![]() |
#941 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 10 2005
![]() |
![]() Skończyłem oglądać Love Hina. Przyzwoite anime, w 1 dniu zobaczyłem 16 odcinków(to dla mnie taka miara, im lepsze tym bardziej mnie wciąga ;<). Denerwowało mnie co chwilę występujące 'naru-punch' oraz kiepskie zakończenie.
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#942 |
Zbanowany
Data dołączenia: 05 05 2006
|
![]() Mnie w tym anime denerwowalo wszystko od tego naglego wpierdol w gwiazdy dla glownego bohatera po opening. Obejzalem 20 odcinkow i juz mialem dosc.
Ehh. Mam juz wyjazd 4 lipca a tu 6 zaczyna sie zero no tsu a 16 summerowy odcinek clannad. Kurwa az sie nie chce jechac do tej portugali =/ btw clonie zagladis Bravo Girls znajdziesz na kreskowki.fani.pl @down Hazuma do cholery ja rozumiem jakies literowki albo bledy w trodnijszych wyrazach ale zeby pisac "ktury" ?? Ostatnio edytowany przez Relosu - 01-07-2008 o 18:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
#943 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 06 2008
Lokacja: Japan
Stan: Niegrający
Świat: Kyoto
![]() |
![]() Corgar - jest to jakis fan arcik o ile sie nie myle ale sprawdze stronke z kturej ukradlem foto i dam ci info
Zalg - KReskawkafani bla bla juz ci dawalem tego linka pzdr ;p
* I am the bone of my sword. * Steel is my body, and fire is my blood. * I have created over a thousand blades. * Unknown to death. * Nor known to life. * Have withstood pain to create many weapons. * Yet, those hands will never hold anything. * So as I pray, "Unlimited Blade Works." |
![]() |
![]() |
![]() |
#944 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 09 2006
Lokacja: Osaka
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() OHSHC - done _/
Po prostu zaj3biste anime ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#945 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 04 2006
Lokacja: Hinamizawa
![]() |
![]() Zalgadis.... omg pare postów wyżej podałem tysionpiencetstodziewiencet stron z anime, a ty się o linki pytasz.
Corgar Frizz |
![]() |
![]() |
![]() |
#946 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 06 2008
Lokacja: Japan
Stan: Niegrający
Świat: Kyoto
![]() |
![]() Wlasnie widze jak illya odeszedl z forum ;s hrhr
WBIjaj nalogowcu i pisz cos madrego pozdro ;s
* I am the bone of my sword. * Steel is my body, and fire is my blood. * I have created over a thousand blades. * Unknown to death. * Nor known to life. * Have withstood pain to create many weapons. * Yet, those hands will never hold anything. * So as I pray, "Unlimited Blade Works." |
![]() |
![]() |
![]() |
#947 |
Zbanowany
Data dołączenia: 28 06 2008
|
![]() Dobra, Bravo Girls mnie zniechęciło w pierwszych 10 sekundach.
Nie lubię cycków. Za dużo ich było w Elfen Liedzie. W Lucky Star tez jest tego dużo? Nie wiem czy zaczynać. (cycki) |
![]() |
![]() |
![]() |
#948 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2004
Lokacja: Uć
![]() |
![]() Nie. w LSie nie ma zadnego elementu ecchi. Baa, nawet jakiejs pierwszoplanowej postaci meskiej nie ma.
Ja zaczalem Ergo Proxy, obejrzalem 1 odcinek i zaciekawilo mnie. @Edit Mhm, fragment recenzji z Tanuki: "Seria, nie osiągnąwszy nawet połowy, zmienia charakter i przeobraża się w radosną psychodelę. Obserwujemy sceny rozgrywające się w całości w głowach bohaterów bądź też powodowane przez istoty obdarzone nadnaturalnymi mocami. Co gorsza, zarówno bohaterowie, jak i widzowie, do ostatniej chwili nie mogą być pewni, czy to nadal halucynacje, czy też może już rzeczywistość." Nie wiem czy mi to podpasuje, no ale sprobowac mozna... Ostatnio edytowany przez Grocix - 02-07-2008 o 00:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#949 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
|
![]() Ja znalazłem jedno odcinkowy dodatek do DN "
Death Note Rewrite: The Visualizing God" jak znajdę to sie rozpisze ^^
![]() |
![]() |
#950 |
Zbanowany
|
![]() Echh.
Co to za strona ;/ ![]() A tak to fajnie xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#951 |
Użytkownik Forum
|
![]() Death Note Rewrite: The Visualizing God - znalazłem ale z ang. napisami, od. opowiada o shinigami który postanawia udać sie do swiata ludzi ale wpierw chce sie popytać o parę rzeczy było shinigami , reszta jest w rodzaju wspomnień / opowiada gdzie narrator jest Light.
![]() |
![]() |
#952 |
UnlimitedWarnWorks
Data dołączenia: 14 01 2004
Lokacja: Warszawa
![]() |
![]() Widzisz zalgadis. Nareszcie ktos pisze tak jak ty
![]() ------------------------------------------------------------------------------------------ F/SN ukonczone - super anime. Shakugan no Shana juz 17 ep. - tez b. fajne ![]() Oczekuje na 3 sezon Zero no tsukaimy - juz blisko. @down: yes, rly ;] Mozilla moze i podkresla bledy ortograficzne, ale nie zmienia sposobu wypowiedzi ;> Ostatnio edytowany przez Tompior - 02-07-2008 o 01:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
#953 |
Zbanowany
|
![]() up@
![]() Mam mozillę i widzę czy robię błędy czy nie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#954 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 04 2006
Lokacja: Hinamizawa
![]() |
![]() Ilya wracaj bo nam tu temat zaczyna umierać.......
czemu nasz chat jest cały czas pusty?? Niech ktoś tam cały czas siedzi bo nudno. Corgar Frizz |
![]() |
![]() |
![]() |
#955 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2008
|
![]() niemam za bardzo czasu , moj codzienny plan zajec wyglada mniej wiecej :
9:00 - 13:00 | expienie w flyff 13:00 - 15:00 | robie vid / oglądam anime 15:00 - 18:30 | czytam mange / sprzedaje stuff w flyff 18:30 - 2:00 | gram w tf2 / robie vid / nagrywam do robienia vid ostatnio zrobiłem http://www.youtube.com/watch?v=FDSCfZ5HgCM lolQ. |
![]() |
![]() |
![]() |
#956 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 09 2007
Lokacja: Kronus
Imię: Shas'o Khais
Gildia: Rasa Tau
Świat: Warhammer
|
![]() Mam nowiutkie - Pumpkin Scissors - ciekawie sie zaczyna, fajny motyw z lampką
![]() Tutaj znajdziecie bardzo łatwo jak na razie 3 odcinki. Poukładane jest alfabetycznie, więc znajdziecie bez problemu. P.S.: Zawsze chciałem poznać nazwę anime, które jest na ekranie w poscie Illya von Einzbern, które jest na ekranie rozwalanego komputera
Z połnocy zawiało, łoho hoho! Majtki jej porwało, łohohoho! Dziewcyna hyc w krzoki, łohohoho! Tam byli hopoki, łohohoho! hehe ![]() "Jam Jest Hades, pożerając własne skrzydła przeżyłem w cierpieniach..." Jeśli jako 1 przeczytałeś czerwony cytat - masz poczucie humoru! ![]() A jeśli drugi - jesteś samobójcą/ponurakiem/szatanistą ![]() 02:20 You see a table. It weight 70 oz. Twój stary is sleeping under that. He's sleeping, because he stand on mine in his job.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#957 |
Zbanowany
Data dołączenia: 05 05 2006
|
![]() Eeeee nie zrozumialem tego twojego "ps" mogl bys bardziej wytlumaczyc ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#958 |
Użytkownik Forum
|
![]() Azumanga Daioh.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#959 |
Użytkownik Forum
|
![]() wie ktoś jak sie nazywa to anime? [link z veoh'a]
Ukryty tekst:
![]() |
![]() |
#960 |
Użytkownik Forum
|
![]() Rayza... bardziej już faila zrobić raczej się nie dało co.
http://www.animenfo.com/animetitle,3...g,_summer.html |
![]() |
![]() |