![]() |
#861 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 05 2007
Imię: Fiskusso
Profesja: Elder Druid
Gildia: Pride and Dignity
Świat: Isara
Poziom: 64
Poziom mag.: 51
|
![]() Ciekawe jakie macie dupy w tym swoim Szczecinie.
Osobiscie zaczynaja mnie zajebiscie w*****ac mnie tacy ludzie jak Vantax czy Madriato. Szczekacie i wymadrzacie sie , jakbyscie byli kurwa mac niewiadomo kim. Taak sie sklada ze TEndento ma cos do poweidzienia na isarze, poniewaz odkad ja tu zaczalem grac (3 lata temu) To on juz gral (Suzorewu) i to zapene nie byl jego 1st char. Byl jednym z leaderow justi, itd. Nie gracie na isarze nawet pol roku, gdybyscie nei dolaczyli do tych jebanych Sroctumow i do wojny byscie byli nikim i byscie musieli polizac dupki zeby jakos sie przetrzymac. Chuja wiecie o tym swiecie i osobach, jedynie wojenka i asslickerstwo uratowalo wam dupsko. Tak samo jak inne kurestwo jak Iqev, Glazze, Johnesek, doktor bolter i reszta jelopow ze Szczczecina. TAka prawda, bo naprawde takie osoby jak WY nie macie nic do powiedzienia i tacy jak WY nie macie miejsca na tym swiecie. pozdro, elo. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#862 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
-gdyby nie dolaczyli do wojny to byliby nikim?a gdyby nie dolaczyli i wjebali 120 lvl to byli by w twoich oczach kims tak? aha ok -majac 50-70 lvl pomagali w wojnie bo maja na ta gre wyjebane, nie tak jak ty trollujac na forum i "lizac dupe, asslikerować" ładnie z toba ![]() -jak moglo im uratowac dupe to ze w wojnie pamagali skoro musza teraz placic?! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#863 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 04 2008
Lokacja: Szczecin
Stan: Usunięty
Imię: Madriato
Poziom: 130
Poziom mag.: 67
|
![]() Cytuj:
![]() 2)Tendento się wymądrza jakby był p(r)o playerem O_o 3)Nie lizałem i nie muszę lizać nikomu dupy by pograć, mam hunta, czasem poexpię i to wszystko xD nie muszę spędzać 24/h jak PaD i wbijać level. 4) To jasne , że swoich kolegów będę bronił więc odpierdol się od moich ziomków O.o 5) Vantax był Liderem Noctum więc nie musiał dołącząć xDDD Pier...lisz jak potłuczony ale rozumiem Twoją sytuację, każdy był w wieku lat dwunastu , ale nie każdy, tak jak Ty , musiał się na nim zatrzymać. 6) Gdybym nie miał nic do powiedzenia, nie udzielałbym się na tym forum (czekam kiedy napiszesz, że tu szczekam itd) 7) Jestem tu po to , aby udowadniać takim debilom jak Ty , że są debilami bez szkoły i jedyne co mogą zrobić to wyżyć się na klawiaturze ![]() "w ustach jazda do cna mocna - w pięściach mniej owocna" 8) Ostatnie i co najważniejsze : W Szczecinie mamy zajebiste dziewczyny ![]() Pozdrawiam dwóch wzajemnych asslickero-adoratorów Freakiego i Tendzia XD Jesteście debilami ![]() Wasz Kochany 'jełop ze Szczecina' :*
21:06 Leukonoe [11]: Szukam chlopaka, cieplego, spokojnego i o dobrym serduszku <min. 50lvl> |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#864 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 04 2008
Imię: Iqev
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Bored in Life
Poziom: 109
|
![]() Cytuj:
A ty chlopcze kim tu jestes w tej wojnie?psem lizacym dupe Padzikom, grales 3 lata wbiles 60 lev pozdro & poćwicz. Nie wiesz ile ja tu gram to sie nie odzywaj, chyba ze lepiesz wiesz ode mnie? Brus Wszechwiedzacy |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#865 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 04 2008
Lokacja: Szczecin
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Maatini
Profesja: Elite Knight
Gildia: Demons Army
Świat: Pacera
Poziom: 70
Skille: 70/70
Poziom mag.: 6
|
![]() Kurwo wara od SZCZECINA Chcesz to przyjedź i zobacz jakie laseczki chodzą.... Ślina będzie ciekła : < Ciekawe jakie u Ciebie chodzą : < Jak w ogóle chodzą =,=
SZCZECIN <3333 :*
20:56 Lucio Fernandoo [48]: you dont are fast 20:32 Destroyer Ryba [145]: Zalapiesz bana s*****elu |
![]() |
![]() |
![]() |
#866 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Stary, 1) Co z tego, że Tendento ma coś do powiedzenia na Isarze, skoro nawet nie poruszyłem tego tematu, nie mam nic do niego i nie obraziłem go 2) Gramy tu więcej niż pół roku i o Isarze wiemy więcej, niż Ci się zdaje 3) Wojna nie "uratowała mi dupska" bo jakoś dalej jestem huncony 4) Nikomu nie musiałem lizać dupska 5) Iqev, Glazze i Johnesek nie są ze Szczecina 6) Na tym servie jest dla nas miejsce bo server nie jest przepełniony ![]() 7) Nie mów mi, że nie mam nic do powiedzenia na tym servie skoro Ty też nie masz 8) Nie wymądrzam się, pokaż mi gdzie się "wymądrzam" 9) To ja założyłem Noctum i nie musiałem do tej gildii dołączać 10) Nie musiałem dołączać do wojny aby przetrwać bo huntowany nie byłem 11) W Szczecinie jest dużo ładnych dziewczyn 12) Twoja opinia na mój temat mnie kompletnie nie interesuje, tak samo jak i innych, których wymieniłeś 13) Sam masz usuniętą postać więc to Ty możesz przestać się tu udzielać bo Twój udział tu nie ma żadnego sensu (chyba, że Tworzysz nową postać i piszesz to aby jak to Ty mówisz "przylizać dupę" ludziom z PaD) chociaż oni i tak pewnie mają na Ciebie wyjebane. Ostatnio edytowany przez Vantax - 06-07-2008 o 23:09. |
|
![]() |
![]() |
#867 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2008
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() A z tego co wy piszecie na tym forum(Vantax,Iqev etc) nic nie rozumiem, jakies glupoty kurwa, najlepiej powiedzcie mi czemu Rikita padl xDD |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#868 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 07 2008
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#869 |
Użytkownik Forum
|
![]() odpowiedz dla troli
Vipy mialem poprostu otwarte, a wygladaja tak one od wojny FoO vs DE, nigdy ich nie edytowalem bo po co. A trzymam z nimi tak bardzo ze prawie mnie zajebali na frostach pare dni temu : ) Ostatnio edytowany przez xiar_isara3 - 07-07-2008 o 14:07. |
![]() |
![]() |
![]() |
#870 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#871 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 04 2008
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#872 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 05 2008
Lokacja: Z ankhramun :O
Imię: Gienas
Profesja: Elite Knight
Gildia: Bored in Life
Poziom: 116
Poziom mag.: 8
|
![]() Cytuj:
Tak sie składa ze grałem na tym świecie zanim ty nauczyłeś sie pisać dzieciaczku. Druga sprawa jakieś wonty do Szczecina sam przyjedz i sobie zobacz jakie dupeczki chodzą. Co innego na tej twojej wiosce gdzie pewnie macie takie raszple ze strach wychodzić dlatego grasz w tibie. Po 3 Tendento kto to w ogóle jest jeżeli chcesz sie o kimś wypowiadać kto 3 lata temu coś znaczył to proponuje ci znaleźć innego idola typu Swift albo Mediota . A dotycząc vip'ów xiara to po chuj sie wypowiadasz ObroncaUcisnionych jak nawet nie wiesz po której stronie walczył w poprzednich wojnach. P.S Szczecin na isarze będzie zawsze i chuj wam do tego ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#874 |
Użytkownik Forum
|
![]() Bylem w tej wojnie 2 tygodnie, wyszedlem bo BIL nie gralo, histan doszedl pozniej , po tym jak ja odszedlem, nie przed. I nie zamierzam sie na ten temat sprzeczac z jakimis 10 latkami. To jest ostatnia odpowiedz ; )
Ostatnio edytowany przez xiar_isara3 - 07-07-2008 o 15:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#875 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 05 2007
Imię: Fiskusso
Gildia: Pride and Dignity
Poziom: 64
Poziom mag.: 51
|
![]() Nie, nie chodzi mi o to ze Tendento 3 lata temu cos znaczyl. Chodzi o to ze juz gral. A takie kurestwo jak wlasnie Ty Gienasku, Madriato , Vantax i reszta niedolegow nie gra tutaj nawet dobrego roku.
I jeszcze jedno pytanie, czemu zawsze jak nie macie juz nic ciekawego do powiedzenia, to odrazu zaczynacie od slow "dzieciaczek, dwunastolatek itd". Czemu obrazacie ta czesc wieku i po co? . No , bo wy pewnie sie kurwa urodziliscie i odrazu z U advanced from 1 year to 18 ? : / ( Nie zebym sam mial 12, 13 ~ lat.) To byl moj ostatni post na tym forum. Pozdro i pocwiczcie. Ostatnio edytowany przez Freaky - 07-07-2008 o 17:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#876 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 04 2008
|
![]() Cytuj:
@Gienas, wiem ze walczył po stronie FoO, ale teraz sie zeszmacził, a we wojnie był max 7 dni. Ostatnio edytowany przez ObroncaUcisnionych - 07-07-2008 o 17:41. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#879 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2008
Lokacja: Gdańsk
Imię: Clear Damar
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Infinitas
Poziom: 180
Poziom mag.: 69
|
![]() Cytuj:
Pady chciały ujebać blood bro histana...
![]() |
![]() |
#880 |
Guest
|
![]() |
![]() |