ja odkładam se anime na jakąś okazje kiedy niema co robić i moge se głośno z ustawić dzwięk & bass. Praktycznie niewiem za bardzo o czym gadacie , tyle.
Więc nie widze powodu żeby dalej tu przebywać. A więc. Strone z FSN stuff o której mówiłem ze jest nie updateowana i niektóre linki nie działają ( bo tak jest akurat... jest nie updatowana ale może połowa linków działa jeszcze , ew miałem jakis problem z netem , niewiem ) , tak powiedziałem żeby kryć swoje spammerstwo. ^^ Tu dość bardzo rozkręcony temat o dziwnych rzeczach "anime-related" z forum DOTY , tak grywałem se kiedyś ale bardzo ciekawe było podforum o anime , niektóre pic's które miałem też wziełem z tamtad i tu dałem. Przejrzyjcie se , warto chociarzby dla zabicia czasu. A to dość ciekawy vid którego wypatrzyłem wczoraj na youtube. Nawet mi się wkręciło to "somebody gna get a hurtttt!" Cytuj:
Jak dotąd zrobiłem se 20 lvl palka do pk , kupiłem se crown shield i crown helmet dla satysfakcji kiedy chodze po dp. ![]() Zabiliśmy 4 osoby i kolejne jeszcze nadejda... narazie słaby loot. Może tu zajrze jeszcze jak bede robić nastepną postać do pk , bo nawet fajnie , robisz 20 lvl kasa jest i idziesz se pkować + zostaje kasa żeby skompletować crown-set dla satysfakcji. Tak dziwny jestem. ![]() Potem bedziecie chcieli może jeszcze zajde to zarzuce vid. z tibicam , kolega nagrywał , można zobaczyć nas w akcji ( obiektywna opinia : a kogo to obchodzi... pk to pk zawsze wyglada tak samo... ). Wiecie , chciałem se nawet zmienić grafiki w tibi żeby model postaci wyglądał jak Illyasviel , ale cóż ... to jest "nielegalne" ... zniechecające... Ok all in all "Sayonara 4 now". P.s. Tych 2óch nie znajdziecie w tym linkach co dałem. Death Note The Truth. P.s. A one more thing. Jedyna rzecz za jaką moge podzienkować to zachecenie "niedocelowo" to czytania mang , zapomłem już jak się fajnie czyta. Ostatnio edytowany przez Illya_von_Einzbern - 30-06-2008 o 17:36. |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#922 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2004
Lokacja: Uć
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() @Up
Ejjj :/ Nie odchodz! Obraziles sie? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#923 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 06 2008
Lokacja: Japan
Stan: Niegrający
Świat: Kyoto
![]() |
![]() Cytuj:
Illya - Mimo wszystko wpadaj czasami bo nie powiem dzieki tobie i paru innym top spamerkom te pod forum znow zaczelo zyc ^^ Dzieki za wszystkie posciki nawet te z obrazkami ;p Take care second guru after me ;s
* I am the bone of my sword. * Steel is my body, and fire is my blood. * I have created over a thousand blades. * Unknown to death. * Nor known to life. * Have withstood pain to create many weapons. * Yet, those hands will never hold anything. * So as I pray, "Unlimited Blade Works." |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#924 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 08 2005
|
![]() Mam do was taką prośbę, pomógłby mi ktoś ze znalezieniem school rumble 1szy i 2gi sezon z angielskimi napisami? Na necie pełno hiszpańskich, włoskich i niemieckich wersji.
Dzięki ![]() Ostatnio edytowany przez Woyas - 30-06-2008 o 23:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
#925 |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 11 12 2004
Lokacja: Forgotten Land
|
![]() Poproszę tytuł anime, przy którym będę robił w pory ze strachu, ew. coś tak zagmatwanego i psychicznego, że wyjada mózg.
![]() Pieśń II: Honor Niech ktoś zawoła, że broda hańbą jest A hańbą dla mnie będzie, go o głowę nie skrócić Niech ktoś zwątpi w prawość mych braci, Niech bogom swym dziękuje, jeśli kalectwem go tylko oszpecę, Bo wstydem jest nie szanować Tego co dla innych święte. Słabością jest duma, jeśli Honorem i szacunkiem w ryzach nie trzymana. Rozważania tego, co mianem zabójcy okrzyknięty, Który czuje, a los dla niego jedyny... |
![]() |
![]() |
![]() |
#926 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
|
![]() proszę:
Higurashi no Naku Koro ni
![]() |
![]() |
#927 |
Moderator
Data dołączenia: 10 05 2005
Lokacja: Szczecin
|
![]() Elfen Lied
![]() |
#928 |
Użytkownik Forum
|
![]() A może być manga? Paper Eleven <3
![]() |
![]() |
#929 |
Zbanowany
Data dołączenia: 05 05 2006
|
![]() Wyjebanego psichycznie ? ergo proxy. do 19 odcinka byky takie odcinki ze musialem 3 razy obejze zeby wszytsko zlapac.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#930 |
Zbanowany
Data dołączenia: 28 06 2008
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#931 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2007
Lokacja: ..::RyBnIk::..
