|
|
#5641 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2007
|
Cytuj:
ale ok niech Ci będzie ile ich brałeś ma klatę?@dowszystkichktórzymniewyzywaja: Level nie znaczy że jestem pro w*****ają mnie tylko wypowiedzi Gory/posty itp. naprawdę do nie go nic nie mam - pogodziłem się że boci i będzie bocił ale Gora pomyśl co to za przyjemność z gry ... dziękuje dobranoc . |
|
|
|
|
|
|
|
|
#5642 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 06 2008
Lokacja: Earth
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Arth Torpe
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Chaos Dreamer
Świat: Unitera
Poziom: 69
Skille: 84+/68+
Poziom mag.: 17
|
Dymid też hardcorowo hunta ^^ bo aż na rotach! na 40+lvlu ^^ poprostu.. jak on sie nie boi tych rotów
.Bot Sux. Edytuje: Loot ![]() LVL ![]()
![]() 18:25 Sharia Sheon [22]: pzryzekam nijestem zlodzijem tibia to cale moje zycie 16:32 Zabijaka Szymon [11]: medzik plate zborija 16:45 Zabijaka Szymon [11]: mam to wszystko od 16:45 Zabijaka Szymon [11]: gejmastera Ostatnio edytowany przez ArthKINGTorpe - 06-07-2008 o 10:51. Powód: po co pisać 2 posty, jak mozna zmiescic w jednym ;) |
|
|
|
|
|
#5643 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 10 2007
Lokacja: Polska
Imię: Geru
Poziom: 160
Skille: 97/78
Poziom mag.: 24
|
Cytuj:
Pewien kolega mi powiedział że przestałeś expic / grac ponieważ nie umiesz skrakowac NG , i licencja do blackd proxy się skończyła To prawda ?? Czemu cię w*****aja ? Może dlatego że z każdym postem cie doganiam w levelu i sie boisz tego że będę kiedyś lepszy od ciebie
Klik Ostatnio edytowany przez GoraPall - 06-07-2008 o 11:23. |
|
|
|
|
|
|
#5644 |
|
Użytkownik Forum
|
@up
NICE ^^ @2up to prawda z tym botem ?? :>
|
|
|
#5645 |
|
Użytkownik Forum
|
HUhusaaaU nie umiem ng craknac dlatego juz nie expie ;/ pomocy plxxx help me
Zal mi cie po raz 2x ![]() Cipisek liz dupe za 5k ;[ |
|
|
|
|
|
#5647 |
|
Użytkownik Forum
|
Bardzo śmieszne
właśnie ide szukać na allegro może coś znajdę i będę bocił na "rzufiach" i bede jak MDW!!!!!111 oneone 1!! albo mój Hero Gora!!!111Jesteś żałosny HAHAHAHA ciekawe co to za kolega Ci takie pierdoły gada HAHAH jak to czytam co piszesz leje pod siebie ide po pampersa pewnie to pro evul Maturzysta Cipisek(Rumcajs) . za 1 h Ci odp bo ide na kaszke! yea yeayea |
|
|
|
|
|
#5648 |
|
Użytkownik Forum
|
Weź nie rób śmietnika z tego forum wczoraj napisałeś że wolisz tibia.org.pl , więc tam idź
Już ci kilka osób powiedziało że masz stąd wy*******ac , nie wiem co trzeba napisac żeby to wreszcie do ciebie trafiło Nie odpisuj mi i nie rób znowu spamu swoim bezużytecznym postem
|
|
|
#5649 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 02 2008
Stan: Na Emeryturze
|
Hahaha Ciesze sie że już skończyłem w to gówno grać... hahaha ludzie mi mówili że sie zmieniłem odkąd grać zacząłem... teraz skończyłem i jak na was patrze to mi sie żal robi xDxD Kurwa te kłótnie są dziecinne
Wejźcie sie czasami zastanówcie 10x zanim coś napiszecie ![]() Na szczęście ja już w to gówno nie gram ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() TIPIA to nie wszystko a wy sie niedługo o nią pozabijacie Kiedy sie zaczniecie umawiać na ustawki za śmietnikiem <hahaha>???@Down Może ja to podsumuje tak... Cytuj:
Nie niebyło tak że niewychodziłem na pole itp... tylko poprostu stałem sie nerwowy, agresywny etc. ciesze sie ze przestałem grać... i wcale niebyłem jak to wywnioskowałeś "Maniakalnym Tibijczykiem". Pozatym gdzie w moim poście jest napisane że niewychodziłem z domu -.- niepomagałem rodzicom i tym podobne... mi chodzi o te kłótnie :d a niektórzy tak mają ze only tibia 24/7...ale nie ja... Cya ZARAZ BĘDZIECIE PO MNIE JECHAĆ, będe mógł płakać ? Ostatnio edytowany przez WieRzbisss - 06-07-2008 o 12:29. |
|
|
|
|
|
|
#5650 |
|
Użytkownik Forum
|
@up
No właśnie gdyby loth wyszedł czasami na podwórko to by był inny Nie był by pyszny i taki zadziorny Loth poszukaj kolegów w real a nie w tibi
|
|
|
#5651 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2005
Lokacja: Silesia Inferior
Imię: Xevezq
Profesja: Knight
Gildia: Polish Nobility
Świat: Pacera
Poziom: 166
Skille: 96/90
Poziom mag.: 8
|
Cytuj:
|
|
|
|
|
|
|
#5652 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 06 2008
Lokacja: Nowa Sól
Imię: Evo Brave'heart
Gildia: Lost Warriors
|
szukam kolegow 123gp ea
![]() |
|
|
|
|
|
#5653 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2008
Lokacja: Stuttgart
Imię: Benson Beneq
Profesja: Elite Knight
Gildia: Chair Kids
Poziom: 115
Skille: +86/84+
Poziom mag.: 7+
|
jakis quesciq 4 fun z bzyczkiem i merdim
![]() ![]() ![]() @down jaasne chyba na otsie ^^ wypad z tym keyem, reported Ostatnio edytowany przez Benusss - 06-07-2008 o 15:25. |
|
|
|
|
|
#5654 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 06 2006
Lokacja: Ab
Imię: Dziundzior
Profesja: Knight
|
@up
![]()
|
|
|
#5655 |
|
Zbanowany
Data dołączenia: 06 07 2008
|
Gora wy*******aj pierdolona dziwko jestes jebanym botem szmato
myslisz ze jestes dobry bo wbil lvl za ciebie bot?????????? kurwo jestes nikim w tej grze ! Pozdro i poćwicz !( ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() X![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() X (![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() X (![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() X (![]() Jebany leszcz !!!!!!!!!!!!!! ![]() |
|
|
|
|
|
#5657 |
|
Zbanowany
|
pierdolone nalogowce !!!!!!!!!!!!
tibia ryje muzgi Kurwa nie macie muzgów jebane lole |
|
|
|
|
|
#5658 |
|
Zbanowany
|
Caex, kurwa cos ci nie pasi to s*******aj pograc i wbij lvl na ratach szmato zajebana !!! zal mi cie koles chuj ci do tego ci pisze idz poskarż sie mamusi kurwa niech ci dupe umyje bo jebiesz
![]() |
|
|
|
|
|
#5659 |
|
Zbanowany
|
lol?lolololol????? lol lol
|
|
|
|
|
|
#5660 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 12 2006
Lokacja: Piła
Imię: Kuczwi
Profesja: Elite Knight
Gildia: Chair Kids
Poziom: 117
Skille: 8*/7*
Poziom mag.: 7
|
@up
Powiem Ci grzecznie wypier**** stad widac komu juz poryla ![]()
|
|