Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Multimedia > Zdjęcia

Notki

Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 06-07-2008, 17:54   #8061
Yen
Zbanowany

Data dołączenia: 16 01 2008

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Yen Lo Vag
Profesja: Knight
Świat: Luminera
Poziom: 103
Skille: 84/80
Poziom mag.: 7
Domyślny

RZal ofnet ASHsuAHSAUShasuAHSuashAUShAU
Yen jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 06-07-2008, 17:55   #8062
RZal
Zbanowany

Data dołączenia: 09 11 2007

Domyślny

Czemu piszesz z nowego konta? Na mainie za bardzo Cię zjechałem i nie wiesz czym mi dosrać? Xdddd
RZal jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 06-07-2008, 17:56   #8063
RZal
Zbanowany

Domyślny

Po chuj piszesz zjebie z drugiego konta? Z Yena się boisz? I tak mod ma twoje IP ciemna kurwo xd
stary 06-07-2008, 17:56   #8064
Yen
Zbanowany

Domyślny

Rzal Pizda Uahauahauahauahauaahauahauahaauahauaahauahauahauha uhaauhauahauahauaahauahaauahauaahauahauaahaa
stary 06-07-2008, 17:57   #8065
RZal
Zbanowany

Domyślny

YEN I SRACZNIK 2 PEDAŁY I DO LODA I DO GAŁYYEN I SRACZNIK 2 PEDAŁY I DO LODA I DO GAŁYYEN I SRACZNIK 2 PEDAŁY I DO LODA I DO GAŁYYEN I SRACZNIK 2 PEDAŁY I DO LODA I DO GAŁYYEN I SRACZNIK 2 PEDAŁY I DO LODA I DO GAŁYYEN I SRACZNIK 2 PEDAŁY I DO LODA I DO GAŁYYEN I SRACZNIK 2 PEDAŁY I DO LODA I DO GAŁYYEN I SRACZNIK 2 PEDAŁY I DO LODA I DO GAŁYYEN I SRACZNIK 2 PEDAŁY I DO LODA I DO GAŁYYEN I SRACZNIK 2 PEDAŁY I DO LODA I DO GAŁYYEN I SRACZNIK 2 PEDAŁY I DO LODA I DO GAŁYYEN I SRACZNIK 2 PEDAŁY I DO LODA I DO GAŁYYEN I SRACZNIK 2 PEDAŁY I DO LODA I DO GAŁYYEN I SRACZNIK 2 PEDAŁY I DO LODA I DO GAŁYYEN I SRACZNIK 2 PEDAŁY I DO LODA I DO GAŁYYEN I SRACZNIK 2 PEDAŁY I DO LODA I DO GAŁYYEN I SRACZNIK 2 PEDAŁY I DO LODA I DO GAŁYYEN I SRACZNIK 2 PEDAŁY I DO LODA I DO GAŁYYEN I SRACZNIK 2 PEDAŁY I DO LODA I DO GAŁYYEN I SRACZNIK 2 PEDAŁY I DO LODA I DO GAŁYYEN I SRACZNIK 2 PEDAŁY I DO LODA I DO GAŁYYEN I SRACZNIK 2 PEDAŁY I DO LODA I DO GAŁYYEN I SRACZNIK 2 PEDAŁY I DO LODA I DO GAŁYYEN I SRACZNIK 2 PEDAŁY I DO LODA I DO GAŁYYEN I SRACZNIK 2 PEDAŁY I DO LODA I DO GAŁYYEN I SRACZNIK 2 PEDAŁY I DO LODA I DO GAŁYYEN I SRACZNIK 2 PEDAŁY I DO LODA I DO GAŁYYEN I SRACZNIK 2 PEDAŁY I DO LODA I DO GAŁYYEN I SRACZNIK 2 PEDAŁY I DO LODA I DO GAŁYYEN I SRACZNIK 2 PEDAŁY I DO LODA I DO GAŁYYEN I SRACZNIK 2 PEDAŁY I DO LODA I DO GAŁYYEN I SRACZNIK 2 PEDAŁY I DO LODA I DO GAŁYYEN I SRACZNIK 2 PEDAŁY I DO LODA I DO GAŁYYEN I SRACZNIK 2 PEDAŁY I DO LODA I DO GAŁYYEN I SRACZNIK 2 PEDAŁY I DO LODA I DO GAŁYYEN I SRACZNIK 2 PEDAŁY I DO LODA I DO GAŁYYEN I SRACZNIK 2 PEDAŁY I DO LODA I DO GAŁYYEN I SRACZNIK 2 PEDAŁY I DO LODA I DO GAŁYYEN I SRACZNIK 2 PEDAŁY I DO LODA I DO GAŁYYEN I SRACZNIK 2 PEDAŁY I DO LODA I DO GAŁYYEN I SRACZNIK 2 PEDAŁY I DO LODA I DO GAŁYYEN I SRACZNIK 2 PEDAŁY I DO LODA I DO GAŁYYEN I SRACZNIK 2 PEDAŁY I DO LODA I DO GAŁYYEN I SRACZNIK 2 PEDAŁY I DO LODA I DO GAŁYYEN I SRACZNIK 2 PEDAŁY I DO LODA I DO GAŁYYEN I SRACZNIK 2 PEDAŁY I DO LODA I DO GAŁYYEN I SRACZNIK 2 PEDAŁY I DO LODA I DO GAŁYYEN I SRACZNIK 2 PEDAŁY I DO LODA I DO GAŁYYEN I SRACZNIK 2 PEDAŁY I DO LODA I DO GAŁYYEN I SRACZNIK 2 PEDAŁY I DO LODA I DO GAŁYYEN I SRACZNIK 2 PEDAŁY I DO LODA I DO GAŁYYEN I SRACZNIK 2 PEDAŁY I DO LODA I DO GAŁYYEN I SRACZNIK 2 PEDAŁY I DO LODA I DO GAŁYYEN I SRACZNIK 2 PEDAŁY I DO LODA I DO GAŁYYEN I SRACZNIK 2 PEDAŁY I DO LODA I DO GAŁYYEN I SRACZNIK 2 PEDAŁY I DO LODA I DO GAŁYYEN I SRACZNIK 2 PEDAŁY I DO LODA I DO GAŁYYEN I SRACZNIK 2 PEDAŁY I DO LODA I DO GAŁYYEN I SRACZNIK 2 PEDAŁY I DO LODA I DO GAŁYYEN I SRACZNIK 2 PEDAŁY I DO LODA I DO GAŁYYEN I SRACZNIK 2 PEDAŁY I DO LODA I DO GAŁYYEN I SRACZNIK 2 PEDAŁY I DO LODA I DO GAŁYYEN I SRACZNIK 2 PEDAŁY I DO LODA I DO GAŁYYEN I SRACZNIK 2 PEDAŁY I DO LODA I DO GAŁYYEN I SRACZNIK 2 PEDAŁY I DO LODA I DO GAŁYYEN I SRACZNIK 2 PEDAŁY I DO LODA I DO GAŁYYEN I SRACZNIK 2 PEDAŁY I DO LODA I DO GAŁYYEN I SRACZNIK 2 PEDAŁY I DO LODA I DO GAŁYYEN I SRACZNIK 2 PEDAŁY I DO LODA I DO GAŁYYEN I SRACZNIK 2 PEDAŁY I DO LODA I DO GAŁYYEN I SRACZNIK 2 PEDAŁY I DO LODA I DO GAŁYYEN I SRACZNIK 2 PEDAŁY I DO LODA I DO GAŁYYEN I SRACZNIK 2 PEDAŁY I DO LODA I DO GAŁYYEN I SRACZNIK 2 PEDAŁY I DO LODA I DO GAŁYYEN I SRACZNIK 2 PEDAŁY I DO LODA I DO GAŁYYEN I SRACZNIK 2 PEDAŁY I DO LODA I DO GAŁYYEN I SRACZNIK 2 PEDAŁY I DO LODA I DO GAŁYYEN I SRACZNIK 2 PEDAŁY I DO LODA I DO GAŁYYEN I SRACZNIK 2 PEDAŁY I DO LODA I DO GAŁYYEN I SRACZNIK 2 PEDAŁY I DO LODA I DO GAŁYYEN I SRACZNIK 2 PEDAŁY I DO LODA I DO GAŁYYEN I SRACZNIK 2 PEDAŁY I DO LODA I DO GAŁYYEN I SRACZNIK 2 PEDAŁY I DO LODA I DO GAŁYYEN I SRACZNIK 2 PEDAŁY I DO LODA I DO GAŁYYEN I SRACZNIK 2 PEDAŁY I DO LODA I DO GAŁYYEN I SRACZNIK 2 PEDAŁY I DO LODA I DO GAŁYYEN I SRACZNIK 2 PEDAŁY I DO LODA I DO GAŁYYEN I SRACZNIK 2 PEDAŁY I DO LODA I DO GAŁYYEN I SRACZNIK 2 PEDAŁY I DO LODA I DO GAŁYYEN I SRACZNIK 2 PEDAŁY I DO LODA I DO GAŁYYEN I SRACZNIK 2 PEDAŁY I DO LODA I DO GAŁYYEN I SRACZNIK 2 PEDAŁY I DO LODA I DO GAŁYYEN I SRACZNIK 2 PEDAŁY I DO LODA I DO GAŁYYEN I SRACZNIK 2 PEDAŁY I DO LODA I DO GAŁY
stary 06-07-2008, 17:58   #8066
RZal
Zbanowany

Domyślny

RAS DWA TSZY, STARA YEBA KRUWA PATSZY ---------.--------- RAS DWA TSZY, STARA YEBA KRUWA PATSZY ---------.--------- RAS DWA TSZY, STARA YEBA KRUWA PATSZY ---------.--------- RAS DWA TSZY, STARA YEBA KRUWA PATSZY ---------.--------- RAS DWA TSZY, STARA YEBA KRUWA PATSZY ---------.--------- RAS DWA TSZY, STARA YEBA KRUWA PATSZY ---------.--------- RAS DWA TSZY, STARA YEBA KRUWA PATSZY ---------.--------- RAS DWA TSZY, STARA YEBA KRUWA PATSZY ---------.--------- RAS DWA TSZY, STARA YEBA KRUWA PATSZY ---------.--------- RAS DWA TSZY, STARA YEBA KRUWA PATSZY ---------.--------- RAS DWA TSZY, STARA YEBA KRUWA PATSZY ---------.--------- RAS DWA TSZY, STARA YEBA KRUWA PATSZY ---------.--------- RAS DWA TSZY, STARA YEBA KRUWA PATSZY ---------.--------- RAS DWA TSZY, STARA YEBA KRUWA PATSZY ---------.--------- RAS DWA TSZY, STARA YEBA KRUWA PATSZY ---------.--------- RAS DWA TSZY, STARA YEBA KRUWA PATSZY ---------.--------- RAS DWA TSZY, STARA YEBA KRUWA PATSZY ---------.--------- RAS DWA TSZY, STARA YEBA KRUWA PATSZY ---------.--------- RAS DWA TSZY, STARA YEBA KRUWA PATSZY ---------.--------- RAS DWA TSZY, STARA YEBA KRUWA PATSZY ---------.--------- RAS DWA TSZY, STARA YEBA KRUWA PATSZY ---------.--------- RAS DWA TSZY, STARA YEBA KRUWA PATSZY ---------.--------- RAS DWA TSZY, STARA YEBA KRUWA PATSZY ---------.--------- RAS DWA TSZY, STARA YEBA KRUWA PATSZY ---------.--------- RAS DWA TSZY, STARA YEBA KRUWA PATSZY ---------.--------- RAS DWA TSZY, STARA YEBA KRUWA PATSZY ---------.--------- RAS DWA TSZY, STARA YEBA KRUWA PATSZY ---------.--------- RAS DWA TSZY, STARA YEBA KRUWA PATSZY ---------.--------- RAS DWA TSZY, STARA YEBA KRUWA PATSZY ---------.--------- RAS DWA TSZY, STARA YEBA KRUWA PATSZY ---------.--------- RAS DWA TSZY, STARA YEBA KRUWA PATSZY ---------.--------- RAS DWA TSZY, STARA YEBA KRUWA PATSZY ---------.--------- RAS DWA TSZY, STARA YEBA KRUWA PATSZY ---------.--------- RAS DWA TSZY, STARA YEBA KRUWA PATSZY ---------.--------- RAS DWA TSZY, STARA YEBA KRUWA PATSZY ---------.--------- RAS DWA TSZY, STARA YEBA KRUWA PATSZY ---------.--------- RAS DWA TSZY, STARA YEBA KRUWA PATSZY ---------.--------- RAS DWA TSZY, STARA YEBA KRUWA PATSZY ---------.--------- RAS DWA TSZY, STARA YEBA KRUWA PATSZY ---------.--------- RAS DWA TSZY, STARA YEBA KRUWA PATSZY ---------.--------- RAS DWA TSZY, STARA YEBA KRUWA PATSZY ---------.--------- RAS DWA TSZY, STARA YEBA KRUWA PATSZY ---------.--------- RAS DWA TSZY, STARA YEBA KRUWA PATSZY ---------.--------- RAS DWA TSZY, STARA YEBA KRUWA PATSZY ---------.--------- RAS DWA TSZY, STARA YEBA KRUWA PATSZY ---------.--------- RAS DWA TSZY, STARA YEBA KRUWA PATSZY ---------.--------- RAS DWA TSZY, STARA YEBA KRUWA PATSZY ---------.--------- RAS DWA TSZY, STARA YEBA KRUWA PATSZY ---------.--------- RAS DWA TSZY, STARA YEBA KRUWA PATSZY ---------.--------- RAS DWA TSZY, STARA YEBA KRUWA PATSZY ---------.--------- RAS DWA TSZY, STARA YEBA KRUWA PATSZY ---------.--------- RAS DWA TSZY, STARA YEBA KRUWA PATSZY ---------.--------- RAS DWA TSZY, STARA YEBA KRUWA PATSZY ---------.--------- RAS DWA TSZY, STARA YEBA KRUWA PATSZY ---------.--------- RAS DWA TSZY, STARA YEBA KRUWA PATSZY ---------.--------- RAS DWA TSZY, STARA YEBA KRUWA PATSZY ---------.--------- RAS DWA TSZY, STARA YEBA KRUWA PATSZY ---------.--------- RAS DWA TSZY, STARA YEBA KRUWA PATSZY ---------.--------- RAS DWA TSZY, STARA YEBA KRUWA PATSZY ---------.--------- RAS DWA TSZY, STARA YEBA KRUWA PATSZY ---------.--------- RAS DWA TSZY, STARA YEBA KRUWA PATSZY ---------.--------- RAS DWA TSZY, STARA YEBA KRUWA PATSZY ---------.--------- RAS DWA TSZY, STARA YEBA KRUWA PATSZY ---------.--------- RAS DWA TSZY, STARA YEBA KRUWA PATSZY ---------.--------- RAS DWA TSZY, STARA YEBA KRUWA PATSZY ---------.---------
stary 06-07-2008, 17:58   #8067
Yen
Zbanowany

Domyślny

Jebie mnie to co myslisz xdddddddddddddddddd
stary 06-07-2008, 17:59   #8068
Yen
Zbanowany

Domyślny

ASshaSAHSuAHSAUShAUSahSuasha
stary 06-07-2008, 18:03   #8069
RZal
Zbanowany

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Yen Pokaż post
Jebie mnie to co myslisz xdddddddddddddddddd
HAHAHAHAHA ZNOWU CIE KTOS CZY COS JEBIE XDDDDDDDD
stary 06-07-2008, 18:06   #8070
RZal
Zbanowany

Domyślny

stary 06-07-2008, 18:30   #8071
Yrelius
Użytkownik Forum

Yrelius's Avatar

Data dołączenia: 07 11 2005
Lokacja: Carlin
Wpisy bloga: 2

Imię: Yrelius
Profesja: Elite Knight
Yrelius ma numer GG 2218473
Domyślny

@ Rzal

Odpuść już im Bo już nikt nie będzie sie wypowiadał na forum

@Yen

Nie grasz na tym świecie, wyjdź.

@ Topic

Yrelius jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 06-07-2008, 20:51   #8072
Zabic
Użytkownik Forum

Zabic's Avatar

Data dołączenia: 07 12 2006
Lokacja: Hell

Imię: Rushofa
Profesja: Royal Paladin
Gildia: flying pigs
Świat: Pacera Rox
Poziom: 240
Skille: 101/79
Poziom mag.: 27
Zabic ma numer GG 5552630
Domyślny

Zabic jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 06-07-2008, 22:42   #8073
Robin1337
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 29 04 2008

Domyślny

RZal wez podbij do lidzbarka to odrazu ciebie obijemy

22:59 Robin Royal'Hood [73]: wez sie kiedys lamusie wylogoj
22:59 Shadow Druid of Luminera [107]: po co?

Ostatnio edytowany przez Robin1337 - 06-07-2008 o 23:06.
Robin1337 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 06-07-2008, 23:28   #8074
Strasznik
Użytkownik Forum

Strasznik's Avatar

Data dołączenia: 23 04 2008

Domyślny

@Sral
ja to nie ty zeby sie ukrywac pod innym kontem, faktycznie mi dojebales- jechac po rodzicach umie kazdy 13 latek.

Pytalem sie mojego mlodszego brata jakie teraz teksty na topie wsrod dzieci z podstawowki... Niestety, w podstawowce juz takimi tępotami nie zarzucaja

awe \,,/
20:59 Egon'poripari [74]: cie kurwo w betoniarce kolysali i maszleb jak dupa weza

12:03 Yen Lo Vag [85]: GUMCAJSA STARA CIAGNIE PASEK INFORMACJI NA TVN 24
own3d ;<
Strasznik jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 07-07-2008, 00:14   #8075
Peja1910
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 05 01 2008
Lokacja: Łódź

Gildia: Bomba Squad
Poziom: 192
Skille: 91/87
Poziom mag.: 9
Domyślny

hmm to teraz pare ss

tam mialo byc and free poi xD

Peja1910 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 07-07-2008, 00:17   #8076
Yen
Zbanowany

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Robin1337 Pokaż post
RZal wez podbij do lidzbarka to odrazu ciebie obijemy

22:59 Robin Royal'Hood [73]: wez sie kiedys lamusie wylogoj
22:59 Shadow Druid of Luminera [107]: po co?
xxxxxdddddddddd
stary 07-07-2008, 00:32   #8077
Howard-Webb
Użytkownik Forum

Howard-Webb's Avatar

Data dołączenia: 13 06 2008
Lokacja: Obecnie sie ukrywam.

Stan: Niegrający
Domyślny

Po 10h drogi...
...zdazylem nawet wejsc w zły sqm, i mnie teleportowalo...
..przez co meitroz mnie musial szukac...
... ale sie udalo xD...
... pare ss, tym razem odemnie ;o...

stary 07-07-2008, 00:51   #8078
sst_akai
Użytkownik Forum

sst_akai's Avatar

Data dołączenia: 11 07 2006
Lokacja: Warszawska Praga

Imię: .
Profesja: Elder Druid
Gildia: Barra Bravas
Poziom: 666
Skille: 3,14/2
Poziom mag.: -1
Domyślny

@PoI team

gratuluję ;] jakaś relacja? wszystko przebiegło normalnie, czy znowu trafił się jakiś lurujący palant?
stary 07-07-2008, 00:57   #8079
Howard-Webb
Użytkownik Forum

Howard-Webb's Avatar

Data dołączenia: 13 06 2008
Lokacja: Obecnie sie ukrywam.

Stan: Niegrający
Domyślny

Normalnie ;]
Z Thee zawsze sie udaje, bo Thee robi rox organizacje ;X !

i jeszcze cos xd :

Ostatnio edytowany przez Howard-Webb - 07-07-2008 o 01:22.
Howard-Webb jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 07-07-2008, 01:25   #8080
Peja1910
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 05 01 2008
Lokacja: Łódź

Gildia: Bomba Squad
Poziom: 192
Skille: 91/87
Poziom mag.: 9
Domyślny

all spox chceli mnie trap za free ale sie nie dam pojebalo ich zebym placil 200k za poi jak poszlo jeszcze all w dól ;D

Peja1910 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 5 (zarejestrowanych: 0, gości: 5)

Zasady postowania