![]() |
#2561 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 06 2008
Lokacja: Daleko
Stan: Na Emeryturze
Imię: |\|YG|_|S
Profesja: Rookstayer
|
![]() Cytuj:
KTHXBYE |
|
![]() |
|
![]() |
#2562 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
#2563 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 01 2007
Lokacja: Warszawa.
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Paladin
Świat: Furora
Poziom: 43
|
![]() Używanie wulgaryzmów nie znaczy, że ktoś nie ma honoru.
#2564 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2005
Lokacja: Szydłowiec
Profesja: Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 5*
Skille: 7*/7*
Poziom mag.: 6
|
![]() przeciez Tana to honorowy zawodnik czemu go obrażacie?
![]() a tak na serio to większego frajera na świecie nie widziałem ,pokazał że sprzeda każdego TYLKO PO TO BY BYĆ WOLNYM więc na psach też byś się wypruł frajerze jeba*y dlatego nie masz kumpli na rl , pozdro
Tibia .. ssie Twoja dusze gdy biegniesz po lvl i loot. Zaslania Ci oczy na swiat, otworzy dopiero gdy stracisz kogos bardzo bliskiego. Nie u¿ywaj tych slów . bo naprawde Go zranisz , a potem zatracisz samego siebie. Wracasz do niej bo jest rozrywka ale co jest jej celem ? 100 lat zycze Wam ! bo przez Tibie tracisz dziecinstwo. |
![]() |
![]() |
#2565 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 06 2006
Lokacja: Kraków
|
![]() zmien se avatara na groclin
![]()
#2566 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 01 2008
Imię: Seredo
Świat: Nebula
Poziom: 112
|
![]() Cytuj:
Nareszcie ktoś z kimś się zgadzam. |
|
![]() |
![]() |
#2567 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
#2568 |
Użytkownik Forum
|
![]() @wiesz co to gwara ? zapadam HAHHA zamiast się czepiać wyrazów ,pogratulowałbyś frajerstwa tanie ;]
Tibia .. ssie Twoja dusze gdy biegniesz po lvl i loot. Zaslania Ci oczy na swiat, otworzy dopiero gdy stracisz kogos bardzo bliskiego. Nie u¿ywaj tych slów . bo naprawde Go zranisz , a potem zatracisz samego siebie. Wracasz do niej bo jest rozrywka ale co jest jej celem ? 100 lat zycze Wam ! bo przez Tibie tracisz dziecinstwo. |
![]() |
![]() |
#2569 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 03 2007
Lokacja: Szczecin
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: VO
Poziom: 140
Skille: oO/Oo
Poziom mag.: 70
|
![]() Cytuj:
1. z Polskiego, Angielskiego, Francuskiego, z zadnego jezyka nie jest dobry i to NAPEWNO, a nie MOZE. 2. Nowak to jest pol nebuli? To po pierwsze, a po drugie byl moim najlepszym kumplem? Tylko Ciebie mozna kupic i to przy A4. 3. Tak, to wsyztsko bylo z gory ustalone, a jakimi jestescie ogarami, to wlasnie widac, wszystko mozna wam wkrecic, nawet, to, ze refferona szkolne przezwisko brzamilo "Asanil" 4. Nodois do mojego poziomu moze jedynie sie wspinac, albo... nie, nie moze, checi to za malo. 5. Gowno wiemy? Moze i gowno, ale z tego co Morrderca aka Zuk, Arthas aka Dawid, Darif aka Hubert i kilku innych kolegow, ktorzy sa N O R M A L N I w przeciwienstwie do innych 70% tego srva. 6. "Jebana morde" to Ty masz codziennie, aby zarobic kilka gp w tibii. 7. Stwierdzenie "jestes najwieksza szmata na nebuli" bardzo mi sie podoba i raczej mnie tym nie zdenerwujecie, a podoba mi sie, bo taki jeden "14sto letni gowniarz w blyszczacych porteczkach" (cokolwiek ta aluzja miala znaczyc) popsul wam wiecej krwi, niz koledzy w 'realnym' swiecie. 8. W VO mnie chca, w VU kaziu dal takie info, ze moglbys pomarzyc o takim. 9. Od kiedy jestesmy na 'Ty' ? i teraz, powiedz mi kim jestes, chyba, ze uwazasz, iz lepiej byc 'anonimowym idiota', niz 'idiota'. Po tym wszystkim mozesz sobie odpowiedzec na pytanie "kto tu kogo robi/l w chuja?" A no i nie ufaj kolega tibijskim, bo sie jeszcze na nich nie raz przejedziesz. Na Nebuli ZADNEGO K O L E G I nie sprzedalem, a jezeli tak uwazasz, to milo mi, bo znow zostales zrobiony w chuja. No i tak juz na zakonczenie, warto powiedziec, ze nigdy nie zamierzalem byc z VU, bo kto by chcial expic slyszac kazika na tsie czy innego nodoisa, arthasa, sfoqsa, adzia... latami by wymieniac, chcialbym tylko powiedziec, kto wedlug mnie jest normalny w vu, a wiec zaczynajac "od gory" : Arthas of nebula - Dawid only, bo Marek, ktory placze po detce i bawi sie w zegarki chyba nie jest 'normalny', zreszta sam brat to podkreslal wielokrotnie Xefi Nenix - Tomek only. Darif Narin - Hubert only. Morderrca - Zuk only. Aurenix - korol. xd Castor Greey - hans only. Knight Rafaelo - rafal Xenis Xanon - i bunia i ten 2gi owner na Z... : D Wina Romex No i wydaje mi sie ze Gee Rick, ktory gra na Arcticusie tez jest wporzadku, ale jakos nigdy z nim nie gadalem. z tymi ludzmi moglbym normalnie grac na srvie, albo walczyc po 1dnej stronie jezeli bylaby taka potrzeba Reszta, to wiadomo, zydostwo.
People says: Only god can judge me. They are wrong, I can judge them. Ostatnio edytowany przez Safe - 06-07-2008 o 00:21. |
|
![]() |
![]() |
#2570 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 01 2008
Imię: Seredo
Poziom: 112
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Masz jakąś traumę z dzieciństwa z tym A4 ?? |
||
![]() |
![]() |
#2571 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2006
|
![]() Cytuj:
Seryjnie masz problemy...i ostro popie... w tej głowie. Takiej szmaty i frajera jak żyje 22 lata nigdy do tej pory nie poznałem. Jesteś największym sprzedawczykiem na nebuli, pieprz... dwulicowcem który za każdym razem wymyśla sobie kolejną historyjkę aby ratować dupę. Czepiasz się Nodoisa za niepoprawne operowanie j. polskim, czepiasz się mnie iż napisałem nick: Asanil ale czy kurw... to ma coś wspólnego z zdradzaniem kolegów i przyjaciół? Ja wolę z totalnym analfabetą zadawać się niż z taką pizdą jak ty...
![]() |
#2572 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
Co do Nodoisa to jest spoko kolesiem, a to ze robi bledy ortograficzne to albo ma dyslekcje albo poprostu lubi i nie powinno to nikogo interesowac skoro nikomu tym krzywdy nie wyrzadza. * - zastosowanie malej litery w zwrocie jest celowym okazaniem braku szacunku (zeby nie bylo ze nie znam Polskiego) Ostatnio edytowany przez Cegia - 06-07-2008 o 02:13. |
|
![]() |
![]() |
#2573 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Asanil
Tak, wiem, jestem sprzedawczykiem, a Ty idiota bo w to uwierzyles. Zreszta mow co chcesz, Ci ktorzy potencjalnie mieli byc sprzedani tak naprawde wiedza oco chodzi, a i spoko, moze mam cos z glowa popierdolone ale przynajmneij nie musze wypisywac na naszej klasie, ze pseudonim szkolny to Tana Max ( w sumie u mnie bardziej juz by to pasowalo, bo ja go kupilem jak nie byl znany wogole praktycznie) no i to nie ja szukam przyjaciol w tibii, bo na baletach zadna panna nie chce z Toba gadac. @Seredo ja mam traume, Ty masz mandat, wszystko ok?
People says: Only god can judge me. They are wrong, I can judge them. Ostatnio edytowany przez Safe - 06-07-2008 o 02:37. |
![]() |
![]() |
#2574 |
Guest
|
![]() Safe, jesteś też ładna dupa z twarzy, zapomniałeś dodać
![]() zaraz mnie wyzwiesz od pionów i brązowych jęzorów: to prawda, smakowity balaścik ![]() |
![]() |
#2575 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
po 2. Drakei?! Co,Kto to kurwa jest ?! elo pionku, brazowy jezorze.
![]() |
#2576 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2005
![]() |
![]() Zostaw Drakei'a! xD On jest spoko koksem. xD
P.S.Tak ogólnie to niezły burdel tutaj sie zrobił. P.S.2.Pozdro z kurortu ;p (odpowiem od razu na zarzuty które napewno się tu pojawią - tak tak jestem no liferem i na wakacjach siedze non stop przed kompem) elo /Hans |
![]() |
![]() |
#2577 |
Użytkownik Forum
|
![]() nie zauważyliście ,że jak tana pada od swoich lub nikt go nie chce w gildi to piszę historię o TYM ,,że wszystko było z góry ustalone" , więc dałeś się zabić przez finixa ,później pamiętam był jakiś masslog na carlin i wpadłeś na statek i napisałeś że masz tyle i tyle sd na wystrzelanie ,,na żydach" zostałeś przez nas wyśmiany i załączył Ci się smutny banan bo nic nie odpisałeś ,więc ,,chęć pomocy" nam nie była wystarczającym dla Ciebie frajerstwem? ale zapomniałem ,że to też było ustalone ;]
@drakei to gangster ;] więc uważaj
Tibia .. ssie Twoja dusze gdy biegniesz po lvl i loot. Zaslania Ci oczy na swiat, otworzy dopiero gdy stracisz kogos bardzo bliskiego. Nie u¿ywaj tych slów . bo naprawde Go zranisz , a potem zatracisz samego siebie. Wracasz do niej bo jest rozrywka ale co jest jej celem ? 100 lat zycze Wam ! bo przez Tibie tracisz dziecinstwo. Ostatnio edytowany przez lycha_ziom - 06-07-2008 o 08:50. |
![]() |
![]() |
#2579 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 11 2007
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
Skille: słabe;(
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#2580 |
Guest
|
![]() Heh.. tu musze przyznać racje chłopakom z VU, rano zaczesuje moje puszyste włoski do tyłu, nadaje im połysku moim siamponem bejbi siałer, często jeszcze przed wyjściem ćwiczę biceps, by był ładnie spęczniały.
Co do Tany, chłopak żyje Tibią, no cóż, typowy były gangster tibijski! |