|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#8561 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2006
Stan: Niegrający
Profesja: Elite Knight
Poziom: 89
Skille: 86+\83+
Poziom mag.: 7
|
![]() Cytuj:
dragi, ancienty, piraty, dragi, dragi, dragi hmm albo może dragi?
![]() |
|
![]() |
#8562 |
Zbanowany
Data dołączenia: 04 07 2008
|
![]() a co sądzisz o barbarians? czy na kampie tym dam rade i bez waste? oraz na ice witch? czy lepiej same barby?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8563 |
Guest
|
![]() ELo nie wiem gdzie expic
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8564 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 07 2008
|
![]() Na ktorym lvl i z jakimi skilami moga blokowac dragi lub wyverny(nie wiem jak to sie pisze
![]() 1. dla sportu 2. aby nie traic zbyt duzo 3. aby wychodzic na tym na + Narazie mam 14 lvl skile 56/56 ![]() 4. Jakie eq najlepsze do bloczenia dragow (chodzi glownie o to czy sword z shieldem czy 2 reczny sword)?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8565 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 04 2008
Lokacja: Białystok
Stan: Początkujący
Imię: Zgiera
Profesja: Knight
Świat: Hiberna
Poziom: 31+
![]() |
![]() Na wyvkę skille 70/70 wystarczą, na draga lepiej jak największe.
Na 14 levelu to sobie możesz ![]() ![]() EQ- Knight set (jeśli nie masz kasy na k.set biegaj w noble armor, steel helmet, mieczyk dwuręczny <jak uprzesz się koniecznie przed 25 levelem to bierz twohanded sword {tani jak barszcz}> Jak wbijesz 25 to kupuj odrazu Crystal sword <ten też tani jak barszcz, ale co ja na to poradzę?>, potem jak już staniesz graczem pro NIE kupuj fire sword, tylko bright, powtarzam trzcij bright sword !!!! potem może wyvern fang? Ostatnio edytowany przez Zgiera - 06-07-2008 o 09:40. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8566 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zgiera wielkie THX
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8567 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 07 2008
|
![]() Siemka, mam taki problem, nie wiem gdzie expic
Mam 45 royal paladyna(oczywiście pacc ![]() Skille 81/61 I nie wiem gdzie expic, dragi na ankh mi się szybko nudzą, scaraby są zbyt leniwe gsy na pohu są ciągle zajęte Małpy również mi się nudzą ;/ Powiedzcie gdzie można by tu jeszcze pójść? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8568 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 04 2006
Wpisy bloga: 1
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elder Druid
Świat: Silvera
Poziom: 64
|
![]() Cytuj:
ja tam odradzam summony... waste expa i many
![]() |
![]() |
#8569 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
Gdzie expic elder druidem lvl 69 mlvl 51 abym nie miał waste? Jakie tomby i jakie pietro najodpowiedniejsze? Czy barbariany i ice witche sie nadają? Prosze o podanie miejsc gdzie: 1.Dużo kasy mało expa 2 wyjde na lekki plus ale expa sporo wpadnie 3 bardzo dużo expa ale z waste |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8570 |
Użytkownik Forum
|
![]() Witam,
Dam rade na ~20lvl ze skilami 60/60 i eq knight armor , plate legs, crown shield, crown helmet, crimson sword (28 at, 20 def) ubić Wyverne, badz draga? Czy moze lepszy byl by two handed sword?? A jak nie to co bym musial zrobic aby moc ubic draga lub Wyverne i ile potrzebowal bym potionow badz run? Z góry WIELKIE THX |
![]() |
![]() |
![]() |
#8571 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 05 2006
Lokacja: dabiljuarsi
Imię: Szczy kawka z dżewa
Gildia: Zryw Ubocze
|
![]() @up: two handed , weź jeszcze dwarven ring (koniecznie) i baga life potionów i możesz iść na wywerne. Bij na full atack, stawaj po skosie itd. Ten resp koło veno będzie dobry. Z dragiem bym się na razie wstrzymał.
![]() |
#8572 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 02 2008
|
![]() mam 20 knighta ze skilami 50/50 i mam pytanie gdzie expić? osobiście uważam że tortoisy do 30 lvla (ofc mam pacc) ale chciałem was spytać gdzie..? i gdzie expic po 30 lvlu ?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8573 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 07 2008
Lokacja: Katowice
Imię: Robcio Palek
Profesja: Paladin
Świat: Candia
Poziom: 39
Skille: 70
Poziom mag.: 9
|
![]() MAm ak 26 druida z 27m lvl i eq:dark helmet,blue robe and kngiht armor(oficjalie nosze blue robe),knight legsy,fur boots,terra rod i necrotic,i dragon shield
teraz expie na cyklopach,dronach i smithach i jescze jedno pytanko od 30lvl moge na dragi chodzi juz ubilem 1 a tak wogule to sobie moge przecierz uhy robc wiedz poradzcie plz help me;p |
![]() |
![]() |
![]() |
#8574 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 07 2007
Lokacja: Radzymin
Świat: Unitera
Poziom: 25
Skille: 61/60
Poziom mag.: 3
![]() |
![]() Witam.
Mam pytanko czy mogę spokojnie expić na dwarfach guardach... Mam 33 lvl (Mogę wbić 35 lvl) skille 63/61 eq: crown helmet, noble armor, k legsy, meduse shield zwykłe buty i wyvern fang... czekam na odpowiedź |
![]() |
![]() |
![]() |
#8575 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 05 2006
Lokacja: dabiljuarsi
Imię: Szczy kawka z dżewa
Gildia: Zryw Ubocze
|
![]() @up: nie dasz rady spokojnie ekspić na guardach.
@down: przede wszystkim skille, potem eq. Pojedynczego zabije na luzaku, ale nie da rady spokojnie na nich ekspić
pożycz dyche Ostatnio edytowany przez Donpeyot - 07-07-2008 o 15:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8576 |
Użytkownik Forum
|
![]() A czemu by nie mogl expic na tych guardach? ma zaslabe skile i eq czy to kwestia lvl??
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8577 |
Guest
|
![]() Jak się zapewne domyślacie moim problemem jest to, że nie wiem gdzie expić.
![]() Więc gdzie mógłbym moim 43MS'em z 42 mlvlem (nie śmiać się ^^) expić? Eq:B robe,BOH,Hat of the Mad(43mlvl),B legs,Scarf(da sie zamienić na p ammy),Vampka,WoI. I od razu mówię, że piraci,barbariany oraz guardy mi sie znudziły, więc proszę mi ich nie proponować. Czekam na Wasze propozycje. ![]() |
![]() |
![]() |
#8578 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 07 2008
Lokacja: Katowice
Imię: Robcio Palek
Profesja: Paladin
Świat: Candia
Poziom: 39
Skille: 70
Poziom mag.: 9
|
![]() Moze sprobuj dragony 2,3 naraz jak dasz rade
mzoe 1dl ? i oze jescze ghostland |
![]() |
![]() |
![]() |
#8579 |
Zbanowany
|
![]() Gdzie expic elder druidem lvl 71 mlvl 51 abym nie miał waste?
Jakie tomby i jakie pietro najodpowiedniejsze? Czy barbariany i ice witche sie nadają? Prosze o podanie miejsc gdzie: 1.Dużo kasy mało expa 2 wyjde na lekki plus ale expa sporo wpadnie 3 bardzo dużo expa ale z waste |
![]() |
![]() |
![]() |
#8580 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 07 2007
Lokacja: Radzymin
Świat: Unitera
Poziom: 25
Skille: 61/60
Poziom mag.: 3
![]() |
![]() Wcześniej pytałem się czy bym mógł expić na guardach(dwarfy)... Dostałem odpowiedź, że nie mógłbym... No to pytam się was jeszcze raz jakie eq i jakie skille powinienem mieć, żebym mógł tam expić.
Czekam na odpowiedzi. |
![]() |
![]() |