Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Nebula

Notki

Nebula Wydarzenia ze świata Nebula

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 05-07-2008, 17:40   #2561
Zioomz
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 16 06 2008
Lokacja: Daleko

Stan: Na Emeryturze
Imię: |\|YG|_|S
Profesja: Rookstayer
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Safe Pokaż post
Po stylu pisania i po ilorazie inteligencji odrazu widac, ze nodois, przeciez sam Morrderca powiedzail, ze "Nodois to najwiekszy debil jakiego kiedykolwiek widzialem", a i gdzies mam tez ssa jak arthas po nim cisnal ; )
Moze nodois nie jest zbyt dobry z polskiego lecz przynajmniej ma honor i nie jest taka szmata jak ty. Ojebales pol nebuli lacznie ze swoimi najlepszymi kumplami,gdy ich sprzedales i wydalo sie to na forum to wykrecales sie ze niby to wszystko bylo z gory ustalone. Nawet Ty nie byles z gory ustalony przez swoich rodzicow i mysle ze nodois nie znizylby sie do Twojego poziomu wchodzac i besztajac ludzi na tym forum. Gowno wiecie bo go nie znacie ale zyjecie z tego ze jestescie kozakami na forum wiec zamknij ta jebana morde bo jestes tylko 14sto letnim gownem w blyszczacych porteczkach. A to ze jestes najwieksa szmata na nebuli wie chyba kazdy. Dlatego nie chca cie ani w VU ani w VO bo wiedza ze sprzedalbys wszystko KLOCku.
KTHXBYE
Zioomz jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 05-07-2008, 18:26   #2562
JozekCoPchaWozek
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Zioomz Pokaż post
Moze nodois nie jest zbyt dobry z polskiego lecz przynajmniej ma honor i nie jest taka szmata jak ty. Ojebales pol nebuli lacznie ze swoimi najlepszymi kumplami,gdy ich sprzedales i wydalo sie to na forum to wykrecales sie ze niby to wszystko bylo z gory ustalone. Nawet Ty nie byles z gory ustalony przez swoich rodzicow i mysle ze nodois nie znizylby sie do Twojego poziomu wchodzac i besztajac ludzi na tym forum. Gowno wiecie bo go nie znacie ale zyjecie z tego ze jestescie kozakami na forum wiec zamknij ta jebana morde bo jestes tylko 14sto letnim gownem w blyszczacych porteczkach. A to ze jestes najwieksa szmata na nebuli wie chyba kazdy. Dlatego nie chca cie ani w VU ani w VO bo wiedza ze sprzedalbys wszystko KLOCku.
KTHXBYE
Za to ty panie Zioomz, swoimi aforyzmami i brakiem kultury pokazujesz, że też honoru za dużo nie masz. Dlatego wywnioskować można, że też jesteś "tylko 14-sto letnim g***em, nie koniecznie w błyszczących porteczkach, lecz napewno z brakiem błyszczącej inteligencji"

stary 05-07-2008, 19:54   #2563
VeB
Użytkownik Forum

VeB's Avatar

Data dołączenia: 17 01 2007
Lokacja: Warszawa.

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Paladin
Świat: Furora
Poziom: 43
Domyślny

Używanie wulgaryzmów nie znaczy, że ktoś nie ma honoru.
stary 05-07-2008, 20:50   #2564
lycha_ziom
Użytkownik Forum

lycha_ziom's Avatar

Data dołączenia: 18 08 2005
Lokacja: Szydłowiec

Profesja: Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 5*
Skille: 7*/7*
Poziom mag.: 6
Domyślny

przeciez Tana to honorowy zawodnik czemu go obrażacie?
a tak na serio to większego frajera na świecie nie widziałem ,pokazał że sprzeda każdego TYLKO PO TO BY BYĆ WOLNYM więc na psach też byś się wypruł frajerze jeba*y dlatego nie masz kumpli na rl , pozdro
Nie u¿ywaj tych slów . bo naprawde Go zranisz , a potem zatracisz samego siebie.

Wracasz do niej bo jest rozrywka ale co jest jej celem ? 100 lat zycze Wam ! bo przez Tibie tracisz dziecinstwo.
lycha_ziom jest offline  
stary 05-07-2008, 21:37   #2565
starysiad
Użytkownik Forum

starysiad's Avatar

Data dołączenia: 21 06 2006
Lokacja: Kraków

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez VeB Pokaż post
Używanie wulgaryzmów nie znaczy, że ktoś nie ma honoru.
zmien se avatara na groclin
stary 05-07-2008, 21:58   #2566
Seredo
Użytkownik Forum

Seredo's Avatar

Data dołączenia: 19 01 2008

Imię: Seredo
Świat: Nebula
Poziom: 112
Pytanie

Cytuj:
KTHXBYE

Nareszcie ktoś z kimś się zgadzam.
Seredo jest offline  
stary 05-07-2008, 22:41   #2567
JozekCoPchaWozek
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez lycha_ziom Pokaż post
przeciez Tana to honorowy zawodnik czemu go obrażacie?
a tak na serio to większego frajera na świecie nie widziałem ,pokazał że sprzeda każdego TYLKO PO TO BY BYĆ WOLNYM więc na psach też byś się wypruł frajerze jeba*y dlatego nie masz kumpli na rl , pozdro
Jak już jesteś taki "męski kozak" i operujesz gwarą więzienną to chociaż robił byś to dobrze. Pisze się "spruł", a nie "wypruł".

stary 05-07-2008, 23:43   #2568
lycha_ziom
Użytkownik Forum

lycha_ziom's Avatar

Domyślny

@wiesz co to gwara ? zapadam HAHHA zamiast się czepiać wyrazów ,pogratulowałbyś frajerstwa tanie ;]
Nie u¿ywaj tych slów . bo naprawde Go zranisz , a potem zatracisz samego siebie.

Wracasz do niej bo jest rozrywka ale co jest jej celem ? 100 lat zycze Wam ! bo przez Tibie tracisz dziecinstwo.
lycha_ziom jest offline  
stary 06-07-2008, 00:20   #2569
Safe
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 25 03 2007
Lokacja: Szczecin

Profesja: Master Sorcerer
Gildia: VO
Poziom: 140
Skille: oO/Oo
Poziom mag.: 70
Domyślny

Cytuj:
KTHXBYE

1. z Polskiego, Angielskiego, Francuskiego, z zadnego jezyka nie jest dobry i to NAPEWNO, a nie MOZE.
2. Nowak to jest pol nebuli? To po pierwsze, a po drugie byl moim najlepszym kumplem? Tylko Ciebie mozna kupic i to przy A4.
3. Tak, to wsyztsko bylo z gory ustalone, a jakimi jestescie ogarami, to wlasnie widac, wszystko mozna wam wkrecic, nawet, to, ze refferona szkolne przezwisko brzamilo "Asanil"
4. Nodois do mojego poziomu moze jedynie sie wspinac, albo... nie, nie moze, checi to za malo.
5. Gowno wiemy? Moze i gowno, ale z tego co Morrderca aka Zuk, Arthas aka Dawid, Darif aka Hubert i kilku innych kolegow, ktorzy sa N O R M A L N I w przeciwienstwie do innych 70% tego srva.
6. "Jebana morde" to Ty masz codziennie, aby zarobic kilka gp w tibii.
7. Stwierdzenie "jestes najwieksza szmata na nebuli" bardzo mi sie podoba i raczej mnie tym nie zdenerwujecie, a podoba mi sie, bo taki jeden "14sto letni gowniarz w blyszczacych porteczkach" (cokolwiek ta aluzja miala znaczyc) popsul wam wiecej krwi, niz koledzy w 'realnym' swiecie.
8. W VO mnie chca, w VU kaziu dal takie info, ze moglbys pomarzyc o takim.
9. Od kiedy jestesmy na 'Ty' ?

i teraz, powiedz mi kim jestes, chyba, ze uwazasz, iz lepiej byc 'anonimowym idiota', niz 'idiota'.
Po tym wszystkim mozesz sobie odpowiedzec na pytanie "kto tu kogo robi/l w chuja?"
A no i nie ufaj kolega tibijskim, bo sie jeszcze na nich nie raz przejedziesz. Na Nebuli ZADNEGO K O L E G I nie sprzedalem, a jezeli tak uwazasz, to milo mi, bo znow zostales zrobiony w chuja.

No i tak juz na zakonczenie, warto powiedziec, ze nigdy nie zamierzalem byc z VU, bo kto by chcial expic slyszac kazika na tsie czy innego nodoisa, arthasa, sfoqsa, adzia... latami by wymieniac, chcialbym tylko powiedziec, kto wedlug mnie jest normalny w vu, a wiec zaczynajac "od gory" :

Arthas of nebula - Dawid only, bo Marek, ktory placze po detce i bawi sie w zegarki chyba nie jest 'normalny', zreszta sam brat to podkreslal wielokrotnie
Xefi Nenix - Tomek only.
Darif Narin - Hubert only.
Morderrca - Zuk only.
Aurenix - korol. xd
Castor Greey - hans only.
Knight Rafaelo - rafal
Xenis Xanon - i bunia i ten 2gi owner na Z... : D
Wina Romex

No i wydaje mi sie ze Gee Rick, ktory gra na Arcticusie tez jest wporzadku, ale jakos nigdy z nim nie gadalem.

z tymi ludzmi moglbym normalnie grac na srvie, albo walczyc po 1dnej stronie jezeli bylaby taka potrzeba
Reszta, to wiadomo, zydostwo.

Ostatnio edytowany przez Safe - 06-07-2008 o 00:21.
Safe jest offline  
stary 06-07-2008, 00:37   #2570
Seredo
Użytkownik Forum

Seredo's Avatar

Domyślny

Cytuj:
2. Nowak to jest pol nebuli? To po pierwsze, a po drugie byl moim najlepszym kumplem? Tylko Ciebie mozna kupic i to przy A4.
Cytuj:
to jakbys stukna jakas 40stke przy A4, tez bys spamowal z 2 dni pewno, nieprawdaz?

Masz jakąś traumę z dzieciństwa z tym A4 ??
Seredo jest offline  
stary 06-07-2008, 00:58   #2571
Efax
Użytkownik Forum

Efax's Avatar

Data dołączenia: 14 08 2006

Domyślny

Cytuj:
1. z Polskiego, Angielskiego, Francuskiego, z zadnego jezyka nie jest dobry i to NAPEWNO, a nie MOZE.
3. Tak, to wsyztsko bylo z gory ustalone, a jakimi jestescie ogarami, to wlasnie widac, wszystko mozna wam wkrecic, nawet, to, ze refferona szkolne przezwisko brzamilo "Asanil"
4. Nodois do mojego poziomu moze jedynie sie wspinac, albo... nie, nie moze, checi to za malo.
5. Gowno wiemy? Moze i gowno, ale z tego co Morrderca aka Zuk, Arthas aka Dawid, Darif aka Hubert i kilku innych kolegow, ktorzy sa N O R M A L N I w przeciwienstwie do innych 70% tego srva.
7. Stwierdzenie "jestes najwieksza szmata na nebuli" bardzo mi sie podoba i raczej mnie tym nie zdenerwujecie, a podoba mi sie, bo taki jeden "14sto letni gowniarz w blyszczacych porteczkach" (cokolwiek ta aluzja miala znaczyc) popsul wam wiecej krwi, niz koledzy w 'realnym' swiecie.

i teraz, powiedz mi kim jestes, chyba, ze uwazasz, iz lepiej byc 'anonimowym idiota', niz 'idiota'.
Po tym wszystkim mozesz sobie odpowiedzec na pytanie "kto tu kogo robi/l w chuja?"
A no i nie ufaj kolega tibijskim, bo sie jeszcze na nich nie raz przejedziesz. Na Nebuli ZADNEGO K O L E G I nie sprzedalem, a jezeli tak uwazasz, to milo mi, bo znow zostales zrobiony w chuja.

No i tak juz na zakonczenie, warto powiedziec, ze nigdy nie zamierzalem byc z VU, bo kto by chcial expic slyszac kazika na tsie czy innego nodoisa, arthasa, sfoqsa, adzia... latami by wymieniac, chcialbym tylko powiedziec, kto wedlug mnie jest normalny w vu, a wiec zaczynajac "od gory" :

Arthas of nebula - Dawid only, bo Marek, ktory placze po detce i bawi sie w zegarki chyba nie jest 'normalny', zreszta sam brat to podkreslal wielokrotnie
Xefi Nenix - Tomek only.
Morderrca - Zuk only.
Aurenix - korol. xd
Knight Rafaelo - rafal
Wina Romex

No i wydaje mi sie ze Gee Rick, ktory gra na Arcticusie tez jest wporzadku, ale jakos nigdy z nim nie gadalem.

z tymi ludzmi moglbym normalnie grac na srvie, albo walczyc po 1dnej stronie jezeli bylaby taka potrzeba

Seryjnie masz problemy...i ostro popie... w tej głowie. Takiej szmaty i frajera jak żyje 22 lata nigdy do tej pory nie poznałem. Jesteś największym sprzedawczykiem na nebuli, pieprz... dwulicowcem który za każdym razem wymyśla sobie kolejną historyjkę aby ratować dupę. Czepiasz się Nodoisa za niepoprawne operowanie j. polskim, czepiasz się mnie iż napisałem nick: Asanil ale czy kurw... to ma coś wspólnego z zdradzaniem kolegów i przyjaciół? Ja wolę z totalnym analfabetą zadawać się niż z taką pizdą jak ty...
stary 06-07-2008, 02:07   #2572
Cegia
Użytkownik forum

Data dołączenia: 08 12 2005
Lokacja: Sanok

Stan: Niegrający
Imię: Cegia
Profesja: Elder Druid
Gildia: Anty VO
Poziom: 41
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Efax Pokaż post
Seryjnie masz problemy...i ostro popie... w tej głowie. Takiej szmaty i frajera jak żyje 22 lata nigdy do tej pory nie poznałem. Jesteś największym sprzedawczykiem na nebuli, pieprz... dwulicowcem który za każdym razem wymyśla sobie kolejną historyjkę aby ratować dupę. Czepiasz się Nodoisa za niepoprawne operowanie j. polskim, czepiasz się mnie iż napisałem nick: Asanil ale czy kurw... to ma coś wspólnego z zdradzaniem kolegów i przyjaciół? Ja wolę z totalnym analfabetą zadawać się niż z taką pizdą jak ty...
Hmmmm, no nie wiem, dla ciebie* polowa populacji jest sprzedawczykami, a i ja tez znajduje sie w tym obszernym gronie. Zreszta nie obchodzi mnie twoja opinia na moj temat czy temat kogokolwiek, (chociaż prawda jest taka ze jedyna osobe która "sprzedalem" jest Sunze za co moge go oficjalnie przeprosic) zreszta mozesz nam powiedziec skad czerpiesz swoje jakze interesujace informacje na tematy ktore wogle cie* nie dotycza.

Co do Nodoisa to jest spoko kolesiem, a to ze robi bledy ortograficzne to albo ma dyslekcje albo poprostu lubi i nie powinno to nikogo interesowac skoro nikomu tym krzywdy nie wyrzadza.

* - zastosowanie malej litery w zwrocie jest celowym okazaniem braku szacunku (zeby nie bylo ze nie znam Polskiego)

Ostatnio edytowany przez Cegia - 06-07-2008 o 02:13.
Cegia jest offline  
stary 06-07-2008, 02:36   #2573
Safe
Użytkownik Forum

Domyślny

@Asanil
Tak, wiem, jestem sprzedawczykiem, a Ty idiota bo w to uwierzyles.

Zreszta mow co chcesz, Ci ktorzy potencjalnie mieli byc sprzedani tak naprawde wiedza oco chodzi, a i spoko, moze mam cos z glowa popierdolone ale przynajmneij nie musze wypisywac na naszej klasie, ze pseudonim szkolny to Tana Max ( w sumie u mnie bardziej juz by to pasowalo, bo ja go kupilem jak nie byl znany wogole praktycznie) no i to nie ja szukam przyjaciol w tibii, bo na baletach zadna panna nie chce z Toba gadac.

@Seredo
ja mam traume, Ty masz mandat, wszystko ok?

Ostatnio edytowany przez Safe - 06-07-2008 o 02:37.
Safe jest offline  
stary 06-07-2008, 02:48   #2574
Drakei
Guest

Domyślny

Safe, jesteś też ładna dupa z twarzy, zapomniałeś dodać

zaraz mnie wyzwiesz od pionów i brązowych jęzorów: to prawda, smakowity balaścik

stary 06-07-2008, 03:00   #2575
Safe
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Drakei Pokaż post
Safe, jesteś też ładna dupa z twarzy, zapomniałeś dodać

zaraz mnie wyzwiesz od pionów i brązowych jęzorów: to prawda, smakowity balaścik
po 1. chciales mnie obrazic czy jak? Chyba nie pyklo
po 2. Drakei?! Co,Kto to kurwa jest ?!

elo pionku, brazowy jezorze.
stary 06-07-2008, 08:27   #2576
August
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 26 06 2005

August ma numer GG 4786311
Domyślny

Zostaw Drakei'a! xD On jest spoko koksem. xD

P.S.Tak ogólnie to niezły burdel tutaj sie zrobił.
P.S.2.Pozdro z kurortu ;p (odpowiem od razu na zarzuty które napewno się tu pojawią - tak tak jestem no liferem i na wakacjach siedze non stop przed kompem) elo

/Hans
August jest offline  
stary 06-07-2008, 08:46   #2577
lycha_ziom
Użytkownik Forum

lycha_ziom's Avatar

Domyślny

nie zauważyliście ,że jak tana pada od swoich lub nikt go nie chce w gildi to piszę historię o TYM ,,że wszystko było z góry ustalone" , więc dałeś się zabić przez finixa ,później pamiętam był jakiś masslog na carlin i wpadłeś na statek i napisałeś że masz tyle i tyle sd na wystrzelanie ,,na żydach" zostałeś przez nas wyśmiany i załączył Ci się smutny banan bo nic nie odpisałeś ,więc ,,chęć pomocy" nam nie była wystarczającym dla Ciebie frajerstwem? ale zapomniałem ,że to też było ustalone ;]

@drakei to gangster ;] więc uważaj

Ostatnio edytowany przez lycha_ziom - 06-07-2008 o 08:50.
lycha_ziom jest offline  
stary 06-07-2008, 10:04   #2578
Seredo
Użytkownik Forum

Seredo's Avatar

Domyślny

Ciekawe kiedy będzie kolejny temat na Tibia.com że tana kończy grac ;]
Seredo jest offline  
stary 06-07-2008, 11:02   #2579
Thunderbolt
Użytkownik Forum

Thunderbolt's Avatar

Data dołączenia: 04 11 2007

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
Skille: słabe;(
Domyślny

Cytuj:

Xefi Nenix - Tomek only.
Morderrca - Zuk only.
Aurenix - korol. xd
Knight Rafaelo - rafal
Wina Romex

Tak masz racje Finix to wrecz cie pozada ;> btw lizanie dupki Arthasowi, Xefiemu, Morrdercy itd nic Ci nie da ;<
Thunderbolt jest offline  
stary 06-07-2008, 13:01   #2580
Drakei
Guest

Domyślny

Heh.. tu musze przyznać racje chłopakom z VU, rano zaczesuje moje puszyste włoski do tyłu, nadaje im połysku moim siamponem bejbi siałer, często jeszcze przed wyjściem ćwiczę biceps, by był ładnie spęczniały.

Co do Tany, chłopak żyje Tibią, no cóż, typowy były gangster tibijski!

Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania