![]() |
#2641 |
Użytkownik Forum
|
![]() Kurwa priv wowa do nie wow?? no ja pierdolę ludzie przestańcie.
|
![]() |
|
![]() |
#2642 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tak samo jak pepsi to nie coca cola, PC to nie macintosh, nvidia to nie ati. Tak samo jabym nasikal do butelki i przylepil naklejke tymbark " jablko mieta" to tez nie jest tymbark.
![]() |
#2643 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2006
Lokacja: London
|
![]() wprowadzam nowy kurwa punkt regulaminy tego tematu.
#. osoby grajace na serverach pirackich nie maja prawa do wypowiadania sie. I chuj nie chcecie placic bo wam zal kasy a mi jest was zal bo na piratach jest chuj a nie wow. Nigdy nie dosiwadczycie kurwa radosci z przejscia jakiejkolwiek 25-tki albo czego innego, "lame" i tyle. ![]() wszystko. aaa i jeszcze jedno, nie chcecie placic bo wam mama czy tata nie dadza na gre, nie stac cie to idz zapracuj tak jak np. ja bo mi rodzice na gre pieniedzy nie daja, na kompa mi nie dali, jedynie co mi daja to dostep to neta. proste.... Ostatnio edytowany przez Brojek - 07-07-2008 o 02:28. |
![]() |
![]() |
#2644 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2008
Lokacja: Szczecin
|
![]() OMG. Widać, że niektóre gry budzą negatywne uczucia ~~
Nie jestem ani po stronie privów, ani po stronie globca |
![]() |
![]() |
#2645 |
Zbanowany
Data dołączenia: 05 05 2006
|
![]() Brojek. Szczeze? Ja mam inne wydatki. Prad, woda, mieszkanie, paliwo, necik, szkola. I wychodzi na to ze jak wydac na miesiac wow'a to przez tydzien ja nic nie jem...
|
![]() |
![]() |
#2646 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() @up:
Wydajesz na tydzień jedzenia 50 zł? Chleb z keczupem mode?
![]() |
![]() |
#2647 |
Guest
|
![]() Ej, mam prośbę. Podobno (kolega mi mówił) w WoW'ie są bitwy graczy - Horda walczy z przymierzem. Mam pytanie. Podacie mi linki do filmów z takimi oto bitwami graczy? Ja nie znalazłem.
|
![]() |
#2648 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 05 2008
|
![]() ahahahhahaah xD
@up Przepraszam musialem... Btw. 59 ![]()
#2649 |
Użytkownik Forum
|
![]() Przymierzem ![]() Jeżeli chcesz zobaczyć filmy z "owych" walk, to wpisz na youtubie Coś w stylu "<nazwa klasy + ewentualny specc> PVP". @up gz;p
![]() |
#2650 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 09 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dawergo
Profesja: Druid
Gildia: Poland Team
Świat: Eonar
Poziom: 80
|
![]() @up
A ja dopiero 53... ![]()
#2651 | ||
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() |
#2652 |
Zbanowany
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2653 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 06 2005
Lokacja: Bydgoszcz
Wpisy bloga: 44
Stan: Niegrający
Skille: Milion
|
![]() Privy to nie WoW! Mówię tak, ponieważ płacę abonament, defacto jestem lepszy , zresztą grając na globalu jestem pr0 playerem i Ci z privów nic nie wiedzą o tej grze!
PS. Gdybym grał na privie, to bym miał o 180 stopni inne zdanie.
#2654 |
Guest
|
![]() |
![]() |
#2655 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Wpisz na youtube: WoW Battleground <klasa> ;o Ostatnio edytowany przez Sajrus - 07-07-2008 o 14:57. |
|
![]() |
![]() |
#2656 |
Zbanowany
|
![]() I po to sa rivy. Jedna wilka bitwa 100vs100 to norma na pewnych serverach. And whos have better ?
|
![]() |
![]() |
#2657 |
Użytkownik Forum
|
![]() to wpisz warsong gulch(10 vs 10) arathi basin( 15 vs 15), eye of the storm ( 15 vs 15), alterac valley ( 40 vs 40)
![]() |
#2658 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 02 2006
Lokacja: Poznan
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elder Druid
Świat: Arcania
|
![]() Prawda jest taka, że na privach dużo mniej się można nauczyć niż na globalu, odwiedzam czasem privy pvp, żeby się zabawić to ci ludzie naprawdę są słabi...
|
![]() |
![]() |
#2659 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2007
![]() |
![]() @up
Ja tak samo. Grałem na WoWscape lockiem, full t6 zdobyłem(i to z wielkim trudem, bo tam znaleść team, który nie rozejdzie się po Archimondzie, to sztuka) i myślałem, że opanowałem WoWa, że jestem pr0. Kupiłem WoWa i zagrałem na globalu - to zupełnie co innego. Człowiek na privie, gdy tylko osiągnie 70 lvl, leci szturmować BT i tak naprawdę zna tylko drogę do Illidana, poprzez Mother. Okazuje się, że na globcu BT robi się 2-3 dni, rajdując do późnej nocy i dalej następnego dnia - zresztą podczas lvlowania robi się instancje i dużo można się nauczyć. Kiedyś nie wierzyłem, teraz wiem - Granie na oficjalnych serwerach Blizzarda ZNACZNIE różni się od grania na prywatnych serwerach. I będę podtrzymywał - PRIVY TO NIE JEST WOW! Ostatnio edytowany przez _WrD_ - 08-07-2008 o 14:29. |
![]() |