|
Notki |
Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#342 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 04 2008
Lokacja: Łańcut
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Silvera
![]() |
![]() @2up
Czego ots>>????<< mi sie ten pomysl podoba z tymi legami i helemtem... dawniej legi byly tez dostepne <>nie wim czego cipy wykasowaly ta nagrode w koncu bedzie mozna miec demon seta i golden ahhh.. zajefajowo jaszcze tylko golden bootsXDXD przynajmniej te itemki beda pasowaly do naszej tibi dawnej a nie te nowe szmaty wrrr bez sens robione na odpi....... w paincie ciekawi mnie tylko z czego nowe rozgi leca aaa i jeszcze jedno <<jak bedziecie wiedziec co ma byc w tym patch to napiszcie plzzz |
![]() |
![]() |
#343 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 02 2008
|
![]() No no, te okienka są jednak klimatyczne ^^
Rookgard nareszcie wygląda jak polska wiocha, parę ciekawych rozwiązań, nareszcie profesje magiczne dostają specjalnego armora. Niestety wyspa "przeznaczenia" to jakieś nieporozumienie. Nie tak to sobie wyobrażałem. Myślałem że będzie to coś w rodzaju labiryntów przeznaczonych dla jednego gracza w którym będzie musiał wykorzystać swój spryt a nie dziura z nawalonymi wokoło przeciwnikami. Nie dość że można kroić kasę zbierając porzucone na dole przedmioty to w dodatku łatwo stać się na dole ofiarą PK. Jak już kwiożercze dzieciaki połapią się w nowym update to newbie będą mieli tam na dole sajgon... |
![]() |
![]() |
#344 |
Guest
|
![]() Eladornok do zbanowania. podrzucił keyloggera.
dżisas.. nie wiem.. trzeba być idiotą żeby dać się złapać na coś takiego wielcy hakerzy ! prosimy więcej (głupich pomysłów) |
![]() |
#345 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#346 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 11 2006
|
![]() Według mnie bezsensu był Update ! wougle mi się nie podoba ten panel w sklepie wielki szajs
Zawsze marzyłeś aby zagrać w ots'a w realiach kultowego anime Naruto , lecz nie mogłeś ? TERAZ MASZ SZANSĘ Sam wybierz czy będziesz dobry czy zły , walcz z potworami i siej zniszczenie w szeregach nieprzyjaciela. Wejdź na forum! www.wosots.fora.pl Sprawdź i przekonaj się że warto lub nie sprawdzaj i żałuj przez całe życie ![]() |
![]() |
![]() |
#347 |
Guest
|
![]() No no ... nie mogę się doczekać wyspy przeznaczenia
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
#348 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 06 2008
|
![]() Jak sprawa z new serwerkami?
![]() |
![]() |
![]() |
#349 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 05 2008
|
![]() Jak dojść do nowych kopalni dwarfów ktoś już wie??
|
![]() |
![]() |
#350 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 10 2007
Lokacja: Thais
Stan: Niegrający
Imię: Demon Archero
Profesja: Paladin
Świat: Berylia
![]() |
![]() No może być tylko mnie te okienka u NPC wkurzają bo przyzwyczaiłem się do pisania np.: hi>sell sword>yes>bye a tera trza hi i się pojawia okienko i trade i trzeba jeszcze dać sell i szukać sworda. Szybciej było według mnie jak nie było okienek(o ile nie było kolejki, bo tera jest lepiej tylko żeby bez okienek było). Dobrze chociaż tyle, że w okienkach są nazwy poukładane alfabetycznie.
#351 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 06 2008
Lokacja: Legnica
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Lord of Xivali
Profesja: Knight
Świat: Amera
Poziom: 10
Skille: 24/21
![]() |
![]() SKoro się pytał to muszą być...
![]()
[ITEM]Topór to moja broń...[/ITEM] [MONSTER]RAT to mój wróg...[/MONSTER] [CHAR]Człowiek jest jedynie pomiotem Stwórcy...[/CHAR] [SPELL]Magia to jedynie tępy miecz...[/SPELL] [GUILD]A JA[/GUILD][BL]NIE ZAMIERZAM SIĘ W TO BAWIC![/BL] |
![]() |
![]() |
#352 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 09 2005
Lokacja: Pakuńcza
Stan: Na Emeryturze
Imię: uevoli
Profesja: Druid
Świat: Antica
Poziom: 109
Poziom mag.: 81
![]() |
![]() Mam pytanie czy jest jakas strona, na której można sprawdzić jakich profesji jest najwiecej zalogowanych w danej chwili? Chodzi mi np. czy sa jakies wykresy przedstawiajace sytuacje w Tibii, ktorych prefesji jest najwiecej, a ktorych najmniej.
|
![]() |
![]() |
#353 |
Użytkownik Forum
|
![]() Kurde nie mogę się połapać.Gdzie jest ta miejscówka z Batami w Thais?
"Miejsce idealne do zbierania skrzydeł nietoperzy" Widziałem nawet gdzieś screena ale za Chiny nie umiem odkryć gdzie to jest :/
#354 |
Guest
|
![]() Te Okienka to fajny pomysl dla poczatkujacych
![]() |
![]() |
#356 |
Użytkownik Forum
|
![]() A ta przerwa między rookiem a mainem to jak tam skille leca?? Bo an rooku jak skillujesz to czym walisz na mainie to na mainie ten skill wolniej idzie a na tej przerwie jak idzie?? Od którego na maina sie wychodzi od 8??
#357 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 05 2008
|
![]() "Kopalnie krasnoludów zostały dodane na wyspie Cormaya i w Tiquandzie. " Ktos był już tam wogóle??
![]() |
![]() |
![]() |
#358 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 05 2007
|
![]() Update fajny, tyle ze nie podoba mi sie wyglad armorow itd.
Mam pytanie, ( nie przegladalem wszystkich stron komentarzy a pewnie bylo juz o tym mowione ) Czy ktos wie po ile wala rozdzki od 37 i 42 poziomu dla magów? ![]() |
![]() |
![]() |
#360 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ej amm prosbe:
Jak wyjde z rooka to idę na wyspę przeznaczenia?? Wyjaśnicie mi to? Podobno jak juz wybierzesz profe to są jakieś pokoje do skillowana?? Takk?? Czary tzreba kupywać dalej?? I od którego możną na maina wychodzić od 8 dalej??