Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Updates

Notki

Updates Forum zawiera wszelkie informacje o najnowszym update oraz pod fora z informacjami o byłych update.

Pokaż wyniki sondy: Czy zakazać takich tematów?
Tak 497 62.99%
Nie 292 37.01%
Głosujących: 789. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 24-06-2008, 14:48   #381
Kasiek123321123
Użytkownik Forum

Kasiek123321123's Avatar

Data dołączenia: 27 08 2007
Lokacja: Gorzów

Stan: Aktywny Gracz
Imię: niewazne
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Aldora
Poziom: 100
Domyślny

To teraz tak...mnie denerwują takie osoby, ale nic na to nieporadzimy .
Dla przykładu:
Ściągasz gierke z neta np.Aoe3...Mamy ograniczenia. Niemozemy rysować map itd. Jesli chce te opcje ide do sklepu po pełna wersje gry. Tak samo jest z tibia ... FACC to jest takie demo PACC = pelna wersja gry...czy naprawde nazbierac 80zl przez ok.90dni jest tak ciężko...to tylko 1zl dziennie...szkoda wam kasy to niekupujcie...mi tez szkoda kasy ale umiem nazbierac...za bogata niejestem...ale uzbierac te 80 zl przez trzy miechy umiem...taka prawda...chcecie grac w demo to grajcie ja wole sobie pograc w pelni...Bo jakos niewidze zeby ludzie marudzili na demo aoe bo niema tyle opcji...teraz nawet kopa w tyłek za darmo niema ;] Wiec opanujcie sie...moj kolega tez marudzi... mial kase na pacc, chcial kupic...a na 2 dzien mowi ze juz niema bo kupil sobie %....i jak tu z wami gadac? ://// :
Moja stara jest tak na prawdę UFO, wszystko wam wyjaśnię.
Kiedyś zajebiste światło na*******ało od pokoju rodziców.
Wchodzę do pokoju a stara wypięta w stronę okna dupom.
Dupa jej tak iskrzyła jak gwiazda polarna.
No i to co te idioty z NASA i US and A mówią to jest nie prawda.
Manipulowali nami. Nie wierzcie im.
Kasiek123321123 jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 25-06-2008, 17:15   #382
Erhion
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 04 03 2006

Domyślny

Moje "proroctwa" się sprawdzają. Już zaczynają się narzekania. Zobaczymy jak będzie po upie. Może wtedy co poniektórzy zrozumieją w końcu o co mi chodzi.

Pozdro.
Erhion jest offline  
stary 26-06-2008, 14:27   #383
Andrew
Użytkownik Forum

Andrew's Avatar

Data dołączenia: 27 10 2004

Stan: Na Emeryturze
Andrew ma numer GG 6485757
Domyślny

Jak co pół roku znowu ten temat ciągniecie.
Ale ogólnie wydaje mi się, że facc nie są pokrzywdzeni zbytnio w tym upie, ponieważ trochę terenów facc się zmieni, pewnie zostaną przyśpieszone spawny niektórych stworów, więc nie ma się co załamywać. Pacc też nie dostaje terenów. I co, że dostaną nowe questy, jak przedmioty z nich na facc można kupić.

O ile dobrze pamiętam to Ty Bloodwin, za każdym razem masz największy problem z ludźmi z facc - wystarczy przeczytać Twój "blog".

Najlepsze ogólno-tematyczne forum pod słońcem - sprawdź czy jesteś hardkorem!

Ostatnio edytowany przez Andrew - 26-06-2008 o 14:29.
Andrew jest offline  
stary 26-06-2008, 14:34   #384
Muzzores
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 01 08 2005
Lokacja: Tarnów

Świat: Thoria
Domyślny

100% agree.

a dzieci ponizej 13 lat nie powinny miec wstepu tutaj .
Muzzores jest offline  
stary 26-06-2008, 14:37   #385
Ptakuba
Zbanowany

Data dołączenia: 03 06 2007
Wpisy bloga: 4

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Andrew Pokaż post
Jak co pół roku znowu ten temat ciągniecie.

