|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 11 2007
|
![]() Wiec. Mam sobie 9lvl
![]() EQ: Steel Helmet,K Armor, P Legi, Dragon Shield, Serpent Sword. Skilluje sobie na rotach i mam zamiar na nich skillowac do 50/50 a następnie kupic Vampire Shielda i przezucic się na Slimy. Bede biegał tylko z enchantowanym dwuręcznym swordem (według mnie najlepiej się zadaje wysokie obrażenia) wiec chce wbic tylko wysoki skill sworda czyli 60 lub 65. Dodadkowe informacje: *lvl 10 (aktualnie) *facc *Venore *posiadam 14k w dp Czekam na wasze propozycje co do zmian mojej wizji itp. Aktualności 1.Mam juz 10lvl 2.Skille 48/44 3.Kupilem Vampire Shield |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 09 2005
Lokacja: Łowicz.
Wpisy bloga: 6
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Taifun Palladyn
Profesja: Royal Paladin
Świat: Nova
Poziom: 114
Skille: 101/84
Poziom mag.: 24
|
![]() O co ci chodzi ?
Każdy gra według własnego upodobania. bye. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 04 2006
Lokacja: Tutaj
Imię: Harcoral Zarthun
Świat: Iridia
![]() |
![]() może byś tak trochę lv wbił???
@down Uważam że to pytanie było zbędne, lub retoryczne. A jak chcesz retoryczne pytania zadawać, to pogadaj z kimś na rl, bo moim skromnym treść posta nie wymaga zamieszczenia w wątku. Ostatnio edytowany przez Duerroz - 30-06-2008 o 17:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() aha to lvl teraz wbijac?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 04 2008
|
![]()
![]() awe \,,/ 20:59 Egon'poripari [74]: cie kurwo w betoniarce kolysali i maszleb jak dupa weza 12:03 Yen Lo Vag [85]: GUMCAJSA STARA CIAGNIE PASEK INFORMACJI NA TVN 24 own3d ;< |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 05 2006
Lokacja: dabiljuarsi
Imię: Szczy kawka z dżewa
Gildia: Zryw Ubocze
|
![]() Nic nie robi tak dobrze na ego jak wejść na forum i pojechać niewbie, co nie chopaki?
@autor: Olej tą v-shield i slimy -> na takich skillach jakie planujesz osiągnąć wystarczą ci minosy i eq jakie masz. 50/50 i v-shield to za mało, żeby skillować na slimach. Nie nastawiaj się tylko na wysoki skill sworda i 2-handed bo będziesz zbierał baty od potworów zadających obrażenia fizyczne. No i wbij ten 20 lvl wpierw. @down: no skilując sworda nie da się nie skilować shielda, chyba że skilowałbyś tylko na jednym potworku to by ci rósł o połowę wolniej - ale to by było bez sensu. Poza tym nie wiadomo czy większość czasu spędzisz na d-lair -> ciągle zajęte - więc będziesz musiał szukać alternatyw takich jak np. facc tomb, a tam już szield i one handed są bardzo na miejscu.
pożycz dyche Ostatnio edytowany przez Donpeyot - 30-06-2008 o 18:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
No tego shielda również wbijam. Tylko mówie ze większośc gry spędze na Dragon Lair wiec bede uzywal 2 recznego sworda ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 06 2008
|
![]() Cytuj:
Może kupisz "PACC". Może wbijesz taki poziom że smoki Ci nie wystarczą? No i jak ktoś napisał one są często zajęte. Więc ja bym pomyślał nad bronią jednoręczną+tarcza. Pozdrawiam |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zbanowany
Data dołączenia: 01 03 2008
Lokacja: Wrocław
Stan: Początkujący
Imię: ancient~ / skug~
Świat: harmonia,nebula
|
![]() naprawde, nie musisz pytac nas o rade. grasz dla siebie, nie dla nas
![]() jeżeli satysfakcjonują cię skille xx/xx, to skilluj do xx/xx, jeżeli zadowolą cię skille yy/yy, to wbij te yy/yy. rób co uważasz za słuszne, na pewno popełnisz wiele błędów jak każdy, ale na błędach człowiek się uczy ![]() tego nie wiesz, no chyba że masz dobrego scrypta (: Ostatnio edytowany przez eisscheriann - 30-06-2008 o 20:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() [quote=eisscheriann;2151398]pamiętaj, grasz dla swojej przyjemności i satysfakcji, nie dla czyjejś.