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Sqito of Knight
Profesja: Knight
Gildia: Big Team
Świat: Guardia
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() Ogladal ktos Kanokon? ![]()
![]() Ostatnio edytowany przez Fushion - 30-06-2008 o 21:20. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#932 | ||
CS Tibia.pl Team
|
![]() Cytuj:
A jeśli ktoś lubi krzywe anime - Kamen no Maid Guy - polecam. Luźne, lekkie i wychodzi chyba co tydzień odcinek
![]() |
![]() |
![]() |
#933 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 06 2008
Lokacja: Japan
Stan: Niegrający
Świat: Kyoto
![]() |
![]() Cytuj:
http://www.mininova.org/search/?search=school+rumble Oczywiscie jest to link do torrentow zeby nie bylo. Jak co sciagasz Bit cometa albo podobny syf sciagasz pliczek z tej strony i uruchamiasz w bit comecie po czym zaczyna ci zassysac (tak calkiem btw szukaj duzej ilosci sedow) Choc raczej wiesz ocb z torrentami wiec nie bede sie produkowal.
* I am the bone of my sword. * Steel is my body, and fire is my blood. * I have created over a thousand blades. * Unknown to death. * Nor known to life. * Have withstood pain to create many weapons. * Yet, those hands will never hold anything. * So as I pray, "Unlimited Blade Works." |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#934 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 04 2006
Lokacja: Hinamizawa
![]() |
![]() Hazuma nie poznałem cie... heh. Całkiem fajny ten nowy avatar. Z jakiego anime/hentai jest bo mnie zaciekawiłeś.
Go Go Go to 1000 post's xD Już niedługo przekroczymy magiczną liczbę pościków.... a potem może 100 000 obejrzeń tematu? ------------------------------------------- Widzę że niektórzy mają problemy ze znalezieniem anime. Walnę wam moją kolekcję stronek. I jeśli tam jakiegoś anime niema to naprawdę ciężko będzie. A więc: www.download-anime.info www.daiphyer.com www.animecorner.nl www.animea.net www.anime-eden.com www.galanime.com www.anime-sensei.net/2005/12/downloads.html www.muffindomain.com/index.php?page=anime.html www.realitylapse.com g2anime.net/ To tyle. Tam naprawdę jest gigantyczna liczba anime. I jeszcze sposób jak na google wyszukiwać anime. ntitle:"index.of" (mp4) nazwaAnime -html -htm -php -jsp Wpisujemy to do google. W miejsce mp4 wpisujemy rozszerzenie jakiego szukamy. Jeśli szukamy w kilku rozszerzeniach ogradzamy je pionową linią. np. mp4|avi|mkv A teraz przykład jeśli dalej ktoś niezałapał. Szukam anime "Shakugan no Shana" więc wpisuje w googlach: ntitle:"index.of" (mp4|avi|mkv) Shakugan -html -htm -php -jsp Mam nadzieję że ten post komuś pomoże. Sposób na google znaleziony na forum Animesub.info Corgar Frizz Ostatnio edytowany przez Corgar Frizz - 01-07-2008 o 09:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#935 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() A jak komuś sie nie chce sciagac to polecam stronke www.kreskowki.fani.pl
Jest tam duzo anime to zlookania online;p(oczywiscie z polskimi napisami) ![]()
![]() |
#936 | |
UnlimitedWarnWorks
Data dołączenia: 14 01 2004
Lokacja: Warszawa
![]() |
![]() Cytuj:
@down: Megavideo, veohtv itp. Tam tez nie trzeba sciagac ![]() @2down: No w takim przypadku to rozumiem ;p Ostatnio edytowany przez Tompior - 01-07-2008 o 12:10. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#937 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 09 2006
Lokacja: Osaka
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#938 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2004
![]() |
![]() Na Angielskie się nie zwraca uwagi czytając Polskie ; p Ja niestety nie umiem na tyle Ang. By móc oglądać z Angielskimi,a szkoda bardzo...
GRUPA TEA TIME REKRUTUJE ; ) OTWARTA DLA WSZYSTKICH FANÓW SPANIAŁEGO NAPARU POSIADAJĄCEGO PONAD DWA TYSIĄCE LAT TRADYCJI. http://www.forum.tibia.pl/group.php?groupid=126 Jesteś fanem Diablo 2 ,ale gra już ci się znudziła? http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=187841- Zapoznaj się z tym tematem,a nie pożałujesz!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#939 |
Użytkownik Forum