O ile dobrze pamiętam to Ty Bloodwin, za każdym razem masz największy problem z ludźmi z facc - wystarczy przeczytać Twój "blog".
Raczej neopostman, dla którego im więcej zabiera się darmowym kontom tym lepiej.
Ptakuba jest offline  
stary 26-06-2008, 15:26   #386
Erhion
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Pewnie chodzi ci o to, jak na nim tępie głupie tematy? Tylko, że ja tępie głupote bez ograniczeń czy to pacc czy facc.

Cytuj:
Ale ogólnie wydaje mi się, że facc nie są pokrzywdzeni zbytnio w tym upie, ponieważ trochę terenów facc się zmieni, pewnie zostaną przyśpieszone spawny niektórych stworów, więc nie ma się co załamywać.
No racja a część co robi? I tak narzeka. Zobaczysz po upie.
Erhion jest offline  
stary 26-06-2008, 16:41   #387
Andrew
Użytkownik Forum

Andrew's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Bloodwin Pokaż post
Pewnie chodzi ci o to, jak na nim tępie głupie tematy? Tylko, że ja tępie głupote bez ograniczeń czy to pacc czy facc.
Tępisz, tępaków w tępie całkiem dużym.

Cytuj:
No racja a część co robi? I tak narzeka. Zobaczysz po upie.
Wiem jak jest po Upie i przed nim, co pół roku to samo.
Tyle, że teraz już mi się nawet nie chce sprzeczać, dociekać, walczyć z tym, bo to jest męczoące.

Moje zdanie jest wyrażone już w tym temacie.

Andrew jest offline  
stary 26-06-2008, 17:11   #388
Erol
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 13 06 2008

Profesja: Elite Knight
Świat: Candia
Poziom: 101
Skille: 80+
Poziom mag.: 7+
Domyślny

Gracze zawsze będą narzekać przy każdym upie bo myślą ze z kolejnym update będą z expa zawsze wychodzili na +, dadzą im manaruny i kasa będzie im z nieba leciała ...
Erol jest offline  
stary 26-06-2008, 18:00   #389
dybos
Użytkownik Forum

dybos's Avatar

Data dołączenia: 13 04 2007
Lokacja: Thais
Wpisy bloga: 6

Profesja: Elder Druid
Świat: Eternia
Poziom: 36
Poziom mag.: 35
dybos ma numer GG 1719214
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ptakuba Pokaż post
Dwie rzeczy wkurzają mnie w wypowiedziach większości (z wyjątkami) posiadaczy pacca w tym temacie:
1. Wygląda na to, że jesteśmy gorsi, bądź jesteśmy debilami dlatego, że nie płacimy, w grze jeśli chce się coś osiągnąć trzeba zapłacić. Generalnie porównałbym kupowanie pacca do kupowania konta. Wychodzi na to samo, płacisz więc masz postać z dobrym levelem i umiejętnościami, prawda?
2. Wiele osób porównuje facc do wersji demo. Ale, chwileczkę, przecież wszędzie trąbią, że Tibia jest darmowa, prawda? Czyli to tak jakby mówić, że np. Wiedźmin jest darmowy, bo demówka była gratis w jakieś gazecie, prawda? A mimo wszystko nikt nie mówi, że jeśli demo jakiejś gry jest gratis to gra jest darmowa, prawda? Czy może się mylę?
Święta racja!

Ja już miałem kiedyś PACCA i co się nie podniecam. Teraz szkoda mi kasy bo gram raczej okazjonalnie. Generalnie to bloodwin, jakby Cię, twoich rodziców, dziadków, czy kogokolwiek innego nie było stać, żeby kupić tego PACCA dla twojej postaci to też byś inaczej śpiewał...

Osobiście uważam, że temat jest kontrowersyjny ale czy ja wiem czy jest nad czym dyskutować prawda jest taka, że FACC mogą mówić co chcą bo też należą do społeczności tej gry, która jest podobno DARMOWA.

dybos jest offline  
stary 27-06-2008, 08:25   #390
Erhion
Użytkownik Forum

Domyślny

Up:

Cytuj:
że FACC mogą mówić co chcą bo też należą do społeczności tej gry, która jest podobno DARMOWA.
PRZECZYTAJ 1 PIE******* POST! Tylko tak z 10 razy, zebyś zrozumiał.

