|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#161 |
Użytkownik Forum
|
![]() Może o to że ten temat jest o fake'u a nie o psach?
![]() Takie rozmowy możecie załatwiać na PW, GG . A tak po za tym fajny piesek XD ( Albo chociaż byście za pomocą edycji rozmawiali a nie ciągle nowe posty ; p )
![]() |
|
![]() |
#162 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 06 2005
Lokacja: Sztockholm
![]() |
![]() No no szalejesz
![]() Grafika bardzo ladna, trzeba przyznac. NIe mam nic do zarzucenia, tylko jak sam mowiles czasami troche trudno sie doczytac. ![]() Jedyne co mi sie nie podoba, to fabula. Zapowiadalo sie fajnie, ucieaja z wiezienia etc, a teraz to jest ''rachu ciachu i po strachu''.
![]() |
#163 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 03 2005
Lokacja: Kąty Wrocławskie
Stan: Niegrający
Świat: Astera
![]() ![]() |
![]() Czeeeeść chłopcy i dziewczęta ;-)
Tak z nudów, zacząłem przeglądać pare fake'ów i cóż mnie urzekło? A mianowicie: brak własnego pomysłu na fabułę (ziarno plagi, trochę Warcraftowe), brak pomysłu na własne imiona(taak jest, pozmieniane literki w znanych imionach, (w fake'u Haze of Angels, Belial [jakoś znajomo brzmi...]), centyliony tandylionów byków ortograficznych, ale to rozumiem, bo przecież wszyscy macie dysortografie i dysleksje, dysuczeniesiewdupie i wiele wiele innych znanych wam i wymyślanych dys'ów, pełno chaosu w każdym fake'u jaki przeglądałem (począwszy od haze of angels, ziarno plagi, wenzel of warrior, inni, a kończywszy na tym), blablabla. Oprócz Innych(coś tam coś tam ![]() Piszę tu, bo nie chciało mi się komentować wszystkiego osobno, zresztą ten fake dużo osób (z tego co widzę) przegląda. Blablabal, tyle ode mnie... (Widzę, że Dark Alphi wciąż żyje z forum, Kopernicki też, Speedownik też, Kalasanty(ahh cudowny fake ;-)) no i Baradax "nieśmiertelni" xD). Żegnam chłopcy i dziewczyny :-) [Przepraszam, jeśli komuś prawda w oczy kole i myśli, że go obraziłem w jakiś sposób ;-)] @down Hmm, a ty jesteś typowym człowiekiem, który chciał być jak zwykle lepszy od kogoś, ale niestety nie jest ;-)...podpowiem, oooOO IRIONIO!! Ostatnio edytowany przez Kolos89 - 09-07-2008 o 21:19. Powód: Kłótnia z panem... |
![]() |
![]() |
![]() |
#164 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 11 2007
Lokacja: Marienburg
Wpisy bloga: 38
Stan: Na Emeryturze
Imię: Michael de Löwe
Profesja: Elite Knight
Gildia: Die Kreuzritter
Świat: Deutschordensst
Poziom: Gut
Skille: SehrGut
|
![]() Cytuj:
Jesteś typowym człowiekiem ograniczonym w niektórych aspektach twojej inteligencji/rozumowania/pojmowania pojęć... Belial - Inaczej zwany Beliar Ostatnio edytowany przez Arashel - 09-07-2008 o 21:39. Powód: Brak? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#165 | |
Just an Orange
Data dołączenia: 06 04 2008
Lokacja: Płock
Wpisy bloga: 34
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Tiglatpilezar
Profesja: Knight
Świat: Eternia
Poziom: 31
Skille: 65/64
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Cytuj:
P.s. Mogę Cię dotknąć "elitowcu"?
![]() |
![]() |
#166 |
Guest
|
![]() Zacząłem lubić Starcrafta dzięki Tobie Speed. Kupuję sobie za 250 zł grę planszową Starcraft The Board game.
Grę na kompa też se kupię. Jesteś Wielki xD. |
![]() |