Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Multimedia > Zdjęcia

Notki

Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 06-07-2008, 21:01   #861
Freaky
Użytkownik Forum

Freaky's Avatar

Data dołączenia: 04 05 2007

Imię: Fiskusso
Profesja: Elder Druid
Świat: Isara
Poziom: 64
Poziom mag.: 51
Domyślny

Ciekawe jakie macie dupy w tym swoim Szczecinie.

Osobiscie zaczynaja mnie zajebiscie w*****ac mnie tacy ludzie jak Vantax czy Madriato.
Szczekacie i wymadrzacie sie , jakbyscie byli kurwa mac niewiadomo kim. Taak sie sklada ze TEndento ma cos do poweidzienia na isarze, poniewaz odkad ja tu zaczalem grac (3 lata temu) To on juz gral (Suzorewu) i to zapene nie byl jego 1st char. Byl jednym z leaderow justi, itd. Nie gracie na isarze nawet pol roku, gdybyscie nei dolaczyli do tych jebanych Sroctumow i do wojny byscie byli nikim i byscie musieli polizac dupki zeby jakos sie przetrzymac. Chuja wiecie o tym swiecie i osobach, jedynie wojenka i asslickerstwo uratowalo wam dupsko. Tak samo jak inne kurestwo jak Iqev, Glazze, Johnesek, doktor bolter i reszta jelopow ze Szczczecina. TAka prawda, bo naprawde takie osoby jak WY nie macie nic do powiedzienia i tacy jak WY nie macie miejsca na tym swiecie.

pozdro, elo.
Freaky jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 06-07-2008, 21:21   #862
Gundrak
Użytkownik Forum

Gundrak's Avatar

Data dołączenia: 07 06 2007
Lokacja: Białystok

Imię: Skitso
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Freaky Pokaż post

Osobiscie zaczynaja mnie zajebiscie w*****ac mnie tacy ludzie jak Vantax czy Madriato.
Szczekacie i wymadrzacie sie , jakbyscie byli kurwa mac niewiadomo kim. Taak sie sklada ze TEndento ma cos do poweidzienia na isarze, poniewaz odkad ja tu zaczalem grac (3 lata temu) To on juz gral (Suzorewu) i to zapene nie byl jego 1st char. Byl jednym z leaderow justi, itd. Nie gracie na isarze nawet pol roku, gdybyscie nei dolaczyli do tych jebanych Sroctumow i do wojny byscie byli nikim i byscie musieli polizac dupki zeby jakos sie przetrzymac. Chuja wiecie o tym swiecie i osobach, jedynie wojenka i asslickerstwo uratowalo wam dupsko. Tak samo jak inne kurestwo jak Iqev, Glazze, Johnesek, doktor bolter i reszta jelopow ze Szczczecina. TAka prawda, bo naprawde takie osoby jak WY nie macie nic do powiedzienia i tacy jak WY nie macie miejsca na tym swiecie.

pozdro, elo.
Ziomek słychaj:
-gdyby nie dolaczyli do wojny to byliby nikim?a gdyby nie dolaczyli i wjebali 120 lvl to byli by w twoich oczach kims tak? aha ok
-majac 50-70 lvl pomagali w wojnie bo maja na ta gre wyjebane, nie tak jak ty trollujac na forum i "lizac dupe, asslikerować" ładnie z toba
-jak moglo im uratowac dupe to ze w wojnie pamagali skoro musza teraz placic?!
Gundrak jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 06-07-2008, 21:28   #863
Madriato
Użytkownik Forum

Madriato's Avatar

Data dołączenia: 26 04 2008
Lokacja: Szczecin

Stan: Usunięty
Imię: Madriato
Poziom: 130
Poziom mag.: 67
Domyślny

Cytuj:

pozdro, elo.
1)Skoro wiesz więcej ile gram niż ja, ok jednak to Ty gówno wiesz
2)Tendento się wymądrza jakby był p(r)o playerem O_o
3)Nie lizałem i nie muszę lizać nikomu dupy by pograć, mam hunta, czasem poexpię i to wszystko xD nie muszę spędzać 24/h jak PaD i wbijać level.
4) To jasne , że swoich kolegów będę bronił więc odpierdol się od moich ziomków O.o
5) Vantax był Liderem Noctum więc nie musiał dołącząć xDDD Pier...lisz jak potłuczony ale rozumiem Twoją sytuację, każdy był w wieku lat dwunastu , ale nie każdy, tak jak Ty , musiał się na nim zatrzymać.
6) Gdybym nie miał nic do powiedzenia, nie udzielałbym się na tym forum
(czekam kiedy napiszesz, że tu szczekam itd)
7) Jestem tu po to , aby udowadniać takim debilom jak Ty , że są debilami bez szkoły i jedyne co mogą zrobić to wyżyć się na klawiaturze
"w ustach jazda do cna mocna - w pięściach mniej owocna"
8) Ostatnie i co najważniejsze : W Szczecinie mamy zajebiste dziewczyny

Pozdrawiam dwóch wzajemnych asslickero-adoratorów Freakiego i Tendzia XD
Jesteście debilami

Wasz Kochany 'jełop ze Szczecina' :*
21:06 Leukonoe [11]: Szukam chlopaka, cieplego, spokojnego i o dobrym serduszku <min. 50lvl>
Madriato jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 06-07-2008, 21:43   #864
Ikev
Użytkownik Forum

Ikev's Avatar

Data dołączenia: 13 04 2008

Imię: Iqev
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 109
Domyślny

Cytuj:

pozdro, elo.

A ty chlopcze kim tu jestes w tej wojnie?psem lizacym dupe Padzikom, grales 3 lata wbiles 60 lev pozdro & poćwicz.
Nie wiesz ile ja tu gram to sie nie odzywaj, chyba ze lepiesz wiesz ode mnie? Brus Wszechwiedzacy
Ikev jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 06-07-2008, 22:20   #865
*Murzyn*
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 23 04 2008

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Maatini
Profesja: Elite Knight
Gildia: Demons Army
Świat: Pacera
Poziom: 70
Skille: 70/70
Poziom mag.: 6
Domyślny

Kurwo wara od SZCZECINA Chcesz to przyjedź i zobacz jakie laseczki chodzą.... Ślina będzie ciekła : < Ciekawe jakie u Ciebie chodzą : < Jak w ogóle chodzą =,=

SZCZECIN <3333 :*
20:56 Lucio Fernandoo [48]: you dont are fast
20:32 Destroyer Ryba [145]: Zalapiesz bana s*****elu
*Murzyn* jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 06-07-2008, 23:05   #866
Vantax
Guest

Domyślny

Cytuj:

pozdro, elo.

Stary,

1) Co z tego, że Tendento ma coś do powiedzenia na Isarze, skoro nawet nie poruszyłem tego tematu, nie mam nic do niego i nie obraziłem go
2) Gramy tu więcej niż pół roku i o Isarze wiemy więcej, niż Ci się zdaje
3) Wojna nie "uratowała mi dupska" bo jakoś dalej jestem huncony
4) Nikomu nie musiałem lizać dupska
5) Iqev, Glazze i Johnesek nie są ze Szczecina
6) Na tym servie jest dla nas miejsce bo server nie jest przepełniony
7) Nie mów mi, że nie mam nic do powiedzenia na tym servie skoro Ty też nie masz
8) Nie wymądrzam się, pokaż mi gdzie się "wymądrzam"
9) To ja założyłem Noctum i nie musiałem do tej gildii dołączać
10) Nie musiałem dołączać do wojny aby przetrwać bo huntowany nie byłem
11) W Szczecinie jest dużo ładnych dziewczyn
12) Twoja opinia na mój temat mnie kompletnie nie interesuje, tak samo jak i innych, których wymieniłeś
13) Sam masz usuniętą postać więc to Ty możesz przestać się tu udzielać bo Twój udział tu nie ma żadnego sensu (chyba, że Tworzysz nową postać i piszesz to aby jak to Ty mówisz "przylizać dupę" ludziom z PaD) chociaż oni i tak pewnie mają na Ciebie wyjebane.

Ostatnio edytowany przez Vantax - 06-07-2008 o 23:09.
  Odpowiedz z Cytatem
stary 07-07-2008, 10:05   #867
Sanada
Użytkownik Forum

Sanada's Avatar

Data dołączenia: 06 05 2008

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Tendentooo Pokaż post
Hah, nic dziwnego ze nie wierzysz ze sa ladne dziewczyny skoro ciagle siedzisz przed pc na tym forum i trollujesz.

A co do tej dziewczyny, szuka jakiegos dowartosciowania na tym forum czy co? o.0 nie rozumiem po co wkleila tutaj swoje zdjecia.
Ja tez tego nie rozumiem, zeby pokazala dupke to bysmy mieli odrazu inne zdanie na jej temat.

A z tego co wy piszecie na tym forum(Vantax,Iqev etc) nic nie rozumiem, jakies glupoty kurwa, najlepiej powiedzcie mi czemu Rikita padl xDD
Sanada jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 07-07-2008, 13:55   #868
Robhonixon
Użytkownik forum

Data dołączenia: 02 07 2008

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez ObroncaUcisnionych Pokaż post
Ja mam takie pytanie do Pana Xiarisara3 czy jakos tak, po chuj pokazales swoje vipy? By pokazac ze wielbisz PaD, bo wygrali wojne? Zawsze tak z takimi kurewkami jest, trzymaja z tymi co wygrali. Nie umiesz wybrac jednej z nich?
Zgadzam się z tobą, ale znając Xiara jego odpowiedzi się nie doczekamy...
Robhonixon jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 07-07-2008, 14:05   #869
xiar_isara3
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 08 01 2008

Imię: Xiar
Gildia: PG
Domyślny

odpowiedz dla troli

Vipy mialem poprostu otwarte, a wygladaja tak one od wojny FoO vs DE, nigdy ich nie edytowalem bo po co. A trzymam z nimi tak bardzo ze prawie mnie zajebali na frostach pare dni temu : )

Ostatnio edytowany przez xiar_isara3 - 07-07-2008 o 14:07.
xiar_isara3 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 07-07-2008, 14:40   #870
xiar_isara3
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Robhonixon Pokaż post
Zgadzam się z tobą, ale znając Xiara jego odpowiedzi się nie doczekamy...
Znając mnie ? : ] A skąd mnie znasz? : ) Dobra nie bede odpisywal wiecej na takie durne pytania bo forum jest juz wystarczajaco zasmiecone ; >
stary 07-07-2008, 14:50   #871
ObroncaUcisnionych
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 12 04 2008

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez xiar_isara3 Pokaż post
odpowiedz dla troli

Vipy mialem poprostu otwarte, a wygladaja tak one od wojny FoO vs DE, nigdy ich nie edytowalem bo po co. A trzymam z nimi tak bardzo ze prawie mnie zajebali na frostach pare dni temu : )
Prawda jest taka, że gdyby nie Histan to byś nawet 150 lvlu nie miał Dołączyłeś do wojny, na następny dzień do twoich przeciwników doszedł Histan, to ty odszedłeś, zostawiając swoich kolegów. Gratuluje.
ObroncaUcisnionych jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 07-07-2008, 14:57   #872
Gienasek
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 07 05 2008
Lokacja: Z ankhramun :O

Imię: Gienas
Poziom: 116
Poziom mag.: 8
Domyślny

Cytuj:

pozdro, elo.

Tak sie składa ze grałem na tym świecie zanim ty nauczyłeś sie pisać dzieciaczku. Druga sprawa jakieś wonty do Szczecina sam przyjedz i sobie zobacz jakie dupeczki chodzą. Co innego na tej twojej wiosce gdzie pewnie macie takie raszple ze strach wychodzić dlatego grasz w tibie. Po 3 Tendento kto to w ogóle jest jeżeli chcesz sie o kimś wypowiadać kto 3 lata temu coś znaczył to proponuje ci znaleźć innego idola typu Swift albo Mediota .
A dotycząc vip'ów xiara to po chuj sie wypowiadasz ObroncaUcisnionych jak nawet nie wiesz po której stronie walczył w poprzednich wojnach.
P.S Szczecin na isarze będzie zawsze i chuj wam do tego
Gienasek jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 07-07-2008, 14:57   #873
Gundrak
Użytkownik Forum

Gundrak's Avatar

Data dołączenia: 07 06 2007
Lokacja: Białystok

Imię: Skitso
Domyślny

@obronca
Chłopak sie sprzedał, s k u r w i ł sie rozjebał

Ostatnio edytowany przez Gundrak - 07-07-2008 o 14:59.
Gundrak jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 07-07-2008, 15:22   #874
xiar_isara3
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez ObroncaUcisnionych Pokaż post
Prawda jest taka, że gdyby nie Histan to byś nawet 150 lvlu nie miał Dołączyłeś do wojny, na następny dzień do twoich przeciwników doszedł Histan, to ty odszedłeś, zostawiając swoich kolegów. Gratuluje.
Bylem w tej wojnie 2 tygodnie, wyszedlem bo BIL nie gralo, histan doszedl pozniej , po tym jak ja odszedlem, nie przed. I nie zamierzam sie na ten temat sprzeczac z jakimis 10 latkami. To jest ostatnia odpowiedz ; )

Ostatnio edytowany przez xiar_isara3 - 07-07-2008 o 15:24.
stary 07-07-2008, 17:29   #875
Freaky
Użytkownik Forum

Freaky's Avatar

Data dołączenia: 04 05 2007

Imię: Fiskusso
Poziom: 64
Poziom mag.: 51
Domyślny

Nie, nie chodzi mi o to ze Tendento 3 lata temu cos znaczyl. Chodzi o to ze juz gral. A takie kurestwo jak wlasnie Ty Gienasku, Madriato , Vantax i reszta niedolegow nie gra tutaj nawet dobrego roku.

I jeszcze jedno pytanie, czemu zawsze jak nie macie juz nic ciekawego do powiedzenia, to odrazu zaczynacie od slow "dzieciaczek, dwunastolatek itd". Czemu obrazacie ta czesc wieku i po co? . No , bo wy pewnie sie kurwa urodziliscie i odrazu z U advanced from 1 year to 18 ? : / ( Nie zebym sam mial 12, 13 ~ lat.)

To byl moj ostatni post na tym forum. Pozdro i pocwiczcie.

Ostatnio edytowany przez Freaky - 07-07-2008 o 17:31.
Freaky jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 07-07-2008, 17:37   #876
ObroncaUcisnionych
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 12 04 2008

Domyślny

Cytuj:
Nie, nie chodzi mi o to ze Tendento 3 lata temu cos znaczyl. Chodzi o to ze juz gral. A takie kurestwo jak wlasnie Ty Gienasku, Madriato , Vantax i reszta niedolegow nie gra tutaj nawet dobrego roku.

I jeszcze jedno pytanie, czemu zawsze jak nie macie juz nic ciekawego do powiedzenia, to odrazu zaczynacie od slow "dzieciaczek, dwunastolatek itd". Czemu obrazacie ta czesc wieku i po co? . No , bo wy pewnie sie kurwa urodziliscie i odrazu z U advanced from 1 year to 18 ? : / ( Nie zebym sam mial 12, 13 ~ lat.)

To byl moj ostatni post na tym forum. Pozdro i pocwiczcie.
Co do Gienasa, to Ci zaprzecze. On gra tu jeszcze dłużej od Ciebie, tyle ze mial hacka, przeniosl sie na inny server i wrocil.

@Gienas, wiem ze walczył po stronie FoO, ale teraz sie zeszmacził, a we wojnie był max 7 dni.

Ostatnio edytowany przez ObroncaUcisnionych - 07-07-2008 o 17:41.
ObroncaUcisnionych jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 07-07-2008, 18:00   #877
TheaTron
Zbanowany

Data dołączenia: 25 01 2008

Stan: Początkujący
Imię: CZE
Świat: Calmera
Poziom: 999
Skille: 999/999
Poziom mag.: 99
TheaTron ma numer GG 5157895
Domyślny

Cytuj:
zajebiste.
Szczecin > all
TheaTron jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 07-07-2008, 19:08   #878
TheaTron
Zbanowany

Data dołączenia: 25 01 2008

Stan: Początkujący
Imię: CZE
Świat: Calmera
Poziom: 999
Skille: 999/999
Poziom mag.: 99
TheaTron ma numer GG 5157895
Domyślny

o kurwa...swiat pvp a wy sie na forum klocicie zamiast wytlumaczyc sobie wszystko na OB
eh ;s
TheaTron jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 07-07-2008, 19:09   #879
Guziczkuu
Użytkownik Forum

Guziczkuu's Avatar

Data dołączenia: 06 05 2008
Lokacja: Gdańsk

Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Infinitas
Poziom: 180
Poziom mag.: 69
Guziczkuu ma numer GG 6830983 Send a message via Skype™ to Guziczkuu
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez xiar_isara3 Pokaż post
odpowiedz dla troli

Ciekawe...

Pady chciały ujebać blood bro histana...
stary 07-07-2008, 19:10   #880
Vantax
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez TheaTron Pokaż post
o kurwa...swiat pvp a wy sie na forum klocicie zamiast wytlumaczyc sobie wszystko na OB
eh ;s
Idz sie parcelem bloknij
  Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania