![]() |
#2442 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2007
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Kiedys w venore taki koles rozdawal itemsy i stalem depo obok, koles polozyz vampirke i ludzi mu smieci zaczeli rzucac ja mu powiedzialem zeby zucal na srodek do mnie i zaczal koles tak rzucal ze vamprika wpadla do mnie na depo ale mu oddalem bo ham nie jestem
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2443 |
Zbanowany
Data dołączenia: 28 07 2007
|
![]() a ja wczoraj zawinelem zle zaadresowany parcel a w nim bohy
![]() lub jakis czas temu wchodze do depo patrze podemna lezy g armor to zawijam do siebie xD albo w ciele demon shield |
![]() |
![]() |
![]() |
#2446 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 10 2007
|
![]() a ostatnio w ab znalazlem crimson sword
![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Erelas - 06-07-2008 o 12:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2447 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 07 2008
|
![]() pewnie nie uwierzycie^^
ale ja w carlin depo w dużo dawniejszej wersij znalazlem w bagu niepozornie polozonym wokól 10 innych medusa shield bohy f sword bo ktos pewnie chcial se przerzucic ale to konto mam juz od dawna hackniete ^^ =// |
![]() |
![]() |
![]() |
#2448 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2007
Lokacja: Katowice
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Wengosz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Kyra
Poziom: 100
Poziom mag.: 60
|
![]() Ja na ziemi to nic takiego ale w dedzie na slimach znalazlem:
Golden Armor Demon Shield Bright Sword Medusa Shield Na 16lvlu troche sie podniecilem xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#2449 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 01 2008
Lokacja: -
Imię: Hunter Draco
Profesja: Elite Knight
Gildia: Super Kaktussy
Świat: Askara
Poziom: 89~
Skille: 80/77
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() W deadzie na d lair Vampire shield i bp health potionow,golden arma-koles rzucal go mi pod nogi przy dp i fire bombe,i d-field i se wzielem,a potem sprzedalem mu za 23k i on niechcacy demonke wrzucil wiec,zarobilem 55k
![]()
![]() |
#2450 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 06 2008
|
![]() ja znalazłem jakiś amulet of loss ale wyszuciłem bo muj silver amulet był zdecydowanie ładniejszy i fajniejszy z wyglondu, a nie jakaś fioletowa kulka
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2451 |
Guest
|
![]() a ja najpierw padlem stracilem dsm i rh na gsie przez kicka
![]() |
![]() |
![]() |
#2452 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 06 2007
Lokacja: Bielsko
|
![]() A ja widziałem na środku depo demon shild. Jakoś nikt nie wziął...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2453 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 04 2007
Lokacja: Veno :D
Imię: Demonex Guard
Profesja: Paladin
Świat: Guardia
Poziom: 45
![]() |
![]() A ja ide se z deserta a tu gościu na dwarf bridge wywalił soft bootsy i szybko zabrałem
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2454 |
Guest
|
![]() Ja kiedys znalazlem lootbaga na Minotaurach na Darashii. Wazyl on okolo 20k oz., zarobilem 12k
![]() |
![]() |
![]() |
#2455 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 08 2006
Lokacja: na południu polski
Stan: Zbanowany
Świat: Gułardja :B
![]() |
![]() yy jak pamietam to jeszcze na 7.7 wersjii zlurowalem berserka na zameczku kolo ab palek chyba 23 wlecial zbloczylem i padl poszlo kilka uhow na uhanie berserkera
![]() ale sie oplacalo bo w dedzie byly bohy i crown helmet a w Backpacku 2bp of uh bag manasow cos kolo 300 gp jakies runki nawet 1 uha nie uzyl tylko mane spalil xD i jeszcze jakis 10 druidek stal kolo depo w carlin i ziomek walnal go z SD padl na hita a ja zgarnalem loota a bylo w nim kolo 2 bp sdkow i kilka uhow ;D na free itanz plax zlapalem fire sworda mystic blejda i pirate vodoo doll wtedy kiedy jeszcze chodzila po 20k ;p Ostatnio edytowany przez G17 - 08-07-2008 o 21:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2456 |
Użytkownik forum
|
![]() heh
![]() Na rooku to maca ![]() Na mainie to c armor i v shield. Ale najlepsze to było jak koleś ekspił na ds na ghostlandzie. W końcu padł, otwieram jego deda, a tam black orb-4 taka na świecie, to był świat Astera, 5 lat temu. Sprzedałem wtedy za 150k ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2457 |
Guest
|
![]() Ja expie sobie sorcerm na soldach... patrze jakis 20druidek pada na moich oczach, podchodze, otwieram a tam: 3bp mf, b robe i 3k ;d w tym 10 platynek..
na rooku wkrecilem daawno kiedys ze na mainie mam chara na 70lvl i jak mi da jakies secik to mu na mainie dam 5k, gostek dal mi: chain armor, studded helmet, mace, plate shielda, buty, i 200gp ;d |
![]() |
![]() |
#2458 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 04 2008
Imię: Sork Of Magic
Profesja: Knight
Gildia: Elects Of Death
Świat: Silvera
Poziom: 40
Skille: 70/70
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() ja najcenniejszą rzecz znalazłem na cyklopach mianowicie crown helmet
![]()
13:10 Sork of magic [40]: yes 13:10 Black Warrior Knight [30]: bo mnie ost. lali 13:10 Black Warrior Knight [30]: -.- 13:10 Black Warrior Knight [30]: na supp 13:10 Black Warrior Knight [30]: bo czytalem poradniki i prawie padlem " Na Imię Było Mu Śmierć, a Za Nim Szło Całe Piekło... " Statistics ![]() Best Hit : 232 with skull staff Best Solo : Giant Spider Best Team : Banshee ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2459 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 06 2008
Imię: Wzorek
Gildia: Fatal Illusion
Świat: Astera
|
![]() Obsidian knife na elf fortess
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2460 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 07 2008
Lokacja: Lipsko
Profesja: Royal Paladin
|
![]() Jak tak was slucham to w niektorych przypadkah mnie zal sciska : )). Ja na szczescie mialem pare takich przypadkow. Zaczne od najwiekszego farta, kiedy na POHu scigalem GSy zobaczylem jednego z 3hp, a obok niego "dead humana". Gdy go otworzylem to oto co ujrzalem:
-Tower shield -Devil helmet -Crown Armor -Knight Legs - ok. 2k i pare p armorow (Jak sie potem okazalo wlasciciel tych rzeczy mial RSa -zal-) Drugi przypadek to w dp ktos najwyrazniej zrezygnowal z gry, i rzucal mi rzeczy na moje dp. Byly tam: 3bp dwarven shieldow 4cc i pare kluczy Czesto tez widze lootbagi na expach ale nie jestem takim tlukiem zeby zabieac komus dorobek calego dnia ![]() A wiec tyle ![]() |
![]() |
![]() |