Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Inne > RPG

Notki

RPG Wszystko o grach RPG i cRPG, czy może MMORPG.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 07-07-2008, 15:58   #81
Kulikos
Użytkownik Forum

Kulikos's Avatar

Data dołączenia: 15 08 2004
Lokacja: Gdansk

Stan: Niegrający
Świat: TVP 1
Domyślny

No więc jak z klanem?
21:00 Auro Dano [13]: buy wand of dwarfenbreath
Oddech krasnoluda r0x

-Hi
-Notka
-No?
-So Stfu&Bye Nob!1
Kulikos jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 07-07-2008, 16:35   #82
Nikast Shynix
Użytkownik Forum

Nikast Shynix's Avatar

Data dołączenia: 01 01 2006
Lokacja: Płock

Stan: Na Emeryturze
Adres Jabbera do Nikast Shynix
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kulikos Pokaż post
No więc jak z klanem?
Teraz wszystko ustalamy na forum grupy.

@down: Kup sobie okulary.

Ostatnio edytowany przez Nikast Shynix - 07-07-2008 o 18:56.
Nikast Shynix jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 07-07-2008, 17:12   #83
DziubaS
Użytkownik Forum

DziubaS's Avatar

Data dołączenia: 10 01 2008

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lasooch Pokaż post
Sprawdzić możesz logując się na forum.toribash.com, na górze masz czerwony link do Torishop, kliknij, zobaczysz ile masz kasy.

Żeby zarobić - zrobić stronkę *.on.toribash.com, namawiać ludzi, żeby wchodzili, rejestrowali się z Tobą jako referrerem, ew. kupić TC lub TC boostera, który zwiększa ilośc kasy/win (np. najmocniejszy kosztuje 100$/m-c, ale daje 1000 TC od zwycięstwa).
możesz podpowiedzieć jak zrobić tą stronkę?: D

@topic
jak idzie praca nad klanem?
DziubaS jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 07-07-2008, 18:34   #84
Lasooch
Użytkownik Forum

Lasooch's Avatar

Data dołączenia: 08 02 2006

Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez DziubaS Pokaż post
możesz podpowiedzieć jak zrobić tą stronkę?: D

@topic
jak idzie praca nad klanem?
Wchodzisz na forum.toribash.com i po prawej górnej stronie masz 'Invite link: on.toribash.com'. Klikasz w toto i ustawiasz co chcesz.

Jeśli pomogłem to plz daj reputa =**** hehe, RZARD, ale http://lasooch.on.toribash.com możesz kliknąć.
stary 07-07-2008, 21:33   #85
Rankor
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 18 04 2004
Lokacja: białystok

Stan: Niegrający
Rankor ma numer GG 2811393
Domyślny

Duze toto ma wymagania?
Rankor jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 07-07-2008, 21:34   #86
CytrynowySorbet
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 23 02 2008
Lokacja: Szczecin

Domyślny

@up: Poszłoby nawet na mikrofalówce ~~ (czyt. bardzo małe).
CytrynowySorbet jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 07-07-2008, 22:23   #87
Misza
Użytkownik Forum

Misza's Avatar

Data dołączenia: 30 06 2005
Lokacja: -+*≡☼SZWECJA☼≡*+-
Wpisy bloga: 3

Domyślny

Heh, fajny ten Toribash. Już mam żółty pas. Twinswords i Judo ownią wasze stare!
stary 07-07-2008, 23:10   #88
DziubaS
Użytkownik Forum

DziubaS's Avatar

Data dołączenia: 10 01 2008

Domyślny

Dzięki lasooch, ty też możesz kliknąć: D http://dziubs.on.toribash.com/

z clanem widzę ciężko idzie; /
DziubaS jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 08-07-2008, 03:13   #89
Masaker
Użytkownik forum

Masaker's Avatar

Data dołączenia: 08 02 2008
Lokacja: Chodziez/Sztokholm

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Świat: Refugia
Poziom: 23
Skille: 51/49
Poziom mag.: 4
Masaker ma numer GG 9785756
Domyślny

@autor
Stary... Ale jesteś idiotą... Rozumiem napisać topic o grze, ale żeby słowo w słowo kopiować mojego kumpla? To już nie jest głupie, tylko to jest szczyt bezczelności :|
Robson_VooDoo 16.06.2008 na TORG'u napisał temat o Toribashu... A pan Idiota autor, skopiował tekst słowo w słowo, myśląc że nikt tego nie zauważy... Jesteś naprawdę tak głupi, czy tylko udajesz panie "autorze"?
Zachowałeś się tak, jakby to był twój tekst i Ty byś go napisał :|
link do oryginalnego tematu:
http://forum.tibia.org.pl/showthread.php?t=282917
Pozdrawiam, Masaker
Masaker jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 08-07-2008, 07:14   #90
Lasooch
Użytkownik Forum

Lasooch's Avatar

Domyślny

A mi to trochę wisi. Korzyści z tego raczej nie wyciągnął a mi pokazał fajną grę.

@Dziubs: kliknąłem, cklickniesh mi jeshche ras? xd
stary 08-07-2008, 07:50   #91
CytrynowySorbet
Użytkownik Forum

Domyślny

A ja mam pomysł Może zrobimy na forum grupy temat z linkami do stronek i każdy raz dziennie sobie będzie wchodził i klikał? To tylko chwila, a ile kasy się uzbiera
stary 08-07-2008, 08:43   #92
Lasooch
Użytkownik Forum

Lasooch's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez CytrynowySorbet Pokaż post
A ja mam pomysł Może zrobimy na forum grupy temat z linkami do stronek i każdy raz dziennie sobie będzie wchodził i klikał? To tylko chwila, a ile kasy się uzbiera
Popieram, tylko żeby założyciel edytował i je powklejał w pierwszym poście, te linki.

A, i nie wiem, czy zadziała na drugi dzień (po resecie połączenia nie działa, hm).

Btw mogłeś to na forum grupy napisać : P
stary 08-07-2008, 10:26   #93
Robson_VooDoo
Użytkownik forum

Data dołączenia: 08 07 2008

Domyślny Plagiat.

To co zrobił autor Xena36 to nawet nie jest chamstwo to jest zwykły plagiat!
I do tego karalny... Jako autor prawdziwego topicu nie życzę sobie tego by moja pracy (w którą co jak co ale włożyłem trochę pracy) została bezmyślne kopiowana przez jakiegoś dzieciaka.

Wysłałem już PW do stosownych "organów" włączy na tym forum. Mam nadzieję że moja sprawa zostanie rozpatrzona...

@top
Gdyby chciało ci się zrobić coś więcej zrobić niż dodać kreseczki oddzielające temat i kliknięcia swoimi paluszkami ctrl + c, ctrl + v.

_._

Załosne.

Pozdrawiam
Robson_VooDoo

http://forum.tibia.org.pl/showthread.php?t=282917

@edit
"Gdybyście mogli, to prosiłbym was, żeby podczas rejestracji w okinieku "referrer" wpisali "Michaeldz" (bez cudzysłowi) doda mi to trochę kasy, za którą mogżna kupić np kolorową krew. Nowe głowy itd."

Nie no to już jest po prostu chamstwo!! Ja znalazłem tą grę a ten kołek zbiera TC za to że napisał zwykły plagiat... BÓL!
(Jeśli ktoś chce naprawdę wspomóc PRAWDZIWEGO autora tego tekstu [chociaż pewnie nikt bo jestem z konkurencji] to proszę wchodzić na robsonq.on.toribash.com i wpisywać w refferer "robsonq"

Ponownie pozdrawiam
Robson_VooDoo

Ostatnio edytowany przez Robson_VooDoo - 08-07-2008 o 10:31.
Robson_VooDoo jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 08-07-2008, 10:51   #94
CytrynowySorbet
Użytkownik Forum

Domyślny

@up: Uspokój się, bo dostaniesz ataku serca. Wiem, że to musi cię bardzo boleć. A teraz ochłoń na chwileczkę i przeczytaj to, co ci tu napiszę.

Nikogo nie obchodzi, że zostałeś tak poważnie skrzywdzony. Plagiat, nie plagiat, ja mam to w dupie, bo dowiedziałem się o fajnej gierce. A skąd wiesz, że ja nie napisałem gdzieś indziej postu identycznego jak twój na torgu WCZEŚNIEJ?

Won na torga tam płakać, bo tutaj robisz z siebie tylko dzieciaka, który płacze, bo ktoś skopiował mu posta. A co do refferera: nie wpisałem nic, bo nigdy nie wpisuje, ot tak. A siły wyższe nic w tej sprawie nie zrobią, więc nawet się nie trudź ^^

Mówisz, że to karalne? Czekam, aż pójdziesz z tym na policję.
stary 08-07-2008, 10:55   #95
Lasooch
Użytkownik Forum

Lasooch's Avatar

Domyślny

Eh, Robson, dzieła sztuki to Ty nie stworzyłeś i naprawdę robisz z igły widły. Oczywiście, na upartego można dzwonić na policję, bo ci kolega ze szkolnej ławki długopis trzy lata temu zapierdzielił, ale jaki to ma sens?
stary 08-07-2008, 11:01   #96
Xaroth
Użytkownik forum

Xaroth's Avatar

Data dołączenia: 17 09 2006

Domyślny

Cytuj:
@up: Uspokój się, bo dostaniesz ataku serca. Wiem, że to musi cię bardzo boleć. A teraz ochłoń na chwileczkę i przeczytaj to, co ci tu napiszę.

Nikogo nie obchodzi, że zostałeś tak poważnie skrzywdzony. Plagiat, nie plagiat, ja mam to w dupie, bo dowiedziałem się o fajnej gierce. A skąd wiesz, że ja nie napisałem gdzieś indziej postu identycznego jak twój na torgu WCZEŚNIEJ?

Won na torga tam płakać, bo tutaj robisz z siebie tylko dzieciaka, który płacze, bo ktoś skopiował mu posta. A co do refferera: nie wpisałem nic, bo nigdy nie wpisuje, ot tak. A siły wyższe nic w tej sprawie nie zrobią, więc nawet się nie trudź ^^

Mówisz, że to karalne? Czekam, aż pójdziesz z tym na policję.
Ciekawe czy ty byś sie wkurzył, gdyby ktoś skopiował Ci bądź co bądź kilkanaście minut pracy nad tekstem, dodał swoj link za który zarabia 30$ w Tori ^^ i zbierał chwały dla siebie.
Xaroth jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 08-07-2008, 11:39   #97
CytrynowySorbet
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Xaroth Pokaż post
Ciekawe czy ty byś sie wkurzył, gdyby ktoś skopiował Ci bądź co bądź kilkanaście minut pracy nad tekstem, dodał swoj link za który zarabia 30$ w Tori ^^ i zbierał chwały dla siebie.
Gówno by mnie to obchodziło, że się tak brzydko wyrażę. To jest internet i takie sytuacje są na porządku dziennym. Proszę cię bardzo, wejdź w dział RPG na mój temat "Infinity Online", skopiuj wszystko, a tylko zmień nick, który tam podałem (mój) na coś innego i wklej na torga. Naprawdę, i don't care, ważne, żeby gra miała więcej graczy a nie "bo ja zarobie mniej kasiorki "...

Ostatnio edytowany przez CytrynowySorbet - 08-07-2008 o 11:40. Powód: literówka
stary 08-07-2008, 13:01   #98
Xaroth
Użytkownik forum

Xaroth's Avatar

Data dołączenia: 17 09 2006

Domyślny

Cytuj:
Gówno by mnie to obchodziło, że się tak brzydko wyrażę. To jest internet i takie sytuacje są na porządku dziennym. Proszę cię bardzo, wejdź w dział RPG na mój temat "Infinity Online", skopiuj wszystko, a tylko zmień nick, który tam podałem (mój) na coś innego i wklej na torga. Naprawdę, i don't care, ważne, żeby gra miała więcej graczy a nie "bo ja zarobie mniej kasiorki "...
Ciebie może i gówno obchodzi, gdy widzę takie podejście "To jest internet i takie sytuacje są na porządku dziennym" to mnie chuj jasny trafia. Przykład myślenia prawdziwego dziecka neo. Twój nędzny temat mnie nie interesuję, tak samo jak twoja osoba. Tak, grę, jeśli Ci sie podoba, można rozreklamować, ale nie kurwa kopiując czyjeś starania.
Xaroth jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 08-07-2008, 13:36   #99
CytrynowySorbet
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Xaroth Pokaż post
Ciebie może i gówno obchodzi, gdy widzę takie podejście "To jest internet i takie sytuacje są na porządku dziennym" to mnie chuj jasny trafia. Przykład myślenia prawdziwego dziecka neo. Twój nędzny temat mnie nie interesuję, tak samo jak twoja osoba. Tak, grę, jeśli Ci sie podoba, można rozreklamować, ale nie kurwa kopiując czyjeś starania.
Człowieku, wyluzuj. Nie jestem żadnym dzieckiem neo. Mój temat nie jest nędzny. Nędzne jest twoje zachowanie w internecie. Nie chodzi mi o to, że kopiowanie wszystkiego co się da jest ok, tylko o to, że takie postępowanie jest i będzie. Ludzie w internecie pozwalają sobie na wiele więcej, niż poza siecią, czego ty jesteś doskonałym przykładem. I powiedz mi, czy znalezienie tych literek na klawirce to taki trud, takie staranie się? My tu rozmawiamy o skopiowaniu opisu gry, a ty tak się ponosisz, jakbym właśnie zrobił ci wielką krzywdę.
stary 09-07-2008, 07:32   #100
CytrynowySorbet
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Blonardo Pokaż post
Plagiat to plagiat, a jak Ty dupy sprzed Tibii nie ruszysz to co się dziwić, gówno wiesz o prawie. Też mnie dziwi postawa tutejszych moderatorów, że jeszcze tego tematu nie zamknęli/usunęli. Aczkolwiek gdy widzę w tematach linki do zdjęć: imageshaak.us.prv.pl to co się dziwić? Chaos i anarchia.
KURWA (sorry ale już nie mogę wytrzymać -.-) CZY JA GDZIEŚ NAPISAŁEM ŻE GRAM W TIBIĘ?!

Opisujesz mnie na podstawie własnych doświadczeń? Bo to zawsze jest pierwszy argument, jeśli nie ma się nic sensownego do powiedzenia. I żebyś się nie zdziwił, bo o prawie wiem więcej od ciebie.

Nawet jakbym grał w Tibię, to co ma piernik do wiatraka (wiem, tyle samo liter)? Jeśli gram/grałem w Tibię, to automatycznie czyni mnie to marginesem społecznym? Jeśli tak, to słabo widzę sytuację Polski za te 10-15 lat. A ty w takim razie już dawno wyszedłeś poza ten margines. W złą stronę.

I czy możemy skończyć już ten temat (plagiat)? To jest temat o grze Toribash, a nie "bo ja byuem pierwszy"...
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania