![]() |
#2941 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 06 2007
Profesja: Royal Paladin
Świat: Berylia
|
![]() Cytuj:
Ja mam 72 EK i skile 73/71 i też żyje. ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2942 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 04 2008
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Lamarr Flaut
Profesja: Knight
Świat: Menera
Poziom: 13
Skille: 35+/30+
Poziom mag.: 1
|
![]() @up
Nie bede expic, wbije troche skilla pojde podexpie, i skilluje i na 100% bede mial ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2943 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2008
Lokacja: Zadupie
Imię: Puroo
Profesja: Elder Druid
Gildia: Valiant Boys
Świat: Secura
Poziom: 83
Skille: 15/24
Poziom mag.: 58
|
![]() Boże ludzie nie rozumiem was, na 40lvl niektórzy mają po 85 skilla, a 100lvle czasem takich nie mają, każdy gra swoim stylem, więc te pytania się całkiem nie na miejscu, jeśli uważasz, że 70 skilla ci starczy to nie treń więcej, a jeśli czujesz, że potrzebujesz więcej to wal z 85. Zgaduje, że i tak większa połowa tego tematu wbija skille na bocie, a o expie nie wspomne, na prądzie oszczędzacie czy co ?
![]() |
#2944 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 02 2007
Lokacja: Refugia
Imię: Stare Brodaczysko
Gildia: CHoCH
Świat: Refugia
Poziom: 150
Poziom mag.: 8
|
![]() -grasz na przyjemnosc,dorywczo i nie planujesz hig lev w tibi olej skill -rob co ci do glowy przyjdzie (ded nie jest taki bolesny)
-chesz zajsc dalej ,pragniesz solowac Dragon Lordy bez waste itp, marzy ci sie zwiedznie najdalszych czelusci Tibi --.SKILL SKILL SKILL nie mowie o 100/100 ,ale kina z skilami mniejszymi niz 85/80 na setnym levelu postaci nie poszaleje mam 150 lev i co robie teraz --> SKILUJE gdy nie ma czas na exp , a mam 94/89 na facc arena skilowanie od trole minosy wild wariory BANDYCI (bdb armor i liczba hp prawie jak u cyca !!! ) cyce monki na PACC trole ->minosy i przeskok na GARGOYLE (najlepszy potworek do skilowania dla kiny--nic nie wali , ma dobry arm i sie LECZY!!!) czemu nie polecam slimow ? slimy sa dla boterow!!!- ja nie mam czasu i checi klikac co 20 sek . Potworki wymienione wyzej pozwalaja w zaleznosci od skilla na oderwanie sie od kompa na 5-10 min a nawet do 14min !! skilowanie bez bota jest mozliwe !! wystarczy tylko troche pokombinowac polecam skilowanie mozna zrobic wiele rzeczy w realu gdy postac skiluje !!!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2945 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 12 2006
Profesja: Elite Knight
Świat: Furora
Poziom: 42
Skille: 80/80
Poziom mag.: 5
|
![]() Co racja to racja. Każdy ma swój styl gry. Mój kumpel latał i expił na 30 lvlu knightem ze skillami 60/60. Ja mam póki co skille 65/65 i 13 lvl i planuje dopiero ruszyć się na jakiegokolwiek expa na 70/70. Mierze w wysoki lvl, więc chce teraz wyskillować sobie postać abym na wakacje mógł sobie kupić pacc, wbić porządny lvl i nie musiał marnować pacc na skillowanie
Ostatnio edytowany przez snopek - 06-05-2008 o 21:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2946 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2007
Lokacja: W domu
Stan: Usunięty
Imię: Bezimienny
Profesja: Rookstayer
Gildia: Ruthless
Świat: Tenebra
Poziom: 999
Skille: 999/999
Poziom mag.: 99
![]() |
![]() i wrazliwosc na obrazenia fizyczne
![]() |
#2947 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 07 2008
|
![]() hehe ja nie mam takich zmartwien, mam własny plan według którego daze i według mnie takie cos jest najlepsze mam lv 11 p set dwarven shield dark helmet serpent sword skille 40/40 (równo! xD) 30 fishing i jest git
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2948 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 04 2008
|
![]() Powiem krótko: żeby cokolwiek osiągnąć w Tibi Knightem trzeba mieć wysokie skille np ja na 20lvl skillowałem do 60\60 i poszedłem expić teraz mam 28lvl i skilluje do 80\80 narazie mam 64\63 i nie podaje sie bo wiem ze to osiągne i jestem z mojego "najta" DUMNY!!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2950 |
Guest
|
![]() Mam 40 lvl skile 70 68 i mi styka <-,->
Kolega ma 72 lvl i skile 73 69... i też jest... Każdy gra jak chce... Jak wam się dobrze expi to nie męczcie się z miesięcznym skillowaniem bo to pozbawia przyjemności gry... Na 10 lvl skille po 75? Kogoś chyba tu coś boli <-,-> na czym on ma to wybić? 10 lvl to jest max 2k kasy w banku, z jakim on eq pójdzie na slimy?? Będzie się męczył do skili 65 65 na rotach potem dopiero zielone kałuże, a normalnie z wyższym lvl od 55 skilował by sobie kulturalnie, bez przypału na slimach... Nie sądzicie? |
![]() |
![]() |
#2951 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 07 2008
Lokacja: Night Catedral
Stan: Na Emeryturze
Imię: A co cie to?
Gildia: Srali muchy bedzie wiosna
Świat: Dupa jasna
Poziom: 488
Skille: 99/9999
Poziom mag.: 15
|
![]() Jakie skille mam mieć na 15 lvlu? i jakiego potwora z tymi skillami rozwale bez duzego waste
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2952 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 07 2008
|
![]() Ja na 15lvl mialem skile 58/58 (sword).
A co do skilli to nie ma żadnych umownych granic na dany lvl ![]() Tak jak wyżej juz mowiono kazdy powinien grac tak jak on chce i tak jak mu sie podoba i nikt nie powinien do niego pisac ze ma "slabe skille" itp. Jak ta osoba bedzie chciala miec lepsze to bedzie miala a jak nie to nie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2953 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 06 2008
Imię: Nostus the First
Gildia: Brak
Świat: Harmonia
Poziom: 51
Skille: 60+
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Ja Osobiście Uważam, że teraz gdy wprowadzili bronie od Lv'i to skile nie są ważne. Najlepiej jest dobić skile 30/30 w sword/axe/club na 8 lv i bić na nich do 20 lv i pózniej na 20 lv zaczac skilować. Po co na 8 lv miec skile 60/60 jak i tak nie bedziemy momgli bić z jakiejś dobrej broni??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2954 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 06 2008
Profesja: Paladin
Świat: Harmonia
Poziom: 32+
Skille: bad/bad
Poziom mag.: 9+
|
![]() Powiem wam cos:
Jest dwoch ziomkow.Maja 8lv. W tym samym czasie wyszli z rooka. Jeden zaczal skilowac wbil skille 100/100. A drugi przez ten czas co on skilowal wbil ten 100lv i skile mu weszly okolo 80/80(podczas expa). Takze kto bedzie mial wieksze szanse na przezycie? 100lv skill 80/80 czy 8lv skill 100/100 Takze dla mnie skill niejest wazny(jedynie dla szpanu). Teraz sa bronie od lv itp. Takze nieoplaca sie miec skilla 80/80 i miec serpent sworda i walic nim po 100 max |
![]() |
![]() |
![]() |
#2955 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2007
Lokacja: W domu
Stan: Usunięty
Imię: Bezimienny
Gildia: Ruthless
Świat: Tenebra
Poziom: 999
Skille: 999/999
Poziom mag.: 99
![]() |
![]() podczas skilowania raczej kilka lvli by mu wlecialo
![]()
![]() |
#2956 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 04 2008
Imię: Karistees
|
![]() @Up
da sie wbić choćby na slime. Bijesz ciągle klony i nic ci expa nie wpada. Lepiej sobie wytrenować na początku dobre skille , by później mieć luz i cały czas expić, a nie co parę lvl iść znowu skillować. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2957 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#2958 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 12 2004
Lokacja: Piotrków Trybunalski
Stan: Na Emeryturze
Imię: Nagrix
Profesja: Paladin
Świat: Valoria
Poziom: 49
Skille: 75/62
Poziom mag.: 15
![]() ![]() |
![]() Według mnie po tym jak wprowadzili wymaganie poziomu do broni, skillowanie na niskim lvl jest bezsensowne. A tak w ogóle, to nikt nie powinien się przejmować swoimi skillami, jeśli uważa, że są wystarczające i może z nimi zabijać takie potworki, jakie chce.
![]() |
#2959 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dla meni skillowanie to wielki minus tibi. Knight bez dobrych skilli jest dupny. A skillowac trochę trzeba ... Ale jak sie ma skille to jesteś mastah
![]()
![]() |
#2960 |
Guest
|
![]() DLUGIE ALE PRZECZYTAJ!! PRZYDA CI SIE!
ehh co wy wogle wygadujeie.. ja mam teraz na silvera 5 w swojej "karierze" knighta.. juz troche wiem jak nim grac.. i gralem na rozne sposoby... 1. wbilem skile 40/40 z sworda i expilem, na lvl 30 mialem 55/50... - wiec lipa jest duza 2. skilujesz do 65/65 i idziesz exic do 25-30lvl i wtedy skilujesz tam do 70, potem 40lvl i 75 i koniec - skill ci sie dalej sam wbije... 3. glupota jest miec na low lvl duze skile.. na 8 lvl 70 albo 80 nemowiac o 100 jak to kolega troche wyzej pisal.... co z tego jak masz 8 lvl i 80 skila... skill z 79na 80 wbija sie dlugo.. a 8 lvl jakies 45 ms/ed ma na SD!! wiec masz te pare godizn w plery.... 4. ym knightem co mam tertaz na silvera skiluje do 65.. mam narazie 56/56 disiaj 60 i ide expic do 20lvl, skiluje do 65, potem do 30lvl expie i 75/75 i koniec... powtarzam, nie skiluj na 8lvl do skli wyzszych niz 65,... padniesz i ci bedie zal dupsko sciskal ze tyle czasu o dupe sie rozbilo... taka prawda |
![]() |