![]() |
#81 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2004
Lokacja: Gdansk
Stan: Niegrający
Imię: Muminki r0x
Świat: TVP 1
|
![]() No więc jak z klanem?
21:00 Auro Dano [13]: buy wand of dwarfenbreath Oddech krasnoluda r0x -Hi -Notka -No? -So Stfu&Bye Nob!1 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#82 |
Użytkownik Forum
|
![]() Teraz wszystko ustalamy na forum grupy.
@down: Kup sobie okulary.
![]() Ostatnio edytowany przez Nikast Shynix - 07-07-2008 o 18:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#83 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 01 2008
|
![]() Cytuj:
@topic jak idzie praca nad klanem? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#84 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
|
![]() Cytuj:
Jeśli pomogłem to plz daj reputa =**** hehe, RZARD, ale http://lasooch.on.toribash.com możesz kliknąć.
![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 04 2004
Lokacja: białystok
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Duze toto ma wymagania?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2008
Lokacja: Szczecin
|
![]() @up: Poszłoby nawet na mikrofalówce ~~ (czyt. bardzo małe).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 01 2008
|
![]() Dzięki lasooch, ty też możesz kliknąć: D http://dziubs.on.toribash.com/
z clanem widzę ciężko idzie; / |
![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 02 2008
Lokacja: Chodziez/Sztokholm
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Masaker the Blader
Profesja: Knight
Świat: Refugia
Poziom: 23
Skille: 51/49
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() @autor
Stary... Ale jesteś idiotą... Rozumiem napisać topic o grze, ale żeby słowo w słowo kopiować mojego kumpla? To już nie jest głupie, tylko to jest szczyt bezczelności :| Robson_VooDoo 16.06.2008 na TORG'u napisał temat o Toribashu... A pan Idiota autor, skopiował tekst słowo w słowo, myśląc że nikt tego nie zauważy... Jesteś naprawdę tak głupi, czy tylko udajesz panie "autorze"? Zachowałeś się tak, jakby to był twój tekst i Ty byś go napisał :| link do oryginalnego tematu: http://forum.tibia.org.pl/showthread.php?t=282917 Pozdrawiam, Masaker |
![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Użytkownik Forum
|
![]() A mi to trochę wisi. Korzyści z tego raczej nie wyciągnął a mi pokazał fajną grę.
@Dziubs: kliknąłem, cklickniesh mi jeshche ras? xd
![]() |
![]() |
#91 |
Użytkownik Forum
|
![]() A ja mam pomysł
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#92 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
A, i nie wiem, czy zadziała na drugi dzień (po resecie połączenia nie działa, hm). Btw mogłeś to na forum grupy napisać : P
![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 07 2008
|
![]() To co zrobił autor Xena36 to nawet nie jest chamstwo to jest zwykły plagiat!
I do tego karalny... Jako autor prawdziwego topicu nie życzę sobie tego by moja pracy (w którą co jak co ale włożyłem trochę pracy) została bezmyślne kopiowana przez jakiegoś dzieciaka. Wysłałem już PW do stosownych "organów" włączy na tym forum. Mam nadzieję że moja sprawa zostanie rozpatrzona... @top Gdyby chciało ci się zrobić coś więcej zrobić niż dodać kreseczki oddzielające temat i kliknięcia swoimi paluszkami ctrl + c, ctrl + v. _._ Załosne. Pozdrawiam Robson_VooDoo http://forum.tibia.org.pl/showthread.php?t=282917 @edit "Gdybyście mogli, to prosiłbym was, żeby podczas rejestracji w okinieku "referrer" wpisali "Michaeldz" (bez cudzysłowi) doda mi to trochę kasy, za którą mogżna kupić np kolorową krew. Nowe głowy itd." Nie no to już jest po prostu chamstwo!! Ja znalazłem tą grę a ten kołek zbiera TC za to że napisał zwykły plagiat... BÓL! (Jeśli ktoś chce naprawdę wspomóc PRAWDZIWEGO autora tego tekstu [chociaż pewnie nikt bo jestem z konkurencji] to proszę wchodzić na robsonq.on.toribash.com i wpisywać w refferer "robsonq" Ponownie pozdrawiam Robson_VooDoo Ostatnio edytowany przez Robson_VooDoo - 08-07-2008 o 10:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up: Uspokój się, bo dostaniesz ataku serca. Wiem, że to musi cię bardzo boleć. A teraz ochłoń na chwileczkę i przeczytaj to, co ci tu napiszę.
Nikogo nie obchodzi, że zostałeś tak poważnie skrzywdzony. Plagiat, nie plagiat, ja mam to w dupie, bo dowiedziałem się o fajnej gierce. A skąd wiesz, że ja nie napisałem gdzieś indziej postu identycznego jak twój na torgu WCZEŚNIEJ? Won na torga tam płakać, bo tutaj robisz z siebie tylko dzieciaka, który płacze, bo ktoś skopiował mu posta. A co do refferera: nie wpisałem nic, bo nigdy nie wpisuje, ot tak. A siły wyższe nic w tej sprawie nie zrobią, więc nawet się nie trudź ^^ Mówisz, że to karalne? Czekam, aż pójdziesz z tym na policję. |
![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Użytkownik Forum
|
![]() Eh, Robson, dzieła sztuki to Ty nie stworzyłeś i naprawdę robisz z igły widły. Oczywiście, na upartego można dzwonić na policję, bo ci kolega ze szkolnej ławki długopis trzy lata temu zapierdzielił, ale jaki to ma sens?
![]() |
![]() |
#96 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 09 2006
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#97 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Ostatnio edytowany przez CytrynowySorbet - 08-07-2008 o 11:40. Powód: literówka |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#98 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 09 2006
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#99 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#100 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Opisujesz mnie na podstawie własnych doświadczeń? Bo to zawsze jest pierwszy argument, jeśli nie ma się nic sensownego do powiedzenia. I żebyś się nie zdziwił, bo o prawie wiem więcej od ciebie. Nawet jakbym grał w Tibię, to co ma piernik do wiatraka (wiem, tyle samo liter)? Jeśli gram/grałem w Tibię, to automatycznie czyni mnie to marginesem społecznym? Jeśli tak, to słabo widzę sytuację Polski za te 10-15 lat. A ty w takim razie już dawno wyszedłeś poza ten margines. W złą stronę. I czy możemy skończyć już ten temat (plagiat)? To jest temat o grze Toribash, a nie "bo ja byuem pierwszy"... |
|
![]() |
![]() |