Cytuj:
bloodwin, jakby Cię, twoich rodziców, dziadków, czy kogokolwiek innego nie było stać, żeby kupić tego PACCA dla twojej postaci to też byś inaczej śpiewał...
Kolejny Nostradamus czy inny prorok. Będąc jeszcze Facc NIGDY nie narzekałem, że nic nie dostaje w update. Cieszyłem się jak on w ogóle był.

Ostatnio edytowany przez Erhion - 27-06-2008 o 08:31.
Erhion jest offline  
stary 29-06-2008, 10:01   #391
Ath
Użytkownik Forum

Ath's Avatar

Data dołączenia: 13 07 2007
Lokacja: Jastrzębie-Zdrój

Imię: Savekki
Profesja: Knight
Świat: Aldora
Poziom: 20
Skille: 72/72
Poziom mag.: 4
Ath ma numer GG 9213298
Domyślny

A czemu 90 zl?
Jak mozna za 36 zl miec juz pacc na miesiac, porobic te wszystkie postmany...
I niech mi nikt tu nie pisze, ze nie stac go na pacc.
stary 29-06-2008, 10:18   #392
Meshiam
Użytkownik forum

Meshiam's Avatar

Data dołączenia: 28 06 2008
Lokacja: Iłża

Stan: Początkujący
Imię: Meshiam
Profesja: Knight
Świat: Askara
Skille: 10/10
Domyślny

Sam nie mam Pacc'a ale nie powinno się zabraniać facc wypowiadać się na forum, zresztą nie każdy nabija posty i nie zakłada zbędnych tematów
Meshiam jest offline  
stary 29-06-2008, 11:27   #393
Erhion
Użytkownik Forum

Domyślny

Kupie sobie jakieś proszki na uspokojenie jak będę czytał kolejne posty w tym temacie.

Up: Serdecznie zapraszam do przeczytania 1 posta. Najlepiej 3 razy. Nie chce im zabronić pisać na forum. Chcę by zabroniono zakładania setek spamerskich tematów po update.

Teraz rozumiesz? Jak tak to na przyszłość czytaj 1 post, ok?
Erhion jest offline  
stary 30-06-2008, 22:15   #394
Golda
Użytkownik forum

Golda's Avatar

Data dołączenia: 30 06 2008

Świat: Celesta
Domyślny

A nie łatwiej by było zrobić jeden temat, w którym facc się żalić mogą ?

W sumie tibia jest darmowa, ale do jakiego stopnia ? 15... 20 lvlu ? Później już bez pacc zabawa jest ehh... szkoda gadać. A pacc nie jest taki drogi ~1zł za dzień. (Żeby nie było że pacc można na dzień kupić bo nie można)
Golda jest offline  
stary 01-07-2008, 07:19   #395
Erhion
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Golda Pokaż post
A nie łatwiej by było zrobić jeden temat, w którym facc się żalić mogą ?
WOW.

Pierwsza osoba zrozumiała czego ja chce. I o to właśnie mi chodzi.
Erhion jest offline  
stary 01-07-2008, 15:53   #396
mormakill
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 16 03 2005

Domyślny Durny temat

jakby nie FACC to PACC-om gralo by sie znacznie gorzej

patrz serwery tylko dla PACC

P.S. Nie gram juz w Tibie , jak grałem miałem PACC

są znacznie lepsze gry za te pieniadze
mormakill jest offline  
stary 01-07-2008, 15:58   #397
Erhion
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez mormakill Pokaż post
jakby nie FACC to PACC-om gralo by sie znacznie gorzej

patrz serwery tylko dla PACC

P.S. Nie gram juz w Tibie , jak grałem miałem PACC

są znacznie lepsze gry za te pieniadze
A może opisz to dokładniej co?

Durny temat? Durna odpowiedź.
Erhion jest offline  
stary 01-07-2008, 19:24   #398
RzalIbul
Zbanowany

Data dołączenia: 28 06 2008
Lokacja: Wery far tu de north

Stan: Początkujący
Profesja: Elite Knight
Świat: Rurznie
Poziom: 500
Skille: durze
Poziom mag.: 54
Żarówka

Autor tematu ma CALKOWITA racje...
1.Mowicie ze na FACC nie graja same nooby?
Ciekawe dlaczego doniesc nawet PUSTEGO baga po ziemi do depo w takim Carlin to cud, a w Port Hope bardzo rzadko zdarza sie ze nam go ktokolwiek ruszy?
2.Mowicie ze FACC powinien dostawac nowe czary w updacie...
Ale po co? Po co Cipsoft ma wam cokolwiek dawac, skoro nie placicie, nie maja z tego zadnego zysku wiec nie daja... Wy chyba myslicie tak "Nie place - wymagam"...
3.Jak to jest ze na "normalnym" serwerze strach wyjsc z depo, a o expieniu na DC czy kopalni nie ma mowy?
Tak, sfrustrowani, "poszkodowani" FACCe ida sobie pozabijac poniewaz nic nie maja i im sie nudzi... Wiadomo ze PKuja rowniez gracze z premium account, ale cos jest nie tak ze na takim serwerze jak np Nebula nie mozna spokojnie stanac przed depo bo zaczyna cie bic banda 15 leveli, a do depo nie wejdziesz bo 7 sorc cie blokuje... Na pacc area prawie nie ma takich sytuacji..
Darmozjady (czyt. FACCE) nie maja prawa plakac ze nic nie dostaja, oni niszcza ta gre, znudzi mu sie expienie (nie ma gdzie expic w Thais :<) to idzie sobie popkowac, pamietam jak wbicie tego 20 levela na faccu czasami wiaze sie z wiecznym uciekaniem przed wojowniczymi polskimi pixelami..
Dlatego jedynym rozwiazaniem jest zrobienie FACC'a trialem na przyklad 30-dniowym i potem jesli nie kupisz pacca to nie grasz, proste i skuteczne...
RzalIbul jest offline  
stary 05-07-2008, 01:27   #399
Erhion
Użytkownik Forum

Domyślny

B U M P

Pisać, pisać.

Ostatnio edytowany przez Erhion - 05-07-2008 o 04:17.
Erhion jest offline  
stary 05-07-2008, 12:59   #400
Andrew
Użytkownik Forum

Andrew's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez RzalIbul Pokaż post
Autor tematu ma CALKOWITA racje...
1.Mowicie ze na FACC nie graja same nooby?
Ciekawe dlaczego doniesc nawet PUSTEGO baga po ziemi do depo w takim Carlin to cud, a w Port Hope bardzo rzadko zdarza sie ze nam go ktokolwiek ruszy?
2.Mowicie ze FACC powinien dostawac nowe czary w updacie...
Ale po co? Po co Cipsoft ma wam cokolwiek dawac, skoro nie placicie, nie maja z tego zadnego zysku wiec nie daja... Wy chyba myslicie tak "Nie place - wymagam"...
3.Jak to jest ze na "normalnym" serwerze strach wyjsc z depo, a o expieniu na DC czy kopalni nie ma mowy?
Tak, sfrustrowani, "poszkodowani" FACCe ida sobie pozabijac poniewaz nic nie maja i im sie nudzi... Wiadomo ze PKuja rowniez gracze z premium account, ale cos jest nie tak ze na takim serwerze jak np Nebula nie mozna spokojnie stanac przed depo bo zaczyna cie bic banda 15 leveli, a do depo nie wejdziesz bo 7 sorc cie blokuje... Na pacc area prawie nie ma takich sytuacji..
Darmozjady (czyt. FACCE) nie maja prawa plakac ze nic nie dostaja, oni niszcza ta gre, znudzi mu sie expienie (nie ma gdzie expic w Thais :<) to idzie sobie popkowac, pamietam jak wbicie tego 20 levela na faccu czasami wiaze sie z wiecznym uciekaniem przed wojowniczymi polskimi pixelami..
Dlatego jedynym rozwiazaniem jest zrobienie FACC'a trialem na przyklad 30-dniowym i potem jesli nie kupisz pacca to nie grasz, proste i skuteczne...
Zawiść ludzka nie zna granic - Tibia jest grą darmową i Ci co grają na FACC mają takie same prawa jak Ci na PACC. Tyle, że Ci drudzy mają dodatkowe przywileje. A jak żal Ci dupę ściska, że Ty zapłaciłeś, a ktoś inny nie to zmień grę.

Andrew jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania