|
Notki |
Furora Wydarzenia ze świata Furora Moderowanie nowych tematów na tym forum zostało włączone. Proszę pilnie czekać na akceptację tematu. Moderowanie postów w niektórych tematach zostanie włączone. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#8701 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 02 2008
|
![]() Cytuj:
haah widac ze nigdy nie grales w cs'a albo grales w darmowa wersje 1.5 i odrazu przeniosles siena source bo najnowesze i niby twoj mozg zrozumial ze najlepsze pozdro ale i tak bys nie miale ze mna szans w cs'a |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#8702 |
Zbanowany
|
![]() @up - a może to Ciebie nie stać na dobrego kompa żeby Ci ruszył Source? To moje prywatne odczucie. Wole Source od 1.6 i nie będziesz mnie z tego powodu obrażał.
@Wrogonastawiony - czytaj gg hubert -.- Over. Ostatnio edytowany przez $eetho - 08-07-2008 o 19:28. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8703 |
Guest
|
![]() [quote=$eetho;2168204]@up - a może to Ciebie nie stać na dobrego kompa żeby Ci ruszył Source? To moje prywatne odczucie. Wole Source od 1.6 i nie będziesz mnie z tego powodu obrażał.
[quote] Co do CS'a tez jakos wole 1.6 W Source jest w prawdzie lepsza grafika, ale jedyne co mi sie tam podoba to to ze jest bardziej realistyczna (jezeli chodzi o strzelanie, spadniecie - bo w 1.6 jak w de_aztec spadniesz do 30 cm wody z 10m to ci nawet 1hp nie zabierze ![]() Jednak ja wole 1.6 A teraz 2 miechy przerwy od cs'a / wow'a ![]() pozdRO |
![]() |
![]() |
#8704 |
Guest
|
![]() @up Się lubi co się ma
![]() GratZ Questa dla ekipy ![]() |
![]() |
![]() |
#8705 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2007
Lokacja: Pionki
![]() |
![]() Ten spór o Cs jest śmieszny...
Lubisz pixele graj w 1.6 Lubisz porządna , realistyczną grę graj w Source. Każdy wybiera co mu pasuje i nie ma co po nim jedzic bez sensu.. @Up Jaka jest różnica między nie radzeniem sobie w 1.6 a Source? Jak ktos nie umie grac tu to i nie zagra tam.. (chodzi mi o technikę) Ostatnio edytowany przez mob - 08-07-2008 o 21:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8706 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Twoj wniosek dotyczacy CS'a jest smieszny. To tak jak bym napisal: 'Lubisz pixele graj w Tibie Lubisz pozadna grafike, nieslychana ilosc zadan, duza ilosc postaci i ras do wyboru, itp. - graj w World of Warcraft' A co do jakiegos typa UP co napisal ze 'lubi sie co sie ma' to az szkoda mi slow zeby odpisac na to. W jednym z wywiadow Fatal1ty powiedzial ze woli QUake3 Arena od Q4 i nie patrzy na to ze Q3A ma gorsza grafike tylko ze lepiej mu sie gra. Tak samo mi sie lepiej gra w 1.6 @DuskinessvsVision Mania mniejszosci? n/c |
|
![]() |
![]() |
#8707 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 09 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Old Yaykam, Old Thellius
Profesja: Elite Knight
Gildia: Duskiness
Świat: Furora
|
![]() Jedyna mądra wypowiedź na temat cs'ka od het het stron !
21:06 Henry Cortez [56]: idac ulica rozgladam sie dokola czy nie sledzi mnie keylogger xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#8708 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
No i własnie o to sedno mi chodzi! Lubie pixele gram w Tibie ,a nie w WoW Lubisz pixele w 1.6'ce graj w 1.6! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8709 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Source dla nieudacznikow & dzieci
![]() |
![]() |
#8710 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2008
Stan: Niegrający
|
![]() Naprawde nikt nie ma filmu z tego questa?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8711 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 06 2006
Lokacja: Warszawa
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Furora
|
![]() nvm ;p
@down Tibia > WoW 1.6 > Source Ostatnio edytowany przez Hellsir - 09-07-2008 o 16:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8712 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
@CS - dajcie z tym spokój już, jedni wola to inni wola to. @WoW/Tibia - Tutaj już nie ma porównania i chórem mówimy Ave World of Warcraft ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8713 |
Guest
|
![]() ja was nie czaje, jara was wow, to sa inne fora na jego temat, tez lubie w to pograc, ale przepraszam, to jest forum odnosnie tibii, a dokladniej sytuacji na furorze, wiec moze takby co innego na zeby wziasc?:>
|
![]() |
![]() |
#8714 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 02 2008
Lokacja: Gdynia
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Druid
Świat: Furora/Xantera
|
![]() Zagrajcie w cs2d, tam dopiero jest zabawa, serio.
Szkoda tylko, że polska scena tego właśnie cs'a upada ![]() Trzeba pozcekac na cs2d max x] zachęcam, pozdro XD
![]() |
#8715 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() KONIEC TEGO TEMATU
Zyjemy w wolnym państwie , rób to co chcesz i to co lubisz! End! @Ymy Mogłbyś zarzucic ten swoj 2h movie? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8716 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 11 2007
Lokacja: Białystok
Profesja: Elder Druid
Poziom: 69
Poziom mag.: 69
|
![]() na czym/kim Taifun padł?
![]() |
#8717 |
Użytkownik Forum
|
![]() na bonebeaście, Orzech lognął, zobaczył że lecą 2 za nim, i wolał dać exita
Ja1 23:55:11 i nei chce juz mis e expic paula 23:55:24 ZARTUJESZ sobie ;d paula 23:55:27 tobie sie nie chce expic paula 23:55:29 haahahahahaha paula 23:55:33 lepszego zartu nie slyszałam ; |
![]() |
![]() |
![]() |
#8718 |
Zbanowany
Data dołączenia: 18 10 2007
Lokacja: Zamosc
Imię: Teder Foresco
Profesja: Elder Druid
Gildia: Nie mam xD
Świat: Trimera
Poziom: 62
Poziom mag.: 52
|
![]() Orzech nigdy nie wbije 300lvl
Moze spaaw za jakies pól roku _/ Dobra moze mniej ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8720 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Lol xP Co to za aukcja? I znamy sie skads wogole? @Aukcja. Musiales dac tego nega? :| Ostatnio edytowany przez mob - 09-07-2008 o 16:10. |
|
![]() |
![]() |