![]() |
#1641 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 06 2005
Lokacja: Z jaskółczej 27
Stan: Początkujący
Imię: Rere Crosnaf
Profesja: Royal Paladin
Gildia: International
Świat: Fortera
Poziom: 100
Skille: 86/63
Poziom mag.: 19
|
![]() Dlaczego? (:
"Gdy mam dyszke,kazdy problem prysnie..." Screeny od Bezela 16:20 Eder Vela [199]: pierdol sie poza 20:20 Elys Tayan [101]: 20:20 You see a red backpack (Vol:20). It weighs 37308.00 oz. 20:20 Elys Tayan [101]: wiesz co to? 20:21 Rere Crosnaf [106]: wiem 20:21 Rere Crosnaf [106]: czerwony plecak ktory wazy 37308 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#1642 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 01 2007
Lokacja: Poznan
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Maly Bogiem
Profesja: Knight
Świat: Titania
Poziom: 107
Skille: 88/85
Poziom mag.: 7
|
![]() Dobrze cię rozumiem w tibi dużo już osiągnołeś i przychodzi taki czas ze trzeba kiedyś to żucić ile człowiek może w to grać
![]() Sam mam 98 lvl i na 100lvl postanawiam skończyć grac a wiara mi pisze żebym tego nie robił.Według mnie jak wbije 100 lvl to bedę spełniony w tą gre,wkoncu mam 18 lat i trzeba sie zająć rzeczami ważniejszymi niż tibia. Pozdrawiam
Kiedyś Tibia była wspaniała grałem w nią często ale nastąpił Grudniowy update -.- i wszystko sie zepsuło Titania Warrior Na świecie pvp trzeba mieć siano/znajomości/CZAS jeżeli nie masz 2 z 3 rzeczy nie masz co grać na pvp, bo zawsze będziesz nisko levelową ciotą z przypisanym paymentem za samo życie. PoZdRo all |
![]() |
![]() |
![]() |
#1643 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 12 2007
|
![]() Ja siedze na beholderach expie przychodzi jakis br i zaczyna minie pchac takie te brazylijczyki to buraki za ja pier......
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1644 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 01 2008
Lokacja: Gdańsk
Stan: Zbanowany
|
![]() Eh. Trochę szkoda, ale jestem pewny, że na dobre Ci to wyjdzie
![]() ![]()
||
![]() |
![]() |
![]() |
#1645 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 01 2005
Lokacja: Bełchatów
Imię: Lord Paladinek
Gildia: Crystal Kingdom
Świat: Harmonia
Poziom: 148
Skille: 104/64
Poziom mag.: 22
|
![]() No cóż...Wszystko się kiedyś kończy
![]()
![]() |
#1647 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 02 2008
|
![]() Sprzedał konto
![]() ![]() Będziesz jechał na zjazd ![]() pozdro |
![]() |
![]() |
![]() |
#1648 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 06 2007
Lokacja: Bielsk Podlaski
Stan: Na Emeryturze
Imię: Vetiax
Profesja: Elite Knight
Gildia: Silence Army <33
Świat: Secura
Poziom: 124
Skille: 88+/85+
Poziom mag.: 8
|
![]() Gdzie jest kapucynolandia?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1649 |
Użytkownik Forum
|
![]() hauhauhauhauhauh zajebiste pytanie
![]() mhmm jak bedieszx najebany spojrz mi sie w oczy, tam gdzies znajdziesz kapucynkolandie(urojona forma utopii, ktora nazwalem na swoj sposob) ![]() ![]() pozdro
"Gdy mam dyszke,kazdy problem prysnie..." Screeny od Bezela 16:20 Eder Vela [199]: pierdol sie poza 20:20 Elys Tayan [101]: 20:20 You see a red backpack (Vol:20). It weighs 37308.00 oz. 20:20 Elys Tayan [101]: wiesz co to? 20:21 Rere Crosnaf [106]: wiem 20:21 Rere Crosnaf [106]: czerwony plecak ktory wazy 37308 |
![]() |
![]() |
![]() |
#1650 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 06 2007
Lokacja: Bielsk Podlaski
Imię: Vetiax
Gildia: Silence Army <33
Poziom: 124
Skille: 88+/85+
|
![]() chóóóya tam widzę :<
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1651 |
Santa Claus
Data dołączenia: 31 01 2006
Lokacja: Polska/England
Wpisy bloga: 6
Imię: Gawagi Slayer
Gildia: Kocham Natalie! ;*;* <3
Poziom: 123
Skille: 90/83
|
![]() ale Ty jestes kurwa wykrecony...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1652 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 12 2007
Lokacja: Soul Society
Skille: 82/81
Poziom mag.: 6
|
![]() @up
Zgadzam sie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1653 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 08 2006
Lokacja: Dębica
Stan: Usunięty
Imię: Pawell Druidek
Profesja: Elder Druid
Gildia: Lost Warriors
Świat: Harmonia
Poziom: 136
Skille: 18/27
Poziom mag.: 73
|
![]() Gość ma kole z biedronki podrabianą :/
Ja techniki różne znam i dlatego wygrywam. <Ryski> ktos wie co oznaczaja w zoltym kwadraciku w lewym gornym rogu cyferki w TVP? <Ryski> nowe oznaczenia programow? <imano> tam pisze <imano> ile browarow trzeba wypic zeby zrozumiec film ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1654 |
Zbanowany
Data dołączenia: 25 01 2008
Lokacja: Szczecin
Imię: CZE
Świat: Calmera
Poziom: 999
Skille: 999/999
