![]() |
#501 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 05 2008
Lokacja: Hrubieszów
Stan: Niegrający
Imię: Distsu
Profesja: Paladin
Świat: Nerana
Poziom: 89
Poziom mag.: 20
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
#502 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 04 2007
Lokacja: Legnica
Imię: Lord Esclude
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Almost
Poziom: 160
Skille: 100
Poziom mag.: 24
|
![]() @Distsu
Nie kazdego znam ludzi ktorzy mimo po wbiciu 100 albo i nawet 150 sa dalej tacy jacy byli i mozna z nimi pogadac na poziomie bez klotni i mozna liczyc na ich pomoc w trudnych sytuacjach |
![]() |
![]() |
![]() |
#503 |
Zbanowany
Data dołączenia: 06 07 2008
|
![]() Chuj Mu W Dupe !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!
Chuj Mu W Dupe !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!! Chuj Mu W Dupe !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!! Chuj Mu W Dupe !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!! Chuj Mu W Dupe !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!! Chuj Mu W Dupe !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!! Chuj Mu W Dupe !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#504 |
Użytkownik Forum
|
![]() Szkapie lvl do glowy uderzyl xdddd
|
![]() |
![]() |
![]() |
#505 |
Zbanowany
Data dołączenia: 06 07 2008
|
![]() Tak !! wielu osobom sie tak dzieje poprostu jebane dzieci!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#506 |
Guest
|
![]() Podsumowując, Szkapa pokazał że jest jebanym złodziejem któremu zależy tylko na itemach w tej pojebanej grze, sam sie dorobić nie potrafi jesteś zwykłym złodziejem któremu nie powinno się ufać.
Cieszysz japę? że kurwa o jebałeś typa z pixeli? on ma na to wyjebane i bardzo słusznie bo to ty sie po charpiłeś na pixela, ja jebie nie kumam jak można być takim żałosnym człowieczkiem-polaczkiem, bo na takiego wyszedłeś mam nadzieje że skopie ci ktoś dupę bo na to zasługujesz. Przemyśl to s*****elu. I pamiętaj że twoja opinia lata mi koło chuja. Pozdro jebany lamusie. |
![]() |
![]() |
#507 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 03 2007
Lokacja: Taka wiocha
Imię: Zrywna Szkapa
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Sexy Team
Poziom: 176
|
![]() To nas łączy, że twoja mi też
![]() Więc po co się produkujesz? ![]() Edit: 12lvl uderzył mi do głowy ;o;o;o xD ![]() @down Forum fighters <3 Nie masz rl i musisz się na forum wyżywać? ![]() ![]() ![]()
Gz Moderatorów. ![]() 18:38 Goratel [172]: szkdoa ze to nei downie 22:48 Karo Inc [145]: RECON OUT Ej, nie uciekajcie misie :/ http://www.youtube.com/watch?v=HB0JcsIm4Ss Ostatnio edytowany przez Zrywna_Szkapa - 07-07-2008 o 13:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#508 |
Guest
|
![]() Wiedziałem ze odpiszesz gdyby moja opinia o twojej osobie ci latała koło cipy bo nie wiem czy masz chuja, kradnąc pixele osobie która nic nie może zrobić. Więc gdy by ci latała byś nie odpisał tylko miał resztki godności i honoru by na te forum więcej nie wchodzić.
btw : Twoje ss'y są takie jak ty. Frajerskie. |
![]() |
![]() |
#509 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 01 2008
Lokacja: Wrocław
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Elder Pechowiec
Profesja: Elder Druid
Gildia: nowy char, stary 96 rp :)
Świat: Shivera
Poziom: 8
Skille: brak
Poziom mag.: 2
![]() |
![]() @up
I w tym momencie to Ty sie poniżyłeś odpisując, a ZSz mógł to zrobić ponieważ, wklejał awans, więc miał przy okazji.... Nie wywzywaj, tylko komentuj zdjęcia... ok nie podobają Ci się i już... bez napinki. ![]() @Topic Gz, przeede wszystkim 100, and go go 200? ![]() GL
أضواء النزول ، فهو مظلم حسابك الغاب هو رأسك لا يمكن للمادة قلبك شعور اقوى بكثير من ذلك اعتقدت عينيك هي اتسعت على الرغم من روحك ، ومن لا يستطيع شراءه عقلك يمكن التجول wątpie czy korzystanie z forum to przywilej..., ost. wysypy noobów świadczą o tym, że każdy może sobie założyc XX kont, bez bana na ip... |
![]() |
![]() |
![]() |
#510 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 25 01 2008
Lokacja: Szczecin
Stan: Początkujący
Imię: CZE
Świat: Calmera
Poziom: 999
Skille: 999/999
Poziom mag.: 99
![]() |
![]() Cytuj:
down nie kazdy gra na non-pvp zeby byc bezkarnym i krasc wszystko wszystkim tylko dlatego ze sie ich nie zna i ten ktos nie moze Ci nic zrobic... pozdro ogier & pocwicz Ostatnio edytowany przez TheaTron - 07-07-2008 o 19:10. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#511 |
Użytkownik Forum
|
![]() ludzie to tylko gra, prawda emocjonuje czasami, ale to tylko gra...
na pvp gracze zabijaja sie w celu zdobycia itemkow, a na non-pvp kradnie ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#512 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2007
Lokacja: Koszalin
Stan: Na Emeryturze
Imię: Lord Morth
Profesja: Elite Knight
Poziom: 202
Skille: xx / xx
Poziom mag.: 9
![]() |
![]() @up
Masz racje ![]() Kurde dajcie jemu spokój... Zrobił to i hooy Wam do tego!!... Skończcie już to wyzywanie bo sami byście to samo zrobili... Takie są realia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#513 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @up
Masz racje ![]() Kurde dajcie jemu spokój... Zrobił to i hooy Wam do tego!!... Skończcie już to wyzywanie bo sami byście to samo zrobili... Takie są uroki Nerany ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#514 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Ops;D... wysłało mi sie 2x
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#516 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2005
Lokacja: Silesia Inferior
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Xevezq
Profesja: Knight
Gildia: Polish Nobility
Świat: Pacera
Poziom: 166
Skille: 96/90
Poziom mag.: 8
|
![]() By się nie pochwalił, to by tutaj aż takiej wielkiej afery nie było, ale skoro chciał się pokazać, to się nie dziw, że po nim jadą...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#517 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @up
Nom to zrobił... jego temat więc może sobie wklejać ![]() ![]() Nic nie mówiąc był tutaj jeden ziomek o name Aihalas który ogłosił, że umarł i przez to chciał zgarnąć troche itemków... To jest dopiero "rzal"!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#518 |
Guest
|
![]() Ciebie tez wychuja.
Nie można go nazwać ani cwaniaczkiem z no-pvp. Wiecie jak nazywamy takich na candii? POLACZKI KURWA POLACZKI. Btw: To forum publiczne, jeśli on będzie wklejał ss'y niech sie liczy że będę komentował każdy kolejny jego post. Pozdro polak. Ostatnio edytowany przez KorkioOo - 07-07-2008 o 20:23. |
![]() |
![]() |
#519 | ||
Zbanowany
Data dołączenia: 25 01 2008
Lokacja: Szczecin
Stan: Początkujący
Imię: CZE
Świat: Calmera
Poziom: 999
Skille: 999/999
Poziom mag.: 99
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
szkapa,ssiesz. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#520 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jestem ateistą ale pewne zasady są wszędziej...
po 7 nie kradnij ._. |
![]() |
![]() |