![]() |
#21 | |
Słitaśny Krulik
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 04 2007
Stan: Na Emeryturze
Świat: Candia
|
![]() Nie zrzucajcie całej winy na rodziców.Największą winę ponoszą dziewczyny zachowujące sie jak Sylwusia (patrz rozmowy w toku).
Moim zdaniem w tym właśnie okresie relacje pomiędzy chłopakiem a dziewczyną powinny ograniczac się do przytulania i pocałunku w policzek.
![]() |
#23 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 04 2008
Imię: Krejzi skeejter
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Hornety
Świat: Elysia
Poziom: 55
Poziom mag.: 45
|
![]() Cytuj:
Zobacz ile dziewczyn w związkach gra na dwa fronty. Jak chcesz miec wierną żone to musisz sobie znależć takiego oblecha którego na pewno nikt sie nie tknie ale zawsze moze sie znalezc ktos kto zatka nos i na nią ruszy! Zamknąłbys zonke/dziewczyne w pasie cnoty na 4 spusty w domu i nie wypuszczalbys nigdzie zeby jej nikt nie wyruchal? Dla mnie te "wyruchane na wszystkie fronty" sa nieraz lepsze niż te nierozdziewiczone dewoty, przynajmniej wiedzą czego chcą i mają jakieś doswiadczenia. Cytuj:
A co do kumpla, tak usmiechne sie i mu pogratuluje, honor jest dla frajerów. Pewnie jakby twoj kumpel ci dziewczyne odbil to po*****albys sie z nim i bys go pobil zamiast sobie następna znaleźć? A do starej przynosilbys przez pół roku kwiaty? ![]() Zamiast czerpac radosc ze jestes z dziewczyną będziesz każdemu udowadniac że jestes jej pierwszym i prawdziwym ownerem. No super. W ogole każdemu wszystko udowadniaj, ktos powie ze jestes ciota to sie z nim bij opluj go zrob coś zeby ludzie wiedzieli ze nie dajesz sobą pomiatać. zamiast: "cwicz to co chcesz nawet gdy kumple nie ćwiczą" najlepiej rób tylko to na co kumple dają aprobatę. Ale skoro nie potrafisz przelknąć że dziewczyna byla z kims przed tobą to... dobra dokoncz sobie sam nie lubie obrazac ludzi a to by tak zabrzmialo. No cóż dla jednego będzie się liczyla radosc z czasu spędzonego z dziewczyną, dla drugiego będzie się liczyło ze jest panem pasa cnoty tej dziewczyny. Ile ludzi tyle wyznan. Po co komu dziewice. To męskie lęki i uprzedzenia trzeba zlikwidować. A do kosciola, to kosciolowi tez sie nie upiecze. Tej jebanej instytucji, która najpierw dzieci uczy ze szatan piekło zło i pojdziesz do piekla i bedziesz się palil po wsze wieki, a nastepnie wmawia dzieciom ze bóg jest dobry... manipuluje spoleczenstwem do swoich celów i robi ludziom niepotrzebne uprzedzenia... kosciol moglby istniec ale nie w takiej formie jak jest. Na pewno nie powinno byc obowiązkowych chrztów i wychowania chrzescijanskiego. Dzieci powinny przystawac do jakiejs religii dopiero gdy sa dorosłe i mogą świadomie wybrac a nie za młodu wychowuje kosciol dzieci na wylęknione pionki. Ktos napisal ze te "kurwy" są dewotami bo chodzą do kościoła. Tylko że potrzeba religijnosci to jest akurat w kobietach bardzo silna. Tylko kościół nie umie zaakceptowac miniówki na ławeczce w kosciele. Mają założyc wór pokutny? Księża dla zasady jeżdzą po takich jak to ty powiedziales dziweksach ale sami sie potrafia zająknąć gapiąc sie na spódniczki na mszy. Kosciol jest dla ludzi a nie ludzie dla kosciola. I kosciol powinien sie przystosowac do wymagan ludzi a nie urabiac ich. kosciol to nie jest zaden powiernik miedzy Bogiem a czlowiekiem, po prostu wiekszosc ludzi musi gdzies wyladowac lęk przed smiercią, gdyby nie on nie istniałaby wiara. Ateista dokładnie od dnia bierzmowania. Księża z mojej wioski wiedzą, i jest im przykro. Robią co mogą aby utrudnic mi życie. Tak to jest z batmanami. Zadrzesz z jednym wpadnie batmobilem jeszcze robina ze soba wezmie a co zadrzec z 10 ma na raz? |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Ludzie atrakcyjniejsi fizycznie są lepiej traktowani od brzydkich i to jest naukowo udowodniony fakt. Co zresztą można zaobserwowac w zyciu czesto. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 02 2007
Lokacja: Lublin~~
|
![]() Cytuj:
Sylwusia part 1: http://pl.youtube.com/watch?v=q9sQcC9V4EE Sylwusia part 2: http://pl.youtube.com/watch?v=N-QduS...eature=related Warto obejrzeć ![]()
![]() |
![]() |
#26 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Zastanawiam się, dlaczego ta cała banda "14sto latków" z hormonami bawi się w pisanie "To", "XXX", "takie coś"; z jednej strony hormony, poruszacie jeszcze taki temat a nawet boicie się napisać słowo SEKS...
![]() Co do wyglądu, ZAWSZE się liczy, nie zawsze świadomie, ale na pewno się liczy... Co do takich seks-panieniek, no cóż, każdy ma swoje gusta, zawsze się znajdą tacy faceci, którym Sylwusie będą imponować no i znajdą się tacy, którzy Sylwusie będą olewać... taki świat i tyle...
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
|
![]() http://pl.youtube.com/watch?v=D8Nfp63iIpU
a to rozmowy w toku "wyglad sie nie liczy" dla panów dla których wygląd się nie liczy. Sylwusia jest rzeczywiscie troche tępawa ale całkiem niezle w tym wyglada. Co nie oznacza ze kazda dziewczyna tak wygladajaca jest tępawa. Bo tak nie jest. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2005
Lokacja: Śrem
|
![]() Cytuj:
![]() Zauważyliście, że jak dziewczyna ma dużo chłopaków to 'dziwka', a jak facet ma wiele dziewczyn to 'kobieciarz' albo 'casanova' : P. Jak to powiedział Zbyszek Wodecki u Wojewódzkiego "A niech się gwałcą!". Jak szukasz dziewic, to zostań Muzułmaninem.
Ostatnio edytowany przez Dark Sven - 09-07-2008 o 11:31. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wielu z was ma rację, lecz nie trzeba przesadzać...Na pewno w dzisiejszych czasach sex nie jest już tematem tabu.Wiele dziewczyn, żeby być cool mówi, że nie są dziewicami, chodź na prawdę są : P
![]() |
![]() |
#33 |
Słitaśny Krulik
|
![]() Wiesz, ja jestem człowiekiem, z tych, dla których wygląd się nie liczy. Tak samo lubię ta brzydką jak i ładną. Dla mnie liczy się charakter, według mnie to on określa człowieka, a nie wygląd zewnętrzny.
@2down Widać mnie nie znasz. =] Ostatnio edytowany przez Vasudanin - 09-07-2008 o 11:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Zbanowany
Data dołączenia: 01 03 2008
Lokacja: Wrocław
Wpisy bloga: 6
Stan: Początkujący
Imię: ancient~ / skug~
Świat: harmonia,nebula
|
![]() Chcąc nie chcąc, wygląd oddziałuje na pierwsze wrażenie i każdy normalny facet zacznie zwracać uwagę na tą która mu się bardziej podoba (pytanie na jak długo), zakładając że obydwóch kobiet nie zna
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 05 2007
Lokacja: Grudziadz
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Luno of death
Profesja: Royal Paladin
Świat: Askara
Poziom: 53+
Skille: duze xd
Poziom mag.: 14
|
![]() dziewic juz nie znajdziecie wszystkie przyszły do mnie w nocy a rankiem wyszły juz jako nie dziewice
^^ @down no i co ze 17 trzeba kozystać z zycia bo moge nie dozyć 18 ^^ Ostatnio edytowany przez Arack - 09-07-2008 o 11:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 06 2005
Lokacja: Bydgoszcz
Wpisy bloga: 44
Stan: Niegrający
Skille: Milion
|
![]() @up
=) Wiek: 17 @topic Aha, nie rozumiem dlaczego małolaty muszą przechodzić odrazu do penetracji. Chyba lubią jak dziewczyny potem ich obgadają "Ten tyy nie umie mi dobshe zrobić =((!".
![]() |
#38 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2004
|
![]() Cytuj:
@Topic Seks to zabawa dla dorosłych, ale nie mam nikomu za złe, że będąc szczeniakiem dorobił się dziecka. Po co zaprzątać sobie głowę takimi sprawami? Jeśli ktoś jest dojrzały - nic nam do tego, jak lubi się bawić. Jak ktoś jest idiotą - co mnie on obchodzi i jego problemy? Brzydziłbym się splunąć na niego/nią, ale to inna sprawa. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
|
![]() @Top: Dziewice nigdy się nie skończą, będą po prostu coraz młodsze. If there's grass on the field, play ball!
A tak na poważnie - cóż, mi to zwisa, każdy robi z życiem, co chce. Nie powiem też, żeby szczególnie mi zależało na babraniu się w krwi. Co do mnie - do inicjacji seksualnej mi się nie spieszy.
![]() |