Poziom mag.: 99
![]() |
![]() …………………………………….__,,,,,,,---,,,,,,_………………………………………………………… …………………………_,,,--~’’—— ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;—’’-,,_…………………………………………………. …………………….,-~’’ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;—’~,_…………………………………………… …………………,-‘’ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;’’~-,,……………………………………… ……………..,-‘’ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; _,,_ ; ; ;—’-,………………………………….. …………..,-‘’ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;,-‘’_ —’-,\ ; ; ; ; ‘,………………………………… …………,’ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;,,-~’’’’’~-,, ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;’-‘;;;’, : :||; ; ; ; ; ‘,………………………………. ……….,-‘ ; ; ; ; ; ; ; ; ;,-‘/ :,-~’’~, : ‘,, ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;’-,-‘ : // ; ; ; ; ; ;’,…………………………….. ……..,-‘ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;’,| : ‘-,;;;;,-‘ : /’ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; —’’’— ; ; ; ; ; ; ; ‘-,…………………………… …….,’ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;’’-,,___,,-~’ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;’’~,, ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;’-,…………………………. …….| ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;-,;;’, ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;’-…………………………. ……,’ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;-;;;;| ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; |………………………… ……| ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ,,-‘,;;;;|’’-~ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ‘,………………………… ......| ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;---,,,,,,,_,,,,-~’’, ‘-,;;;| ,,-‘ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;’,………………………. ……| ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;—’’~-,,,_ , , , , , , ‘,;,’,’ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;\………………………. ……| ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;’’-,~-,, , ,,’’,’ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;’,……………………… ……’, ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ‘’-,,—’’;;;;| ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;’,……………………… …….| ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;’’-,_,’ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ‘,……………………… …….’, ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;’,…………………….. ……..’, ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; \……………………. ………\ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ‘,…………………… ……….’, ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;|…………………… ………..| ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;’-,…………………. ………..’, ; ; ; ; ; ; ; ; ,,--~~--,, ; ; ; ; ;,--------,, ; ,--~, ; ; ,,-~, ; ;,--,,;,,-~~-,, ; ; ; ; ; ;’,……………….. …………| ; ; ; ; ; ; ,-‘’ . ,,--,, . ‘-, ; ; ; ;| . ,-,, . ‘, | . . | ; ;’-, . .\,,/ . ./’-,,--, . ‘, ; ; ; ; ; ; ‘-,……………… …………| ; ; ; ; ; ; | . .,’ ; ; ;’, . .| ; ; ; | . .’-‘ . ,-‘ | . . | ; ; ; ‘-, . . .,-‘ ; ;,-‘ . ,-‘ ; ; ; ; ; ; ; ‘-,……………. …………’, ; ; ; ; ; ;’, . ‘-,__,-‘ . ,’ ; ; ; | . .|\ . .\ . | . . |___ ; ;› . . / ; ; ;’----‘ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;’-,…………. ………….| ; ; ; ; ; ; ;’-,,_ . ._,,-‘ ; ; ; ; |__| .\__\ ;|_____/ ; ;/__/ ; ; ; ; (—) ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ‘-,………… …….......’, ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;— ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ‘-,……… …………,’ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;-,,_…… |
![]() |
![]() |
![]() |
#1655 |
Użytkownik Forum
|
![]() jak teraz ogladam ta gierke, to faktycznie sie ciesze ze skonczylem w to grac, jakies kacapoly biegajace po mapce heheh, zdarzylem przejsc i crysisa, fear normalnego i perseus mandate, ogolnie ma sie czas na dziewczyny, szuwar picie...
Kumple mnie namawiaja na cabala, ale do konca nie wiem ![]() mysle ze bede na koncercie gurala w GW, wiec jak cos pisac na priv i mozna sie zgadac na jointa =) pozdro
![]() |
![]() |
![]() |
#1657 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 07 2006
Lokacja: Trzciana/Mielec
Imię: Vatars
Gildia: Moonblades
Świat: Refugia
Poziom: 231
Skille: 110/82
Poziom mag.: 25
|
![]() Cabal hmhmhm grafa fajna jak grałem to brak boosów i wogole nudzi sie szybko
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1658 |
Użytkownik Forum
|
![]() Aktualnie gram w soldata
Pozer <-nick #tba.clan <-server ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#1659 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2007
Lokacja: Tarnów
Świat: Elysia/Kyra
Poziom: 85+
|
![]() http://forum.tibia.pl/group.php?groupid=104