/QUOTE] Dobra dostałem oświecenia. Dzieki chłopaki zrobie to co uwazam za słuszne ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 06 2008
Lokacja: Gdynia
Stan: Niegrający
Imię: Angel of Sand
Profesja: Elder Druid
Gildia: Konvicted
Świat: Lucera
Poziom: 29
Poziom mag.: 31
![]() |
![]() Zawsze tylko chłopaki Ehhh, a powiesz nam co zrobiłeś
![]() Cytuj:
You Welcome Inix
![]() |
![]() |
#13 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 03 2007
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Świat: Candia
Poziom: 102
Skille: 81/76
Poziom mag.: 7
|
![]() Cytuj:
widze, że na żartach sie nie znasz ^^ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 06 2005
Lokacja: Warszawa
Stan: Na Emeryturze
Imię: Adrika
Profesja: Elder Druid
Świat: Nova
Poziom: 114
Poziom mag.: 68
|
![]() You're welcome*
@topic Miło, że zdecydowałeś się grać po swojemu, powodzenia ![]()
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2008
Lokacja: Kalisz
Imię: Pan Fayter
Profesja: Elite Knight
Gildia: GoB~!~
![]() |
![]() Robienie przesadnie wysokich skili na low lvl to glupota,bo latwo pasc na kicku i wiele godzin pracy idzie na marne,sam skillowalem do 82/82 na 40 lvlu i zaluje tego czasu bo padlem pare razy i tak na 130 mam 88/85 co jest mowiac delikatnie beznadziejnie patrzac z perspektywny niegdysiejszego knighta z 82/82 na 40.
![]() |
![]() |
#16 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 02 2006
Świat: Arcania
Poziom: 142
|
![]() Cytuj:
Wbijanie skilli to glupota bo latwo pasc na kicku i stracic. Expienie to glupota bo latwo pasc na kicku i stracic level. Wbijanie mlvla to glupota bo latwo pasc na kicku i go stracic. Kupowanie dobrego EQ to glupota bo mozna pasc na kicku i go stracic. Chyba ze masz AoL, ktorego zakup tez jest glupota bo padasz (na kicku oczywiscie) i tracisz 50k. Kupowanie blessów to głupota bo można paść na kicku i go stracić. A tak na powaznie panie up - wiesz pan co to sa blessy? Moze gdybys je mial to nie tracilbys 2 skilli per death.
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 05 2007
|
![]() @UP
Na 40 lvlu blessy?^^ Blessy opłaca się kupić około 70 lvla
![]() |
#18 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 06 2008
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Paladin
Świat: Szukam :)
|
![]() Poza tym... Nie tylko na kicku można paść... Zawsze może się jakieś gówno przydażyć... Chociażby jakiś większy pk team, albo głupi dead na mobie
![]() Sry za offtop. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zbanowany
Data dołączenia: 01 03 2008
Lokacja: Wrocław
Imię: ancient~ / skug~
Świat: harmonia,nebula
|
![]() a co, na 100+ lvlu to sie nie może przydarzyć? to po co w ogóle kupować blessy...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2008
Lokacja: Kalisz
Imię: Pan Fayter
Profesja: Elite Knight
Gildia: GoB~!~
![]() |
![]() Cytuj:
Time for 1% at skill 80 = 0h, 13m, 9s.) Przez te 133h bys nabil z 40 na 70 okolo wiec chyba lepiej poexpic przy czym z kazdym lvlem ryzyko smierci jest coraz nizsze.Co do blessow,to tylko alegrowicze,botterzy na 40 maja na blessy.Proba pouczenia mnie nie wyszla ci zbytnio pozatym nijak twoj post odnosi sie do tematu wiec mozesz nie udawac elitarnego usera tego serwisu bo sie kompromitujesz. on zwrocil uwage na oplacalnosc blessow na 40 lvlu poruszonym w poscie poprzedzajacym jego,zanim skomentujesz pierw przeczytaj ze zrozumieniem,a nie szukasz dziury w calym
temat roku http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=212441 Ostatnio edytowany przez Faytah - 02-07-2008 o 13:57. |
|
![]() |
![]() |