Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Inne > O wszystkim i o niczym

Notki

O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;)

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 09-07-2008, 22:33   #141
Berbatov
Użytkownik Forum

Berbatov's Avatar

Data dołączenia: 09 12 2006

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Świat: Aldora
Domyślny

Cytuj:
Najciekawsze jest to, ze "dobre obyczaje" tak bronione przez osoby pokroju autora tego tematu, zostaly wymyslone przez zupelnie obcych im ludzi i przez zupelnie obcych im ludzi wtłoczone do głów. A potem wchodzi takich chłopak na forum i jest swiecie przekonany, ze glosi wlasne poglady.
Jako że pora późna, pozwolę sobie na sformułowanie że pierdolisz głupoty.
Nie istnieje coś takiego jak własny pogląd. Uczysz się pewnych regułek, obserwujesz świat. Do tego co dowiedziałeś się od matki czy ojca dodajesz swoje spostrzeżenia i zachowujesz to dla siebie lub - jak tu - publikujesz na forum.
Pretensje - jak dla mnie - nieuzasadnione.

Cytuj:
Wolę patrzeć się na dziewczynę z chłopakiem, niż na pary homoseksualne.
A mi homoseksualiści na ulicach by nie przeszkadzali, jeżeli to miałby być krok cywilizacyjny naprzód. Nawet niech na kobiercu stają. Mimo że wyznaję zasadę jakoby miejsce penisa było w pochwie kobiety, a nie w odbycie innego mężczyzny to geje mi nie przeszkadzają, byle by mnie tylko nie próbowali od tyłu łapać.

Cytuj:
Spójrz na zachód, tam kobiety także mają dzieci, a jakoś firmy potrafiły to pogodzić oraz często docenić. Kobieta posiadająca dzieci jest często wydajniejszym pracownikiem niż mężczyzna. Zostało to naukowo udowodnione...
To udowadnia tylko że kobiety dojrzewają wcześniej. Mężczyźni za to nie dojrzewają nigdy.

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 09-07-2008, 22:33   #142
Slythia
Blondynka

Slythia's Avatar

Data dołączenia: 02 05 2007
Wpisy bloga: 3

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mad-Sin Pokaż post
Slythia- poczytaj też co piszesz. Bronisz seksualności, ale jeśli chodzi o życie to kobiety jednak są ciutkę lepsze w pracach umysłowych. Ostatnio, jak powiedziałem znajomym, że mężczyźni są lepszymi kucharzami to chciały dokonać samosądu
Nie zmienia to faktu, że w większości się z Tobą zgadzam.
Ja tam wcale nie twierdzę, że ma nastać idealna równość - coś takiego nie jest w ogóle możliwe. Wiadomo, różnimy się zarówno fizycznie, jak i psychicznie. Mamy także różne predyspozycje... Nie zamierzam tego na siłę wyrównać - nie chcę tylko myśleć o wyprowadzce z Polski ze względu na panujące tutaj prawa oraz poglądy społeczeństwa. Szczerze mówiąc wiele osób by mnie potępiło za moje obecne życie oraz poglądy, ale mówi się trudno.

Co do gotowania masz rację. To mężczyźni są znanymi kucharzami, nie kobiety. To jest fakt ; ).

Cytuj:
Wolę patrzeć się na dziewczynę z chłopakiem, niż na pary homoseksualne.
Postaw się teraz w roli homoseksualisty. Chciałbyś przed całym światem ukrywać, że kogoś kochasz? Ja nie.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Uran of Aurea
Zgadzam sie !
Seks powinien być ukoronowaniem dłuższego zwiąsku a nie jakąś "wakacyjną przygodą".
Pozostaw wybór samym zainteresowanym. Nie narzucaj nikomu swoich poglądów.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sweeper
A czy w Polsce kobietom mającym dzieci nie wolno pracować?? Nikt tego nie powiedział. Wieszokowi według mnie chodziło o to, że kobieta w ciąży nie powinna pracować, a firmie która ją by w takim stanie zmuszałanby do pracy grożą poważne kary, a nie, że ktoś nie chce takich kobiet. oczywiście zdarzają się przypadki zarowno zmuszania jak i pozbywania się kobiet ciężarnych z pracy, aczkolwiek wtedy ludzi odpowiedzialnych za takie coś nazywa się sku......synami bądź ku...ami, bo nie zapominaj, że jakbyu nie było kobiety też są bossami w firmach i za takie coś są odpowiedzialne....
W Polsce kobieta w ciąży często jest traktowana jako zło konieczne - nie można zwolnić przez jakiś czas, mniej wydajna. Pracodawcy nie patrzą długodystansowo, co ona może firmie zaoferować. Wiadomo - dziecko jest na początku problemem, lecz urlop macierzyński mogą (i powinni) brać także mężczyźni.

Ostatnio edytowany przez Slythia - 09-07-2008 o 22:44.
Slythia jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 09-07-2008, 22:34   #143
Gimlos
eX Moderator

Gimlos's Avatar

Data dołączenia: 18 09 2003
Lokacja: Szczecin-Zdroje/Wroclaw

Imię: Gimli Ent
Profesja: Elite Knight
Świat: Azura
Poziom: 89
Gimlos ma numer GG 5382831
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Uran of Aurea Pokaż post
Dlaczego ? Dlatego, że seks powinno uprawiać się z kimś kogo dobrze się zna. Dziewczyna idzie do łóżka z mężczyzną którego prawie nie zna i peszek... ma z nim dziecko (przykład tlyko podaję bo środki antykoncepcyjne nie dają 100% pewności )
Tak samo jak nie ma pewnosci, ze mezczyzna ktorego dobrze zna, nie porzuci ja kiedy dowie sie o wpadce. Seks jest natomiast przyjemnoscia i potrzeba fizjologiczna, ktorej nie musimy wcale zaspokajac z osobami dobrze nam znanymi.
Cytuj:
Bo niektórzy jeszcze nie dorośli to tego, nie zdają sobie sprawy z tego, jakie to może przynieść konsekwencje.
Dla takiej osoby rownie tragiczne beda ewentualne konsekwencje po seksie ze 'stalym' partnerem, jak i przygodna znajomoscia.
stary 09-07-2008, 22:43   #144
CytrynowySorbet
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 23 02 2008
Lokacja: Szczecin

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gimlos Pokaż post
Tak samo jak nie ma pewnosci, ze mezczyzna ktorego dobrze zna, nie porzuci ja kiedy dowie sie o wpadce. Seks jest natomiast przyjemnoscia i potrzeba fizjologiczna, ktorej nie musimy wcale zaspokajac z osobami dobrze nam znanymi.
Dla takiej osoby rownie tragiczne beda ewentualne konsekwencje po seksie ze 'stalym' partnerem, jak i przygodna znajomoscia.
Właśnie dlatego powinno się najpierw poznać tą osobę, aby mieć 100% pewność, że nie opuści. Jeśli tylko będzie szczęśliwa ze swoim partnerem, to nie będzie to wielka tragedia.
CytrynowySorbet jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 09-07-2008, 22:44   #145
Mad-Sin
Użytkownik Forum

Mad-Sin's Avatar

Data dołączenia: 17 01 2007
Lokacja: In the coffin...

Stan: Niegrający
Mad-Sin ma numer GG 4619816
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Slythia Pokaż post
Ja tam wcale nie twierdzę, że ma nastać idealna równość - coś takiego nie jest w ogóle możliwe. Wiadomo, różnimy się zarówno fizycznie, jak i psychicznie. Mamy także różne predyspozycje... Nie zamierzam tego na siłę wyrównać - nie chcę tylko myśleć o wyprowadzce z Polski ze względu na panujące tutaj prawa oraz poglądy społeczeństwa. Szczerze mówiąc wiele osób by mnie potępiło za moje obecne życie oraz poglądy, ale mówi się trudno.

Co do gotowania masz rację. To mężczyźni są znanymi kucharzami, nie kobiety. To jest fakt ; ).
W moim otoczeniu na przykład, mimo że nikt nie jest zwolennikiem feminizmu, itp., to kobiety są i tak traktowane dużo lepiej od mężczyzn i nigdy się na nic nie uskarżały (na brak przytulania przy każdym spojrzeniu, ale nvm ). W moim odczuciu każdy ma szansę robić karierę zawodową, ale czy naprawdę warto ryzykować skoro pozycja kobiety w Polsce, jeśli ma się normalnego męża, jest wręcz nienaruszalna? Na zachodzie czegoś takiego już nie uraczysz.

Pary homoseksualne cywilizacyjnym krokiem w przód? Aż w końcu wszyscy poginiemy
stary 09-07-2008, 22:47   #146
Mad-Sin
Użytkownik Forum

Mad-Sin's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Nie zgodzę się. One będą właśnie jeszcze bardziej tragiczne.
stary 09-07-2008, 22:47   #147
Vasudanin
Słitaśny Krulik

Vasudanin's Avatar

Data dołączenia: 21 05 2007
Wpisy bloga: 64

Imię: Slayekau
Profesja: Rookstayer
Świat: Isara
Poziom: 12
Skille: 18/20
Vasudanin ma numer GG 7128157 Vasudanin ma login Tlenu Vasudanin@tlen.pl Send a message via Skype™ to Vasudanin
Domyślny

Pewności nigdy stu procentowej nie ma. Co się dzieje w małżeństwach? Przy przysiędze małżeńskiej (I ślubuję ci miłość, wierność i uczciwość małżeńską [tak to szło?]), a co na przykład po, powiedzmy, dwudziestu latach kiedy to pojawia się ta "druga", młodsza, ładniejsza itp. Zaczynają się oszustwa, zdrada i to codzienność, więc stu procentowej pewności nigdy nie będzie. Nikt nie wie co mu strzeli do głowy za ileś tam lat.
Oryginalnie napisane przez Niecny_Rozbojnik Pokaż post
Wiesz, znam osobiście jednego zoofila, i on nigdy nie zrobił krzywdy swojej suczce, nawet jej się to podobało. Tzn. nie wiem jak by było z pchaniem w pipkę, bo tego z nią nie próbował, ale palcówka jej się podobała, nigdy nic na siłę nie robił.
Vasudanin jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 09-07-2008, 22:55   #148
Slythia
Blondynka

Slythia's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez CytrynowySorbet Pokaż post
Właśnie dlatego powinno się najpierw poznać tą osobę, aby mieć 100% pewność, że nie opuści. Jeśli tylko będzie szczęśliwa ze swoim partnerem, to nie będzie to wielka tragedia.
Nie bądź taki pewien ; ).

Cytuj:
W moim otoczeniu na przykład, mimo że nikt nie jest zwolennikiem feminizmu, itp., to kobiety są i tak traktowane dużo lepiej od mężczyzn i nigdy się na nic nie uskarżały (na brak przytulania przy każdym spojrzeniu, ale nvm ). W moim odczuciu każdy ma szansę robić karierę zawodową, ale czy naprawdę warto ryzykować skoro pozycja kobiety w Polsce, jeśli ma się normalnego męża, jest wręcz nienaruszalna? Na zachodzie czegoś takiego już nie uraczysz.
Ruch feministyczny w Polsce jest źle kojarzony, głównie z radykalnym feminizmem,. Niestety. Pojęcie to zmieniło swoje znaczenie. Dlatego też osoby, które mają takie poglądy do końca o tym nie wiedzą...

Brak kariery zawodowej oznacza zależność od męża. To on daje pieniądze, a co za tym często idzie - wymaga. Poza tym, w przypadku, gdy zostanie sama (z różnych przyczyn) jest naprawdę w kiepskiej sytuacji. Bez pracy, bez doświadczenia, bez prawa do emerytury... Poza tym, nie każda kobieta chce siedzieć w domu. Macierzyństwo zaś nie powinno być problemem przy robieniu kariery... Wydaje się, że to niemożliwe... Lecz kobieta może pracować w czasie ciąży. Oczywiście, nie na każdym stanowisku, lecz dość długo może. Przed urodzeniem dziecka ma wolne, po także. Następnie albo ona, albo ojciec idzie na urlop (lub dzielą go między sobą). W takiej sytuacji pracodawca mając do wyboru zatrudnić kobietę albo mężczyznę, będzie miał świadomość, że oboje mogą wziąć urlop po urodzeniu dziecka... i wybierze zgodnie z ich kwalifikacjami. Nie ze względu na płeć.

Cytuj:
Pary homoseksualne cywilizacyjnym krokiem w przód? Aż w końcu wszyscy poginiemy
A dlaczego nie? Mi to nie przeszkadza... No i nie poginiemy ; ). Nie wiem, dlaczego tak uparliśmy się do krytykowania wszelkich "inności". Kiedyś homoseksualizm był wyższy nawet od hetero~.

Ostatnio edytowany przez Slythia - 09-07-2008 o 22:57.
stary 09-07-2008, 22:59   #149
Vasudanin
Słitaśny Krulik

Vasudanin's Avatar

Vasudanin ma numer GG 7128157 Vasudanin ma login Tlenu Vasudanin@tlen.pl Send a message via Skype™ to Vasudanin
Domyślny

Ale nie po darmo ustawiło się powiedzenie, że mężczyzna to żywiciel rodziny.
Wiesz, znam osobiście jednego zoofila, i on nigdy nie zrobił krzywdy swojej suczce, nawet jej się to podobało. Tzn. nie wiem jak by było z pchaniem w pipkę, bo tego z nią nie próbował, ale palcówka jej się podobała, nigdy nic na siłę nie robił.
stary 09-07-2008, 23:00   #150
Slythia
Blondynka

Slythia's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Vasudanin Pokaż post
Ale nie po darmo ustawiło się powiedzenie, że mężczyzna to żywiciel rodziny.
Ale to się teraz nie sprawdza... Nie można uniezależnić kobiety - a brak pracy w tych czasach niestety się z tym wiążę. Poza tym - nie chciałabym być całe życie utrzymywana przez faceta. Po co się uczę, po co chce studiować?
stary 09-07-2008, 23:00   #151
Mad-Sin
Użytkownik Forum

Mad-Sin's Avatar

Domyślny

Jest w tym sporo prawdy, ale mówisz, że od razu musi wymagać. Dla mnie np. opiekowanie się kobietą i rodziną jest zaszczytem, a nie maszynką do niewiadomo czego. Gdyby moja małżonka musiała pracować w taki sposób w jaki ja być może będę to bym się załamał nerwowo i straciłbym swoją męską dumę, ambicję i ego

Ja nie napisałem, że jestem przeciwko związkom homo. Tylko nienawidzę tych pokroju Biedronia i nie jestem zwolennikiem wychowywania dzieci przez takie pary. EOT. To nie temat o tym.
stary 09-07-2008, 23:03   #152
Grocix
Użytkownik Forum

Grocix's Avatar

Data dołączenia: 03 11 2004
Lokacja: Uć

Grocix ma numer GG 6761731
Domyślny

@Slythia
Chociaz sam nie mam nic przeciwko osobom homoseksualnym, to jednak, gdy całe społeczeństwo zostałoby homoseksualne to wymarlibyśmy po jednym pokoleniu I mysle, ze o to chodzilo Madowi.
Popieram Cie natomiast calkowicie, jesli chodzi o wizerunek kobiety pracujacej, itp.

時を超え捕らえられてる
あふれるこの想いは何?
優しさが目尻に似合う
あの人たちは今どこに居るの?

Grocix jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 09-07-2008, 23:04   #153
Slythia
Blondynka

Slythia's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Jest w tym sporo prawdy, ale mówisz, że od razu musi wymagać. Dla mnie np. opiekowanie się kobietą i rodziną jest zaszczytem, a nie maszynką do niewiadomo czego. Gdyby moja małżonka musiała pracować w taki sposób w jaki ja być może będę to bym się załamał nerwowo i straciłbym swoją męską dumę, ambicję i ego
Wiadomo, rozumiem to ; ). Nie tylko Ty tak myślisz...

Lecz z drugiej strony... Nie mam zamiaru całego życia spędzić w domu. Chcę w jakimś stopniu pozostać niezależna, nawet w stałym związku. W tym momencie nie jest się uwiązanym... Poza tym, co dwie wypłaty to nie jedna ; ).

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Grocix Pokaż post
@Slythia
Chociaz sam nie mam nic przeciwko osobom homoseksualnym, to jednak, gdy całe społeczeństwo zostałoby homoseksualne to wymarlibyśmy po jednym pokoleniu I mysle, ze o to chodzilo Madowi.
Społeczeństwo nigdy nie stanie się całkowicie homoseksualne. Jest to niemożliwe. Ktoś kiedyś powiedział, że około 60-80% społeczeństwa jest bi, tylko o tym nie wie... Ciekawe, czy jest to prawda.

Ostatnio edytowany przez Slythia - 09-07-2008 o 23:07.
stary 09-07-2008, 23:05   #154
Vasudanin
Słitaśny Krulik

Vasudanin's Avatar

Domyślny

Nie sprawdza się? Ile to rodzin jest, gdzie tylko mężczyzna pracuje? Na palcach nie policzysz, na pewno. Poza tym ok, chcesz pracować, zarabiać, usamodzielnić się, ja to rozumiem ale czy aby napewno chciałabyś pracować jak wół i kopać rowy tak jak facet? Śmiem wątpić.
@down
Vasudanin jeśli łaska (nie żebym był czepialski, ale mam dość jak mi nick przekręcają).
Tak, ale ile mężczyzna wytrzyma w tym biurze? Jeśli jest myślicielem wytrzyma dłużej, jeśli jednak nie to po kilku miesiącach, może latach szlag go trafia. Ileż można siedzieć i pisać to samo non-stop. Poza tym, większość mężczyzn jest wręcz stworzona do takiego kopania rowów, czy nawet na budowę.
@2down
Ale jak to mówią "Ktoś to musi robić", i jestem pewny, że jeśli twój chłopak nie znajdzie pracy, to skorzysta i z tego. "Jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma".

Ostatnio edytowany przez Vasudanin - 09-07-2008 o 23:14.
stary 09-07-2008, 23:08   #155
Grocix
Użytkownik Forum

Grocix's Avatar

Data dołączenia: 03 11 2004
Lokacja: Uć

Grocix ma numer GG 6761731
Domyślny

@Vasduanin
Jaki mezczyzna z wyksztalceniem wyzszym pracuje fizycznie przez dluzszy okres czasu? Praca mezczyzny zalezy tez tylko od niego

時を超え捕らえられてる
あふれるこの想いは何?
優しさが目尻に似合う
あの人たちは今どこに居るの?

Grocix jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 09-07-2008, 23:11   #156
Slythia
Blondynka

Slythia's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Vasudanin Pokaż post
Nie sprawdza się? Ile to rodzin jest, gdzie tylko mężczyzna pracuje? Na palcach nie policzysz, na pewno. Poza tym ok, chcesz pracować, zarabiać, usamodzielnić się, ja to rozumiem ale czy aby napewno chciałabyś pracować jak wół i kopać rowy tak jak facet? Śmiem wątpić.
Nie znam żadnej takiej rodziny.
Poza tym, co z emeryturą? Jednak kobiety żyją dłużej... A ubezpieczenie zdrowotne? A co, jak on szybciej zginie, lub też ją opuści? Wszystko jest dobrze, dopóki są razem...

Nie zamierzam kopać rowów, mój facet chyba także. Pracy wokół jest dużo, można samemu wybrać, co chce się robić. Są zawody, których nigdy nie tknę - chociażby ze względu na moją (dość słabą) wytrzymałość fizyczną. Studia tylko pomogą mi w znalezieniu czegoś naprawdę ciekawego.

Cytuj:
Vasudanin jeśli łaska (nie żebym był czepialski, ale mam dość jak mi nick przekręcają).
Tak, ale ile mężczyzna wytrzyma w tym biurze? Jeśli jest myślicielem wytrzyma dłużej, jeśli jednak nie to po kilku miesiącach, może latach szlag go trafia. Ileż można siedzieć i pisać to samo non-stop. Poza tym, większość mężczyzn jest wręcz stworzona do takiego kopania rowów, czy nawet na budowę.
@2down
Ale jak to mówią "Ktoś to musi robić", i jestem pewny, że jeśli twój chłopak nie znajdzie pracy, to skorzysta i z tego. "Jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma".
Przejedź się do Wrocławia. Na każdym kroku masz pełno ofert pracy, ja bez jakiegokolwiek wykształcenia i doświadczenia znalazłam dobrą pracę... W jeden dzień.

Znam osoby, które całe życie pracują w biurze + delegacje. Są szczęśliwi z tym, co robią. Nie każdy facet ma ochotę biegać z łopatą - a jeśli to zawsze może sobie działkę przekopać. Niektórzy nawet nie zgłoszą się do takiej pracy....

Cytuj:
Dla Cibie seks jest tylko przyjemnością i potzrebą fizjologiczną ? To se kup dmuchaną lale. Dla mnie sex jest oczywiście przyjemnością i potzrebą fizjologiczną, ale nie tylko służy także umocnieniu więzi miedzy dwoma osobami itp.
Nie każdy musi myśleć o tym, jak Ty. Poza tym - pewnie wiele poglądów się jeszcze w Twoim życiu zmieni.

Cytuj:
Większość pracodawców uważa, że kobieta wychowuje dzieci. Mężczyzna na ulropie macieżystym to w Polsce nowość i żadkość nie każdy o tym wie. ( moge sie mylić ) (oczywiście nie uważam, że tylko kobieta powinna wychowywać dziecko - tyczy się urlopu macieżystego)
A nie można tego wprowadzić? Nie można tego zmienić? Opisane przeze mnie zasady funkcjonują już na zachodzie...
Poza tym, oglądając głupie filmy można się przekonać, jakie lata świetlne nas dzielą...

Ostatnio edytowany przez Slythia - 09-07-2008 o 23:22.
stary 09-07-2008, 23:17   #157
Uran of Aurea
Użytkownik Forum

Uran of Aurea's Avatar

Data dołączenia: 20 06 2006
Lokacja: Suwałki

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Świat: Aurea
Poziom: 50
Skille: 74/71
Poziom mag.: 5
Domyślny

Cytuj:
Seks jest natomiast przyjemnoscia i potrzeba fizjologiczna, ktorej nie musimy wcale zaspokajac z osobami dobrze nam znanymi.
Dla Cibie seks jest tylko przyjemnością i potzrebą fizjologiczną ? To se kup dmuchaną lale. Dla mnie sex jest oczywiście przyjemnością i potzrebą fizjologiczną, ale nie tylko służy także umocnieniu więzi miedzy dwoma osobami itp.

Cytuj:
W takiej sytuacji pracodawca mając do wyboru zatrudnić kobietę albo mężczyznę, będzie miał świadomość, że oboje mogą wziąć urlop po urodzeniu dziecka... i wybierze zgodnie z ich kwalifikacjami. Nie ze względu na płeć.
Większość pracodawców uważa, że kobieta wychowuje dzieci. Mężczyzna na ulropie macieżystym to w Polsce nowość i żadkość nie każdy o tym wie. ( moge sie mylić ) (oczywiście nie uważam, że tylko kobieta powinna wychowywać dziecko - tyczy się urlopu macieżystego)
stary 09-07-2008, 23:28   #158
Vasudanin
Słitaśny Krulik

Vasudanin's Avatar

Domyślny

Rzeczywiście, to rzadkość ja pierwszy raz o tym słyszę. I co z tego że większość pracodawców myśli ze kobieta jest do wychowywania dzieci? Przecież jeśli ktoś ma predyspozycje, i poszukuje się pracownika, bierze się każdego. To też jest podtekst materialny, ale już zagłębiać się nie będziemy. Poza tym, szef firmy też pewnie czyta gazety, a w gazetach piszą o tym "Kobieta w ciąży lepsza niżeli niejeden mężczyzna", "Kobieta bardziej pomysłowa niż mężczyzna" etc.
stary 09-07-2008, 23:36   #159
Dragon-Fly
Arbiter Elegantiarum

Dragon-Fly's Avatar

Data dołączenia: 10 01 2008
Wpisy bloga: 2

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Artanaro
Profesja: Knight
Świat: Menera/Nebula
Poziom: 45
Skille: ~70
Poziom mag.: 5
Dragon-Fly ma login Tlenu dragonflyer@tlen.pl
Domyślny

Offtopując: Tutaj macie przemyślenia Sir Hidka: http://www.forum.tibia.pl/blog.php?b=1105
Dragon-Fly jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 09-07-2008, 23:49   #160
Killuminati
Użytkownik Forum

Killuminati's Avatar

Data dołączenia: 01 03 2008
Lokacja: Arendal (Norway)

Stan: Zbanowany
Profesja: Royal Paladin
Świat: Hiberna
Poziom: 41+
Killuminati ma numer GG 6029245
Domyślny

@up

I myślę, że to podsumowanie tematu.

@Slythia itd.

Pogadajcie sobie w innym temacie, przypominam, to temat: "Gdzie się podziały dziewice?"
And God said he should send his one begotten son
to lead the wild into the ways of the man
Follow me; eat my flesh, flesh and my flesh

Tupac Amaru Shakur [1971-1996] Rest in Peace!
Killuminati jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania