![]() |
#4481 |
Zbanowany
Data dołączenia: 01 03 2008
Lokacja: Wrocław
Wpisy bloga: 6
Stan: Początkujący
Imię: ancient~ / skug~
Świat: harmonia,nebula
|
![]() już wole Benhakera, jak mają jakąś ciamajde zatrudnić >.>
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#4482 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2008
Lokacja: okolice Bełchatowa
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Leo zostanie, ale na jego miejsce powinien być już szykowany następca, który będzie jego asystentem. Moim faworytem jest Kasperczak, tyle że on raczej nie przyjmie posady asystenta.
btw. Pamiętam, że w jakiejś reprezentacji było kiedyś dwóch selekcjonerów ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4483 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 02 2005
Lokacja: Old Trafford
![]() |
![]() Tak było w Szwecji chyba w latach 1998-2004
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4484 |
Chelsea Fan
Data dołączenia: 08 04 2006
Lokacja: Szczecin
![]() |
![]() Jak podaje angielski Telegraph Chelsea Londyn jest gotowa zaoferować Lampardowi nowy, rekordowy kontrakt, który miałby zatrzymać go na Stamford Bridge.
W grę wchodzi suma 140,000 £ tygodniowo. Jak podają źródła, lepszej oferty już nie będzie. Póki co rozmowy z agentem piłkarza zostały wstrzymane, jednak sam Lampard ma odbyć rozmowę z Luizem Felipe Scolarim w następnym tygodniu. Jeśli podana oferta wejdzie w życie, Lampard stanie się najlepiej zarabiającym angielskim piłkarzem i będzie bliski doścignięcia Kaki w kategorii najbogatszego zawodnika Europy. Obecnie najwięcej w zachodnim Londynie zarabia John Terry. Następnie Michael Ballack oraz Andriy Shevchenko. Frank przebywa na wakacjach na luksusowym jachcie, którym opływa wybrzeża Italii, w najbliższy poniedziałek ma się stawić na pierwszym treningu pod wodzą Scolariego. W tym tygodniu Chelsea zapewniła sobie usługi Deco i jak można było przypuszczać odżyły pytania dotyczące przyszłości Franka. Obecnie w środku pomocy Scolari ma bowiem do dyspozycji Claude'a Makelele, Michaela Essiena, Johna Obiego Mikela, Michaela Ballacka, Franka Lamparda oraz Deco.
![]() |
#4485 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 16 07 2007
|
![]() Cytuj:
Co do Maradonów Źidanów i Bergkampów to wg. mnie są to zawodnicy z najwyższego szczebla i żaden z nich nie jest od siebie znacznie gorszy. Chociaż Maradona to w*******acz koki a po tym to każdy może być supermanem(no chyba że wciągał dla rozrywki a nie przed meczem-ale to malo kto wie). ps. te zarobki w Czelsi są zajebiste xD. Schevchenko i Ballack huhehehehehehehe xD. Ten drugi zaczyna się powiedzmy spłacać i coś grać a pierwszy... Ostatnio edytowany przez gyagen - 03-07-2008 o 18:46. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4486 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 08 2005
Lokacja: Krosno
Imię: Seecinha
Świat: Astera
Poziom: 123
![]() ![]() |
![]() Maradona zaczął brać chyba u schyłku swojej kariery, nie ?
Przyznaje, że o Carlosie zapomniałem.. on też jest bardzo ładnie, ofensywnie grającym obrońcą. Ballack po kontuzji kostki zaczął bardzo dobrze grać.. jest jednym z najlepszych. Tego drugiego zawodnika to przemilczmy ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4487 |
Zbanowany
Wpisy bloga: 6
Stan: Początkujący
Imię: ancient~ / skug~
Świat: harmonia,nebula
|
![]() http://www.slask.polskikosz.pl/index...ll&NewsID=1393
Wejdź, wpisz się i nie pozwól na upadek jednej z najbardziej utytułowanych drużyn koszykarskich w Polsce ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4488 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 11 2005
|
![]() Wydaje mi się, że Slask jednak nie upadnie(chwala Bogu), jednak z kasa na zawodników bedzie ciezko... chociaz?
A ja ma takie pytanie, czy ktos z was pisal kiedys to jakiegos klubu, w celu odeslania wam roznych pamiatek ![]()
![]() |
#4489 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 08 2005
Lokacja: Krosno
Imię: Seecinha
Świat: Astera
Poziom: 123
![]() ![]() |
![]() Ja pisałem, ale bardzo dawno temu. Kolega miał cały zeszyt spisany adresami klubów i federacji. Mam całą szafkę obklejoną wlepkami z UEFA. Mam też proporczyk i takie tam bzdety. Przed MŚ w 2002 kumpel wysłał do FIFA i przysłali mu orginalne kartki-żółte i czerwone oraz książeczki o stadionach i takich tam w Korei i Japonii. Pisałem też do Manchesteru i innych angielskich klubów bo list (każdy miał taki sam
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4490 |
Zbanowany
Data dołączenia: 31 12 2007
|
![]() z czystej ciekawosci - ile kosztuje znaczek "do zagranicy", konkretnie anglii?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4491 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2003
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4492 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 11 2005
|
![]() Cytuj:
hoom: Turów go może spokojnie wykupić w trakcie sezonu za jakies 40 k(chyba). Stević kochajacy Slask, ale i europuchary raczej nie bedzie sie przeciwstawiac ![]()
![]() |
![]() |
#4493 |
Użytkownik Forum
Lokacja: Arendal (Norway)
Stan: Zbanowany
Profesja: Royal Paladin
Świat: Hiberna
Poziom: 41+
![]() |
![]() @hoom
Ty, ty, ty ZYJESZ?!
Makaveli in this... Killuminati, all through your body The blow's like a twelve gauge shotty Uh, feel me! And God said he should send his one begotten son to lead the wild into the ways of the man Follow me; eat my flesh, flesh and my flesh Tupac Amaru Shakur [1971-1996] Rest in Peace! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4494 |
Zbanowany
Data dołączenia: 31 12 2007
|
![]() ajax zaakceptowal warunki manchesteru co do huntelaara, teraz tylko od holendra zalezy czy juz teraz zmieni klub
@edit z innej stronki: Kocham zespoły z historią i tradycjami - dobrym przykładem są tu właśnie United czy Ajax. Manchester to wręcz drużyna moich marzeń. Ponadto Ruud van Nistelrooy grał na Old Trafford i dokonywał wielkich rzeczy. Wiem, że kilka angielskich drużyn "śledzi" mnie i chce mnie do siebie ściągnąć - w tym właśnie United. napalilem sie na niego <3 @down ronaldo gra jako ofensywny prawo pomocnik/prawy skrzydlowy, co zalicza sie do ofensywy, no ale wiesz jak to wyglada xdd giggs i nani to samo (chociaz giggsy gral kiedys w ataku sezon). nie wiadomo czy hunter gralby w pierwszym skladzie. tevez i rooney beda raczej w podstawowym, a klass bardzo mocnym rezerwowym. bo saha to kontuzja/brak formy po kontuzji/kilka dobrych meczy/kontuzja~ a on mialby go zastapic i grac czesciej ;] zeby kazdy byl wypoczety Ostatnio edytowany przez Ditto - 06-07-2008 o 09:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4495 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 02 2005
Lokacja: Old Trafford
![]() |
![]() Huntelaar byłby poteżnym wzmocnieniem ataku MU. Wyobraźcie sobie tą siłę w ofensywie Ronaldo-Rooney/Tevez-Huntelaar-Giggs/Nani
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4496 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 06 2005
Lokacja: Chelm
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
![]() |
#4497 |
Użytkownik Forum
|
![]() ja kiedys napisalem list do barcelony to mi przyslali taki duuuzy plakat
![]() Btw Ronaldo jest wolnym zawodnikiem xD moze do wisly ? ![]()
![]() |
![]() |
#4498 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wyobraź sobie za 3 lata: Walcott-Vela. Mhm...
![]() |
#4500 |
Użytkownik Forum
|
![]() Są chyba strony z "gotowcami" tych listów, ale za cholerę nie mogę sobie przypomnieć adresu.