|
Notki |
Tajemnice Rookgaardu Wyspa początkujacych. Każdy tutaj zaczyna... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#121 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 08 2007
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
|
![]() @up
No, no... Nieźle... Sama bym tego lepiej nie ujęła : D. Moim zdaniem w tym tekście jest dobrze wyjaśnione to co się kryje pod słowem "rookstayer". ; ) P.S. Jak sam to napisałeś to gratuluje ; D |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#123 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2008
|
![]() @Dark Alphadron
Brawo ![]() Co do tych którzy pisali że na Rooku nie ma atmosfery... Widocznie nie dorośli na współżycie w grupie osób. Rookstayerzy to wg. mnie jedyna grupa graczy w Tibii którą stać na jaką taką przyjaźń z innym graczem. Oj teraz to mnie bedziecie cytować ^^
![]() |
#124 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Pozdrawiam moich znajomych z Amery ; ) Ostatnio edytowany przez Anitaaa - 10-07-2008 o 21:47. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Cała sztuka to zadawać sie z tymi 30% ![]() @2up Bo na mainie to na co innego sie patrzy... Kocham Rookgaard btw.
NEWS: Poszli z dymem. ![]() Ostatnio edytowany przez Ace70ne - 10-07-2008 o 17:18. Powód: za szybki jestem ^^ |
![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 04 2008
|
![]() rookslayerze? nie znam.. rokstayerzy? ok
|
![]() |
![]() |
![]() |
#128 | ||||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 07 2006
Lokacja: Mikołów, niedaleko zamtuzu :)
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Majk
Profesja: Elite Knight
Gildia: Great Heroes of Secura
Świat: Secura
Poziom: 146
|
![]() @down
Nie masz nic mądrego do napisania w temacie to znajdź inny. Tu nie ma licznika postów. Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Kradzież łupu? po cholere rookstayerowi jakiś dodatkowy sword? Są za leniwi / mają wystarczająco dużo kasy by sobie darować. Dobijanie potworów? Chyba to rookstayerom się dobija. Np mnie zawsze ktoś podbiegnie i zacznie nawalać minotaura mimo próśb. Cytuj:
Co do blokowania huntplace'ów to chciałbym dodać, że można się spotkać z czymś takim jak na mainie -> "I will be here for XX min, dont go here, leave" Cytuj:
ROCK-H4rD - be PRO kthxbye Ostatnio edytowany przez Rocket Slayer - 10-07-2008 o 18:47. |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#129 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 05 2006
Imię: Gofin
Gildia: Rook Balanced
Świat: Azura
Poziom: 24
Skille: 22/24
|
![]() Cytuj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#130 | |||||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2005
Lokacja: Dark Dimension - Plains of Shadows
Gildia: Patrz nick.
Świat: Antica
Poziom: N/A
Skille: Zmienne
Poziom mag.: ..
|
![]() Pobawmy się w counter-quote:
O tym jeszcze nie słyszałem. Też nieźle i też błędnie. Cytuj:
Cytuj:
![]() Cytuj:
Ja niestety tak. Niektórzy, którym ktoś np. nie dał czegoś za darmo lub którzy spotkali się z niechęcią stają się złośliwi i właśnie tak robią. Kradną lootbagi (i ogólny łup) tylko po to, by wrzucić go do wody lub zniszczyć w inny sposób. Sam tak straciłem sporo łupu. Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
@down Reported za przekleństwa i obrażanie ludzi. Ostatnio edytowany przez Dark Alphadron - 10-07-2008 o 20:22. |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 05 2008
Świat: Nerana
|
![]() Jak dla mnie są to zjebane kutasy z mózgiem w dupie którzy boją się maina, na rooku nie ma nic zajebistego a co do akcji z w*****aniem nowych graczy to jest ich od huja, bija raty, botuja na nich dla kasy, trapuja na rotach i minosach, dobre czasy się skończyły.
![]() |
#132 | |
Użytkownik Forum
|
![]() @ Gofin
Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Anitaaa - 10-07-2008 o 22:01. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Użytkownik Forum
|
![]() Eh, tego szkoda nawet cytować.. Jak masz zamiar używać takiego słownika to pokręć sie z kumplami z fajką w gębie między blokami.
Drobne sprostowanie prosze pana: 1. Każdy gra jak chce! Jego czas, jego pieniądze. 2. Rookstayer też player, ma takie same prawa jak newbie. 3. Na ratach dla kasy botują gracze z maina, nie Rookstayerów wina że wbijają levele 9+... 4. Po pewnym server save koniec z trapami nie tylko na mh - może cie to ucieszy. Nie toleruje takich postów, zastanów sie zanim coś napiszesz następnym razem
![]() |
#136 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2008
Lokacja: Czarnobyl
Imię: 5#@!%^#@!
Profesja: Druid
Gildia: Desolation :s
Świat: Obsidia
Poziom: 25
Skille: 21S
Poziom mag.: 26
|
![]() MikeRoyal
Ty jakieś niewyrzyte dziecko jestes czy co ? ADHD masz ? No bardzo mi przykro ale nie wypisuj takich glupot na forum ![]() Co do trapowania to masz racje .. wiekoszosc rookstayerow trapuje , bloczy , kradnie bo i tak sa bez karni < zaraz ktos powie ze nie wiekszosc> na 10 spotkanych rookstayerow moze 1-2 zechce pomoc a reszta albo bedzie miala to w d**** albo bedzie probowala trapowac ![]()
![]() |
#137 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2005
Lokacja: Dark Dimension - Plains of Shadows
Gildia: Patrz nick.
Świat: Antica
Poziom: N/A
Skille: Zmienne
Poziom mag.: ..
|
![]() Masz rację. Co nie znaczy, że każdy Rookstayer jest sk****synem. Większość mimo trapowania - pomaga, a trapy robią, bo uważają się za "ostatnich sprawiedliwych", którzy to tępią "noobów", przy okazji wybijając niewinnych graczy i innych Rookstayerów. Cóż, bywa.
![]() Wkurzyłem, pochwaliłem, obraziłem kumpla? Podoba/nie podoba Ci się coś we mnie/moim avatarze/stylu pisania itp? Wyraź to TU, wstawiając mi notę. ----(\_/) <=(x.x)=|-o - Stop zającom w podpisach! --- (> <) |
![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Użytkownik Forum
|
![]() Sytuacja jest prosta:
Idzie sobie Rookstayer... Widzi dziesiątki graczy którzy go o coś proszą... W pewnym momencie spostrzega że tak sie nie da grać jeżeli chce osiągnąć jakiś levelowy cel ![]() Zaczyna grać sam dla siebie. (prawdziwa historia ![]() Do newbie: A może byście sie tak postarali poradzić sobie samemu?
![]() |
#139 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 01 2008
Imię: Cycu Rookslayer
Świat: Nebula
Poziom: 30
Skille: 20/25
![]() |
![]() @up
Dokładnie. Napisane było miliard razy ale i tak nikt nie rozumie - rookstayer nie ma określonych celów gry! Nie musi pomagać newbie,być miły i dawać itemki!
![]() |
#140 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Co do celów - takowe wiele Rookstayerów posiada. Są i tacy którzy zrobili chara po to, żeby pomagać newbie. Znałem takich dwóch (jeden nie ma czasu na Tibie - nie gra, drugi na 16 lvl zaczął botować dla siebie). Większość graczy robiąc rookstayera dla postaci (nie kasy) ma na celu wbicie jak najwyższego levela bądź jak największe wzbogacenie sie. Btw. Na moich low lvl nikt mi nie pomagał, trapowali ale ja sie nie dałem. Da sie? ![]()