Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Inne > O wszystkim i o niczym

Notki

O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;)

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 09-07-2008, 10:40   #21
Vasudanin
Słitaśny Krulik

Vasudanin's Avatar

Data dołączenia: 21 05 2007
Wpisy bloga: 64

Stan: Niegrający
Imię: Slayekau
Profesja: Rookstayer
Świat: Isara
Poziom: 12
Skille: 18/20
Vasudanin ma numer GG 7128157 Vasudanin ma login Tlenu Vasudanin@tlen.pl Send a message via Skype™ to Vasudanin
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Decade Pokaż post
A cos takiego to mnie rozwala nie wiem jak mozesz mowic ze wyglad nie ma znaczenia wyglad ma podstawowe znaczenie gdy wyrabiamy sobie zdanie o kims zobacz jak traktuja nauczyciele chociazby pieknych a jak "pieknych" zawsze są faworyzowani to tez jest udowodnione. Nie wiem jak mozna woleć zakompleksioną brzydką dziewczyne która jedyne co potrafi zrobic na swoją obrone to obrzucac wszystkie ladne dziewczyny epitetem "dziwka". Chlopakom w twoim wieku pod wplywem tego co slysza od swoich matek sie wydaje ze jak bedą tymi co "wyglad nie ma znaczenia" to bedą jacys niewiadomo jak inni i wszystkie dziewczyny sie na nich rzuca, zonk jest w tym ze 90% wpadlo na ten sam pomysl. A ta dziesiatka pozostala ktorzy zachowali trzezwosc oceny to sa ludzie ktorym bedziesz zazdroscic urody ich dziewczyn za kilka lat. Dałem się zlapac na wszystko niestety. Na nauke do bólu, na grzecznosc, na to ze wyglad sie nie liczy. Przykro ze nie jestem jedyny.
Huh, widać wtedy nauczyciel jest nie fair, poza tym przeczytaj dokładniej post który zacytowałeś, pewnie doczytałeś tylko do połowy.
Oryginalnie napisane przez Niecny_Rozbojnik Pokaż post
Wiesz, znam osobiście jednego zoofila, i on nigdy nie zrobił krzywdy swojej suczce, nawet jej się to podobało. Tzn. nie wiem jak by było z pchaniem w pipkę, bo tego z nią nie próbował, ale palcówka jej się podobała, nigdy nic na siłę nie robił.
Vasudanin jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 09-07-2008, 10:42   #22
Yugo
Użytkownik Forum

Yugo's Avatar

Data dołączenia: 25 04 2007

Stan: Na Emeryturze
Świat: Candia
Domyślny

Nie zrzucajcie całej winy na rodziców.Największą winę ponoszą dziewczyny zachowujące sie jak Sylwusia (patrz rozmowy w toku).

Moim zdaniem w tym właśnie okresie relacje pomiędzy chłopakiem a dziewczyną powinny ograniczac się do przytulania i pocałunku w policzek.
stary 09-07-2008, 10:51   #23
Decade
Użytkownik Forum

Decade's Avatar

Data dołączenia: 22 04 2008

Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Hornety
Świat: Elysia
Poziom: 55
Poziom mag.: 45
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kamliss Pokaż post
Seks w naszej wierze jest zabroniony przed ślubem, a jak ja miałbym potrzebe zapierdolić nauczyciela bo mnie w*****ł i postawił 1 to też by było ok? No i powodzenia w przyszłości, z piękną wyruchaną na wszystkie fronty żonką, a i nie zapomnij uśmiechnąć się kiedy kumpel będzie opowiadał co i kto z nią robił.

Tak w ogóle, to może zacznijmy sharować laski będzie zajebiście.
Bo tak naprawde to laski sie szaruje nie widzisz tego?
Zobacz ile dziewczyn w związkach gra na dwa fronty. Jak chcesz miec wierną żone to musisz sobie znależć takiego oblecha którego na pewno nikt sie nie tknie ale zawsze moze sie znalezc ktos kto zatka nos i na nią ruszy!

Zamknąłbys zonke/dziewczyne w pasie cnoty na 4 spusty w domu i nie wypuszczalbys nigdzie zeby jej nikt nie wyruchal? Dla mnie te "wyruchane na wszystkie fronty" sa nieraz lepsze niż te nierozdziewiczone dewoty, przynajmniej wiedzą czego chcą i mają jakieś doswiadczenia.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kamliss Pokaż post
No i powodzenia w przyszłości, z piękną wyruchaną na wszystkie fronty żonką, a i nie zapomnij uśmiechnąć się kiedy kumpel będzie opowiadał co i kto z nią robił.
Te blachary które się pobawiły za młodu ogólnie są bardziej znośne jako żony niż te szare myszki spod pieca które za*******ały w sweterku kiedy inne chodziły w miniówkach. Powód? Te szare myszki tez tak zawsze chciały, miec chlopakow, wygladać jak kobiety, pozniej w malżenstwach te szare myszki są okropnie gderliwe, zawistne, zazdrosne o każdą sekretarke, narzekają na wszystko i są niezadowolone z życia - szczególnie moja matka narzeka (brzydka) i matka pewnego kumpla (gruba). Ladniejsze matki są mniej upierdliwe - to mowie na przykladach matek moich i kolegów.

A co do kumpla, tak usmiechne sie i mu pogratuluje, honor jest dla frajerów.
Pewnie jakby twoj kumpel ci dziewczyne odbil to po*****albys sie z nim i bys go pobil zamiast sobie następna znaleźć? A do starej przynosilbys przez pół roku kwiaty?

Zamiast czerpac radosc ze jestes z dziewczyną będziesz każdemu udowadniac że jestes jej pierwszym i prawdziwym ownerem. No super.
W ogole każdemu wszystko udowadniaj, ktos powie ze jestes ciota to sie z nim bij opluj go zrob coś zeby ludzie wiedzieli ze nie dajesz sobą pomiatać.
zamiast: "cwicz to co chcesz nawet gdy kumple nie ćwiczą" najlepiej rób tylko to na co kumple dają aprobatę. Ale skoro nie potrafisz przelknąć że dziewczyna byla z kims przed tobą to... dobra dokoncz sobie sam nie lubie obrazac ludzi a to by tak zabrzmialo.

No cóż dla jednego będzie się liczyla radosc z czasu spędzonego z dziewczyną, dla drugiego będzie się liczyło ze jest panem pasa cnoty tej dziewczyny. Ile ludzi tyle wyznan.

Po co komu dziewice. To męskie lęki i uprzedzenia trzeba zlikwidować.

A do kosciola, to kosciolowi tez sie nie upiecze. Tej jebanej instytucji, która najpierw dzieci uczy ze szatan piekło zło i pojdziesz do piekla i bedziesz się palil po wsze wieki, a nastepnie wmawia dzieciom ze bóg jest dobry... manipuluje spoleczenstwem do swoich celów i robi ludziom niepotrzebne uprzedzenia... kosciol moglby istniec ale nie w takiej formie jak jest. Na pewno nie powinno byc obowiązkowych chrztów i wychowania chrzescijanskiego. Dzieci powinny przystawac do jakiejs religii dopiero gdy sa dorosłe i mogą świadomie wybrac a nie za młodu wychowuje kosciol dzieci na wylęknione pionki.

Ktos napisal ze te "kurwy" są dewotami bo chodzą do kościoła.
Tylko że potrzeba religijnosci to jest akurat w kobietach bardzo silna. Tylko kościół nie umie zaakceptowac miniówki na ławeczce w kosciele. Mają założyc wór pokutny? Księża dla zasady jeżdzą po takich jak to ty powiedziales dziweksach ale sami sie potrafia zająknąć gapiąc sie na spódniczki na mszy. Kosciol jest dla ludzi a nie ludzie dla kosciola. I kosciol powinien sie przystosowac do wymagan ludzi a nie urabiac ich. kosciol to nie jest zaden powiernik miedzy Bogiem a czlowiekiem, po prostu wiekszosc ludzi musi gdzies wyladowac lęk przed smiercią, gdyby nie on nie istniałaby wiara.

Ateista dokładnie od dnia bierzmowania. Księża z mojej wioski wiedzą, i jest im przykro. Robią co mogą aby utrudnic mi życie. Tak to jest z batmanami. Zadrzesz z jednym wpadnie batmobilem jeszcze robina ze soba wezmie a co zadrzec z 10 ma na raz?
Decade jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 09-07-2008, 10:54   #24
Decade
Użytkownik Forum

Decade's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Vasudanin Pokaż post
Huh, widać wtedy nauczyciel jest nie fair, poza tym przeczytaj dokładniej post który zacytowałeś, pewnie doczytałeś tylko do połowy.
Ludzie by chcieli zeby byla równość ale równości nigdy nie będzie.
Ludzie atrakcyjniejsi fizycznie są lepiej traktowani od brzydkich i to jest naukowo udowodniony fakt. Co zresztą można zaobserwowac w zyciu czesto.
stary 09-07-2008, 10:54   #25
Xelius
Użytkownik Forum

Xelius's Avatar

Data dołączenia: 07 02 2007
Lokacja: Lublin~~

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Yugo Pokaż post
Nie zrzucajcie całej winy na rodziców.Największą winę ponoszą dziewczyny zachowujące sie jak Sylwusia (patrz rozmowy w toku).

Moim zdaniem w tym właśnie okresie relacje pomiędzy chłopakiem a dziewczyną powinny ograniczac się do przytulania i pocałunku w policzek.
Dla nie umiejących szukać:

Sylwusia part 1:

http://pl.youtube.com/watch?v=q9sQcC9V4EE

Sylwusia part 2:

http://pl.youtube.com/watch?v=N-QduS...eature=related

Warto obejrzeć
stary 09-07-2008, 11:07   #26
Vanhelsen
Użyszkodnik

Vanhelsen's Avatar

Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau

Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
Vanhelsen ma numer GG 2690575
Domyślny

Zastanawiam się, dlaczego ta cała banda "14sto latków" z hormonami bawi się w pisanie "To", "XXX", "takie coś"; z jednej strony hormony, poruszacie jeszcze taki temat a nawet boicie się napisać słowo SEKS...

Co do wyglądu, ZAWSZE się liczy, nie zawsze świadomie, ale na pewno się liczy...

Co do takich seks-panieniek, no cóż, każdy ma swoje gusta, zawsze się znajdą tacy faceci, którym Sylwusie będą imponować no i znajdą się tacy, którzy Sylwusie będą olewać... taki świat i tyle...

Vanhelsen jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 09-07-2008, 11:07   #27
sphinx123
Użytkownik Forum

sphinx123's Avatar

Data dołączenia: 15 06 2005
Lokacja: Bydgoszcz
Wpisy bloga: 44

Skille: Milion
Wyślij wiadomość przez ICQ do sphinx123 sphinx123 ma numer GG Siemanowice Adres Jabbera do sphinx123 Send a message via Skype™ to sphinx123
Domyślny

"Drogie Bravo, mam 11 lat i wciąż jestem dziewicą, chyba popełnię samobujstwo - Czesterka"
stary 09-07-2008, 11:12   #28
Juzefek
Użytkownik Forum

Juzefek's Avatar

Data dołączenia: 11 06 2006
Lokacja: Stg

Imię: Po co
Gildia: to
Świat: czytasz?
Juzefek ma numer GG 6720333
Domyślny

Gdzie podziały się dziewice? Poszły się pieprzyć.
stary 09-07-2008, 11:18   #29
Granteon
Użytkownik Forum

Granteon's Avatar

Data dołączenia: 25 07 2005

Domyślny

Niezła ta Sylwusia

Notka!
Granteon jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 09-07-2008, 11:24   #30
Decade
Użytkownik Forum

Decade's Avatar

Domyślny

http://pl.youtube.com/watch?v=D8Nfp63iIpU

a to rozmowy w toku "wyglad sie nie liczy" dla panów dla których wygląd się nie liczy.

Sylwusia jest rzeczywiscie troche tępawa ale całkiem niezle w tym wyglada. Co nie oznacza ze kazda dziewczyna tak wygladajaca jest tępawa. Bo tak nie jest.
stary 09-07-2008, 11:26   #31
Dark Sven
Użytkownik Forum

Dark Sven's Avatar

Data dołączenia: 20 08 2005
Lokacja: Śrem

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Decade Pokaż post
Zamiast czerpac radosc ze jestes z dziewczyną będziesz każdemu udowadniac że jestes jej pierwszym i prawdziwym ownerem?

Zauważyliście, że jak dziewczyna ma dużo chłopaków to 'dziwka', a jak facet ma wiele dziewczyn to 'kobieciarz' albo 'casanova' : P.

Jak to powiedział Zbyszek Wodecki u Wojewódzkiego "A niech się gwałcą!". Jak szukasz dziewic, to zostań Muzułmaninem.
- Nie wszyscy mogą być mądrzy, panie oberlejtnant – rzekł Szwejk tonem głębokiego przekonania. – Głupi muszą stanowić wyjątek, bo gdyby wszyscy ludzie byli mądrzy, to na świecie byłoby tyle rozumu, że co drugi człowiek zgłupiałby z tego.

Ostatnio edytowany przez Dark Sven - 09-07-2008 o 11:31.
Dark Sven jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 09-07-2008, 11:27   #32
Serious Sam
Użytkownik Forum

Serious Sam's Avatar

Data dołączenia: 27 04 2006
Wpisy bloga: 16

Serious Sam ma numer GG 1542247
Domyślny

Wielu z was ma rację, lecz nie trzeba przesadzać...Na pewno w dzisiejszych czasach sex nie jest już tematem tabu.Wiele dziewczyn, żeby być cool mówi, że nie są dziewicami, chodź na prawdę są : P

Amor patriae nostra lex!

Miłość ojczyzny naszym prawem!
Serious Sam jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 09-07-2008, 11:29   #33
Vasudanin
Słitaśny Krulik

Vasudanin's Avatar

Data dołączenia: 21 05 2007
Wpisy bloga: 64

Imię: Slayekau
Profesja: Rookstayer
Świat: Isara
Poziom: 12
Skille: 18/20
Vasudanin ma numer GG 7128157 Vasudanin ma login Tlenu Vasudanin@tlen.pl Send a message via Skype™ to Vasudanin
Domyślny

Wiesz, ja jestem człowiekiem, z tych, dla których wygląd się nie liczy. Tak samo lubię ta brzydką jak i ładną. Dla mnie liczy się charakter, według mnie to on określa człowieka, a nie wygląd zewnętrzny.
@2down
Widać mnie nie znasz. =]
Oryginalnie napisane przez Niecny_Rozbojnik Pokaż post
Wiesz, znam osobiście jednego zoofila, i on nigdy nie zrobił krzywdy swojej suczce, nawet jej się to podobało. Tzn. nie wiem jak by było z pchaniem w pipkę, bo tego z nią nie próbował, ale palcówka jej się podobała, nigdy nic na siłę nie robił.

Ostatnio edytowany przez Vasudanin - 09-07-2008 o 11:44.
Vasudanin jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 09-07-2008, 11:30   #34
sphinx123
Użytkownik Forum

sphinx123's Avatar

Wyślij wiadomość przez ICQ do sphinx123 sphinx123 ma numer GG Siemanowice Adres Jabbera do sphinx123 Send a message via Skype™ to sphinx123
Domyślny

Nie trzeba wybierać pomiędzy ładną i głupią, a brzydką i mądrą. Można znaleźć złoty środek ; ]
stary 09-07-2008, 11:38   #35
eisscheriann
Zbanowany

Data dołączenia: 01 03 2008
Lokacja: Wrocław
Wpisy bloga: 6

Stan: Początkujący
Świat: harmonia,nebula
Domyślny

Cytuj:
Wiesz, ja jestem człowiekiem, z tych, dla których wygląd się nie liczy. Tak samo lubię ta brzydką jak i ładną. Dla mnie liczy się charakter, według mnie to on określa człowieka, a nie wygląd zewnętrzny.
Chcąc nie chcąc, wygląd oddziałuje na pierwsze wrażenie i każdy normalny facet zacznie zwracać uwagę na tą która mu się bardziej podoba (pytanie na jak długo), zakładając że obydwóch kobiet nie zna
eisscheriann jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 09-07-2008, 11:42   #36
Arack
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 18 05 2007
Lokacja: Grudziadz

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Świat: Askara
Poziom: 53+
Skille: duze xd
Poziom mag.: 14
Domyślny

dziewic juz nie znajdziecie wszystkie przyszły do mnie w nocy a rankiem wyszły juz jako nie dziewice
^^

@down
no i co ze 17 trzeba kozystać z zycia bo moge nie dozyć 18 ^^

Ostatnio edytowany przez Arack - 09-07-2008 o 11:50.
Arack jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 09-07-2008, 11:45   #37
sphinx123
Użytkownik Forum

sphinx123's Avatar

Domyślny

@up

=) Wiek: 17

@topic

Aha, nie rozumiem dlaczego małolaty muszą przechodzić odrazu do penetracji. Chyba lubią jak dziewczyny potem ich obgadają "Ten tyy nie umie mi dobshe zrobić =((!".
stary 09-07-2008, 11:59   #38
Thero
Użytkownik Forum

Thero's Avatar

Data dołączenia: 30 12 2004

Domyślny

Cytuj:
@2down
Widać mnie nie znasz. =]
No proszę cię... polubić można każdego wieloryba, ale my tu mówimy o pożądaniu, nie litości...

@Topic
Seks to zabawa dla dorosłych, ale nie mam nikomu za złe, że będąc szczeniakiem dorobił się dziecka. Po co zaprzątać sobie głowę takimi sprawami?
Jeśli ktoś jest dojrzały - nic nam do tego, jak lubi się bawić.
Jak ktoś jest idiotą - co mnie on obchodzi i jego problemy? Brzydziłbym się splunąć na niego/nią, ale to inna sprawa.
Thero jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 09-07-2008, 12:11   #39
Yoh Asakura
Użytkownik Forum

Yoh Asakura's Avatar

Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Emirates Stadium
Wpisy bloga: 3

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Yugo Pokaż post
AFAIR to Sylwusia wcale nie chciała uprawiać seksu, a że się prowokująco zachowywała i ubierała - najwyżej sprokuruje gwałt. No ale ma swojego rycerza w zbroi, który obroni ją swoim Karsomirem.
Cytuj:
http://pl.youtube.com/watch?v=D8Nfp63iIpU UWAGA

a to rozmowy w toku "wyglad sie nie liczy" dla panów dla których wygląd się nie liczy.
Do cholery, nie popadajmy w skrajność. Wygląd może nie liczyć się dla każdego - ale to nie oznacza, że wcale nie jest ważny. Bo on też wchodzi w rachubę, ale nie jest sprawą pierwszorzędną. Ktoś może na pierwszym miejscu stawiać charakter, a dopiero po tym hożą buźkę. Tyle tylko, że to wcale nie oznacza, że tknie taką kobietę jak ta, która jest przedstawiona w Rozmowach w Toku...
stary 09-07-2008, 12:17   #40
Lasooch
Użytkownik Forum

Lasooch's Avatar

Data dołączenia: 08 02 2006

Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
Domyślny

@Top: Dziewice nigdy się nie skończą, będą po prostu coraz młodsze. If there's grass on the field, play ball!

A tak na poważnie - cóż, mi to zwisa, każdy robi z życiem, co chce. Nie powiem też, żeby szczególnie mi zależało na babraniu się w krwi. Co do mnie - do inicjacji seksualnej mi się nie spieszy.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania