|
|||||||
| Notki |
| Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
|
Opcje tematu |
|
|
#1 |
|
Użytkownik Forum
|
Otóż wiedziony pewnymi okolicznościami założyłem nową postać na Harmonii. Na razie jest cienka. Oto i jej życie.
9lvl ![]() Distance ![]() I jeszcze raz ![]() Magic lvle 3 ![]() 4 ![]() Shielding ![]() Best hit ![]() Aktualne skille i eq ![]() Niedługo zrobię więcej SS i wtedy je dorzuce.
|
|
|
|
|
#2 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 12 2004
|
Troszke nudnawa ta histroia (za malo zycia, akcji). Ale pomysl wedlug mnie bardzo fajny. Miejmy nadzieje ze nastepna czesc bedzie ciekawa ;].
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 07 2004
Lokacja: Głuchołazy
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dziki Ryjkowiec
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Lost Warriors
Świat: Harmonia
Poziom: 117
Skille: 96/49
Poziom mag.: 19
|
MOgłeś dać więcej ale może być
![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2004
Lokacja: Moria
|
Nom strasznie nuuudne (Gratz avansów bo poza nimi nic nie ma) czekamy na więcej.... z zapałem... LOL
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 10 2004
Lokacja: Charnobyl
|
Ja pierd**e jakie zajefajne miejsce z trolami ja też teraz musze lać trole (low lvl - 9 ) a niemam gdzie bo wszycho zajete
Mogłbyś może zamieścić jakąś mapke jak tam dojść albo mi wytłumaczyć na priv albo na forum PLZ,PLZ HELP ME Niewiem gdzie to jest bo całe moje tibijskie życie siedizałem tylko w Venore , Thais i w Kazzo ![]()
![]() Ostatnio edytowany przez []Artimos[] - 01-01-2005 o 12:12. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 10 2004
Lokacja: Węgorzewo
Stan: Na Emeryturze
Imię: Thorthy
Profesja: Elite Knight
Poziom: 106
Skille: 85/84
Poziom mag.: 7
|
Haha ale SSy gratz advance -.-
O widze tu slynne brass legi ktore kupiles od goscia za 250gp nie no gratz gratz lol @up: ![]() Zaczynamy od podziemi ab'dendriel. Kropką zaznaczylem miejsce gdzie trzeba zejsc w dol. do podziemii schodzimi jednym z 3 wejsc (jak to widac na mapce) ![]() Dalej idziemy w kierunku polnocnym. Jak widac na mapce u tego NPC mozemy kupic klucz do kopalni za 50 gp. Dalej idziemy do bramy kopalni, sa tam 4 poziomy na ktorych jest duzo respow troli ![]() Sorki za powtorzenia ![]() Obrazek chyba wszystko tlumaczy ![]() @down: Bylem niedawno w cyclops camp ale jeszcze za maly shielding ![]() Ostatnio edytowany przez Zamkniety w domku - 01-01-2005 o 12:57. Powód: Kupa |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Użytkownik Forum
|
@UpUp To są jaskinie pod Ab'dendriel, schodzi się schodami. Kupujesz klucz do nich za 50gp.
@Up Jesteś na tych screenach Zamkniety .Topic: Akcja jeszcze będzie tzn. za jakieś 5 distów udaję się z Zamknietym na cyc hunt. Mam nadzieje, że będzie fajnie.
|
|
|
#8 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 10 2004
Lokacja: Węgorzewo
Stan: Na Emeryturze
Imię: Thorthy
Profesja: Elite Knight
Poziom: 106
Skille: 85/84
Poziom mag.: 7
|
SSy z dzisiejszego cyc hunt plx plx plx. Narazie solo bo musi mi shielding skoczyc do 50
![]() |
|
|
|